Hur man övertygar dina föräldrar att ta dig till disney world

Många barn drömmer om att besöka Disney World. Men resan kan vara otroligt dyr och tidskrävande. De kan ta lite övertygande, men med uthållighet och en genomtänkt strategi kan du kanske sälja dina föräldrar om tanken på en resa till Disney World. Oavsett om de säger ja eller nej, är det viktigt att uppskatta att dina föräldrar tog dig tid att höra dig och överväga ditt förslag.

Steg

Del 1 av 3:
Gör en plan
  1. Bild med titeln övertyga dina föräldrar att ta dig till Disney World Steg 1
1. Förstå din föräldrars situation. Innan du frågar dina föräldrar om att ta en familjesemester till Disney World, måste du tänka på deras situation och hur bäst att närma sig det. Du måste tänka på ett antal olika faktorer, inklusive hur mycket pengar dina föräldrar gör och vad deras scheman är. Att förstå din familjs resurser kommer att göra det mycket lättare att utveckla ett starkt fall för att gå till Disney World.
  • Det skulle förmodligen vara besvärligt att fråga dina föräldrar hur mycket pengar de gör, så försök att begära att fråga dem. Fråga dem hur mycket pengar de gör i en månad och sedan multiplicera det med tolv.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar att ta dig till Disney World Steg 2
    2. Bestäm din familjs schema. Det är viktigt att förstå när din familj kanske kan besöka Disney World. Du måste räkna ut dina föräldrars arbetsscheman och bestämma den bästa tiden att planera din resa. Fråga dina föräldrar hur mycket semester tid de får från sitt arbete och sedan beräkna en tid som skulle fungera för alla. Hitta en tid som fungerar och se till att det inte finns några konflikter.
  • Hitta en tid som inte strider mot andra familjehändelser som bröllop eller födelsedagar. Det är osannolikt att dina föräldrar skulle hoppa över en familj som samlas över en resa till Disney World.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar att ta dig till Disney World Steg 3
    3. Forskning Hur mycket kostar det för din familj att gå till Disney World. Gå online och försök att räkna ut hur mycket en resa till Disney World skulle kosta. Besök Disney World webbplats och beräkna hur mycket det skulle kosta att boka en resa genom dem. Du kan också använda andra webbplatser, som hotell.com och priceline, för att hitta platser som kan vara billigare. Att ha en grov budget gör det lättare för dig att sälja resan till dina föräldrar.
  • Hur mycket kostar det för alla att resa dit?
  • Hur mycket kommer hotellrum för alla kostnader?
  • Hur mycket kostar det att mata alla varje dag?
  • Vad är entréavgiften för Disney World och hur mycket kostar du din familj?
  • Var säker på att du inte faktiskt bokar en resa till Disney World. Dina föräldrar kommer att vara väldigt upprörd och det kommer sannolikt att sluta dina ansträngningar att åka dit.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar att ta dig till Disney World Steg 4
    4. Leta efter rabatter. Det finns sätt att besöka Disney World som är billigare än andra. Du kan bo på hotell som är mycket billigare än de på orten. Försök att hitta billiga flyg till Orlando och planera mat som inte är dyra. Planering av en budgetresa kommer sannolikt att imponera på dina föräldrar och göra dem mer benägna att säga ja till resan.
  • Var noga med att köpa dina Disney World-biljetter innan du kommer till parken. De är mycket billigare om du köper dem i förväg.
  • Leta efter rabatterade biljetter på nätet. Det finns många sätt att köpa billiga Disney World biljetter.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar att ta dig till Disney World Steg 5
    5. Gör en lista över argument. Lägg ut alla anledningar till varför du tror att din familj ska besöka Disney World. Var specifik om vilka attraktioner du vill se medan du är i Orlando. Försök att tänka på orsakerna till att dina föräldrar kan godkänna. Om du är ärlig med dina föräldrar om varför du vill gå kommer de att vara mer benägna att se din synvinkel.
  • Tänk på några skäl, förutom attraktionerna, för varför du vill besöka Disney World. Vill du spendera mer tid med din familj? Inkludera det i din lista.
  • Är dina syskon intresserade av att gå till Disney World också? Inkludera varför det kanske vill gå.
  • Har din familj en speciell bilaga till en viss Disney-karaktär eller film? Om så är fallet, förklara hur viktigt att se en karaktär eller en attraktion som är relaterad till filmen kommer att vara för din familj.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar att ta dig till Disney World Steg 6
    6. Förbered dig för dina föräldrars svar. Mentalt förbereda dig för ditt föräldrars svar och förstå att det finns en stark sannolikhet att de kommer att säga nej. Disney World är extremt bekostnad, även om du tar resan på det billiga, och deras första reaktion kommer sannolikt att vara negativ. Låt inte detta avskräcka dig, var positiv och sälja dig argument positivt.
  • Del 2 av 3:
    Övertyga dina föräldrar
    1. Bild med titeln övertyga dina föräldrar att ta dig till Disney World Steg 7
    1. Vara på ditt bästa beteende innan du frågar. I tiden innan du bestämmer dig för att prata med dina föräldrar om att gå till Disney World, vara på ditt absolut bästa beteende. Gör alla dina sysslor, få bra betyg, och var snäll mot dina syskon. Gör extra arbete runt huset genom att hjälpa dina föräldrar med saker som att klippa gräsmattan och skovla snö. När det är dags att fråga om att gå till Disney World vill du vara i dina föräldrars goda graces. Detta kommer att göra dem mer benägna att se ditt förslag positivt.
    • Denna strategi kommer sannolikt att ta lite tid. Börja hjälpa till mer månader innan du frågar. Om du bara är på ditt bästa beteende för en dag innan du pratar med dina föräldrar är det osannolikt att de kommer att bli mycket influerade.
    • Fråga dina föräldrar hur du kan hjälpa till mer runt huset eller vilka sysslor du kan utföra.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar att ta dig till Disney World Steg 8
    2. Vara subtil. Försök att indirekt låta dina föräldrar veta att du vill åka till Disney World. Subtilitet kan vara ett utmärkt sätt att få dina föräldrar att tänka på resan. Försök med en Disney Shirt en gång i veckan eller titta på Disney Cartoons mer regelbundet. Spela din favorit Disney-musik och citera linjer från dina favoritfilmer. Detta kommer inte bara att få idén i dina föräldrars huvuden, men det kommer också att göra det lättare att kasta din idé till dem eftersom de redan kommer att tänka på det.
  • Du kan också släppa små kommentarer som, "det skulle vara trevligt att se goofy i person" eller "Jag undrar vad det skulle vara att vara i djungelboken."
  • Försök att inte överdriva Disney-sakerna. Du vill inte bränna ut dina föräldrar på den.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar att ta dig till Disney World Steg 9
    3. Välj en bra tid att prata med dem om det. Tänk på dina föräldrars schema och hitta en tid att de kommer att vara i gott humör för att höra din semesterhöjd. Fånga dina föräldrar i gott humör kommer att vara nyckeln till att få dem ombord med din resa. Undvik tider när dina föräldrar är trötta eller stressade. Istället fråga dem när de är avslappnade och i gott humör.
  • Vänta tills efter nästa stora semester att fråga dina föräldrar om resan. De kan överraska dig med en resa och du behöver inte fråga dem om en.
  • Undvik att fråga dem omedelbart före eller efter att de kommer hem från jobbet. De kommer sannolikt att vara trötta och stressade ut.
  • Försök att fråga dem på helgen när de kommer att slappna av och mer öppna för ditt förslag.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar att ta dig till Disney World Steg 10
    4. Fråga snyggt. Om du vill att dina föräldrar ska ta ditt förslag på allvar, måste du vara artig när du pratar med dem. Var inte påträngande eller krävande om att gå på resan. Om du slänger en passform och agerar typ av bratty är det osannolikt att dina föräldrar kommer att säga ja. Vara på ditt absolut bästa beteende när du föreslår dig Disney World Trip.
  • Försök säga saker som, "Kan vi snälla gå till Disney World" och "Jag skulle vara väldigt tacksam om vi besökte Disney World."
  • Kom ihåg det gamla ordstävet att "du kan fånga fler flugor med honung än med ättika."
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar att ta dig till Disney World Steg 11
    5. Förklara varför du vill gå. Lägg ut listan med anledningar till varför du vill åka till Disney World. Förklara vilka attraktioner du verkligen är intresserad av och varför du tror att familjen ska ta resan. Vara specifik och försök att markera saker som kommer att vädja till hela familjen och inte bara du. Även om det finns några saker du är glada att se, måste du komma ihåg att det här är en familjesemester och behöver vädja till alla.
  • Om du har dem, ta med dina syskon för att hjälpa dig att sälja resan. Där människor som stöder resan desto bättre.
  • Spela till sin sentimentalitet och prata om de ovärderliga minnena som du kan göra som en familj.
  • Säg något som, "Det har alltid varit min dröm att se Mickey Mouse och Goofy" eller att du tror att "en familjesemester skulle hjälpa dig att skapa minnen som du skulle ha för resten av ditt liv."
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar att ta dig till Disney World Steg 12
    6. Lägg ut din föreslagna budget och schema. Visa för dina föräldrar att du är ansvarig genom att lägga ut den forskning du utförde på hur mycket en resa kan kosta. Det behöver inte vara en exakt budget men har något förberett som ger dina föräldrar en uppfattning om vad utgifterna kommer att gå till Disney World.
  • Var noga med att ha en uppskattning av alla utgifter, inklusive resor, hotell, mat och biljetter.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar att ta dig till Disney World Steg 13
    7. Diskutera saker om Disney World att de kanske gillar. Peka på attraktioner i Disney World som kan vädja till dina föräldrars intressen. Om en av dina föräldrar är en sportfläkt, prata om espn breda värld av sport. Betona att det finns Disney barnomsorg om de vill ha en natt för sig själva. Hitta något att koppla dina föräldrar och ta upp det.
  • Ta reda på dina föräldrars intressen innan du föreslår resan.
  • Om dina föräldrar gillar hästar, föreslår du en resa till Disney World genom att säga något som, "Jag vet att du älskar hästar och gissa vad!? På Disney World kan du åka hästar på stranden!"
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar att ta dig till Disney World Steg 14
    8. Fynd med dem. Erbjuda att göra mer sysslor eller förbättra dina betyg om de tar dig på en resa till Disney World. Dina föräldrar kan mer öppna för att ta en resa till Disney World om de vet att du är villig att arbeta för det. Ta reda på om det finns något som dina föräldrar verkligen skulle vilja att du ska göra för resan och är överens om att göra det.
  • Du kan också försöka göra bättre i skolan. Detta kan övertyga dina föräldrar som du förtjänar att gå till Disney World.
  • Om du inte har gått bra i skolan kan du berätta för dina föräldrar att du kommer att försöka "särskilt svårt" för en resa till Disney World.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar att ta dig till Disney World Steg 15
    9. Ge dem tid att bestämma. Det är osannolikt att dina föräldrar kommer att säga ja till ditt förslag direkt. De kommer att behöva lite tid att bestämma om de har tid och pengar för en resa till Disney World. Pesterar inte ständigt dina föräldrar om sitt beslut. Om de blir irriterad med dig blir det lättare för dem att säga nej.
  • Markera ett datum på din kalender som är några veckor till en månad efter att du pratat med dem och återvänder inte motivet förrän då.
  • Fortsätt att vara på ditt bästa beteende under tiden. Det kommer bara att hjälpa din sak.
  • Del 3 av 3:
    Hantera nej
    1. Bild med titeln övertyga dina föräldrar att ta dig till Disney World Steg 16
    1. Håll dig lugn. Om dina föräldrar skjuter ner ditt förslag, försök att vara lugn och inte bli för emotionell. Även om det är extremt nedslående är det viktigt att inte bli upprörd. Prata med dina föräldrar om varför de sa nej och försök att se saker ur deras synvinkel. Detta hjälper dig att hantera besvikelsen och gå vidare.
    • Att hålla lugn kommer att berätta för dina föräldrar att du är mogen nog för en resa som denna i framtiden.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar att ta dig till Disney World Steg 17
    2. Fortsätt jobba hårt. Bara för att du inte kommer till Disney World betyder inte att du ska sluta göra bra i skolan och hemma. Du måste förstå att du spelar det långa spelet och, genom att vara bra, ställer du dig själv för en framtida resa. Fortsätt demonstrera hur mogna du är och dina föräldrar kommer att belöna dig.
  • Fortsätt göra bra i skolan. Du kanske kan gå till Disney World som en del av en skolresa.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar att ta dig till Disney World Steg 18
    3. Var snäll. Om du blir upprörd om dina föräldrar som skjuter ner dig, kan det vara frestande att lura ut mot dem och dina syskon. Motstå uppmaningen att vara meningsfull för dina föräldrar och andra familjemedlemmar. Detta visar bara dem att du inte är mogen för en resa till Disney-världen och stänga av möjligheten till en framtida resa.
  • Om du är arg om ditt föräldrars beslut, prata med dem om det. Det är viktigt att komma ihåg att dina föräldrar inte försöker vara meningsfulla. De vill bara göra vad som är bäst för din familj.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar att ta dig till Disney World Steg 19
    4. Prova en annan strategi. Om din strategi för att övertyga dina föräldrar misslyckas, försök en annan. Om du bara försökte sälja dem på coola attraktioner, ange saker som de kanske gillar nästa gång. Fortsätt att tänka på nya sätt att sälja dem på Disney World.
  • Vara ihållande men buggar inte dina föräldrar. Om de blir irriterad med din konstanta pestering kommer de att fortsätta säga nej.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar att ta dig till Disney World Steg 20
    5. Acceptera att du kanske inte går till Disney World. Ett av livets många konstanter är besvikelse och det är viktigt att du lär dig att hantera det. Om dina föräldrar säger att du inte kommer till Disney World, måste du acceptera det faktum. Tänk på varför du ville gå till Disney World och vad det betyder. Du kanske tycker att du aldrig ville gå till Disney World i första hand.
  • Kanske kommer dina föräldrar att ta dig till sex flaggor istället!
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande