Hur man får din fru förtroende igen

Vad du än har gjort för att bryta till förtroende med din fru, kommer du att gå på äggskal till den punkten att tjäna tillbaka som förtroende. Tillit mellan en man och en hustru (eller en fru och fru) är en del av att tro, nay, vilket gör det val att de två av er kommer att förbli oskiljaktiga för resten av dina liv. Och det inkluderar inte att vara otrogen, inte fritting bort hushållsfonderna, inte hypoteks huset för att finansiera spelvanor, inte skada din fru, inte skvaller om henne och så vidare. Tillit är så lätt bruten när du misslyckas med att ta hänsyn till hur din själviskhet eller nedstigning i svaghet kommer att bryta andras hjärta och vilja. Om du har förlorat din hustrus förtroende, oavsett orsaken, bulk av arbetsbelastningen för att komma tillbaka som förtroendet vilar på axlarna. Har mod, erkänna din felaktighet och börja arbeta hårt för att få saker tillbaka på rätt spår.

Steg

Del 1 av 2:
Inför ditt brott mot förtroende
  1. Bild med titeln Få din fru
1. Bekräfta att du har förlorat din hustrus förtroende på grund av något du gjorde (eller inte gjorde). Du gjorde ett val att göra det (eller inte gör det). Det kommer strax tillbaka till dina impulsiva handlingar eller försiktigt inaktivitet, ditt misslyckande att respektera henne och ditt förhållande och din vilja att skada sig för att driva något annat som du kände mig bara för dig. Oavsett om du har hade en affär, Försäga hushållens besparingar, begått skada mot henne, sulliade hennes rykte, eller vad som helst, samma fråga ligger i hjärtat av dina handlingar - du gjorde ett dåligt val och du saknade respekt.
  • Bild med titeln Få din fru
    2. Överväga om du verkligen vill återfå din hustrus förtroende. Du måste verkligen vilja återställa vad du hade eller åtminstone börja om. Om du känner dig tvungen att göra det av skäl bortom dina egna önskemål (som att vara pressad av familj eller sociala förpliktelser), är det möjligt att du inte har lärt dig din lektion och vad du än gjorde kommer bara tillbaka huvudet igen senare. I stället måste du återställa vad du båda hade för att det är viktigt att du.
  • Bild med titeln Få din fru
    3. Var beredd att acceptera din felaktighet. Du kan inte få tillbaka en andras förtroende när du känner dig tvungen att lägga några, några eller alla "skylla" På den andra personen. Berättar för din fru att hon verkade "för upptagen, för upptagen, för uttråkad, även shopping beroende, vad som helst", du gör bara ursäkter för din beteende. Det handlar inte om hur hon misslyckades med att möta dina förväntningar - du har förstört hennes förväntningar på dig, så det handlar om att återuppbygga en trasig grund. Gör det inte som om hon var orsaken, på något sätt. Om du gör det, ser hon inte dina försök att återfå förtroende som äkta.
  • Bild med titeln Få din fru
    4. Hantera vad du gjorde fel. Avsluta affären, få ett jobb för att återbetala de förlorade pengarna, få rådgivning för dina våldsamma tendenser, få rådgivning för din sexuella tillägg eller pornografi. Oavsett problemet, söka och faktiskt införa den lösning som behövs för att stoppa orsaken till förtroendet. Utan detta positiva tecken på din vilja att göra ändringar, kommer hon inte att ha någon anledning att lita på att du har ändrats och sätter fram en ny kurs.
  • Upphöra med ett engagemang med alla som har varit ett problem. Även om du har varit den flirtiga typen när du interagerar med andra, håll flirandet till ett minimum.
  • Bild med titeln Få din fru
    5. Prata med din fru. Förklara vad du har gjort, varför accepterar du skulden för vad du har gjort och presenterar exakt vad det är att du nu gör för att återställa sin tro på dig. Detta kommer att kräva modig ärlighet på dina vägnar, liksom en vilja att lyssna på vad hon måste säga i gengäld. Hon kommer förmodligen att ha mycket att säga, men även om allt hon gör är att lyssna, respektera hennes val av reaktion och helt enkelt vara där för henne. Du kan inte fixa "henne" känslor - hon har rätt till dem, så lyssna och lära sig.
  • Låt henne veta varje dag att du har tid att lyssna på någonting hon har att säga. Ingen avbrott eller argument om vad som sägs - bara lyssna.
  • Del 2 av 2:
    Återfå din hustrus förtroende
    1. Bild med titeln Få din fru
    1. Förvänta din fru att känna sig osäker på dig. Broken Trust kommer med att undra mycket om den person som bröt det förtroende - frågor som vad gör du, vart går, vem är du med, var har du varit, gör du verkligen vad du säger att du gör är kommer att bli whizzing genom hennes sinne mycket. Gör vad du kan för att förklara frågorna genom att ge information i förväg, som kan hjälpa henne att känna sig nöjd med att du säger sanningen.
    • Om hon är orolig för var du går och vem du kommer med, fråga henne tillsammans. Eller be henne att ringa dig eller låta henne veta att du ringer henne och har din telefon på videochatt, så att hon faktiskt kan se var du är och vem du är med.
    • Erbjuda att delta i något hon bryr sig om att du har försummat att bli involverad i. Detta kan vara kyrka, en hobby, en sportaktivitet, etc.
    • Var mer öppen. Visa henne dina online-sociala nätverkskonto - visa henne dina vänlistor mm. Visa henne din telefon, öppen för henne för att se kontaktlistan. Var villig att hämta telefonen när hon ringer. Gör inte henne jaga dig.
    • Håll klockan som din inofficiella ansvarspartner.Var inte sen och har inte tvivelaktiga bortfall i den tid det ska ta dig att komma hem.
  • Bild med titeln Få din fru
    2. Var uppmärksam. Var försiktig med hur du visar din uppmärksamhet - den moderna kvinnan är klok till köp av blommor, choklad, smycken, etc., som skuldgåvor, speciellt när dessa inte har blivit en del av ditt beteende sedan datatåren. Medan det kan känna sig rätt att köpa henne något trevligt genom en första ursäkt, tror inte att det blir den salva som löser allt - det kan bara vara en sak i din repertoar av dedikerad refocusing av uppmärksamhet tillbaka till henne och din relation. I själva verket är det viktigt att vara helt engagerad med henne, genom att lyssna, vilket förklarar tydligt och noggrant vad du gör och tänker, och ber om ursäkt när du har gett henne några ytterligare skäl att känna en brist på förtroende. Att vara uppmärksam inkluderar:
  • Spendera mer tid tillsammans. Vara hemma istället för på puben, jobb eller sportfält. Om hon kommer att återfå förtroende för dig, kommer det bara att komma igenom uppmärksamhet för närvarande, genom att visa att du är dedikerad till att vara runt, spendera tid med henne och är tydligt intresserad av sitt företag.
  • Går igenom hushållet behöver tillsammans. Detta kan vara en bra tid att omorganisera vem som gör det att hålla hushållet fungerande. Kanske en ny budget, en ny sysslista, ett nytt sätt att köra huset är i ordning. Kanske även ett nytt hus är i ordning i ordning från vad som var till en ny, ren start kan ibland vara bara biljetten för att återställa ett förhållande.
  • Om du har barn, med tanke på om ditt föräldra tillvägagångssätt måste förbättras eller ändras. Kanske har du försummat din del av barnet. Om så är fallet kan du göra ändringar för att spendera mer tid med barnen. Eller kanske du bara fokuserade på barnen till uteslutning av din fru - än en gång kan du omorientera den här skevda snedställda för att vara mer balanserad.
  • Äta kvällsmat / middag på samma bord. Ät inte med allt elektroniskt på bordet eller utanför det - sådana saker stör din anslutning.
  • Bild med titeln Få din fru
    3. Vara stödjande för din hustrus önskemål. Hon kan känna att ditt beteende eller handlingar har undergrävt sina möjligheter att göra något hon tror är viktigt - hitta sätt att hjälpa henne att uppnå dessa önskemål eller, åtminstone, var inte en orsak till att hindra henne. Om hon plötsligt har en önskan att gå och göra lättnad i en katastrofzon, kanske hon behöver pausen från dig.
  • Bild med titeln Få din fru
    4. Var uppriktig. Om du verkligen vill återfå din hustrus förtroende, måste du låta henne se att du menar allt du säger och gör. Åtgärder talar högre än ord, och hon kommer att titta noga på, väntar på slip-ups eftersom hon inte är säker på om du är uppriktig. Detta kan känna sig svårt för dig, som om du bedömer, men det är bara en av realiteterna att försöka vinna tillbaka tillit - du är på show, oavsett hur obekväma det verkar. Du har något att bevisa, och hon bearbetar långsamt om du lyckas bevisa din tillförlitlighet som en make eller partner till henne igen.
  • Bild med titeln Få din fru
    5. Arbeta på det. Läkning av ett brott mot förtroende tar tid, ansträngning och solidt bevis på förändring till det bättre. Du kan inte förvänta dig att vinna tillbaka hennes förtroende över natten. Du måste jobba på det. Det kan ta år. Du måste ha tankegången att det här är värt det och att acceptera att du inte ger upp. Visa din fru (partner) att du verkligen är engagerad i att få henne tillbaka.
  • Inse att det kommer att finnas tider när du undrar om du har någon inverkan. Det här är normalt. Det är dock också svårt att bära. Vid sådana tillfällen, prata med någon om dina känslor, som en betrodd vän, en terapeut eller till och med en förälder om du känner dig okej med det. Du kan till och med känna dig okej om att prata med din make om dina känslor - din äkta nöd kan hjälpa henne att se att du verkligen försöker hårt och hitta det hårt. Använd inte det som en anledning att söka sin synd men - det kommer inte att ställa in ditt förhållande på en jämn köl, så försök inte ens.
  • Använd din tro som självstöd och för par support också (om hon är villig). Åtminstone för dig själv kan du upptäcka att bön, kontemplation, meditation och / eller reflektion är vägar för läkning för dig. Läs din trostext, läs historier om förlåtelse, läs om personer som har lyckats återställa förlorat förtroende. Om din fru och / eller familj är villiga, spendera tid att be eller reflektera tillsammans.
  • Bild med titeln Få din fru
    6. Ge din fru utrymme och låt tiden göra läkningen. Hon går igenom ett stort utbud av känslor, precis som du är. Vissa dagar verkar det tydligare för henne än andra. Hon kanske tycker det är lättare att prata om det med dig ibland men inte andra gånger. Allt detta är normalt och en del av läkningsprocessen. Det är viktigt att inte skynda eller driva henne i att nå beslut om hennes känslor eller hennes vilja för framtiden - om hon känner sig pressad, kan det enklaste alternativet vara att ge upp dig för rädsla för att vara kontrollerad eller manipulerad. Utrymme, tid och kärlek är ingredienserna för att hjälpa henne att komma runt för att förlåta dig, lita på dig och börja på nytt.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Håll dig på den raka och smala så hon vet att du menar affärer.
  • Göra förändringar som avslöjar att du har självrespekt. Om hon kan se att du har börjat respektera dig själv och att du inte använder kryckor för att klara, kommer hon att bli mer att se att du har ändrats och att du verkligen menar den förändringen.
  • Planera små men tankeväckande överraskningar. Tänk på hur du daterat och återskapa några av dem för att visa henne som du kommer ihåg och bryr dig fortfarande. Håll de små sakerna du brukade göra som de saker du gör nu.
  • Var inte skuggig. Om du är, kommer hon inte att ha förtroende för dig. Var inte någonstans du borde inte vara. Var inte på någon webbplats som föreslår att du är upp till något otillförlitligt (ingen pornografi, inget spel, inga spendera sprees mm.). Det betyder inga avstängningssidor snabbt, ingen borttagande historia eller kakor, ingen gömmer mobiltelefonen, inget för att få henne att säga "Um, vad gör du?".
  • Gör din andel av hushållens ansvar. Att vara ansvarig är en stor del av att vara pålitlig - du är ingen baby, så förvänta dig inte att bli rädd, förvänta dig inte att bli ombedd att göra de saker som behöver göra för att säkerställa att hushållet fungerar ordentligt.
  • Var öppen och ärlig om alla dina känslor.
  • Det är viktigt att din fru inte ser dig som en konstant törn i hennes sida. Ge henne tid och utrymme att läka.
  • Dölja positiva, berömda anteckningar runt huset. Ge henne en anledning att le när hon undrar dessa och läser dina stödjande linjer. Det visar att du bryr dig om att du gör ansträngningen att påminna henne om varför hon räknar så mycket i ditt liv.
  • Agera som om du bryr dig om de saker som intresserar henne, även när du inte är intresserad. Hon förväntar sig inte att du tar upp stickande kappor för åldrande katter men hon förväntar sig att du respekterar hennes önskemål att göra det. För allt du vet, om du visar tillräckligt med intresse, kan du hitta vinklar som intresserar dig och slutar besöka lokala företag för att be om garn donationer så att hon kan knyta dessa kappor. Det finns ofta en vinkel för dig någonstans.
  • Varningar

    Börja inte skrika. Yelling demonstrerar att du försöker ha saker på din egen väg. Det visar inte att du lyssnar och försöker hålla med.
  • Överväga inte henne med vad du vill och när du vill ha det. Hon kommer att känna sig kvävad och manipulerad. Tid och utrymme är viktiga ingredienser för att låta hennes förtroende förnya.
  • Ilska är ett tecken på att något du djupt bryr dig om inte får uppmärksamhet - men att vara arg är ett tecken på förlust av kontroll. Använd ilska som en motivation för att avslöja vad som stör dig. Sedan gå tillbaka, tänk över det, och hitta de lugna och motiverade orden för att förmedla de verkliga orsakerna och känslor som ilska avtäckt för dig.
  • Var inte nedlåtande när som helst. Skrattar på henne snarare än med henne är det snabbaste sättet att förstöra vilken liten tro hon har lämnat i dig.
  • Att argumentera är lätt när saker är råa, frustrerande och hårda. Och ändå är det inte det bästa tillvägagångssättet för någonting för att det lämnar allt oupplöst och tråande. Var personen att stå ner. Du kan höja dina bekymmer på ett lugnare sätt senare.
  • Behandla aldrig vad som har hänt som ett skämt. Det kan inte skrattas, oavsett hur nervös, rädd eller fega det får dig att känna. Du måste hitta styrkan att möta vad som hände och var redo att göra förändringar för det. Vara uppriktig, ärlig och pålitlig.
  • Om hon inte vill att du ska röra henne, så gör det inte. Hon kan känna sig mycket utsatt och sårbar och intimitet kan vara det sista hon kan klara när hon saknar förtroende för dig. Försök inte att kontrollera henne - hon kommer att låta dig veta när, och om det är något hon önskar från dig igen. Om du trycker henne, kommer hon sannolikt att överreagera och saker kommer att bli värre mellan dig.
  • Undvik att närma sig henne som om i en panik. Detta kan ses som ett försök att använda självmedlidande för att vinna henne tillbaka. På lång sikt försämrar detta din position, så använd den inte.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande