Hur man blir en personalchef

Human Resource Managers fungerar som kontakter mellan anställda och företagsledarskap. Inom en organisation som ett företag eller en välgörenhet är HR-chefer ansvariga för att upprätthålla positiva relationer mellan arbetsgivaren och anställda och se till att arbetstagare är glada och nöjda. Banan till att bli en personalchef är lång men kan vara givande.

Steg

Del 1 av 3:
Få rätt utbildning
  1. Bild med titeln Få en TN-visum att arbeta i USA Steg 1
1. Lär dig om karriärvägen. Innan du börjar på vägen till att bli en personalchef, spendera du lite tid på karriärvägen. Att bli en personalchef kan vara en högbetalande, givande karriärväg.
  • Human Resource Managers har stor ansvar. De planerar, direkt och samordnar administrativa funktioner i en organisation och ansvarar för att anställa ny personal, hjälpa ledande befattningshavare med strategisk planering och bidra till att främja positiv kommunikation mellan en organisations ledning och dess anställda.
  • En positiv sak om att vara en personalchef är att jobbet alltid är efterfrågan. Nästan alla typer av företag eller organisation behöver en personalchef. Det genomsnittliga årsområdet är, nästan $ 100.000 per år.
  • Efterfrågan på personalchefer förväntas växa genom åren. Det kan vara lättare att hitta anställning när tiden går vidare.
  • Bildbeteckningen uppför sig på jobbet Steg 9
    2. Ta relevanta kurser i gymnasiet. Om du vill bli en personalchef, ta relevanta kurser i gymnasiet. Du bör också lagra på extracurricular aktiviteter som är relevanta för din karriär.
  • Ta klasser i affärer, marknadsföring och ekonomi. Du kanske också vill ta klasser i psykologi eftersom du måste kunna arbeta med människor. Någon bakgrund i psykologi kan ge dig in i hur människor tror.
  • Sök ut ledarskapspositioner i gymnasiet. Detta kan se bra ut på en högskolans applikation och hjälpa dig att börja få erfarenhet som kan hjälpa dig att landa praktik i högskolor. Var kaptenen i en sports team. Få en position på Studentrådet. Volontär på lokala icke-vinster och välgörenhetsorganisationer, som söker maktpositioner.
  • Studera hårt i skolan och upprätthålla en hög GPA. Sträva efter att göra det bra på några standardiserade tester, till exempel handlingarna och SATS, eftersom höga poäng kombinerat med goda betyg kan hjälpa dig att komma in i ett bra högskola eller universitet.
  • Bildbeteckningen blir en bankchef Steg 4
    3. Tjäna en kandidatexamen. Du behöver minst en kandidatexamen för att bli en personalchef. Arbeta mot en kandidatexamen i ett relevant ämne om du vill bli en personalchef.
  • Om din skola har personalhantering som en major, är det förmodligen det bästa alternativet. Andra relevanta studieområden inkluderar företag och finans. En mindreårig som psykologi kan också vara till hjälp när du arbetar med människor som karriär.
  • Försök att lagra på relevanta kurser för valfria ämnen. Ta avancerade affärskurser, hanteringskurser och marknadsföringskurser som inte krävs för din examen. Detta kan potentiellt imponera på en anställd.
  • Bild med titeln Intervju för ett jobb Steg 12
    4. Fortsätt praktik eller sommararbete under college. Det är viktigt att få praktik och arbetslivserfarenhet under college om du vill vara en personalchef. Arbetsgivare kommer att se ut på ditt CV för att se om du har relevanta färdigheter när du söker upp postnivåpositioner. Gör det mesta av college genom att få erfarenhet under din utbildning.
  • Varje jobb som kräver att arbeta med människor är bra för en personalhanteringsposition. Leta efter försäljningsposition, marknadsföring jobb och annat deltidsarbete som kräver mycket ansikte mot ansikte interaktioner med kunder och kunder under college.
  • När du når ditt junior och seniorår, leta efter praktik. Du kan prata med en karriärrådgivare på din skola om var du ska leta efter praktik. Du kan också låta professorer och medstudenter veta att du är på utkik efter praktikupplevelse. De kan skicka informationen till dig.
  • Del 2 av 3:
    Få erfarenhet
    1. Bild med titeln Få ett sång jobb steg 4
    1. Skriv ett CV. Ett fast CV är ett ovärderligt marknadsföringsverktyg. Före examen, kompilera ett solid CV som du kan använda för att marknadsföra dig själv när du söker in entrénivå.
    • Formatering i ett CV bör vara konsekvent. Om du använder Bullet Points för att förklara din upplevelse för ett jobb, använd Bullet Points för att prata om nästa jobb. Behåll teckensnittstorlekar och val konsekventa. Gå för lätt läsbara teckensnitt över blommiga, kursiva typer.
    • Se till att du inkluderar ditt e-mail, adress, fullständigt namn och en länk till din personliga webbplats om du har en.
    • Ord Din erfarenhet är en imponerande villkor som möjligt. Om du arbetade som försäljningsassistent på Macy`s under college, till exempel, säg inte, "Hjälpte kunderna plocka ut kläder." Istället, säg något som, "Rådde kunder på ett brett utbud av stilistiska alternativ som tillhandahålls av Macy`s Corporation, som ger artig och informativ feedback om produktval." Du kan hitta en lista över återuppta buzzwords online som kan hjälpa dig att frasa ditt CV.
    • En rolig återuppta design kan hjälpa till att ställa in ditt CV från varandra. Du kan leta upp listor över Creative Resume Designs online för inspiration. Om du ansöker om ett jobb i ett mer kreativt företag kan ett roligt CV verkligen stärka dina chanser att landa en intervju.
    • Dra nytta av resurserna på din högskola medan du fortfarande är en student. Ha en karriärrådgivare titta över ditt CV och ge dig feedback. Gå till alla CV-workshops som tillhandahålls av din högskola.
  • Bilden med titeln Bli en bankchef Steg 2
    2. Söka en postnivåposition. När du har examen, använd ditt CV för att hitta entrénivåupplevelse. Vanligtvis krävs ett års erfarenhet för en personalansvarig, så vara på utkik efter jobb i företag, chef och mänskliga resurser. Du måste arbeta dig upp för att bli en HR-chef.
  • Gå till alla jobbmässor som erbjuds av din högskola. Var noga med att lämna ut ditt CV till alla rekryterare. Nätverk är ofta nyckeln till att hitta ett jobb.
  • Prata med tidigare kollegor. Berätta för dina gamla handledare från arbete och praktikupplevelse du letar efter ett jobb. Prata med gamla professorer. Låt andra kandidater som har funnit arbete vet att du är på jobbet jakt.
  • Jobbbrädor, som faktiskt.com och monster, även efter jobblistor ibland. Överväga att ansöka om något arbete genom dessa platser också. Du kan dock vara mindre benägna att höra tillbaka, eftersom många anser att jobb genom dessa medel.
  • Bild med titeln Ace en lunchintervju Steg 12
    3. Öva solida intervjuförmåga. Om du är inrymd för en intervju, öva bra intervjuförmåga. Att vara respektfull, professionell och imponerande under en intervju kan hjälpa landa ett jobb.
  • Klä alltid upp för intervjuer. För kvinnor, bära en konservativ blus och kläbyxor eller en professionell klänning eller dam. För män är en kostym och slips bäst. Se till att dina skor är också affärspersonal. Det kan vara en bra idé att dölja några tatueringar eller piercingar.
  • Använd fast icke-verbal kommunikation. Gör ögonkontakt med intervjuaren. Le och nicka för att visa att du lyssnar. Stå upp rakt för att förmedla förtroende. Erbjuda ett fast handskak i början och slutet av intervjun.
  • Forskning företaget innan du går in för en intervju. Du vill visa att du är investerad och intresserad av det potentiella jobbet. Tillbringa lite tid att surfa på företagets webbplats som lär sig om företagets uppdrag, etik och historia.
  • Ställ alltid frågor i slutet av intervjun. Fråga inte bara logistiska frågor, till exempel lönen eller när du kan förvänta dig att höra tillbaka. Istället, fråga breda, öppna frågor som, "Vad är ditt företags kultur som?" och "Vad tycker du om att arbeta här?"
  • Bildbeteckningen blir en högskoleprofessor Steg 26
    4. Tänk på en magisterexamen. Efter att ha arbetat i fältet i ett år, överväga en magisterexamen. Medan en mästare inte är nödvändig för alla mänskliga resurschef, kan det säkert hjälpa dig att skilja dig från tävlingen. För vissa positioner kan den extra träning som medföljer en magisterexamen krävas.
  • För vissa specifika områden av mänsklig resurshantering, såsom arbetskraft eller industriella relationer, kan en mästare krävs. Det finns en mängd olika fält där du kan få din mästare att avancera inom human Resources Management.
  • Du kanske helt enkelt kan få en mästare i Human Resources Management. En mästare i företagsekonomi kan dock också hjälpa till. Prata med mänskliga resursförvaltare du vet har magisterexamen och fråga dem om råd och rekommendationer. Detta kan hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut.
  • Del 3 av 3:
    Fortsatt din karriär
    1. Bildbetaget blir en marknadsföringskonsult Steg 3
    1. Hitta arbete i en personalavdelning. När du har tjänat din mästare eller arbetat i fältet ett tag, börja leta efter mänskliga resurspositioner. Att arbeta i mänskliga resurser kan låta dig arbeta dig upp till en ledningsposition.
    • Använd anslutningar från ditt högskola, praktik eller examen program eller sök Allmänna jobbförteckningar för öppna positioner.
    • Om du för närvarande är anställd någonstans kan du kanske ansöka om jobb inom ditt företag i Human Resources Department. De flesta företag är mer benägna att anställa en anställd som redan arbetar för dem snarare än att anställa en outsider.
  • Bild med titeln Öppna en intervju steg 10
    2. Arbeta i fältet i några år. Certifiering är i allmänhet nästa steg i karriärområdet Human Resource Management. Emellertid kräver certifieringsexaminer i allmänhet ett år med professionell HR-erfarenhet. Mer erfarenhet kan öka din sannolikhet att bli godkänd för att ta provet. Det kan vara en bra idé att arbeta inom HR i några år innan de bedriver certifiering.
  • Bildbeteckningen uppför sig på jobbet Steg 12
    3. Driva certifiering. När du har haft några års erfarenhet, förföljer certifiering. Certifiering kan ställa dig bortsett från tävlingen under anställningsprocessen.
  • Du kan ansöka om att ta provet genom en mängd olika certifieringsprogram. Det bästa programmet för dig beror på dina statliga och karriärmål. Avgifter och ansökan varierar men de flesta certifieringsprogrammen kräver en magisterexamen och åtminstone ett år med yrkeserfarenhet.
  • Du kan hitta en certifieringshandbok för provet du väljer online. Denna handbok kommer att ge en omfattande översikt över examensprocessen och förfarandena. Det kommer också att ge en studiehandledning du kan använda för att ta certifieringsexamen.
  • Bild med titeln Ace en lunchintervju Steg 16
    4. Passera certifieringsexamen. När du planerar ditt examens tillstånd, ta provet vid önskad tid och plats. Examlängd varierar beroende på stat och certifieringsprogram. I vissa program får du dina poäng direkt. I andra måste du vänta några veckor för dina poäng att komma i posten. När du har passerat din examen får du vanligtvis ett slags certifikat.
  • Bildbeteckningen blir en marknadsföringskonsult Steg 14
    5. Fortsätt att söka högre betalningsarbete. Efter certifiering kan du börja bedriva högre betalda ledningspositioner. Med en certifiering, mästare och några års erfarenhet bör du ha en kant över tävlingen. Som med tidigare jobbsökningar, söka arbete genom nätverk med tidigare anställda och kamrater. Du kan också söka anställning på jobbbrädor.
  • Community Q & A

    Sök
    Lägg till ny fråga
    • Fråga
      Vad händer om jag inte har bra kommunikationsförmåga.?
      Kimberly Horvath
      Kimberly Horvath
      Samhällsansvar
      För att lyckas i HR måste dina kommunikationsförmåga vara bra!Du måste kommunicera bra personligen, via telefon och skriftligen.Om du inte har bra kommunikationsförmåga, överväga att vinna de färdigheter genom att ta klasser och läsa böcker om kommunikation.
      Tack!
      Ja Nej
      Inte till hjälp 1hjälp 58
    • Fråga
      Hur kommer jag till Human Resource Management?
      Samhällsansvar
      Samhällsansvar
      När du har tjänat din examen, gör du en certifieringskurs som gäller HR, och försök sedan få lite erfarenhet på inträdesnivå. Du kan också arbeta för att få din masterprogram.
      Tack!
      Ja Nej
      Inte hjälpsam 2helpful 31
    • Fråga
      Hur många års arbete brukar det bli en chef.
      Samhällsansvar
      Samhällsansvar
      Om du börjar från början, då 5-7 år, i allmänhet.
      Tack!
      Ja Nej
      Inte till hjälp 9helpful 48
    Se fler svar

    Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande