Hur man väljer en fotbollsställning

Om du inte spelar ett pickupspel med vänner, kommer du förmodligen inte att välja din position på ett fotbollslag. Detta är nästan alltid tränarens jobb, men det betyder inte att du inte kan träna och arbeta dig mot en position som lockar dig. När det gäller de positioner du försöker, överväga din hastighet, benstyrka och personliga preferenser. Typiskt är snabbare spelare mer framgångsrika i positioner närmare sidlinjen, medan den högre, starkare spelare ofta gör stora bidrag från mitten av fältet.

Steg

Fråga 1 av 7:
Vad är de 11 positionerna i fotboll?
  1. Bild med titeln Välj ett fotbollsposition Steg 1
1. Positionerna är uppdelade i målvakt, försvarare, mittfältare och framåt. Bortsett från målvakten har varje typ av position flera spelare på fältet vid vilken tidpunkt som helst. Till exempel kan ett lag ha 2, 3, 4 eller 5 försvarare. Det betyder att det är till skillnad från andra sporter, det är inte tekniskt fasta positioner för varje spel av fotboll. Det finns alltid 11 spelare på fältet för varje lag, det finns inte egentligen 11 positioner för de spelare att spela in i positionerna på fältet beror helt på ditt lags strategi.
  • Varje lag har en målvakt. Det är universellt. Resten av laget kan ordnas på olika sätt, men den mest populära setupen är en 4-4-2. Det är här 4 försvarare, 4 mittfältare och 2 framåt. Men ett lag kan ha någon komposition.
  • Medan det finns 11 spelare på fältet i taget, finns det tekniskt 16 potentiella positioner att spela.
Fråga 2 av 7:
Vilka färdigheter behöver försvarare?
  1. Bild med titeln Välj ett fotbollsposition Steg 2
1. Du bör överväga en försvarningsposition om du är tuff och snabb. Som försvarare är ditt huvudsyfte att hålla det motsatta laget från att poängera genom att blockera motsatta lagets väg till nätet. Om du gillar att stoppa angripare och du inte älskar att skjuta eller dribbling, defensiva positioner är perfekta för dig.
  • Sopmaskin är inte en super gemensam position längre, men det är en bra position om du älskar att bli fysisk. Sopmaskiner gör inte massor av körning, men de måste vara bekväma med att bli fysisk nära nätet.
  • Mittbackar Blockera det motsatta lagets framåt och styr försvaret. Om du är lång och du har stora ledarskapsförmåga, kan centrera tillbaka för dig.
  • Fullbackar och Wing Backs Blockera det andra lagets vingare och mittfältare. Dessa positioner involverar den mest löpande på fältet eftersom du är så långt från nätet, och de spenderar sällan mycket tid med bollen. Om du är snabb och inte gillar dribbling, är dessa positionerna för dig.
Fråga 3 av 7:
När ska jag betrakta mittfältpositioner?
  1. Bild med titeln Välj ett fotbollsposition Steg 3
1. Prova för mittfältpositioner om du gillar att vara i åtgärden. Mittfältare är mångsidiga, och om du gillar att spela både försvar och brott, är det här rollen för dig. Om du älskar försvar och brottslighet lika och du är en stor passare, överväga en mittfältposition. Du får inte alltid göra det vinnande skottet eller spelbesparande defensivt spel, men du får se mycket action medan alla andra är upptagna med att stå runt.
  • Sikta på att spela defensiv mittfältare Om du är lite fonder av försvar och du är inte en bra skytt.
  • Attackerande mittfältare är en bra position för dig om du föredrar att skjuta och attackera över defensivt spel.
  • Gå för centrum mittfältet Om du gillar kreativ problemlösning och kallar skotten. Centre mittfältare är ofta ledande på laget, och du kommer att vara involverad i nästan varje lek som centrum mittfältare.
  • Spela ytter Om du gillar prickiga spel. Wingers attackerar ofta nätet i explosiva offensiva system, så om du är snabb och har en bra handkoordinering, är det en bra position för dig.
Fråga 4 av 7:
Vilka färdigheter behöver jag som framåt?
  1. Bild med titeln Välj ett fotbollsposition Steg 4
1. Om du är bra på att skjuta och dribbling, framåt är positionen för dig. Ett lags framåt sätter bollen i nätet, så prova för en framåtriktad position om du är bra med bollen. Framåt måste ha bra bollhanteringsförmåga och god benstyrka. Om du är felaktig, stark och kärlek attackerar, kan det vara för dig för dig.
  • Centrum framåt Spela nära mitten av fältet på brott. Om du föredrar att bli fysisk över att försöka utrota eller outmaneuver din motståndare, är centrum framåt rätt för dig.
  • Släktingar gör det mesta av poängen mycket av tiden. Om du är snabb och du har stor sparkkraft, prova för anfallare.
Fråga 5 av 7:
Vad är det enklaste stället i fotboll?
  1. Bild med titeln Välj ett fotbollsposition Steg 5
1. Varje position har sina utmaningar, så ta hänsyn till dina färdigheter. Du måste vara riktigt bra på dribbling som en mittfältare, bekväm med att komma i någons ansikte som försvarare, och kan skjuta exakt som framåt. Varje position kräver skicklighet, så försök att hitta rätt position för dig baserat på vilken del av spelet du tycker om och excel på.
  • Medan vissa människor tycker att målvaktare har en lätt tid, är det typ av den svåraste positionen i spelet på ett sätt. Medan du inte gör mycket igång, är du på kroken för att skydda det viktigaste på fältet! Det kan vara en ganska högspänning-kong.
  • 2. Om du inte vill ha bollen mycket, spela fullback. Om du är fullback, tenderar du att göra mer kör än många andra positioner eftersom du är nära sidolinjen och längst bort från mitten av fältet. Men fulla ryggar skjuter inte på det andra lagets mål och de är sällan involverade i de fysiska slagsmål som kan hända nära mitten av fältet.
  • För att uttrycka det på ett annat sätt är den fulla ryggen vanligtvis den position som har minst inverkan på spelet eftersom de inte är lika involverade i varje lek och sällan hanterar bollen.
  • Vissa människor tycker att centrumbackar har det lättare än fulla rygg eftersom det ofta är mindre att springa.
  • Många fotbollsspelare tycker att vingarna faktiskt har det enklaste eftersom de inte är involverade en stor andel av tiden på brott eller försvar.
  • Fråga 6 av 7:
    Vilka positioner spelar de bästa fotbollsspelarna?
    1. Bild med titeln Välj ett fotbollsposition Steg 7
    1. Det är lite subjektiv, men prova mitt mittfältare om du är bra. Som en central mittfältare övergår du från försvar till brott under hela spelets gång. Du är också mitt i fältet, så du tenderar att se mycket handling. Som ett resultat kommer många tränare att sätta sina mest skickliga spelare i mitten av mittfältet. Om du tycker det är du, det är där du hör hemma!
    • Den "bästa" positionen för dig beror på din skicklighet. Om du har en stark förmåga att förutsäga en motsatta spelares rörelser och reagera på flygen, skulle du vara en stor försvarare. Om du har galen noggrannhet när det gäller att skjuta bollen, skulle du göra ett fenomenalt framåt. Varje position kräver skicklighet.
    Fråga 7 av 7:
    Vad är den svagaste positionen i fotboll?
    1. Bild med titeln Välj ett fotbollsposition Steg 8
    1. När det gäller tekniska kullkunskaper tenderar fulla ryggar att vara de svagaste. Det betyder inte nödvändigtvis att full rygg är en dålig spelare - bara att det inte involverar mycket skytte eller passerar. Som ett resultat kommer många tränare att utveckla spelare i full ryggposition.
    • Kom ihåg att fulla ryggar måste göra ett ton av körning. Om du är full rygg är det möjligt att din tränare bara sätter dig där eftersom du har bättre uthållighet än resten av dina lagkamrater!

    Tips

    Om du inte gillar din position, prata med din tränare för att ta reda på vad du kan göra för att ändra positioner.
  • Det är väldigt sällsynt att vara helt låst i en position hela ditt liv-även yrkesverksamma ändras fläckar. Om du bara börjar i fotboll, oroa dig inte för mycket om vilken position som din tränare har gett dig. Det är mycket troligt att förändras i framtiden.
  • Du hör ibland positioner som kallas ett nummer. Det finns inget universellt avtal om vad positionsnumren betyder, och numreringssystemet skiljer sig från var du bor och vilken typ av system ditt lag kör. Kom ihåg att ett lag kan ha 2 centrum framåt, så numreringen kan vara lite värdelös ibland.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande