Hur man är mer benägna att vinna en simbassäng

Om du är som de mest konkurrenskraftiga simmarna vill du verkligen säkert veta hur man kan förbättra dina chanser att vinna raser. I simningstävlingar, varje bråkdel av en andra räkning. Även en 0.01 Andra förbättringar kan göra hela skillnaden i världen. Därför antar åtgärder som du kan vidta för att förbättra din hastighet och uthållighet, anta en hälsosam livsstil, och tåget kan ofta förbättra dina odds för framgång.

Steg

Del 1 av 3:
Förbättra din prestation
  1. Bild med titeln är mer benägna att vinna en simbassäng steg 1
1. Håll en tät, rak position. Det ursprungliga racingsteget för effektivisering är en viktig faktor för att minska dragningen. Men när musklerna blir trött, försöker simmarna vanligtvis skimp på att hålla den täta, raka positionen. Gör effektivisering en obligatorisk del av din vanliga träningsrutin. På det här sättet blir det andra naturen om du tränar eller konkurrerar. Regelbunden praxis kommer också att göra det möjligt för dig att förbättra din teknik för ett bättre skott i första hand.
  • Bild med titeln är mer benägna att vinna en simbassäng steg 2
    2. Kom ihåg att sparka. Oavsett om du bryter ut eller simmar under vattnet, sparkar du till att minska dra. När du bryter ut, sparka kraftigt från väggen. Detta hjälper dig att behålla den hastighet du fick från det ursprungliga push. När du är undervattens, sparkar Dolphin genom att förlänga benen rakt tillbaka, hålla fötterna ihop och flytta benen rakt upp och ner. Ju längre du kan hålla sparken, desto mer hastighet kan du få.
  • Bilden med titeln är mer benägna att vinna en simbassäng steg 3
    3. Håll huvudet ner och dina armar på dina sidor. Ditt huvud och armar kan minska dra på resten av din kropp om du vet hur man ställer dem. I jämförelse med den horisontella anpassningen av din kropp ska huvudet vara i en nedåtriktad position. Håll armarna bredvid din kropp, i motsats till över huvudet. Du kan minska dra betydligt genom att öva dessa tekniker.
  • Bild med titeln är mer benägna att vinna en simbassäng steg 4
    4. Sprid dina fingrar. Studier visar att spridning av fingrarna bara tio grader kan förbättra din hastighet med över två procent. För att se vad en tio graders spridning ser ut, håll din högra hand med din handflata mot dig. Stryk inte fingrarna eller kläm dem ihop. Se till att din pinky pekar något till vänster.
  • Bild med titeln är mer benägna att vinna en simbassäng steg 5
    5. Öva bilateral andning. Professionella simmare hävdar att bilateral andning är en nyckelfaktor i uthållighet. Andas på varje tredje stroke, i motsats till det vanligare andetaget på varje sekund eller fjärde. Snarare än att andas från samma sida av näsan varje gång, alternativ vilken sida du andas på varje gång.
  • Bild med titeln är mer benägna att vinna en simbassäng steg 6
    6. Förlänga och variera dina slag. Hur du flyttar dina armar kan också påverka din uthållighet. För fullständig stroke, nå din arm så långt framför dig som du bekvämt kan. Nå så långt bakom dig som möjligt i pushfasen. Alternerande mellan framåt och bakåtsträcker kommer att ge vissa muskelgrupper att vila medan andra arbetar.
  • Bild med titeln är mer benägna att vinna en simbassäng steg 7
    7. Öva några race-ending hacks. Du kommer att vara trött i slutet av loppet, men det betyder inte att du måste falla bakom. Fokusera på muskler Du har inte vana vid utmattningens punkt. Experter föreslår att man sparkar mer kraftfullt och arbetar med din rygg och axlar mer. Arbeta De mindre trötta musklerna kommer att flytta ditt fokus bort från musklerna som är trötta.
  • Del 2 av 3:
    Anta en hälsosam livsstil
    1. Bilden med titeln är mer benägna att vinna en simbassäng steg 8
    1. Äta hälsosamt. Simning kan brinna tusentals kalorier i en enda övning. Be din läkare att uppskatta din kaloribränna vid din ålder, vikt och höjd. Därefter måste du byta ut de förbrukade kalorierna genom rätt kost. Viktiga näringsämnen simmare behöver inkludera zink, protein, kalcium och friska (monounsättade) fetter.Oavsett om du är en omnivore, vegetarisk eller vegan, kan du få det rekommenderade dagliga beloppet. Det mesta av din kost bör bestå av färska, hela livsmedel för att undvika att ta för många tillskott.
    • Nötter (inklusive jordnötssmör) och bönor är utmärkta källor till friska fetter, zink och protein. Dark Leafy Greens är fyllda med kalcium.
    • Om du måste äta på språng, packa några granola barer, jordnötssmör, spårblandning eller packbar frukt (bananer, citrus, äpplen, etc.) att vara drivna.
    • Dagen före tävlingen, håll dig till små men frekventa måltider, varannan två till fyra timmar.
    • Undvik skräpmat-något djupt stekt, oljigt, laddat med socker eller innehållande ingredienser som du inte kan uttala.
  • Bilden med titeln är mer benägna att vinna en simbassäng Steg 9
    2. Håll hydratiserad. Tro det eller inte, du svettar medan du simmer. Om du inte hydrerar innan du simmar eller ersätter den fukt du förlorar, kan du bli dehydrerad och uppleva fysisk eller psykisk svaghet. Regelbundna sippor före och efter varje praxis, såväl mellan intervall, kommer att hålla dig hydratiserad. Vänta inte tills du känner dig törstig.
  • Bild med titeln är mer benägna att vinna en simbassäng steg 10
    3. Få tillräckligt med sömn. Sömn är lika viktig som fysisk träning för alla idrottare. Simmare kan förbättra sin sprintningstid, reaktionstid, stroke och sparkar genom att förlänga sina sömnperioder en extra timme eller två per natt i upp till sju veckor före tävlingen. Gå och lägg dig och vakna på samma tider varje dag - även på helger och helgdagar.
  • Om du känner dig trött under dagen, ta en tupplur, men håll det kort. Ställ ditt larm för att gå 20 till 30 minuter efter att huvudet träffar kudden. Var försiktig, dock. Naps bör inte ersätta de åtta till tio timmars sömn du behöver varje natt.
  • Del 3 av 3:
    Utbildning effektivt
    1. Bild med titeln är mer benägna att vinna en simbassäng steg 11
    1. Prata med din tränare. Detta är särskilt viktigt innan du har slutfört din träningsplan. Din tränare kan ge dig råd om vilka slag och händelser du skulle göra bra i. Om du simmar i mötet för att få en kvalificerad tid för en av de större mötena, fråga din coach vad de kvalificerade tiderna är.
  • Bilden med titeln är mer benägna att vinna en simbassäng steg 12
    2. Uppsatta mål. Räkna ut ett långsiktigt mål först. Sedan, ställa in veckovisa eller månatliga kortsiktiga mål som gör ditt långsiktiga mål lättare att uppnå. Till exempel, om ditt långsiktiga mål är att förbättra din tid i slutet av säsongen, måste du ställa in månatliga och veckovisa mål som förbättrar din hastighet och uthållighet.
    Expertips
    Alanfang

    Alanfang

    Tidigare konkurrenskraftig Swimmeralan Fang simmade konkurrenskraftigt i över 7 år, genom gymnasiet och till college. Han specialiserade sig på brösthändelser och deltog i evenemang som Speedo Championship-serien, IHSA (Illinois High School Association) Statens mästerskap och Illinois Senior och åldersgrupp Statliga mästerskap.
    Alanfang
    Alanfang
    Tidigare konkurrenskraftig simmare

    Försök minska dina praxis som tävlingen närmar sig. Alan Fang, en tidigare konkurrenskraftig simmare, säger: "Många simmare gör något som kallas en avsmalning. Omkring 1-2 veckor före ett stort möte, kommer du att minska din övergripande yardage och fokusera mer på kortvarig sprint och verkligen snabb hastighet. Det lilla fönstret gör det möjligt för dina muskler att vila, och det sätter dig på din optimala punkt. Men det är viktigt att veta att koniska fungerar annorlunda för alla."

  • Bild med titeln är mer benägna att vinna en simbassäng steg 13
    3. Uppvärmning. Oavsett hur pressade du är för tid, bör du aldrig hoppa över uppvärmningen. Börja med att sträcka, arbeta varje del av din kropp i den ordning din tränare rekommenderar. Om dina muskler är kalla, ta en kort snabb promenad eller gå för en kort simning innan du sträcker sig. Fortsätt med maktvandring, jogging, eller svänga dina armar för att höja din temperatur och få ditt blod som flyter.
  • Bild med titeln är mer benägna att vinna en simbassäng steg 14
    4. Arbeta med din flexibilitet. Oavsett om du är effektivisering eller sparkar, kan flexibilitet fungera underverk för att förbättra hastigheten. Stretching, Vilka förhållanden är dina leder att absorbera kraft, är fortfarande populär. Men tränare rekommenderar alltmer rörlighetsborrningar, som tränar dina leder för förbättrat rörelseområde.
  • Mobilitetsövningar med en tennisboll kan göra dina axlar mer flexibla.
  • Ligga på ryggen och placera en tennisboll mellan din ryggrad och bakre axelben.
  • Placera din arm på golvet med din handflata vända uppåt.
  • Flytta långsamt armen över din kropp för att röra motsatt höft.
  • Flytta armen diagonalt så att din hand är överliggande.
  • Flytta tennisbollen till andra sidan av din ryggrad och upprepa med den andra armen.
  • Utbildning med en monofin kan förbättra flexibiliteten i dina anklar. Börja med fyra till sex 25 meter längder varje vecka. Öka dina uppsättningar, avstånd och tid med monofin som dina anklar stärker. Regelbunden träning gör det enkelt att spåra din förbättring.
  • Bild med titeln är mer benägna att vinna en simbassäng steg 15
    5. Övning på torrt land. Förutom träning i vattnet måste du ha en vanlig träningsrutin. Aeroba övningar som att springa kommer att bidra till att förbättra din uthållighet. Motståndsträning och Calisthenics kommer att hålla din kärna (buk och rygg) muskler starka nog för att stödja rörelserna av dina armar och ben.
  • Bild med titeln är mer benägna att vinna en simbassäng steg 16
    6. Öva med en lagkamrat. Träning med en kompis gör att du kan hålla varandra ansvarig för att du ska träna, anländer i tid och lämnar inte tidigt. Välj en lagkamrat som du tycker om att spendera tid med och som gillar att spendera tid med dig. Komma till ett ömsesidigt avtal vilka dagar och tider du planerar att träna i vattnet och på torrt land. På det sällsynta tillfälle då din kompis inte kan göra det, ha en back-up plan redo att hålla dig motiverad.
  • Bild med titeln är mer benägna att vinna en simbassäng steg 17
    7. Sakta ner för att kyla ner. När din träningssession slutar, sakta ner din takt. Därefter övergång till enkla slag och sparkar. Simma 200 till 800 meter för att förhindra mjölksyrauppbyggnad i musklerna.
  • Bild med titeln är mer benägna att vinna en simbassäng steg 18
    8. Sluta med sträckor. Stretching Minskar muskelsårighet och risk för skada. Fokusera på musklerna som blir mest använda under din träning. Dessa inkluderar:
  • Deltoid Stretch: Förlänga din vänstra arm över bröstet. Ta baksidan av din högra hand till vänster tricep och tryck tillbaka tills du känner din vänstra axelsträckning. Upprepa med höger arm.
  • Trapezius Stretch: Förläng dina armar rakt framför dig. Vänd dina palmer utåt och interlace dina fingrar.
  • Pectoral Stretch: Placera händerna på baksidan av dina höfter, palmer ner. Försök att klämma dina armbågar tills du känner dina bröstmuskler som sträcker sig.
  • Håll varje sträcka i 30 till 40 sekunder.
  • Tips

    Underskatta aldrig dina motståndare. En mindre eller till synes svagare motståndare garanterar inte att du kommer att vinna. Behandla alla simmare lika.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande