Hur man blir en professionell cyklist

Även om det främsta målet med cykling borde vara att ha kul, kan du också driva en karriär som professionell cyklist. Professionella cyklister tävlar i tävlingar som Giro d`Italia, Tour de France, och andra evenemang över hela världen för att se vilken cyklist och vilket lag som kan göra den snabbaste tiden. Läs följande steg för att lära dig hur man blir en professionell cyklist.

Steg

Del 1 av 4:
Förbereder din kropp
  1. Bilden med titeln Bli ett professionellt cyklist steg 1
1. Cykel varje dag. Utbildning och erfarenhet är grunden för någon sport, och för en professionell cyklist betyder det att göra massor av miles på vägen. I genomsnitt bör du träna minst 2 timmar om dagen i 6 dagar i veckan om du vill bli en professionell cyklist. Om vädret är för kallt för att cykla ute, träna på en stationär cykel i ett gym eller hemma.
  • Utbildning för procykling tar vanligtvis upp ca 4 till 6 timmar om dagen, men ibland kan det inkludera tid på gymmet gör vikter och byggstyrka.
  • Bilden med titeln Bli ett professionellt cyklist steg 2
    2. Bygg din styrka. Gör en 60-minuters styrketräning ett par gånger i veckan för att bygga dina muskler, speciellt ditt ben och kärnmuskler. Du måste i allmänhet vara i bra form, med massor av magert muskel.
  • Bra exempelövningar inkluderar squats, benkrullar och lungor.
  • Bilden med titeln Bli en professionell cyklist steg 3
    3. Ät rätt att bränna dina träningspass. Du måste äta rätt för att behålla din kropp genom sportens utmaningar. Få alla de näringsämnen som din kropp behöver, både hemma och under en tävling, för att hjälpa din kropp att fortsätta.
  • Din kost ska vara rik på frukter och grönsaker, liksom kolhydrater och magert protein.
  • Bildbeteckningen blir ett professionellt cyklist steg 4
    4. Öka din ström genom att använda verktyg och lägga till motstånd. Pro cyklister måste kunna chug upp en kulle även när slutet av en tävling är nära och deras kropp är redan trött. Arbeta med att öka din makt så att du kan klara av situationer som dessa. Lägg till motstånd mot dina cykelsessioner och använd en hjärtfrekvensmätare eller cykling beräkning för att säkerställa att du bor i din hjärtfrekvenszon. Några bra sätt att lägga till motstånd inkluderar:
  • Rider upp en kulle
  • Ridning i vinden
  • Byte till ett större redskap
  • Del 2 av 4:
    Delta i samhället
    1. Bilden med titeln Bli ett professionellt cyklist steg 5
    1. Bekanta dig med UCI-regler. Union Cyclist Internationale (UCI) är den organisation som driver mest konkurrenskraftiga cykeltävlingar. Lär reglerna för den typ av händelse du vill slutföra innan du börjar bli involverad i tävlingar. Detta kommer att ge dig en bättre förståelse för vad som är och är inte acceptabelt i den konkurrensutsatta cykelvärlden.
  • Bildbeteckningen blir ett professionellt cyklist steg 6
    2. Börja så ung som du kan. Om möjligt, gå med i en högskola eller högskoleam för att få ett ben upp på branschen. Det hjälper inte bara att hjälpa dig att utveckla de färdigheter och styrka som du behöver lyckas, men det hjälper dig att hjälpa dig att få ditt namn där ute i samhället. Du har huvudstart du behöver och vänner på alla rätt ställen.
  • Du måste börja ung i allmänhet, men som USA har regler som bestämmer ålder för cyklister i vissa raser.
  • Bildbeteckningen blir ett professionellt cykliststeg 7
    3. Cykla med andra. Gå med i en lokal cykelklubb och delta i veckovisa träningar. Detta kommer att bidra till att motivera dig och också ge dig möjlighet att lära av andra. Du kan hitta lokala grupper genom att söka på internetforum, kolla med ditt lokala gym, eller titta igenom dina lokala parker och rekreationsavdelning.
  • Bilden med titeln Bli ett professionellt cyklist steg 8
    4. Har vänner som cyklar också. Pro cyklingslivet kan bli mycket ensam. Du har intensiva scheman och mycket lite ledig tid. Om du vill behålla ett socialt liv, vill du ha vänner som är där med dig.
  • Bildbetaget blir ett professionellt cyklist steg 9
    5. Åka med människor som är bättre än du. Du kommer att känna behovet av att stiga till utmaningen, känslan av konkurrens som hjälper till att driva dig hårdare nerför vägen.
  • Del 3 av 4:
    Förbättra din teknik
    1. Bildtiteln blir ett professionellt cyklist steg 10
    1. Hitta en tränare som hjälper dig att förbättra dina tider och teknik. Ibland kan du hitta en bra tränare via din cykelklubb, men du kan också titta igenom klassificeras i cykeltidningar. En bra tränare kan hjälpa dig att bryta dina egna tidsregister, bygga din uthållighet och hastighet och förbättra din teknik när du kör mot andra. En erfaren tränare kan också ge dig råd om den bästa näring för uthållighetssport och ge dig råd om den bästa utrustningen.
  • Bildbeteckningen blir ett professionellt cyklist steg 11
    2. Få läget av landet. Analysera varje tävling för att se vad du kan förbättra när det gäller teknik, utrustning eller fysisk uthållighet. Titta på spåret och se vilka utmaningar du kommer att behöva möta, och vad du behöver för att hantera dem! Du kan också titta på videor av racers som du vet att du kommer att tävla mot, om du kan hitta dem, för att se hur de hanterar liknande utmaningar.
  • Bildbeteckningen blir ett professionellt cyklist steg 12
    3. Ta en sida från Pro`s Book. Studera professionella cyklister för att lära sig hur de tränar och äter, och vad deras tekniker och tävlingsstrategier är. Du kommer att märka mönster när det gäller hur de närmar sig en tävling och arbetar med andra cyklister i sina lag. Anta de tekniker som fungerar för dig.
  • Bildbeteckningen blir ett professionellt cyklist steg 13
    4. Öva nyckelfärdigheter. Viktiga cykelkunskaper, som nedåtgående och svängning, kan innebära skillnaden mellan framgång och misslyckande. Öva dessa nyckelfärdigheter genom att ta rutter som inkluderar dessa funktioner när du övar.
  • Bildbeteckningen blir ett professionellt cyklist steg 14
    5. Välj en händelse som du vill specialisera på. Det finns flera olika typer av cykelhändelser, och att hitta din nisch kan hjälpa dig att ställa dig ifrån varandra. Hitta en tränare som kan hjälpa dig att utveckla dina färdigheter i din valda händelse.
  • Du kan till exempel fokusera på tidsförsök, kriterier eller scenrace om du är en vägracer.
  • Du kan specialisera dig i Downhill, Enduro eller Cross Country om du är en mountainbike racer.
  • Eller, om du föredrar att köra på ett spår (aka a velodrome), kan du delta i Sprint, Pursuit eller Scratch Races.
  • Del 4 av 4:
    Går pro
    1. Bilden med titeln Bli ett professionellt cyklist steg 15
    1. Se till att du har ett flexibelt jobb för att stödja din cykling. Det är svårt att tjäna pengar som en procyklist, men vissa människor lyckas göra det ett tag. Pro-team betalar vanligtvis bara för utrustning och resor. Även utbetalningen för stora tävlingar är faktiskt ganska låg. Välj ett flexibelt jobb som kommer att fungera med din träning och tävlingsschema.
    • Undervisning är ett yrke som kan låna sig till cykling, eftersom du har somrar, vilket är när det mesta av säsongen äger rum.
    • Du kan också överväga att arbeta i en cykelbutik så att du kan interagera med andra som älskar sporten.
  • Bildbeteckningen blir ett professionellt cykliststeg 16
    2. Ange lokala raser. Att utföra bra på lokala evenemang kommer att bidra till att bygga din teknik, förtroende och rykte. Om du kommer in med andra medlemmar i din lokala klubb, var noga med att arbeta med dem för att dominera banan. Leta efter lokala tävlingar genom att söka webbplatser som Active.com eller den officiella cykelwebbplatsen för ditt land.
  • Bildbeteckningen blir ett professionellt cyklist steg 17
    3. Hitta en sponsor. Även om professionella cyklister tränar extremt hårt (som alla andra professionella sporter) är de ekonomiska belöningar som är förknippade med att vinna mycket lägre än de i professionell baseball, fotboll, basket eller ishockey. Som sådan är sponsring en viktig del av att bli en professionell cyklist, eftersom mängden kontant tillgänglig kommer att bestämma kvaliteten på utrustning, coaching och sjukvård du kommer att ha.
  • Även om sponsorer brukar inte donera så mycket pengar i amatörlöterna som de gör för professionella cyklister, med en sponsor kan göra skillnad i att täcka kostnaderna för utrustning, utbildning och resor. Det är svårt att göra, men värt att försöka alla samma.
  • Bildbeteckningen blir ett professionellt cyklist steg 18
    4. Ange i större tävlingar som du bli bättre och snabbare. Ju mer uppmärksamhet du får i amatörkonkurrenser, ju mer chans du står för att fånga ögat av en scout för ett professionellt team.
  • På USA Cykelwebbplatsen kan du undersöka händelser per stat och hitta som du är kvalificerad att komma in.
  • Bildbeteckningen blir ett professionellt cyklist Steg 19
    5. Hoppas att träffa en scout. Om du är mycket lycklig kan du sluta cykla i ett evenemang där en scout söker efter ny talang. Om du fångar ögat, ta tillfället i akt. Prova när en scout för ett professionellt team ber dig att tävla om ett professionellt team.
  • Bildbeteckningen blir ett professionellt cyklist steg 20
    6. Acceptera erbjudanden. Acceptera ett erbjudande att åka till ett professionellt team, om du har turen att få en. Lycka till!
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande