Hur man blir en romantisk man

Romantik är en viktig del av något förhållande. Om du känner att du bara inte vet hur man romantik är din partner, det finns några enkla steg du kan följa för att bli en mer romantisk man. Medan filmer kan få dig att tro att du måste ständigt duscha din partner med överdådiga gåvor, i verkligheten, är romantik mer om att bygga meningsfulla anslutningar. Göra gester varje dag så din partner vet vad de menar för dig. Kommunicera dina känslor genom komplimanger och visa din uppskattning för allt de gör för dig. Att komma ännu närmare, spendera tid att planera stora datum och nya aktiviteter som du och din partner kan uppleva tillsammans.

Steg

Metod 1 av 3:
Göra kärleksfulla gester
  1. Bild med titeln Bli en romantisk man Steg 1
1. Överraska din partner med enkla gåvor för att visa att du tänker på dem. När du tänker på romantiska gåvor, kanske du tänker på ett dussin rosor. Men ibland är enkelhet mycket bättre och omtänksamt. Lyssna på din partner och lär dig vad de tycker om. Använd sedan den informationen för att få dem en liten present en gång i taget. Denna lilla token visar att du lyssnar på din partner och uppmärksammar deras behov.
  • Du kanske vet att din partner älskar en viss drink från ett kaffe stopp i stan. Sluta på väg hem från jobbet och plocka upp det för att överraska dem med när du går in.
  • För något mer permanent, försök att få ett foto av de två av dig inramade och ge det till din partner.
  • Spara dessa lilla gåvor för slumpmässiga tider. Ge större gåvor till deras födelsedag eller jul.
  • Bild med titeln Bli en romantisk man Steg 2
    2. Sätta ansträngningar i ditt fysiska utseende för att imponera på din partner. Medan det inte är allt i ett förhållande är fysisk attraktion fortfarande viktig. Att ta hand om ditt utseende visar att du sätter ansträngning i förhållandet. Det är lätt att bli lat om ditt utseende, särskilt i långsiktiga relationer. Om du har haft sweatpants och glömmer att raka mycket på sistone, ta lite tid varje dag för att planera en trevligare outfit. Detta visar din partner som du fortfarande bryr dig om att locka dem.
  • Fortsätt klä upp för datum, även om du har varit tillsammans länge.
  • Skräddarsy ditt utseende till vad din partner gillar. Om de föredrar att du ser lite scruffy, raka inte några dagar före ett datum.
  • Välj en slumpmässig dag under veckan för att klä lite trevligare. Detta kommer att överraska din partner och hålla dem lockade.
  • Bild med titeln Bli en romantisk man Steg 3
    3. Gör små favoriserar för att överraska din partner. Låt din partner komma hem och slappna av. Äta middag redo när de går genom dörren. Gnugga tillbaka efter en lång dag på jobbet. Dessa gester låter din partner veta hur mycket du uppskattar dem och ökar intimiteten mellan dig två.
  • De särskilda gynnar du gör beror på vad din partner gillar. Om du vill göra dem en tjänst, gör det alltid något du vet att de uppskattar.
  • Till exempel skulle du inte göra din partner kaffe om de inte tyckte om kaffe. Men du kan förbereda sitt morgonte för dem innan de lämnar jobbet, vilket gör sin rutinmässiga enklare.
  • Bild med titeln Bli en romantisk man Steg 4
    4. Avsluta hushållssysslor innan din partner kommer hem. Medan du gör disken eller svepande golvet kanske inte är speciellt romantiskt, gör dessa gester ett lättare och de kommer att uppskatta det. Att göra sysslor visar också din partner som du bryr dig. Överraska dem genom att ta hand om sina sysslor en dag när du vet att jobbet var stressigt, eller bara för att.
  • Om du har en ledig dag, överraskar din partner genom att städa hela hemmet. När de återvänder till den här överraskningen kommer de att uppskatta din tankeväckande gest.
  • Bild med titeln Bli en romantisk man Steg 5
    5. Dela saker med din partner så de vet att de är en del av ditt liv. Detta visar att du vill att din partner ska vara en del av ditt liv. Om du går ut för att äta, ge dem smak av din måltid och efterrätt. Hemma, låt dem välja vad du tittar tillsammans. Små gester som den här visar din partner som du vill dela livet med dem.
  • Dela information med din partner också. Om du får en kampanj på jobbet eller hör att din vän har en bebis, berätta för din partner om det. Låt dem dela i dessa livshändelser med dig.
  • Bild med titeln Bli en romantisk man Steg 6
    6. Låt din partner ha ensam tid också. Medan tiden tillsammans är viktigt för romantik, är tiden också viktigt. Smörj din partner med kärlek ständigt kan ha motsatt effekt och de kan bli sjuka av all uppmärksamhet. Tillbaka en gång i taget och låt dem ha sitt utrymme. Om de är i mitten av en aktivitet som de gillar, stör inte dem. Om de vill gå ut med sina vänner en natt, bli inte arg på det. Spendera tid ifrån varandra är nyckeln till att göra ditt förhållande arbete.
  • Vissa par gillar att schemalägga en natt i veckan där de spenderar tid ensam. Andra föredrar att vara mer spontana med sin ensamma tid. Välj det alternativ som fungerar bäst för dig och din partner.
  • Om du två tar nätter att vara med vänner eller av er själva, berätta för varandra om det efteråt. Du kan knyta över att prata om vad du gjorde.
  • Lyssna alltid på din partner om de säger att de behöver lite utrymme. Att svara negativt kan köra dem längre bort.
  • Metod 2 av 3:
    Meddela dina känslor
    1. Bild med titeln Bli en romantisk man Steg 7
    1. Ge din partner komplimanger ofta så att de är uppskattade. Komplimanger är en av de viktigaste delarna av romantiska relationer. De visar din partner att du uppskattar sina ansträngningar och gör dig två att växa närmare. Håll inte tillbaka på komplimangerna. Om din partner gör något som imponerar dig eller ser särskilt bra ut, berätta för dem!
    • Var specifik med dina komplimanger. Snarare än att säga, "du ser bra ut," säg "den klänningen ser fantastiskt ut på dig."Detta visar att du är uppmärksam.
    • Kom ihåg att komplimanger inte bara behöver handla om utseende. Säg, "Du är en så bra kock" efter middagen är en annan smickrande komplimang.
  • Bild med titeln Bli en romantisk man Steg 8
    2. Tack din partner när de gör något för dig. Detta är ett annat sätt att visa din uppskattning för vad din partner gör. Människor älskar att känna sig uppskattad, och vet att du märker de saker som din partner gör för dig kommer att få dem närmare dig. Tveka inte att tacka din partner när de gör något för dig.
  • Även tacka din partner för vardagliga uppgifter som att ta ut soporna fungerar för att visa uppskattning.
  • Gör alltid din uppskattning äkta, utan sarkasm eller låter som en backhanded komplimang. Säg inte något som, "Jag är glad att du äntligen kom ihåg att göra disken efter middagen ikväll."Det här låter sarkastiskt. Helt enkelt säga, "tack för att du har gjort."
  • Bildbeteckningen blir en romantisk man Steg 9
    3. Rör på din partner för att bygga fysisk intimitet med dem. Fysisk touch är en stor del av attraktion. Ta så många möjligheter att bygga denna attraktion som du kan. Håll sin hand när du går tillsammans. Ge dem arm berör när du pratar. Kyssa sin panna slumpmässigt. Dessa lilla handen hjälper till att bygga intimiteten mellan dig två.
  • När du börjar, gör inte någon av dina berör sexuella. Du kan bygga till det. Börja med att bara skapa en fysisk anslutning mellan dig och din partner.
  • Kom ihåg att om din partner någonsin säger att du ska sluta röra dem, lyssna på dem.
  • Bild med titeln Bli en romantisk man Steg 10
    4. Berätta för din partner du älskar dem. Ibland är det enkelt att vara det bästa sättet. Gör inte din partner gissa vad dina känslor är. Berätta för dem direkt att du älskar dem. Hörsel som kommer att föra din partner närmare dig.
  • Hitta kreativa sätt att berätta för din partner du älskar dem. Lämna lite kärlek anteckningar runt ditt hem för dem att hitta. Skicka ett slumpmässigt textmeddelande. Ändra det för att hålla dem gissning.
  • Följ upp att säga, "Jag älskar dig" med en kyss eller en bra kram.
  • Metod 3 av 3:
    Planerar perfekt datum
    1. Bild med titeln Bli en romantisk man Steg 11
    1. Välj aktiviteter Din partner gillar att visa dem du uppmärksammar. Om du planerar ett överraskningsdatum för din partner, vet du vad de tycker om att göra. Ta din partner att göra något de älskar visar att du uppmärksammar och kommer ihåg detaljer om dem. Börja alltid med idéer som du vet att de ska vilja planera bra datum.
    • Om du vet att din partner älskar en viss restaurang och du inte har varit där på ett tag, ta dem där för ett bra datum.
    • Se till att du är positiv att din partner gillar den här aktiviteten. Om du gör ett misstag kan du få motsatt resultat och de kunde tro att du inte lyssnar på dem.
  • Bildbeteckningen blir en romantisk man Steg 12
    2. Planera dina datum tillsammans för att lära sig varandras intressen. Inte alla datum måste vara en överraskning. Planering datum tillsammans kan vara ett bra sätt att bygga intimitet och lära sig mer om vad varandra gillar. Ta en timme och prata om vilka aktiviteter du vill göra nästa dag. Gör en lista och välj tillsammans.
  • Som en kompromiss kan du välja aktiviteten och din partner kunde välja var du äter efteråt, eller vice versa.
  • Var öppen för vad din partner föreslår, även om du aldrig har gjort det förut. Visa att du är öppen för att prova vad de gillar.
  • Bild med titeln Bli en romantisk man Steg 13
    3. Föreslå en ny aktivitet att ändra din rutin. Gör samma sak hela tiden kan bli gammal. Bryt din normala rutin genom att prova nya aktiviteter tillsammans. Detta visar din partner som du är spontan och öppen för nya erfarenheter. Försöker något nytt tillsammans bygger din anslutning till varandra.
  • Gör en lista med saker du aldrig gjort tidigare. Detta beror på din situation. Det kan vara fiske, vandring, ta en matlagningskurs eller något nytt. Håll den här listan och välj nya alternativ när du behöver en ny dateeidé.
  • Du kan prova en ny stil av mat till middag. Om du alltid äter italienska, försök leta efter en Mellanöstern-restaurang i närheten för en ny upplevelse.
  • Bild med titeln Bli en romantisk man Steg 14
    4. Ta en romantisk dagstur för att njuta av varandras företag. Inte alla har tid eller pengar för en lång semester. Lyckligtvis är dagsutflykter ett bra sätt att få samma känsla. Välj en plats några timmar bort från ditt hem. Lämna tidigt, spendera dagen som utforskar, var då tillbaka i sängen. Det är ett perfekt sätt att spendera ensam tid med din partner utan att bryta banken.
  • Några bra dagstur idéer är en närliggande vingård eller vingård, strand, nationalpark eller historisk plats. Träna med din partner vilken som de skulle njuta av de flesta.
  • Försök också besöka en stad som du aldrig har varit i. Njut av de butiker och restauranger du aldrig har besökt tidigare.
  • Tips

    Kom ihåg, få inte din romantikråd från filmer. Dessa är inte riktiga.

    Varningar

    Respektera alltid din partners gränser, eller gränserna för någon du vill datera. Ring inte eller text hela tiden, eller förvänta dem att spendera varje ögonblick med dig. Detta kommer att driva dem borta.
  • Om någon avvisar dina framsteg, ta det i strid och fortsätt. Förfölja inte dem eller försöka ändra sig.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande