Hur man accepterar ett äktenskapsförslag

Få ögonblick i livet är lika oförglömliga som ett äktenskapsförslag. Även om du förväntar dig din signifikanta andra att poppa frågan, kan den rena spänningen och förväntan lämna dig att skriva ett tomt när det är faktiskt. Oroa dig inte. Vi har sammanställt massor av tips och tricks för att hjälpa dig att hålla dig klarad och fokuserad när din partner kommer ner på 1 knä.

Steg

Metod 1 av 7:
Planera framåt för tillfället.
  1. Bild med titeln Acceptera ett äktenskapsförslag Steg 1
1. Brainstorm vad du vill säga innan din partner föreslår. Lägg åt sidan en speciell dikt, eller skriv ut dina känslor på ett separat papper. När det stora ögonblicket äntligen kommer, har du redan något planerat att säga.
  • Du kan hitta massor av romantiska dikter här: https: // poesrifoundation.Org / samlingar / 145134 / Kärlek-dikter.
  • Planering framåt kan tyckas lite dumt, men det är ett bra sätt att dela dina känslor när tiden kommer. Under det faktiska förslaget kan du vara för chockad och känslomässig att dela allt som verkligen är i ditt sinne.
  • Du kanske säger något som, "Jag har aldrig känt mig så starkt om någon i mitt liv" eller "Jag trodde att du aldrig skulle fråga!"
  • Om din partner börjar prata om budgetering av pengar, möter dina vänner i hemlighet, och / eller kommentarer om andras förlovningsringar, det finns en bra chans att de planerar att föreslå.
Metod 2 av 7:
Följ din partners planer.
  1. Bild med titeln Acceptera ett äktenskapsförslag Steg 2
1. Peppar inte dem med frågor eller bekymmer om var du går. Chansen är att din signifikanta andra har satt mycket tanke och bryr sig om var och när detta förslag kommer att hända. I stället för att be om en förklaring, gå med flödet och se var din partner tar dig.
  • Till exempel kan din partner ta dig till kaféet där du först träffade istället för att gå till affären som ligger precis runt hörnet.
  • Din partners förslagsplaner kommer troligen att vara specifika och välvilliga. Om de skulle vilja ta med dig till en viss plats, följ bara deras ledning istället för att fråga många frågor.
Metod 3 av 7:
Ta ett djupt andetag.
  1. Bild med titeln Acceptera ett äktenskapsförslag Steg 3
1. Låt dig fokusera på vad som händer i ögonblicket. Förslag är sällsynta, en gång i-lifetime-upplevelser. Ta ett djupt andetag för att hjälpa dig, så att du kan lyssna och fokusera specifikt på vad din partner säger.
Metod 4 av 7:
Låt dem sluta prata.
  1. Bild med titeln Acceptera ett äktenskapsförslag Steg 4
1. Ge ditt svar efter att de har sagt deras stycke. Förslag är definitivt en 2-vägs gata. Det är bra att du vill dela dina tankar och känslor med din partner, men ge dem en chans att uttrycka sig också.
  • Beroende på hur din partner föreslår, kan du vänta tills de officiellt frågar "Vill du gifta dig med mig?"Innan du säger" Ja."
Metod 5 av 7:
Säg ja."
  1. Bild med titeln Acceptera ett äktenskapsförslag Steg 5
1. Lämna inte din partner hängande! Låt dem veta omedelbart att du vill gifta dig med dem. Försök att matcha din partners ton och kroppsspråk, så de vet säkert att du säger ja.
  • Till exempel, om din partner ser särskilt nervös, kanske du bara säger "Ja!"Eller" självklart jag gifter dig med dig!"
  • Du kanske också säger något som "Jag kan inte tro det här händer" eller "Jag är så glad" innan du säger "Ja."
  • "Absolut, 100% ja!"" Ingenting skulle göra mig lyckligare!"Eller" det skulle vara min ära!"Är andra saker du kanske säger.
Metod 6 av 7:
Njut av stunden.
  1. Bild med titeln Acceptera ett äktenskapsförslag Steg 6
1. Ring inte dina vänner och familj direkt. Istället ge dig själv och din partner gott om tid att njuta av och njuta av varandras företag och tänka på din framtid tillsammans. Det kommer att finnas gott om tid senare att fira med dina nära och kära.
  • Till exempel kan du vänta en dag eller 2 innan du officiellt delar ditt engagemang med vänner och familj.
  • Alla reagerar på ett förslag på olika sätt. Du kan vara väldigt känslomässig, eller du kanske bara känner dig glad och lättad. Det finns ingen rätt eller fel sätt att känna och beter sig efter det faktum!
Metod 7 av 7:
Oroa dig inte om ringen inte är perfekt.
  1. Bild med titeln Acceptera ett äktenskapsförslag Steg 7
1. I slutändan är ringen en symbol för något mycket större. Om du inte är galen på ringen är det inte världens ände. När tryck kommer att skjuta, kan du alltid byta ut eller uppdatera ringen längre ner i raden - det är den person som gav du ringen som verkligen betyder något.
  • Om det behövs kan du alltid få ringen som ändras av en juvelerare senare.

Tips

Fråga inte dina vänner för en ledtråd när din partner kommer att föreslå. Istället, låt din betydande andra ta dig överraskning!
  • Försök inte förutsäga eller romantisera vad förslaget kommer att vara som i förväg. Låt dig bara bli förvånad och upphetsad i ögonblicket!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande