Hur man frågar din bästa killevän ut

Det är inte ovanligt att utveckla känslor för en vän. Faktum är att den känslomässiga intimiteten du känner i vänskap ofta liknar känslor av intimitet du skulle känna i ett romantiskt förhållande. Många framgångsrika romantiska relationer började som vänskap. Om du vill fråga din killevän ut, tar det bara lite tid och mod. Spendera lite tid på att du är intresserad av att flirta och bli mer fysisk. När du känner dig redo, fråga honom på ett enkelt sätt. Om du börjar datera, arbeta med en smidig övergång från bara vänner till något mer.

Steg

Del 1 av 3:
Transportera intresse
 1. Bild med titeln Fråga din bästa killevän ut Steg 1
1. Var säker på killen. Om du vill vara mer än vänner, arbeta med att transportera förtroende runt killen. Om du vill att han ska returnera din attraktion, går enkelt förtroende långt.
 • Många människor känner sig benägen att vara goofy eller självdrivande när de träffas folk. Medan denna taktik går långt när det gäller att göra vänner, kan det falla när du försöker attrahera ett nytt romantiskt intresse. I stället för att skämta kul på dig själv, sträva efter att förmedla förtroende.
 • Du kan vara rolig. Roligt kan vara mycket charmigt, men hålla dig för att göra skämt om andra ämnen än dig själv. Försök att vara bekväm med dig själv i allmänhet, ler, står upp rakt och deltar i konversation utan tvekan.
 • Bild med titeln Fråga din bästa killevän ut Steg 2
  2. Titta på tecken som han är intresserad av dig. Försök att få en känsla av huruvida känslan är ömsesidig. Om du känner ömsesidig attraktion, kan du känna dig mer bekväm så småningom frågar killen ut. Håll ögonen på tecken på intresse.
 • Titta på hans kroppsspråk. Om en kille vill vara mer än vänner, kommer han att använda många ursäkter för att röra dig. Han kan erbjuda en kram när du ser dig för första gången. Han kan borsta fingrarna på din underarm. Du kan också fånga honom titta på dig under udda tider.
 • Han kan också ställa frågor om att mäta om du är intresserad. Han kan till exempel fråga om dina helgplaner. Han kan också fråga om du har datum för vissa händelser, och till och med erbjuda att eskortera dig som vän.
 • Bild med titeln Fråga din bästa killevän ut Steg 3
  3. Börja vara mer fysiskt. Om du vill visa att du är intresserad, börja bli lite mer fysisk med killen. Berör hans underarm medan du pratar. Sitta närmare honom än du brukar vilja på soffan. Erbjuda en kram när du först ser honom på sociala evenemang. En liten fysisk kontakt kan visa att du är intresserad av något mer än vänskap.
 • Bild med titeln Fråga din bästa killevän ut Steg 4
  4
  Flörta med honom. Flirtation är också nyckeln till att visa en kille som är intresserad. Detta kan hjälpa till att bana väg att fråga honom. Syfte för subtila flirta först, eftersom det inte ska göra förhållandet för besvärligt.
 • Kort ögonkontakt kan förmedla romantiskt intresse. Fånga killen blick i några sekunder och kolla sedan bort. Du borde också le och agera glad i allmänhet när han är omkring honom.
 • Försök att efterlikna sitt kroppsspråk. Var inte för uppenbart om detta, men försök att imitera hans handbehåll och hur han ställer sin kropp. Till exempel, om han korsar benen, korsa dina ben också.
 • Bild med titeln Fråga din bästa killevän ut Steg 5
  5. Förblir upptagen och engagerade med andra sociala förpliktelser. Om du verkligen är intresserad av någon, speciellt någon som också är en vän, kan du vara benägen att rensa ditt schema för att göra plats för ett potentiellt datum. Avstå från att göra det, dock. Om du gör dig helt tillgänglig, medan den andra personen är upptagen med sitt liv, riskerar du att skapa en ensidig dynamik. Du kommer att vänta på en text eller ringa, medan killen fortsätter med sitt liv.
 • Håll upp med befintliga sociala skyldigheter och planer tills du har gjort solida planer för ett datum. GÖR INTE, till exempel, är du helg eftersom du planerar att fråga killen ut.
 • Att hålla sig upptagen kan också förmedla förtroende, vilket kan vara attraktivt för många. Att ha ditt eget liv och skyldigheter gör att du ser mer uteslutbar i killens öga.
 • Del 2 av 3:
  Frågar killen ut
  1. Bild med titeln Fråga din bästa killevän ut Steg 6
  1. Acceptera osäkerhet. Osäkerhet är ett stort bakslag när det gäller att övergå från vänner till mer än vänner. Många människor låter osäkerheten om hur ett potentiellt förhållande kommer att utveckla hålla dem tillbaka. Acceptera det kommer att finnas mycket osäkerhet när du försöker driva ett förhållande från vänskap till något mer.
  • Förstå att du inte kan förutsäga en andras beteende. Försök att inte bli alltför hängt på hur killen kan reagera. Gå in i situationen utan förväntningar.
  • Det är okej att ha någon plan av vad du ska säga. Faktum är att det kan vara till hjälp att ha ett litet tal planerat för att hjälpa dig att hålla dig lugn. Men undvika att spela ut scenarier i ditt sinne om hur konversationen kan utvecklas, och hur killen kan svara.
 • Bild med titeln Fråga din bästa killevän ut Steg 7
  2. Ta din tid. Om du känner dig nervös, kan du snubbla över dina ord när du frågar någon ut. Försök inte att rusa frågan. Istället, gå långsamt och se till att du säger exakt vad du vill säga.
 • Ta några djupa andetag innan du går in i konversationen om du känner dig nervös.
 • Försök att prata långsamt. Människor har en tendens att rusa om de känner sig nervösa, så gör en punkt att säga ett ord i taget.
 • Bild med titeln Fråga din bästa killevän ut Steg 8
  3. Vara enkelt om vad du vill ha. När det gäller att fråga någon, gör du inte någon en tjänst genom att vara subtil. Om du börjar som bara vänner, frågar du att få kaffe eller se en film kanske inte räcker för att låta killen veta att det är ett datum. Se till vad du frågar är tydlig.
 • Försök säga vad du vill ha direkt. Fråga killen på något som är klart ett datum och, om det behövs, säger helt och hållet att det är ett datum.
 • Du kan låta killen veta att du har känslor för honom. Säg något som, "Jag känner att vi har mycket gemensamt och det finns en viss ömsesidig attraktion här. Vill du gå ut och se en film någon gång?"
 • Expertips
  IMAD JBARA

  IMAD JBARA

  Dating Coachimad JBara är en dating coach för NYC Wingwoman LLC, en relation coaching service baserad i New York City. `NYC Wingwoman erbjuder Matchmaking, Wingwoman Services, 1-on-1 Coaching och Intensive Weekend Bootcamps. IMAD-tjänster 100 + klienter, män och kvinnor, för att förbättra sina dating liv genom äkta kommunikationsförmåga. Han har en BA i psykologi från universitetet i Massachusetts Dartmouth.
  IMAD JBARA
  IMAD JBARA
  Dating Coach

  Expertrick: Använd dina konversationer för att komma med en rolig dateidé. Till exempel, om personen säger att de aldrig har haft Mellanöstern mat, kanske du säger, "Ok bra, det är där vi går nästa gång vi går ut!"

 • Bild med titeln Fråga din bästa killevän ut Steg 9
  4. Förbered dig för avslag. När du frågar någon, finns det alltid en risk för avslag. Oavsett hur säker du är känslan är ömsesidig, kan du inte veta säkert. Förstå, gå in i situationen finns det en chans att killen kommer att säga, "Nej." Medan du inte bör anta det värsta är det en bra idé att förbereda sig för att sakerna kanske inte går så bra som du förväntade dig.
 • Försök att vara positiv i händelse av att du avvisas. Kom ihåg, de två är vänner. Även om saker inte kommer att fungera romantiskt, försök att värdera det faktum att du fortfarande har en solid vänskap.
 • Del 3 av 3:
  Övergång av förhållandet
  1. Bild med titeln Fråga din bästa killevän ut steg 10
  1. Visa dig vård. I händelse av att du och din kille vän hamnar som mer än vänner, måste du arbeta för att etablera extra intimitet. För att klargöra att du är mer än vänner, jobba för att visa dig vård.
  • Lämna din kille vän överraskningar. Skriv honom en speciell anteckning som berättar för honom hur mycket du bryr dig. Köp honom en liten nutid då och då.
  • Var mer fysiskt tillgiven. Försöka hålla händerna och krama när du är tillsammans.
 • Bild med titeln Fråga din bästa killevän ut Steg 11
  2. Lugna din kille vän du vill ha förhållandet. Ibland kan övergången mellan vänner och mer än vänner vara förvirrande. Det är en bra idé att vidta åtgärder för att se till att din kille vän vet att du vill ha förhållandet så mycket som han gör.
 • Det kan vara lättare att kommunicera öppet när du började som vänner. Du kan ha öppna, ärliga diskussioner med din partner om vad du vill ut ur förhållandet, och vilka förväntningar du har angående ett romantiskt förhållande.
 • Först kan du behöva försäkra din partner mycket som du vill ha förhållandet. Låt din partner veta om en gång i veckan för de första månaderna är du glad att vara mer än vänner.
 • Bild med titeln Fråga din bästa killevän ut steg 12
  3. Socialisera som ett lag. Ett annat sätt att stärka övergången ändrar hur du umgås. Försök att stanna tillsammans på fester. Interagera med gemensamma vänner som ett par istället för en-mot-ett. På fester, stanna i samma konversationer snarare än att prata med människor individuellt. Du kommer att känna dig mer som ett par än vänner om du börjar göra saker som en "vi" istället för a "du" och en "mig."
 • Bild med titeln Fråga din bästa killar vän ut Steg 13
  4. Ha tålamod. Det kan ta tid för en vänskap att känna sig som en romantik. Försök att inte ha höga förväntningar när det gäller vad ditt förhållande kommer att se ut. Det kommer att ta ett tag att känna sig som mer än vänner, och det kan vara obekväma eller förvirrande interaktioner längs vägen. Om du är skyldig att vara mer än vänner, tillåta övergången att hända gradvis. Håll patienten och kom ihåg, om du verkligen bryr dig om den här personen, kommer förhållandet att vara värt det på lång sikt.
 • Video

  Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

  Varningar

  Övergång till ett romantiskt förhållande kan potentiellt påverka din vänskap. Var medveten om att du kan sätta din vänskap i riskzonen genom att driva ett romantiskt förhållande.
  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande