Hur man skapar en förtroendefond

Även om tanken på en förtroendefond generellt är förknippad med fastighetsplanering för de mycket rika, kan medelklassfamiljer också dra nytta av skattefördelarna och integriteten hos en förtroendefond. Tanken att du måste vara rik på att utnyttja en förtroendefond är en felaktighet.Förtroendefonder tillåter människor att distribuera sin egendom och tillgångar till stödmottagare utan att behöva involvera domstolarna i probatprocessen och utan att behöva betala några fastighetsskatter.Du kan ställa in en förtroendefond med hjälp av ett förtroende och fastställande av advokat, eller du kan utarbeta dokumenten själv.

Steg

Metod 1 av 3:
Förstå grunden för ett förtroende
  1. Bild med titeln Minska dina studielånsbetalningar Steg 6
1. Förstå vad en förtroendefond är.En förtroendefond är en juridisk enhet som har egendom och tillgångar och distribuerar dem till mottagare när vissa villkor har uppfyllts.Människor väljer att skapa förtroendefonder för att undvika fastighetsskatt och för att undvika probate.Alla förtroende har viktiga parter.Det här är bidragsgivaren, förvaltaren och mottagarna.
  • Probate är en tidskrävande och dyr process som uppstår efter en persons död. Det inkluderar att verifiera giltigheten av en vilja, inventering och värdering av egendom, betalande skulder och skatter och distribution av egendom.
  • En bidragsgivare är den person som skapar förtroendet.Grantören fastställer förtroendet, överför de ursprungliga tillgångarna till det nybildade förtroendet och definierar sina regler.
  • Förvaltaren är ansvarig för att förvalta förtroendet och dess tillgångar.Förvaltaren kan vara bidragsgivaren, en pålitlig familjemedlem eller en vänns eller en företagsförvaltare som en banks förtroendeavdelning.Om bidraget betecknar sig som förvaltare, bör han också välja en efterträdande förvaltare att fungera som förvaltare när det gäller hans död eller oförmåga.Förvaltaren måste följa förtroendets regler och laga i enlighet med statlig lag. Bidragsgivare kan också namnge en efterträdande förvaltare om den initiala förvaltaren misslyckas med att fungera av någon anledning.
  • Stödmottagarna får fastigheten i förtroendet.Förtroendets regler fastställer vilken egendom som mottagarna får de omständigheter som måste uppfyllas och tidpunkten för fastighetsfördelningen.
  • Bild med titeln vara skuldfri steg 3
    2. Lär dig de finansiella elementen i en förtroendefond.En förtroendefond kan hålla materiella tillgångar som kontanter, aktier, fastigheter och immateriella tillgångar som patent och upphovsrätt.Tillgångarna kan växa samtidigt som de hålls i förtroendet.Förvaltaren ansvarar för förvaltningen av investeringar och tillväxt av förtroendefonden.De regler som fastställs av bidragsorganet dikterar vilka stödmottagare som erhåller vinst, vinst eller kapitalvinster och huvudmannen för förtroendet.
  • Fondens bidragsgivare har befogenhet att fastställa regler och krav när det gäller hur pengar kommer att distribueras eller investeras.
  • Principen är de pengar eller egendom som ursprungligen gavs till förtroendet.Det kallas också corpus.
  • Aktier och andra investeringar tjänar ränta och utdelningar.Detta kallas inkomst.
  • Ökningar av värde till huvudmannen är vinst eller realisationsvinster.
  • Bild med titeln Ansök om barnstöd Steg 21
    3. Förstå skillnaden mellan ett förtroende och en vilja.Den viktigaste skillnaden mellan ett förtroende och en vilja är att ett förtroende gör det möjligt för fastigheten att distribueras till mottagarna utan att behöva gå igenom probat.Dessutom är förtroende vanligtvis mer privata än Wills.Ett förtroende kan dock inte namnge förmyndare för barn.Dessutom kan ett förtroende inte utse hur skatter och skulder ska hanteras.Därför skriver de som sätter upp förtroende också testamenten.
  • Metod 2 av 3:
    Strukturera en förtroendefond
    1. Bild med titeln Utför Research Steg 4
    1. Fastställa förtroendets art.Välj mellan en mängd förtroendestrukturer för att utföra olika funktioner.Den typ av förtroende du konfigurerar beror på vilken typ av egendom och tillgångar du vill att den ska hålla och omständigheterna som omger de mottagare du betecknar.Dessutom kan förtroende lever (vilket innebär att träder i kraft under din livstid) eller testamentärt (träder i kraft på din död).Trusts kan också vara återkallelig, vilket innebär att du kan ändra villkoren för förtroendet eller oåterkalleligt, vilket innebär att förtroendet inte kan ändras.
    • En levande förtroende kan distribuera tillgångar till mottagare efter din död eller använda tillgångar för att ge din långsiktiga vård medan du fortfarande lever om det behövs.
    • Med ett återkallat förtroende behåller du något ägande av tillgångarna i förtroendet, så att du kan göra ändringar i hur tillgångarna hanteras om du anser det nödvändigt.Med ett oåterkalleligt förtroende överför du fullständigt ägande av tillgångarna till förtroendet.Återkallelig och oåterkallelig förtroende har också olika skatteeffekter.Återkallbara förtroende är föremål för vissa fastighetsskatter, medan oåterkalleliga förtroende kan inrättas för att undvika fastighetsskatter.
    • Ett förbipassförtroende är användbart för gifta par med tillgångar överstigande 5 miljoner dollar.Det gör det möjligt för dem att undvika vissa fastighetsskatt när de passerar arv till arvingar.Ett förbi förtroende är också känt som ett kreditskyddsförtroende, ett äktenskapligt förtroende eller ett familjeförtroende.
    • Ett speciellt behovsförtroende ger en funktionshindrad person.
    • Ett spendthriftförtroende definierar de villkor som mottagaren kan ta emot fastigheten, till exempel i en viss ålder eller som en serie betalningar under ett antal år.Det kan också begränsa de typer av utgifter som pengarna kan spenderas, till exempel högskoleutbildning.
    • Ett välgörbart återstående förtroende donerar tillgångar till en välgörenhet vid din död.
  • Bild med titeln vara en framgångsrik entreprenör Steg 3
    2. Lista mottagarna.Att välja mottagare kräver noggrann övervägning av den mängd egendom som ska distribueras och personens förmåga att hantera pengarna på ett ansvarsfullt sätt.Trusts kan ställas in för att ge barn så att de kan njuta av samma livsstil som de hade när du levde.Det kan också skydda dina tillgångar från sina fordringsägare.Du kan distribuera egendom lika till alla mottagare eller lämna ojämna belopp till var och en.
  • Bild med titeln starta ett brev steg 1
    3. Utse en förvaltare.Förvaltarens jobb är att hantera förtroendet och alla sina tillgångar.Förvaltaren måste följa alla förtroendesregler och följa gällande statliga lagar.Du kan vara förvaltaren av ditt eget förtroende, eller du kan utse dina vuxna barn, andra släktingar, en pålitlig vän eller en företagsförvaltare som en bank.
  • Om du utser dig som förvaltare, bör du också namnge en efterträdare att ta över som förvaltare på din död eller om du blir oförmögna.
  • Om du väljer en person att vara din förvaltare eller efterträdare, välj någon som du litar på att hantera tillgångarna på ett ansvarsfullt sätt och respektera dina önskemål. Du kan också nominera gemensamma eller efterträdare.
  • Vid val av en förvaltare, överväga värdet av tillgångarna och komplexiteten i förtroendet.Välj någon som har förmågan och tiden att hantera ansvaret.
  • Om du väljer en bank som är din förvaltare kan du också utse en enskild medförvaltare.
  • Fördelarna med att ha en bank som en förvaltare är professionell registrering och skatteberedning, objektivitet, inga intressekonflikter och skydd mot missbruk av medel.
  • Nackdelar med att använda en bank som förvaltare inkluderar bristen på ett förhållande med mottagarna, vilket innebär att de kanske inte förstår dynamiken och relationerna inom familjen. Bankinvesteringar är också generellt konservativa, vilket kan ha en negativ inverkan på förtroendets potential att tjäna inkomst.
  • Banker har avgiftsavgifter för att agera som en förvaltare, men en individ kan också förvänta sig att betala en avgift för att tjäna som förvaltare.
  • Bild med titeln lyckas i nätverksmarknadsföring steg 11
    4. Anmäla stödmottagarna av villkoren i förtroendet och vem förvaltaren är.I allmänhet meddelar förvaltaren de stödmottagare som han ansvarar för förtroendet.Han förklarar också när de kan förvänta sig att få fastigheten och tillgångarna från förtroendet och under vilka förutsättningar.
  • Vissa stater kräver att förvaltaren använder specifikt språk för att göra detta.Andra tillåter en förvaltare att använda sina egna ord.
  • De flesta stater ställer en tidsgräns inom vilken förvaltare måste ta kontakt med stödmottagarna på bidragsgivarens död.
  • Bild med titeln vara skuldfri steg 5
    5. Lista de tillgångar som används för att finansiera förtroendet.Tillgångar som används för att finansiera ett förtroende inkluderar intäkter eller likvida medel.Övriga finansieringskällor omfattar aktier, obligationer och fastigheter samt immateriella fastighets- och livförsäkringar.Finansiering förtroendet är processen att överföra ägande av tillgångarna från dig till förtroendet.Titlarna på dina tillgångar ändras fysiskt från ditt namn till förtroendets namn.För aktier, obligationer och andra tillgångar med listade stödmottagare blir stödmottagaren förtroendet.
  • Observera att överföringar från levande personer kommer att bli föremål för presentskatt.
  • Metod 3 av 3:
    Öppnar trustfonden
    1. Bild med titeln meddela din pensioneringssteg 8
    1. Skapa ett förtroendedokument.Förtroendedokumentet innehåller all information om ditt förtroende.Det förklarar vilken typ av förtroende du vill konfigurera, heter förvaltaren och stödmottagarna och överför tillgångar till förtroendefonden.Du kan få en fastighetsadvokat utarbeta förtroendedokumentet eller du kan göra det på egen hand.När du skriver dokumentet måste det vara undertecknat framför en notarie.
  • Bild med titeln Notera ett dokument Steg 4
    2. File dokumentet med staten om du måste göra det.Vissa stater kräver att du lämnar förtroende dokument med staten så det finns en juridisk registrering av det.En advokat kan ge dig råd om huruvida det är nödvändigt och hur man gör det.
  • Om du bestämmer dig för att använda en advokat, hitta ett förtroende och fastställande av advokat som regelbundet hanterar saker som matchar dina bekymmer och situationer.Till exempel, om du skapar ett förtroende för ett funktionshindrat barn, hitta en advokat som ofta handlar om det området.Om du inte redan känner till en advokat kan du söka efter en på webbplatser som Findlaw eller Advokater.com.Leta efter ett förtroende och fastställande av advokat som är medlem i American College of Trust and Estate Counsel.
  • Du kan skapa ett förtroendedokument på egen hand utan en advokat.Hitta högkvalitativa självhjälpmaterial för att hjälpa dig.Nolo, En utgivare av juridiska självhjälpsböcker och programvara, publicerar en Online Living Trust Ansökan som kan styra dig genom processen.Du kan också besöka deras Estate Planning Library För att hitta böcker som kan hjälpa dig att skriva dokumentet. Var försiktig, men eftersom förtroende lagar och beskattning av förtroende tillgångar är komplicerade. Att upprätta ett förtroende utan juridisk rådgivning är möjlig men rekommenderas inte.
  • Bild med titeln Stäng ett bankkonto Steg 3
    3. Öppna Trust Fund Bank-kontot.Ta ditt tecknade avtal till en bank eller finansiell institution för att öppna ditt Trust Fund Bank-konto. Öppna kontot i förtroendets namn.Du behöver förvaltarens namn och adresser.Ge även banken med namn och kontaktinformation för alla som kommer att vara behöriga att komma åt Trust Fund-kontot.
  • Bild med titeln Filskatter Steg 24
    4. Filskatter för förtroendet. Förtroendet anses vara en separat juridisk person, och en separat avkastning måste lämnas in. Förtroendet kommer att få ett avdrag för eventuella intäkter som distribueras till mottagarna, men stödmottagarna är ansvariga för att betala skatterna på den inkomsten. Du måste slutföra schema B i formulär 1041 (https: // IRS.GOV / PUB / IRS-PDF / I1041.pdf) för förtroendet, och mottagaren måste slutföra schema K-1.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande