Hur man daterar en väduren kvinna

Väduren är en av de mest formidabla tecknen i zodiaken, vars kvinnliga är en mer kraftfull och elusiv varelse än hanen. Det tar mycket skick och nerv hittills dem. Denna artikel är avsedd att erbjuda icke-könsspecifika datingsråd (vilket innebär att kvinnor och män kan både ta samma råd från den här artikeln).

Steg

 1. Bild med titeln Datum Ett Väduren Kvinna Steg 1
1. Var vänlig, rättvis och ljus när du visar ditt intresse för en Väduren. Att bli allvarlig i början kommer att göra dig snäll, och det finns ingen större avstängning till en Aries kvinna än en klumpig partner. Lätthjärtas, gör skämt, och framförallt behandla henne platoniskt tills hon gör det första draget. Detta är viktigt.
 • Aries är en Manlig kardinal tecken - styrd av planet mars, symbolen för krig. Du har att göra med en orädd ledare. Hon är en kvinna som vägrar att spela av de vanliga kvinnliga reglerna. Hon bryr sig inte om vad folk tycker, och hon kommer inte vara en stickler för tradition. Hon uppträder inte som de andra girly underdaniga kvinnor! Eftersom hon styrs av ett manligt tecken är det verkligen viktigt när hon gör det första draget.
 • En Aries kvinna kommer att låta dig veta rätt av fladdermusen om hon lockas till dig sexuellt, oavsett om de är ord eller kroppsspråk. Aries i allmänhet är oskaddade för att hålla hemligheter, oavsett hur svårt de försöker. Det är troligt att om en Väduren gillar dig, vet du. Du kan ibland komma över en Aries kvinna som verkar blyga upp till henne och hon kommer att utvecklas före dig.
 • Bild med titeln Datum Ett Vädje Kvinna Steg 2
  2. Var inte blyg när du frågar efter ett datum. När han närmar sig henne för ett datum, var säker, gör ögonkontakt och le. Väduren Kvinnor tenderar att vara oortodoxa i sina intressen, så var inte blyg. Kom tillbaka och föreslå bergsklättring, eller rullskridskoåkning, eller smyga osynliga i filmerna. Och lyssna när hon gör sina egna förslag, som är bundna att leda dig till oväntade platser!
 • Bild med titeln Date A Aries Kvinna Steg 3
  3. Lyssna på henne. Mottot för tecknet på Aries är "jag är", Och du förstår varför inom de första minuterna av konversationen. En Aries kvinna är en varelse av sitt eget sinne, och blir ofta upptagen på nyanser av hennes egna identitets- och livsmål. Ge positiv feedback när du uppmanas, och lägg till i ditt eget råd. Väduren uppskattar konstruktiva råd om sina livsvägar och personlighet, men var försiktig med hur du uttrycker dina ord så att de inte går på hennes tår emotionellt - och var beredd på henne att inte följa dina råd alls!
 • Bild med titeln Date A Aries Kvinna Steg 4
  4. Vara sanningsenlig. När du pratar om dig själv, var så ärlig och rätt som möjligt. Försök inte spela sinne eller dölja delar av din karaktär. Aries kvinnor abhor oärlighet och duplicitet, och kommer att dumpa dig om de misstänker att du är mindre än sanningsenlig med dem. Var inte rädd för att prata om dig själv, men - gärna berätta för henne om du.
 • Prata om dina framtida ambitioner. Väduren Kvinnor är mycket lojala vänner och följeslagare, och om de tycker att dina mål är värda, älskar de att hjälpa, om de kan.
 • Bild med titeln Datum Ett Vädje Kvinna Steg 5
  5. Var inte klibbig. Låt henne ställa in takten för ditt förhållande. Vårdar ett starkt element av vänskap och spontanitet när du är tillsammans och hålla sakerna roliga och intressanta genom att prova nya saker tillsammans, arbeta på något tillsammans eller engagera sig i vänlig konkurrens. Kväva alla avundsjuk tendenser du kan ha, för om du försöker komma mellan henne och hennes vänner, kommer ditt förhållande att vara över innan det börjar. Väduren Kvinnor har inte tid för dem som försöker beställa henne runt.
 • Bild med titeln Datum Ett Vädje Kvinna Steg 6
  6. Titta bortom den första blicken. Väduren Kvinnor är karakteristiskt mycket starka, lojala, nivellerade och fokuserade på sina mål. Vissa kanske säger att hon är oförskämd först, men försök att inte döma henne för snabbt i de första mötena. Försök att se bortom det första intrycket när du hanterar honor som är av solskylten aries.
 • Dessa kvinnor är mycket sentimentala och känsliga, även om de verkar oförskämda. Förstå deras komplicerade känslor som är bundna och blandas i sina sinnen. Dessa kvinnor är långt ifrån förkylning om det är vad du tycker om dem - det beror på det faktum att de tar tid att acceptera förändringar. Faktum är att dessa kvinnor är varmhjärtade, extremt lojala och tillgivna.
 • Bild med titeln Date A Aries Kvinna Steg 8
  7. Förstå att förtroendet kan vara ett problem. Tillit har alltid varit ett problem för de som är födda under tecknet på Aries. Eftersom de säger vad de menar, förväntar de sig att alla andra ska tala sanningen också. Som ett resultat har många aries utnyttjats och används - upprepade gånger. Oavsett hur ofta deras förtroende är felplacerat och de står inför de skadliga konsekvenserna, kommer Aries alltid tillbaka, glömmer ont och ger sitt förtroende igen på alla fel ställe. Men den genomsnittliga Väduren kommer att lita på dig med sitt liv efter att ha vetat dig i fem minuter. Detta är en av hennes mest engagerande egenskaper. Det härrör faktiskt från hennes totala brist på rädsla, och hennes tro på andras godhet. Hon tycker att alla är precis som henne - och hon skulle aldrig dra nytta av någons förtroende. Om du förstår det, är det en av hennes mest tilltalande styrkor, och också hennes största svaghet, då kommer du att respektera henne för tidigt förtroende och dra aldrig nytta av henne.
 • Bild med titeln Datum Ett Väduren Kvinna Steg 9
  8. Vet att aries kvinnor är stödjande. Om hon ursprungligen är korrekt, kan hon vara mycket vänlig, hjälpsam och lojal. Vid någon tidpunkt kan hon vara den enda personen du kan vända dig till i alla situationer. Hon är någon som du helt kan bero på och lita på även i de värsta möjliga tiderna i ditt liv. Hon kan vara den enda personen du kanske tänker på i sådana situationer som inte kommer att släppa dig. Väduren kommer alltid att försvara underdogen, med heroiskt mod. Det behöver inte finnas andra på hennes sida. Hon kommer att orsaka att hon verkligen tycker - och det här inkluderar pistol-wielding maniacs. Hon kommer också att vara den som kommer att känna din smärta och dela din lycka. Aries empathize med och aktivt stödja de som kämpar för att överleva, men de har lite tid för whiners, klagar och obefogade depressiva.
 • Bild med titeln datum ett aries kvinnligt steg 10
  9. Underskatta henne aldrig på något sätt, och absolut aldrig till hennes ansikte. Hon består av starkt ämne. Hon är starkare än du, och om du behöver henne, ring bara henne - hon kommer att komma. Hon kommer inte att ge upp lätt och hon kommer bara att slappna av när hon har uppnått vad hon hade satt på. Tvivla inte på henne eller ta bort hennes frihet och frihet, och hon kommer att respektera ditt förtroende och tro på henne och kommer att förbli lojala och övertygade om dig. Hon kommer att göra ingenting som kan skada det förtroende du har i henne.
 • Bild med titeln Date A Aries Kvinna Steg 11
  10. Ta aldrig den här kvinnan för givet. Hon kommer inte att tycka om det, och kommer att rebellera mot dig. Hon måste få den respekt hon förtjänar. Få henne att känna sig speciell. Få henne att känna den betydelse hon har i ditt liv. Koka hennes favoritmåltid om du kan. Sjunga eller skicka sina låtar eller skriv romantiska kärleksbrev. Dikter är inte heller en dålig idé. Försök att få henne att känna sig speciell och du kommer alltid att ha henne. Framför allt kämpa för henne, särskilt när hon är svagaste, och du kommer aldrig att förlora henne.
 • Bild med titeln Date A Aries Kvinna Steg 12
  11. Vet hur en vädje kvinna kommer att uppträda. Hon kommer att uppskatta allt du har gjort för henne, och kommer att göra någonting för att behålla kärleken och förtroende för ett förhållande som hon bestämmer sig för att driva. En Aries kvinna är en kvinna av handlingar. Hon pinnar också med vad hon säger och förändras inte oberoende av tid eller säsong. Hon kan uppvisa små mängder ilska, men ta inte detta på allvar, eftersom det kan bero på hennes yrkesliv - hon är väldigt driven. Det kan också vara ett naturligt tecken på frustration, för hon saknar något eller någon i sitt liv. Istället, visa hennes kärlek och tillgivenhet, och mest av allt, vänskap vid den här tiden, och hon kommer alltid att vara lojal och tacksam.
 • Bild med titeln Datum Ett Vädje Kvinna Steg 13
  12. Vet att du kanske inte hamnar "omtänksam" för henne. Mycket få kan lita på att ta hand om en Aries kvinna. Kanske är det en leo man som tar henne in i sin stolthet. Kanske kommer hon att falla för några djupa Scorpio Eyes (ja, Skorpionen kan bli bättre av Aries). Men var noga med att även om din Väduren är bossig om dagen, kan hon vara underdanig på natten. Är du verkligen stark nog, säker nog att hantera denna eldig och oräddade kvinnan? Här är en ledtråd: Om du måste be henne att låta dig vara chefen för ett tag betyder det hon är den dominerande.
 • Tips

  Var ärlig, kommunikativ och experimentell i sovrummet med en Väduren och du kommer att bli väl belönad.
 • Aries kvinnor är inte fruktansvärt materialistiska, men de uppskattar gesten av en gåva så mycket som nästa kvinna. Men din bästa satsning är att få henne något förknippat med hennes nyaste besatthet. Oroa dig inte, du vet vad besatthet är, om du har lyssnat. Hon kommer att prata ditt öra om det i flera månader.
 • Hon är en social fjäril - behandla alltid henne som om hon har vingar.
 • Var öm och patient med en aries och tacksamhet kommer snart att följa.
 • En blyg Aries kommer att fungera dumma, så konversationen känner sig inte besvärlig eller att fråga om du är uppriktig och lojal mot dem. Dessa är mycket försiktiga typer, för när en vädje blir kär, faller de verkligen hårt. Väduren, blyg eller på annat sätt, kommer att vara trubbig till en punkt som verkar humoristisk.
 • Gå till sina ställen, stöta på dem om möjligt och visa kärlek, få dem att skratta, berätta för dem att du saknar dem, du litar på dem och var öppen med dem. De kommer att uppskatta det mer än du tror.
 • Om du inte skriver i timmar kommer hon att tro att du använder henne.
 • Få dem att skratta, smickra dem och le med dem. Var tillgiven: Det kommer att värma upp dem.
 • Väduren älskar också "Chase" men kommer inte att jaga om inte de är helt säkra på relationen i handen. Ta inte det för givet, för om de känner att de inte uppskattas kommer de att gå bort från jakten och förhållandet. När en Aries blir avlägsen, är det svårt för dem att komma tillbaka till dig eftersom de ser dig som en upplevelse som misslyckades. Därefter kommer de bara att gå på jakt efter en annan kompis och snart kommer de att glömma dig.
 • Kom alltid ihåg: Med Aries talar handlingar högre än ord.
 • Om en Väduren har förlorat sin kärlek till dig, beror det på att hon antingen kände sig oförlösta, oanmälda eller förråda, varav någon kommer att skada henne på ett djupt sätt.
 • Väduren Kvinnor älskar förändringen av saker, så håll det spännande och hon ska jaga dig för alltid eller hon blir uttråkad och fortsätt.
 • De kan vara hemliga, vilket förklarar varför Aries är svåra att räkna ut ibland. Men eftersom de är rättvisa av naturen kan de inte hålla hemligheter för långa.
 • Berätta alltid för henne varför du är arg. För det mesta inser hon inte det.
 • Väduren är fria livliga människor. Om du har sina hjärtan, har du det av en anledning.
 • En Aries kvinna gillar inte någonting "små," Föredragna saker att vara större än livet - Grand och Noble. Så ring inte henne eller något hon värderar "söt." Om du komplimangerar sitt utseende, ring henne "skön" inte "Söt," och "exotisk" inte "granntjej." Och när hon pratar med dig om problem som hon är passionerad, minimerar eller passerar dem - var noga med att visa henne att hennes passion framkallar, åtminstone, rapte uppmärksamhet på din sida.
 • En vädje kommer att verka stark, men under de är känsliga, så var försiktig med dina ord.
 • Alltid vara lojal mot henne. När förtroendet är trasigt, blir det svårt att få tillbaka det.
 • Varningar

  Stör inte ens att ljuga. De kommer att ge dig en svår tid och fråga en miljon frågor. Du kommer att vara så trött och så småningom kommer att ge upp och berätta sanningen och de kommer alltid att förvänta dig att öppna och få dem att förstå grundligt.
 • Styrs av planet mars, både passion och vrede av aries kvinnor är legendariska. Om du råkar göra henne arg, (Gud hjälper dig om du gör) Inte engagera henne i en ropande match, kasta saker eller eskalera situationen med "slå tillbaka". Istället ta en paus, spendera lite tid ifrån varandra, och vänta på att hon ska svalna. Fierce som det är, Aries `ilska passerar snart nog, och hon kommer att meddela dig när hon är redo att prata.
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande