Hur man är en bodhisattva (buddha of love)

En Bodhisattva är en buddhist som strävar efter upplysning genom vägen för all omfamna kärlek. Och det är en upplyst (Buddha of Love) som arbetar för en lycklig värld och för lycka till alla varelser. Han hjälper alla på upplysningsvägen. Om du vill få ett uppfyllt liv och vara lycklig på en högre nivå, bli en bodhisattva.

Steg

  1. Bild med titeln vara en bodhisattva (Buddha of Love) Steg 1
1. Vill vara glad. Det största sättet att lycka är att bli upplyst. En upplyst person är hundra gånger lyckligare än en unpenlightened person. Och hans eller hennes lycka varar för alltid. Det är oberoende av yttre omständigheter. Och om du går den tvåfaldiga vägen för upplysning och all omfamna kärlek, kommer du att bli hundra gånger lyckligare än en upplyst person. Och din väg till upplysning kommer mycket mer lättare. I kristendomen kallas detta sätt kärleken till Gud (till ett liv i Gud, i Guds ljus) och till din granne. I yoga talar vi om Karma-yoga. I buddhism kallas det vägen för en bodhisattva.
  • Bild med titeln Be A Bodhisattva (Buddha of Love) Steg 2
    2. Sträva efter upplysning. Hitta din väg till inre fred. Meditera, gör Kundalini Yoga och arbeta med dina tankar. Tror positiv. Träna de fem egenskaperna av visdom, fred, självdisciplin, kärlek och lycka. Lev med en daglig andlig plan. Ta så mycket andliga övningar i ditt liv, som du växer andligt.
  • Bild med titeln vara en bodhisattva (Buddha of Love) Steg 3
    3. Hitta din väg för alla omfamna kärlek. Se vad du kan göra personligen. Titta på din levnadsmiljö och dina möjligheter. Hitta din uppgift i ditt liv. Gör ditt jobb till ett sätt att göra alla människor bra. Gör varje dag en bra gärning.
  • Bild med titeln Be A Bodhisattva (Buddha of Love) Steg 4
    4. Ta hand om dig själv. Fungerar inte så mycket som du förlorar din energi. Då slutar du i depression och inte i upplysning. Växa i din energi. Stanna i vila. Lev ut ur resten. Gör lite, men med rätt motivation. Gör vad du älskar. Hitta en uppgift i ditt liv som du älskar, det gör dig lycklig.
  • Bild med titeln Bodhisattva (Buddha of Love) Steg 5
    5. Få hjälp av en upplyst herre. Hitta din upplyst herre. Kopiera hans eller hennes bild på skrivbordet. Titta på hans eller hennes videoklipp på Internet. Läs hans eller hennes böcker. Ta hans eller hennes personliga Darshan (välsignelse, energiöverföring). Visualisera din mästare över dig på himlen. Be varje dag till din upplysta mästare. Lägg händerna ihop och mentalt säga: "Om upplyst herre. Om inre visdom. Vänligen guiden och hjälp mig på väg."
  • Bild med titeln vara en bodhisattva (Buddha of Love) Steg 6
    6. Hitta din personliga förebilder. Det är många Bodhisattvas och buddhas av kärlek. Det finns många andliga sätt. Du kan orientera dig själv på Buddha Amitabha, Avalokiteshvara (Chenrezig), The Gudinna (Kuan yin) eller någon annan. Visualisera dig själv som din förebild och tänka, "Jag är en bodhisattva. Jag bor i ljuset (upplysning). Jag går vägen för kärlek. Jag önskar en värld av kärlek, fred och lycka."
  • Bild med titeln Be A Bodhisattva (Buddha of Love) Steg 7
    7. Hitta din Sangha (andlig grupp, vänner). För att få upplysning är det till hjälp att ha en andlig förebild (Buddha, Bodhisattva), en andlig undervisning (övning) och en andlig grupp. Om du inte har någon grupp kan du hitta en grupp på internet eller se alla andliga människor som din grupp.
  • Bild med titeln vara en bodhisattva (Buddha of Love) Steg 8
    8. Se lidandet i världen. Varningarna lider av hunger, krig, sjukdom, död, sorg och ovishet. Ta andra människor viktigare än dig själv. Utveckla medkänsla. Det finns ett sätt att övervinna lidandet i livet. Detta är vägen för upplysning. Skicka ljus till hela världen, flytta en hand i välsignelse och tänk, "Må alla människor vara glada. Må världen vara glad." Denna övning kommer att omvandla ditt liv. Du kommer att växa i kärlek och lycka.
  • Bild med titeln vara en bodhisattva (Buddha of Love) Steg 9
    9. Stoppa dina tankar. Koppla av i meditation.
  • Bild med titeln Be A Bodhisattva (Buddha of Love) Steg 10
    10. Fortsätt med optimism på väg. Få ett uppfyllt liv. Planera ditt liv som en andlig vinnare. Se ditt mål och din väg till det här målet. Gör varje dag det nödvändiga steget. Så du kommer att lyckas.
  • Tips

    I buddhismen är en Bodhisattva en upplyst (Bodhi) (Sattva). Traditionellt är en Bodhisattva den som, motiverad av stor medkänsla, har genererat Bodhicitta, som är en spontan önskan att uppnå Buddhahood till fördel för alla känsliga varelser. I Theravada litteratur, termen "bodhisattva" används ganska ofta i betydelsen av någon på vägen till befrielse. Mahayana buddhismen är huvudsakligen baserad på vägen för en Bodhisattva. Bodhisattva löfte är löftet som tagits av Mahayana buddhister för att uppnå fullständig upplysning för alla känsliga varelser. En som har tagit löftet är nominellt känd som en bodhisattva. (Citat Wikipedia)
  • De fyra omfattande löften, "Känsliga varelser är otaliga - jag lovar för att rädda dem alla. Önskningar är outtömliga - jag lovar att sätta stopp för dem. Dharmas är gränslösa - jag lovar att behärska dem. Buddhas sätt är oöverträffligt - jag lovar att uppnå det."
  • Varningar

    Var inte dogmatisk. Hitta ditt sätt att visdom och kärlek. Vara kreativ. Har uthållighet. Ge aldrig upp.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande