Hur man argumenterar för guds existens

Den som känner Gud, kan se och känna Gud i dem. De lever med Gud. Gud bor med dem i sina hjärtan. De känner Gud som en energi runt dem och inom dem. De inser att Gud är en högre tro, en större närvaro. De längtar efter honom.

Steg

  1. Bild med titeln argue för existensen av Gud Steg 1
1. Ta reda på om upplysningen. Andliga upplysning innebär att man får en andlig uppenbarelse eller djup inblick i betydelsen och syftet med alla saker, att kommunicera med eller förstå Guds sinne, eller för att uppnå en fundamentalt ändrad existensnivå där det själv är upplevt som ett icke-föränderligt fält av ren medvetenhet.Mysticism är strävan efter kommunion med identitet med eller medveten medvetenhet om en ultimat verklighet, gudomlighet, andlig sanning eller Gud genom direkt erfarenhet, intuition, instinkt eller insikt.
  • Bild med titeln argue för existensen av Gud Steg 2
    2. Inse att varje religion är baserad på upplysningen av upplysningen av sin grundare:Jesus kristendom, islam av Muhammad, Judendomen i Abraham, Buddhismens buddhism, hinduism av många upplysta. Centrum av en religion är upplysning. Religion kommer att leda till upplysning. Moses var upplyst, eftersom han såg en lysande (brinnande) buske efter många år av ett avskilt liv i öknen. Han såg Guds ljus i busken. Jesus blev upplyst, efter Johannes Döparen gav honom upplysningen Energy (Kundalini Energy). Efter detta mediterade Jesus 40 dagar i öknen. Då lämnade djävulen (hans ego) honom och änglarna tjänade honom (han kunde hjälpa till med upplysningen energi hans medmänniskor). Buddha fick upplysning efter sex år som en yogi under bodhi-trädet. Mara (djävulen) försvann och Buddha vilade i lycka.
  • Bild med titeln argue för existensen av Gud Steg 3
    3. Inse att Gud är ett mysterium som kan beskrivas som personlig och opersonlig.I judendomen ses kristendomen och islam Gud som en fungerande person. Gud är en högsta varelse, som kan adresseras som en person och bad om hjälp. Hinduism, buddhism och taoism (kinesisk filosofi) föredrar Guds abstrakta begrepp. Gud är ett högre medvetenhetsfält (kosmos, enhet, lycka).
  • Bild med titeln argue för existensen av Gud Steg 4
    4. Inse att det finns olika uppfattningar av Gud inom samma religion. Moses har i kontrast till Jesus, ett abstrakt begrepp av Gud. I sin central definition beskriver Moses Gud som: "jag är." Dessa ord hänvisar till Gud som ett lyckligt tillstånd att vara vilken som upplever i upplysningen. I orden "jag är" Den kungliga vägen till upplysning nämns. Människan måste utveckla ett kosmiskt medvetande. Han förlorar känslan av sig själv (ego). Heexperiences själv som rent medvetande, som en med allt och kan bara säga, "jag är." Han kan inte säga: "Jag är den ... (namn)." Han identifierar sig med allting. I yoga kallas det lör-chid-ananda, föreningen från att vara, enighet och salighet.
  • Bilden med titeln Argue för existensen av Gud Steg 5
    5. Bevis Gud genom upplysningen. Det finns miljontals vittnen i världen för upplysning. Miljoner människor i alla kulturer och hela tiden har uppnått upplysning. De har alla haft samma erfarenhet, även om de har använt olika ord för att beskriva Gud: "Natur, Universe, Tao, Brahman, Nirvana, Manitou, Allah, Yahweh". Modern vetenskap har studerat många upplysta och bekräftade sina specifika förmågor. Alla kan kontrollera beviset. Grundligt av dig.S. Brainforskare för flera år sedan var Matthieu Ricard. De hittade en särskilt stor inre lycka, lugn, inre fred och medkänsla.
  • Bild med titeln argue för existensen av Gud Steg 6
    6. Fråga den andra människans brist på tro och fråga dem om de vet om vetenskapens komplexiteter. Om de då hur kan de kanske tro att en sådan perfekt körvärld kan existera utan en annan kraft som hanterar den? En planet lite sped upp eller saktad kan förstöra hela mänskligheten. Ändå har det inte hänt.
  • Tips

    Guds fysiska bevis är att Gud inte bara existerar i en upplyst, men också som en yttre verklighet: "Kropp och själ är separata. Det finns ett efterliv, det finns ett paradis, som är hjälpsam, Gud kan agera genom mirakel. " För att bevisa detta behöver vi mycket övertygande bevis.
  • TEIST: Du gör ett stort logiskt fel, så många andra hjärnforskare också. Om Gud kan uppfattas av hjärnan (det finns även vissa gudområden), betyder det inte att Gud bara är i hjärnan. Om ett äpple kan uppfattas av hjärnan betyder det inte att det inte finns något riktigt äpple utanför hjärnan. Gud kan existera inuti och utanför hjärnan. Persinger gjorde ett psykologiskt bevis på Gud. Bra tack till honom.
  • Fysiken närmar sig förverkligandet att det finns en eller flera högre dimensioner i vårt universum. (Stringteori, kvantmekanik) Hans-Peter Dürr: "I grund och botten finns det inget sådant som material. För det första finns det endast anslutningar till materiell foundation. Vi kunde därför kalla det medvetande material. Energin visas bara som koagulerad sekundärt, stelnad anda. Många upptäckter av kvantfysik är inte bara oumbärliga, men det är ett arbete på helt olika sätt som inte har något att göra med den vanliga tredimensionella rumsliga känslan vi har. Det är ett rent informationsfält, en slags kvantkod. Det har inget att göra med massa och energi. Detta informationsfält spänner över hela universum. Kosmos är helt information eftersom det här fältet inte har någon gräns. Det finns bara en men den här ena ena enheten är differentierad."
  • Med hjälp av transkraniell magnetisk stimulering har forskare orsakat ämnen att uppleva religiösa epifanier vid flip av en switch. Upplysning, eller djup religiös känsla, därmed existerar som ett psykologiskt fenomen. Det finns två möjliga tolkningar av denna information: "stark" ateister skulle hävda att religiösa epifanier inducerade av TMS motbevisar Guds existens genom att visa att religiösa erfarenheter uppstår från en fysisk källa. Deists hävdar att även om det är möjligt att "lura" någon att tro att de har en religiös upplevelse, det finns också "verklig" religiösa erfarenheter som induceras av Gud som finns oberoende av "falsk" de som induceras av kraftfulla magneter.
  • Det är det psykologiska och det fysiska beviset på Guds existens. För Guds psykologiska bevis är det tillräckligt att upplysningen är mental och att en upplyst man ser Gud. Gud som en transcendent erfarenhet är redan bevisad. Det finns många upplysta vittnen.
  • Kom ihåg att hålla ett öppet sinne. Om du verkligen tror, ​​då förstår den motsatta sidan och accepterar mot människor som inte tror kommer bara att hjälpa dig att lära dig mer. Ett slag och öppet teist kommer att ha mycket mer framgång med att argumentera för Guds existens än en arg och oförskämd teist.
  • Varningar

    Nya insikter kan ständigt uppstå. Utvärderingen av forskningsresultat är extremt svår. Många visningar är möjliga. Och det är en bra sak. Gud är större än mänsklig kapacitet. Endast omständigheter är möjliga. Och betyg utsätts för principen om fri utvärdering. Alla kan utgöra sin egen åsikt.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande