Hur man bryter upp ett par

Även om du bryter upp ett par är en farlig strävan, om du tror att du verkligen hör till en person som är i ett förhållande med någon annan, så är det värt att ge det ett skott. För att bryta upp ett par måste du fortsätta med försiktighet genom att först plantera frön av tvivel innan du gör uppbrottet oundvikligt. Om du vill veta hur man gör det, följ bara dessa steg.

Steg

Del 1 av 3:
Plantera fröerna av misstro
  1. Bild med titeln bryta upp ett par steg 1
1. Överväga konsekvenserna. Även om du kanske inte tror att det finns något som är anstötligt att bryta upp den person du gillar och deras betydande andra så att båda kommer att bli lyckligare, kan världen inte se det på det sättet. Också, mogna och intelligenta par kan se dina motiv tydligt och enkelt, särskilt om du har uppvisat någon avundsjuka mot en av parterna, hävdar att vara en nära vän, eller är en ex.
  • Om det här är ditt mål, se till att du är helt säker på att det är rätt. Är du villig att offra din värdighet? Om uppbrytningen orsakas av en yttre kraft (du), och inte ett naturligt problem i förhållandet, kan paret fortfarande ha känslor för varandra som kan växa starkare över tiden.
  • Bild med titeln bryta upp ett par steg 2
    2. Var säker på den person du vill vara med. Om du vill bryta upp personen i dina drömmar och deras signifikanta andra, som Othellos Iago (men mycket mindre dyktig), måste du komma i mitten av paret, långsamt men säkert. För att göra detta måste du få den person du gillar att lita på dig och att börja öppna för dig. Förstå sig, behaglig, och sympatisk, och visa att du är en bra lyssnare. Först kan personen inte öppna upp till dig om deras förhållande, men den tiden kommer.
  • Bara en varning: det är en skillnad mellan att vara förtroende för ditt kärleksintresse, och att falla i vänzonen med den personen. Se till att du inte agerar för kompis-kompis eller vänliknande med personen eller de kommer aldrig att kunna se dig som ett kärleksintresse. Om en av partnerna finner ut, är du säker på att misslyckas. Detta fungerar inte 99 procent av tiden.
  • Bild med titeln bryta upp ett par steg 3
    3. Låt personen öppna om de brister i deras förhållande. Varje relation har brister, och chanserna för ett par tidigare smekmånadssteg och dating i några år som bryter upp är lågt. Det värsta du kan göra är öppet att kritisera personens förhållande, kritisera personens partner eller i allmänhet få personen att känna att de är i ett dömt förhållande. Detta kommer att få personen att känna sig arg, defensiv, och mer bestämd än någonsin att göra saker som fungerar. Ingen vill erkänna ett misslyckande, särskilt inte i ett förhållande, så du måste vänta på att personen naturligt erkänner ett problem på egen hand.
  • Du kan börja med att bara låta personen prata om förhållandet. Fråga oskyldiga frågor. Till exempel, om du vet att hennes band spelade på en lokal plats natten innan men att hennes pojkvän inte visade upp, frågade oskyldigt om han tyckte om hennes show.
  • Ställ frågor om hur personens natt gick. Om de verkar vara upprörd, säg bara, "Hur var din helg?" och vänta på att de ska avslöja resten.
  • Fråga, "Hur fick det dig att känna?" Håll det bred med allmänna frågor som uppmuntrar personen att fortsätta prata - och att börja se sprickorna i deras förhållande.
  • Tyvärr kan du försöka bryta upp ett par som är i ett bra förhållande, vilket skulle göra det svårt för personen att avslöja något negativt. Men om du har gjort dig själv personens förtroende, är det mindre troligt att förhållandet är i bra form.
  • Bild med titeln bryta upp ett par steg 4
    4. Håll dem att prata. När personen börjar avslöja bristerna med sina relationer och alla problem med sin partner är det värsta du kan göra att helt hålla med eller säga, "Du förtjänar så mycket bättre än det." Detta kommer att få personen att se att du har ulre motiv. Istället, agera lite återkallad eller förvirrad, tvinga personen att prata längre och förklara varför de är väldigt olyckliga - och varför deras partner inte är perfekt.
  • Om personen måste förklara sin frustration längre och du håller dem att prata, kommer de att märka problemen ännu mer.
  • Håll bara personen som pratar när som helst något negativt kommer upp. Fråga sina tankar kommer att göra personen att utforska dem ännu mer.
  • Att inte kritisera deras förhållande kommer också att göra saker bättre nerför linjen. Om du hamnar ihop, kan ingen berätta för dem att du saboterade det tidigare förhållandet. När du någonsin öppet kritiserar en av parterna, speciellt om din plan har misslyckats, det visar att du försökte skruva upp förhållandet.
  • Del 2 av 3:
    Göra uppbrottet oundvikligt
    1. Bild med titeln bryta upp ett par steg 5
    1. Var den person som syftet med din kärlek vill ha. Utan att helt ändra din personlighet kan du försöka vara den person som den person du gillar är att leta efter i ett förhållande. Om hon klagar på att hennes pojkvän aldrig frågar om hennes känslor, se till att göra det. Om han önskar sin flickvän mer av hans intressen, gå på vandring eller kolla in det nya vegankaféet han raving hade med honom.
    • Detta är inte så manipulerande som det låter. Om du vill vara med personen av en bra anledning, så borde du vara en bra partner till dem, rätt?
    • Gör inte en stor sak om det. Om de klagar på att deras partner aldrig gör dem gynnar, ta med sig lunch eller kaffe när de har en hektisk dag på jobbet. Detta kan dock backfire, eftersom de bara kan använda dig som en känslomässig dumpning.
    • Gå inte över toppen med det här. Att göra dessa saker och vara en bra person för den person du gillar kommer naturligtvis att få dig att börja falla i rollen som en betydande annan, men gör inte något för extremt, som att få dem blommor, eller berätta för dem hur vackra de ser ut. Det blir uppenbart om du gör något romantiskt som att köpa extravaganta saker, och personen kan dra nytta av detta och använda dig för gåvorna.
  • Bild med titeln bryta upp ett par steg 6
    2. Gör dig mer närvarande. Det betyder inte att du borde vara hos personens beck och ringa eller vara en varvhund. Det betyder bara det långsamt, du borde börja hänga lite mer...och sedan mycket mer. Erbjuda att ge dem en tur till klassen, ta en avslappnad bit och föreslå ett oskyldigt spel tennis och tills du har blivit en del av deras vardagliga rutin. Se till att du inte blir obsessiv och att ditt kärleksintresse gör några av samtalen.
  • Var inte för pålitlig. Personen borde se att du har ett eget liv - bortom försök att bryta upp relationen.
  • Att vara mer närvarande kommer att hjälpa personen att se hur det skulle vara att vara i ett förhållande med dig. Detta borde ge dem en bra och mer viss känsla för dig.
  • Bild med titeln bryta upp ett par steg 7
    3. Utnyttja parets svagheter. Varje par har sin egen svaghet. Låt oss säga att de är den typ av människor som tenderar att slåss när du är ute i stora, berusade tillfällen. Perfekt - Bjud in dem till din nästa fest. Låt oss säga att personen av din kärleks pojkvän spenderar för mycket pengar - berätta för en ny gadget som han inte kan leva utan. Låt oss säga att du gillar en person med en flickvän som är för besatt av sitt utseende - ta henne på en shoppingresa.
  • När du väl godkänner vad som är fel med paret - och det kan finnas många, många saker - du kan gå om att göra det så mycket värre. Vänd den lilla sprickan i ett gapande hål tills de inte kan hjälpa men att falla i.
  • Om en person i förhållandet vill gifta sig och den andra är ovilliga, hitta sätt att ta upp ämnet äktenskap. Prata om dina föräldrars årsdag, bjuda in dem till ett förlovningsfest, även skicka dem en diamantringskatalog via posten.
  • Bild med titeln bryta upp ett par steg 8
    4. Försök att skilja parternas medlemmar. Ingenting kommer att göra ett par förlora intresse snabbare än att ha en bra tid att hänga separat. Bjud in din kärleks intresse Partner ut för en rolig natt - eller bättre än, presentera dem för en person som de skulle klicka med ännu mer. Gör vad du kan för att hålla de två människorna så mycket som möjligt, se till att de faktiskt gillar vad de gör när de är ifrån varandra.
  • Var inte uppenbart. Bara casually introducera vissa aktiviteter som naturligtvis skulle hålla dem borta från varandra.
  • Bild med titeln bryta upp ett par steg 9
    5. Befriend de i din potentiella partners cirkel. Om du verkligen tror att den person du gillar är i ett hemskt förhållande och att de skulle vara bättre med dig, då är chansen att deras kompisar känner på samma sätt. Om så är fallet, då borde du vara vänlig med sina vänner utan att göra ett spektakel av dig själv, bara att få dem att tro att du är en cool person. Detta kan leda dem att fråga ditt kärleksintresse, "Varför är du fortfarande med den förloraren? Varför går du inte ut med [Sätt in ditt namn här] istället?"
  • När du hänger med dina kärleksintresse, häng inte på ditt kärleksintresse för mycket. Låt dem inte tänka att du är ute för sin vän - bara gör dem märker att du skulle göra en bra match med sin vän.
  • Bild med titeln bryta upp ett par steg 10
    6. Var inte nödvändig. Det finns en skillnad mellan att bli en närmare vän och vara tillgänglig, och agerar som om du vill hänga med den person du gillar hela tiden, trots deras förhållande. Försök inte hänga på uppenbara datumnätter, speciella tillfällen, eller gånger när du vet att paret spenderar tid tillsammans. Detta kommer att göra den person du gillar misstänkt att du är nödvändig och klibbig om du var tillsammans - och ingen vill ha det.
  • Du kan göra dig tillgänglig utan att texta eller ringa den person du gillar var femte minut. Ställ in din fälla och vänta på att de kommer till dig.
  • Bild med titeln bryta upp ett par steg 11
    7. Skapa svartsjuka. Ingenting kommer att göra den person du gillar att inse vad de kommer att sakna snabbare än att se dig med en annan potentiell partner vid din sida. Det betyder inte att du borde använda någon för att göra personen avundsjuk - bara spendera mer tid med en nära vän av ett kön du lockas till, eller gå på några ofarliga datum och rapportera om det. Du kommer att bli förvånad över hur snabbt du kommer att ses i ett nytt ljus, och situationen kommer att växa mer desperat. Det är bra att påminna den person som du inte kommer att vara där för alltid.
  • Detta kommer att få personen att tänka, "Å nej! Den här fina vän jag har kanske snatched upp...Åh vänta, varför ska jag bry dig? Kan det här innebära att jag har känslor för dem?"
  • Bild med titeln bryta upp ett par steg 12
    8. Reagera på lämpligt sätt under upplösningen. Om det inte är uppenbart att personen slutar förhållandet till dig, Du bör inte sväva omedelbart och börja försöka att datera personen. Istället borde du vara en bra vän, en sympatisk lyssnare, och bara en axel att gråta på som personen behandlar de sorgliga känslorna som naturligtvis följer någon uppbrott - även om det var tänkt att vara.
  • Berätta för den person du alltid är där om de behöver prata, och att du inte kan föreställa dig vad de går igenom.
  • Fortfarande, inte dålig munnen den andra personen. Kallar personens ex en rycka eller sämre strax efter uppbrytningen kan göra den person som är arg.
  • Vet vad som skulle heja upp personen. Ge dem ett dumt fyllt djur eller ta dem ut till en komedi. Gör bara inte alltför romantiskt än.
  • Del 3 av 3:
    Gör ditt nya förhållande senast
    1. Bild med titeln bryta upp ett par steg 13
    1. Hoppa inte genast. Även om du kanske har väntat månader (eller längre!) För att förhållandet slutligen slutar så kan du vara med den person du vill, det betyder inte att du ska flytta i alla dina saker, börja haka och introducera personen i dina drömmar till dina föräldrar och femtio närmaste vänner. Istället ge det tid. Även om du har bestämt dig för att datera direkt, spendera inte varje ögonblick varje dag tillsammans - bara se personen ett par gånger i veckan, vilket ger dem tid att läka.
    • Det bästa är att ge personen att läka och inte hittills alls tills de är redo. Men om känslor är allvarliga är det lättare sagt än gjort.
  • Bild med titeln bryta upp ett par steg 14
    2. Undvik att prata om ex. Även om du och din nya partner kanske har tillbringat timmar att dissekera det tidigare förhållandet, är det inte dags att rehash det. Även om du inte skulle låtsas personens ex existerar inte, bör du undvika att prata eller fråga om dem, tills personen har haft tillräckligt med utrymme - det kan ta månader, eller till och med över ett år.
  • Självklart, om personen verkligen vill prata om det tidigare förhållandet, borde du inte ändra ämnet. Men du kan säga att du tror, ​​för att fokusera på ditt nya förhållande, borde du lämna det förflutna bakom så mycket som möjligt tills du har fastare fot.
  • Bild med titeln bryta upp ett par steg 15
    3. Njut av ditt nya förhållande på sina egna villkor. Fast inte fast i det förflutna, och oroa dig inte så mycket om att vara den perfekta personen för din nya partner - var bara dig själv. Om du verkligen var tänkt att vara tillsammans, så hittar du en rutin som fungerar för dig och hittar en väg till sann lycka. Jämför inte dig med ex, försök att vara motsatsen till ex, eller försök att vara något du inte är.
  • Visst, du kanske har använt några avvikande taktik för att få ditt nya förhållande att hända, men om du vill att det ska sist, bör du bara tänka på de två som är tillsammans - och inget annat.
  • Även om du hade en djup vänskap innan, borde du hitta nya saker för dig att göra tillsammans som ett par som kan definiera dig som ett objekt, inte får dig att tänka på det förflutna.
  • Bild med titeln bryta upp ett par steg 16
    4. Var inte paranoid om det förflutna. Du kan hitta dig själv i en hård position. Ditt nya kärleksintresse har brutit upp med en ex för dig - vem är att säga att det inte kommer att hända igen om de hittar en person som är ännu mer rätt för dem än du är? Tja, ingen kan lova att det inte kommer att hända, utan att vara söta och ha ett fantastiskt förhållande, måste du berätta att den tidigare uppbrottet var tänkt att vara, och att du och den person du är med verkligen hör samman. Det kommer inte att hända igen.
  • Om du alltid frågar om vad ex är upp till eller agerar avundsjuk när personen spenderar tid med andra, kommer du att döma ditt förhållande till misslyckande.
  • Om det verkligen är tänkt att hålla, då på lång sikt, hittar du att du kommer sluta oroa dig för ex eller det tidigare förhållandet. Men det kan ta månader - eller till och med år. Om du är avsedd att vara tillsammans för evigt, kommer det att vara värt det.
  • Tips

    Om ett förhållande redan faller ihop, kommer det att falla ifrån varandra utan hjälp. Följaktligen kanske du inte behöver göra någonting. Kanske borde du inte göra någonting för att det är moraliskt fel att komma i andra människors angelägenheter.
  • Om du är vänner med paret du bryter upp, kommer du att tvingas till ett hemligt förhållande.
  • Du måste umgås med en av dem (aldrig den andra). Se till att du alltid bystar in i sina samtal! Låt dem aldrig prata med varandra ensam. Skriv alltid en av dem så att de inte kommer att kunna prata med den andra.
  • Dela inte det faktum att du försöker bryta upp dem med någon. De kan berätta för paret, och även om de bryter upp, kommer den person du försöker att gå inte ut med dig.
  • Övertyga inte hur du tror att de känner för dig. De kan stirra på dig, eller fråga om ditt telefonnummer, men de kan precis som du som vän. Var försiktig så att du inte hoppar till slutsatser.
  • Försök inte bryta upp ett befintligt förhållande. Om de ville vara med dig, skulle det inte vara något att bryta upp och inget arbete från din sida. Detta är extremt manipulerande för att beräkna en upplösning av ett förhållande du inte är en del av.
  • Bara för att det här är en artikel betyder inte att du borde göra det här. Det finns många singe människor där ute, så det är inte nödvändigt att bryta upp någon annans förhållande! Bara vara dig själv och bryter inte någon annans relationer och då borde du få en egen partner!
  • Vet när du ska använda den här metoden - om du vill bryta upp ett lyckligt par bara för att du är avundsjuk, är det förmodligen inte en bra idé. Men om de två i förhållandet är olyckligt, kan en uppbrytningsplan vara en bra idé.
  • Försök inte vara för snurrande, eftersom det kommer att komma på ett dåligt sätt. Det innebär att den person du vill ha kan då se dig som klibbig eller irriterande, ibland även manipulativ.
  • Varningar

    Det är extremt svårt att bryta upp ett par som just har blivit tillsammans och är fortfarande i smekmånadsfasen.
  • Var försiktig så att du inte fångas i mitten av en älsklings strid.
  • Någon kan upptäcka din plot.
  • Detta anses vara moraliskt fel, men du kanske inte känner dig skyldig.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande