Hur kommer du närmare din pojkvän

Så, du vill åka till nästa steg med din pojkvän, men du är för rädd för att berätta för honom. Många människor har varit i dina skor innan! Så, om du vill vara närmare din speciella någon, vänligen läs vidare!

Steg

Del 1 av 4:
Förstå din pojkvän
 1. Bild med titeln Kyssa en tjej på det första mötet steg 14
1. Förstå de saker som din pojkvän gör och varför han gör dem.Till exempel, om din pojkvän är i sport, är det troligt att han planerar att vara bra på sporten, han tycker om att titta på ett spel, eller sport är bara roligt för honom. Om han är mer av en vetenskaplig pojke, en bedårande nörd, är det troligt att han är smart, eller finner det roligt när han gör matte och vetenskap. Han kan också vara intresserad av att få bra betyg för sin framtid.
 • Bilden med titeln Be en tjej ut om du
  2. Titta på ett spel eller prata sport med honom. Mestadels varje kille är en sportfläkt. De älskar det när en dam tittar på ett spel eller pratar det för lite. Det är en turn-on.
 • Bilden med titeln Få stängning från ett förhållande Steg 13
  3. Bli goda vänner med din pojkvän vänner. Också försöka njuta av de saker han gör. Om din bf har vissa saker, är hans vänner sannolikt att vara i samma sak. De kan alla vara sportfläktar eller vara i en mattegrupp, till exempel. Försök sätta dig själv med honom och hans vänner.
 • Om du inte gillar några eller alla hans vänner, lär du dig att vara artig och fortfarande hänger runt dem utan att orsaka spänning. Du behöver inte vara bästa vänner med någon av dem, bara tolerant.
 • Del 2 av 4:
  Förbättrad kommunikation
  1. Bild med titeln hantera konflikt om att inte besöka familjen på din semester Steg 16
  1. Prata med din pojkvän.Berätta för honom om din dag och ta reda på hans.Om han hade en dålig dag, hitta ett sätt att heja upp honom.Du kan ge honom en stor kram och låt honom veta att du bryr dig om honom.
 • Bild med titeln Konflikt om att inte besöka familjen på din semester Steg 2
  2. Fråga honom direkt snarare än att ta saker mognar i förhållandet. Om du känner att du två är bekväma med varandra, är det inget fel att fråga honom platt om han vill ta relationen till nästa nivå. Det här är inte tillrådligt att göra i början av saker, eftersom du kanske vill vara säker på att han vill begå dig i ett förhållande.
 • Bild med titeln Gör en Libra Man Fall i kärlek Steg 5
  3. Bryta den berörande regeln, om du vet att han skulle vara okej med det.Flörta med honom-do-lekfulla trycker eller pokes, och se hur han reagerar. Om han flörtar tillbaka, så bra. Var inte för beständig, men, eller han kommer förmodligen att bli irriterad.
 • Bild med titeln Speed ​​Date Steg 13
  4. Erbjuda önskvärt råd. Till exempel, om du hittar din pojkvän skriver en sång, men han kan inte hitta något att skriva om, ge honom några förslag! Eller, om han planerar att rita en bild eller skriva en dikt, ge honom idéer om vad du ska rita, eller ett ämne för en dikt att skriva. Undvik att ge råd om honom där det är klart att han inte är intresserad av din åsikt eller meddling i sin familj och vänrelationer.
 • Del 3 av 4:
  Visar honom du bryr dig
  1. Bild med titeln Gör någon lockad till dig Steg 1
  1. Visa din pojkvän som du uppskattar honom. Om han är på ett idrottslag, gå till hans spel.Jubla för honom så högt som möjligt, så att han bara vet att du är där för honom och honom.
 • Bild med titeln plocka upp en tjej i ett klubb steg 15
  2. Göra tid för aktiviteter du båda njuter av. Till exempel, om du inte har mycket att göra, kan du erbjuda att kasta en boll runt eller spela basket med honom. Om han går kajakpaddling, gör miniatyrer eller går till en klippväggsklättring, gå med. Du kan hitta nya aktiviteter du älskar, eller åtminstone vissa aktiviteter som ska delas tillsammans.
 • Bild med titeln plocka upp en tjej i en klubb steg 20
  3. Spendera mer tid med din pojkvän.Bjud honom över till din plats, eller hitta ett sätt att spendera tid med honom ensam eller tillsammans med nära vänner.Samtidigt respektera hans personliga utrymme.Glöm inte att det är helt okej för var och en av dig att ha tid ensam och borta från varandra.
 • Bild med titeln Älska någon som han är Steg 1
  4. Få honom att må bra om sig själv.Köp honom en present.Komplimanger honom.Skämt med honom.När du börjar utveckla mer personliga obligationer med honom, kommer han att känna sig mer bekväm runt dig.
 • Del 4 av 4:
  Bygga förtroende och respekt
  1. Bilden med titeln gör artigt en tjej som gillar att du lämnar dig ensam Steg 2
  1. Ge honom anledning att lita på dig.Ha tro på ditt förhållande, och fuska inte på honom.Har förtroende för honom och hans handlingar - han kommer att märka.Kom ihåg att förtroende och kommunikation är de viktigaste delarna till ett hälsosamt förhållande. En brist på förtroende kommer mest säkert att ge ett förhållande till rännan.
 • Bild med titeln Gör din flickvän att känna sig älskad Steg 2
  2. Notera hur han behandlar dig. Gör han försök att få dig att må bättre om du har en dålig dag? Gör han dig lycklig, eller får dig att skratta? Respekterar han dig?Om så är fallet är du väl på väg att nå nästa steg med din pojkvän.
 • Tips

  Gnälla inte om saker varje gång du är med honom, för det kommer att få honom deprimerad. Prata om roliga saker, fråga honom vad han gillar, vad han tycker om att göra.
 • Ha tålamod.Att komma närmare din pojkvän händer inte på en dag, eller en vecka - det tar tid.
 • Om du bestämmer dig för att köpa honom en gåva, förvänta dig inte en gåva tillbaka.Även om det skulle vara trevligt, kan han bara ge dig en "gåva" tillbaka i en form som är värt mer än någon väsentlig besittning.
 • Ta inte upp gamla problem eller kämpar om de redan är löst.
 • Om du är i skolan, krama din pojkvän varje klassbrytning!
 • Varningar

  Försök inte "köpa ut" din pojkvän.Gå inte överbord på choklad eller över gåvor.Inte bara kommer han sannolikt att se igenom dig, men det finns alltid möjlighet att han kommer att försöka utnyttja din generositet.
 • Om inget annat verkar fungera, och du är två kvarvarande och försiktiga av varandra, acceptera sedan att du två inte är avsedda för varandra och fortsätt.Det är bäst att sluta i en ömsesidig uppbrott än att gå ut med en blixt.
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande