Hur man får gratis smekmånad uppgraderingar

Alla älskar gratis uppgraderingar under resor, och en smekmånad är en perfekt ursäkt för att njuta av dem. Med en liten forskning, en del strategisk planering och en vilja att dela din nygifta status på-the-go, är du säker på att samla några lyxiga uppgraderingar. Bibehålla bara en snäll, entusiastisk inställning och gör dig redo för en uppgraderad smekmånad av en livstid!

Steg

Del 1 av 3:
Forskning av uppgraderingsalternativ
 1. Bild med titeln Få GRATIS smekmånad uppgraderingar Steg 1
1. Registrera dig för Frequent Flier Miles Medlemskapskort. Om du har ett föredraget flygbolag, registrera dig för det frekventa Flier Miles-programmet så snart du kan, speciellt om du tar mycket affärsresor.Frekventa Flier Miles kan lägga upp snabbt och leda till gratis biljetter och uppgraderingar.
 • Vissa flygbolag tillåter även dina vänner och familj att gåva dig deras miles, så uppmuntra dem att registrera sig också.
 • Bild med titeln Få gratis smekmånad uppgraderingar Steg 2
  2. Fråga dina kreditkortsföretag om incitament. Många kreditkortsföretag erbjuder belöningsprogram som ger dig frekventa flygmiljoner baserat på hur mycket du spenderar. Vissa kreditkortsprogram erbjuder även andra resjänade förmånliga förmåner som gratis, full täckning biluthyrning.
 • Prata med kreditkortsföretag innan du börjar planera ditt bröllop och registrera dig för incitament så snart som möjligt. På det sättet kan du använda alla dina laddade bröllopskostnader för att hjälpa till att ge uppgraderingar för din smekmånad!
 • Bild med titeln Få gratis smekmånad uppgraderingar Steg 3
  3. Registrera dig för Hotel, Resort och Cruise Club Cards. Resorts, kryssningslinjer och hotell Värde lojalitet, så genom att anmäla dig till hotellklubb eller medlemskort, kommer du sannolikt att kvalificera dig automatiskt för gratis nätter eller bättre rum med viss vistelsens längd. Perks kan också innehålla gratis tjänster, som flygplatstransfer, tillsammans med gratis eller rabatterade aktiviteter.
 • Bild med titeln Få gratis smekmånad uppgraderingar Steg 4
  4. Sök online för kuponger. Det finns många online resebyråer och direkta företag som erbjuder allmänna kuponger under bokningen. Fyll i en allmän sökning baserat på de destinationer du är intresserad av och var noga med att leta upp specifika aktiviteter.
 • Var noga med att kontrollera utgångsdatum och eventuellt bra tryck på kupongerna.
 • Försök söker med och utan villkoren "smekmånad" i dem. Vissa platser erbjuder rabatter eller speciella incitament för smekmånad, medan andra ökar priset på grund av hög efterfrågan.
 • Bild med titeln Få gratis smekmånad uppgraderingar Steg 5
  5. Boka en "lågsäsong" smekmånad. Du är mer benägna att få bättre priser och gratis uppgraderingar när du bokar flyg och hotell i destinationer där det anses vara "lågsäsong."Även om timing kanske inte är lika populär, besöker Island på våren, Paris på vintern, eller Hawaii på sommaren kommer sannolikt att få dig några bra erbjudanden eftersom efterfrågan är låg.
 • En annan Perk till lågsäsongsresor är att du kan njuta av destinationer i lugn och ro, vilket gör speciellt trevliga, mängliga bilder!
 • Bild med titeln Få gratis smekmånad uppgraderingar Steg 6
  6. Prata med ett resebyrå. Även om du bokar en smekmånad själv är vanligtvis den mest ekonomiska, frågar med ett resebyrå om smekmånadspaket och erbjudanden. Resebyrån kan erbjuda speciella bokningsreklam med priser du inte kan slå dig själv, eller ombudet kan känna till de bästa ställena till smekmånad med de flesta förmåner och incitament som helt enkelt bygger på tidigare bokningsupplevelse.
 • Del 2 av 3:
  Planerar din smekmånad
  1. Bild med titeln Få gratis smekmånad uppgraderingar Steg 7
  1. Ring för att boka dina flyg och hotell. När du gör reservationer i person via telefon, har du chansen att nämna din smekmånad och fråga om uppgraderingar. Var vänlig med de människor som svarar och gör små prat.
  • Till exempel, fråga hur personens dag går, prata om hur upphetsad du är för din smekmånad och dela lite om dina planer.
  • Nästa, berätta den person som du vill göra din resa speciell för din make och fråga om det finns några uppgraderingar som erbjuds smekmånad.
  • Ljud som snällt, upphetsat och vänligt som möjligt. Om du antar att du är berättigad eller om du sund med titeln, kommer du sannolikt att vägras.
 • Bild med titeln Få gratis smekmånad uppgraderingar Steg 8
  2. Gör restaurangbokningar i förväg. När du bestämmer dig för de restauranger som du vill försöka under din smekmånad, ring vidare för att göra en reservation, även om restaurangen inte tar reservationer!Det är ett bra sätt att presentera dina omständigheter, fråga om förmåner (som gratis eller anpassad efterrätt), eller bara begära det bästa bordet och fråga värdinnan om hon kunde notera det innan du anländer.
 • När du begär en reservation, lägg till några detaljer som, "Denna middag kommer att vara för den första natten av din smekmånad! Finns det någon chans vi kunde få lite stearinljus vid vårt bord och kanske en festlig efterrätt? Det skulle göra kvällen så speciell."
 • Bild med titeln Få gratis smekmånad uppgraderingar Steg 9
  3. Boka en kompakt bil. Om du behöver en hyrbil för din smekmånad, boka en kompakt bil och boka det tidigt. Om du ringer via telefon kan du nämna din smekmånadstatus direkt för att be om förmåner. Kompakta bilar är vanligtvis i hög efterfrågan, så när du anländer till uthyrningsboxen för hämtning är chansen att företaget kan behöva erbjuda dig en större och bättre bil eftersom alla kompakter är tagna.
 • När du ringer till en hyrbil, försök att säga något som, "Jag skulle vilja boka en kompakt bil för vår smekmånad. Jag försöker göra alla aspekter av vår smekmånad extra speciell - erbjuder du någon form av förmåner eller incitament för speciella tillfällen, som smekmånad?"
 • Del 3 av 3:
  Uppgradera på språng
  1. Bild med titeln Få gratis smekmånad uppgraderingar Steg 10
  1. Klä på sidan. Även om du är officiellt på semester är det viktigt att klä sig på lämpligt sätt och att se presentable. Det du har på dig bör vara beroende av vilka uppgraderingar du hoppas på.
  • Till exempel, dyka upp inte i pyjamas om du vill kvalificera dig för första klassstolar på flygplanet eller bli inledda i smekmånadsviten på ett fint hotell.
 • Bild med titeln Få GRATIS smekmånad uppgraderingar Steg 11
  2. Agera gift. Folk älskar att se andra människor glad och kär. Om du squabbling på middag, argumentera om bagagekoder i flygplatsens incheckningslinje, eller ser allmänt unimpressed med varandra, är du mindre benägna att fånga någons favör för uppgraderingar.
 • Visa upp din giftiga salighet genom att visa mycket kärlek till varandra, leende, hålla händer och skratta.
 • Bild med titeln Få gratis smekmånad uppgraderingar Steg 12
  3. Få bevis. Även om det inte är standard för företag att be om bevis på äktenskap för smekmånadsuppgraderingar, kan det inte skada för att ta med en kopia av ditt äktenskapslicens eller certifikat, bara i fallet.
 • Bild med titeln Få gratis smekmånad uppgraderingar Steg 13
  4. Ge upp din plats. Om du har flexibla smekmånadsplaner, var uppmärksam på "överförsäljare" tillkännagivanden på flygplatsen. Flygbolag kommer ofta att belöna dig med gratis flyg och resekuponger om du är villig att ge upp dina schemalagda platser och vänta på nästa plan.
 • Bild med titeln Få gratis smekmånad uppgraderingar Steg 14
  5. Nämna din smekmånad varje chans du får. Några av de bästa uppgraderingarna finns i sista minuten. När du börjar din smekmånad, var noga med att nämna det när du stöter på personal och fråga vilka uppgraderingar som kan vara tillgängliga.
 • När du anländer till flygplatsen, nämna din smekmånad på biljetträknaren, incheckningsdisken och till ombord stewardess, när du är sitter. Om du går på din ombordstigning med pilotbesättningen, kanske du till och med kan låta dem veta också.
 • Om du eller din partner känner sig blyg om att nämna det hela tiden, försök att klä upp sig i "brud och brudgum" eller smekmånad skjortor så att det är lätt för andra att märka och förhoppningsvis ta initiativ.
 • Bild med titeln Få gratis smekmånad uppgraderingar Steg 15
  6. Vara artig. Det är okej att be om eller föreslå uppgraderingar för din smekmånad, men insistera inte, pester eller förvänta dem. Ibland är det bara inte möjligt för personal att tillgodose uppgraderingsförfrågningar, och det är viktigt att lita på att de gör allt de kan för att göra din upplevelse minnesvärd.
 • Även om du nekas de uppgraderingar du vill ha, var noga med att säga tack.
 • Bild med titeln Få gratis smekmånad uppgraderingar Steg 16
  7. Ta med godis eller små tackgåvor att ge bort. Samla små saker eller kvarvarande bröllopsfavörer som du kan ge till flygledare, hotellpersonal, taxichaufförer och annan personal som firande gynnar för din smekmånad. Gåvorna kommer att få dem att känna sig inkluderade i din fest och eventuellt lockar dem för att ge förmåner och uppgraderingar.
 • Presentidéer inkluderar små lådor av choklad, små doftljus, lyxiga tvålar eller unika kryddpaket.
 • Dessa små gåvor bör inte ges i stället för kontanttips för restaurangservrar, reseguider, taxichaufetter och andra sätt monetära tips är standard för service.
 • Bild med titeln Få gratis smekmånad uppgraderingar Steg 17
  8. Tipsa personalen. Alla älskar gratis uppgraderingar, och en smekmånad är en bra ursäkt för dem. De flesta företag är immuna från extra kostnader som följer uppgraderingar och incitament, men den personal som hjälper till att underlätta dem måste fortfarande lägga fram den extra ansträngningen. Det är viktigt att tipsa den personal som går ut ur deras sätt att hjälpa till att göra din smekmånad speciell.
 • Flygpersonal kan förlora sina jobb om de accepterar tips, så istället för pengar, ta med choklad eller små gåvor som ett tecken på din uppskattning.
 • Tips

  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande