Hur man blir en professionell tennisspelare

Tennis är en mycket konkurrenskraftig och populär sport som många människor runt om i världen njuter av varje dag. Men medan de flesta tycker om tennis som en tidigare tid eller en hobby, finns det de som strävar efter att vara en professionell tennisspelare. Professionell tennis, som andra professionella sporter, är en mycket konkurrenskraftig sport som kräver engagemang, uthållighet och naturlig talang. Om du är dedikerad till att gå till tennis, finns det många saker du behöver göra för att säkerställa dina chanser att lyckas på domstolen.

Steg

Del 1 av 3:
Få erfarenhet
  1. Bild med titeln återhämta sig från ett ansträngt eller draget muskelsteg 14
1. Komma i form. Oavsett om du är en tonårsspelare eller någon i hans eller hennes tjugoårsåldern måste du se till att du är tillräckligt lämplig för att konkurrera på domstolen. Detta beror på att du spelar professionell är extremt krävande fysiskt och kommer att driva dig till dina gränser och eventuellt bortom. Det finns ett antal saker du kan göra för att du är i form för att konkurrera på domstolen:
  • Gör lite kardioträning. Försök att springa minst 3 gånger i veckan.
  • Gör lite lätt träning. Målet här är att inte bulk upp och bli muskulös, men för att du är lämplig och din kropp är förberedd för den skrämmande tiden du kommer att uppleva på domstolen.
  • Överväg att anställa eller konsultera med en personlig tränare som hjälper dig att sammanställa en träningsrutin som passar ditt schema och mål.
  • Bild med titeln Hit A Tennis Forehand Steg 3
    2. Öva så mycket du kan. Övningen är det enda sättet att bli bättre på tennis. För att gå pro måste du sätta i otaliga timmar med att spela tennis så att du kan få en kant på framtida motståndare. Se till att du använder din tillgängliga hobby eller fritid för att komplettera din planerade praktik. Kom ihåg, som professionell spelare, kommer tennis att dominera ditt liv. Tennis, då kommer du att dominera ditt liv när du är på vägen till att bli en proffs.
  • Upprätta ett schema för dig själv som engagerar dig så många gånger i veckan som du behöver förbättra.
  • Många pre-professionella spelare tränar sex dagar i veckan i flera timmar om dagen.
  • Psykologer säger att det tar ungefär 5 år, eller 1000 timmar att bli en expert på något som huvudsakligen involverar sport.
  • Expertips
    Peter Fryer

    Peter Fryer

    Tennisinstruktörspeter Fryer är en tennisförfattare och tränare baserad i Derry Northern Ireland. Han avslutade sin professionella undervisningstenniskvalificering strax efter avslutad universitet och har undervisat tennis i över 13 år. Peter började älska tennisblogg 2010 och bidrar till BBC och National Media Outlets.
    Peter Fryer
    Peter Fryer
    Tennisinstruktör

    Var villig att spela tennis varje dag om du vill spela på en professionell nivå. Tennisförfattare och tränare Peter Fryer säger: "I genomsnitt tränar professionella spelare minst 3-4 timmar om dagen, minst 2 timmar på domstolen, en timmes träningsutbildning och en timme som arbetar med flexibilitet. När de förbereder sig för en stor turnering, som en stor slam, kan de oss öppna eller wimbledon träna upp till 8 timmar om dagen."

  • Bild med titeln Hit A Tennis Forehand Steg 1
    3. Anmäl dig till sommar tennisprogram om du är i gymnasiet eller högskolan. Det finns ett brett utbud av sommartennisprogram tillgängliga för de i gymnasiet eller högskolan. Sommartennisprogram kommer att vara nedsända och kommer att introducera de som är inskrivna i världens konkurrensvärt. Sommarprogram är ett utmärkt sätt att få erfarenhet, träna och få en fot i dörren till den konkurrensutsatta tennisvärlden.
  • Bild med titeln Börja spela tennis Steg 4
    4. Tävla i gymnasiet om det finns ett program. Om du är i mitten eller gymnasiet och din skola har ett tennislag eller ett program, se till att du registrerar dig så fort du kan. Att spela i skolan ger dig möjlighet att ägna extra tid att träna ditt framtida yrke. Försök att se skoltennis tävlingar som en väg till framgång och som en väg att gå pro.
  • Bild med titeln Börja spela tennis Steg 3
    5. Engagera sig i icke-skolrelaterade tävlingar. Medan du kommer att spela tennis konkurrenskraftigt i gymnasiet, spelar många av de bästa spelarna också konkurrenskraftigt i icke-skolrelaterade tävlingar. På så sätt har du två spår till framgång och ännu mer tid att träna och få erfarenhet.
  • Börja spela i Junior Zone Advancement Turneringar (Zats). När du spelar Zats får du möjlighet att samla poäng. Poäng kommer att göra det möjligt för dig att utvecklas mot högre turneringar och tävlingar.
  • Mästare.Efter Zats gör du en sak som heter "kamp" som händer efter att du ackumulerar en viss poäng från vinnande matcher. Det innebär att de fler turneringar du spelar desto fler chanser måste du avancera till högre nivåer.
  • När du kommer till en sak som heter "super champ", kan du nu delta i nationella turneringar.Vid denna tidpunkt kommer du att ha fått ett rykte i tennisvärlden som en av de bästa juniorspelarna i nationen.
  • När du har fått riktigt bra ranking i USA kommer du att bli inbjuden att spela i världsturneringar för juniorer som junior u.S. Öppen, eller till och med junior wimbledon.
  • Bild med titeln Börja spela tennis Steg 5
    6. Vinn ett college stipendium och spela tennis för ditt universitet. Medan du tävlar i gymnasiet och i icke-skolrelaterade tennis tävlingar, bör du också överväga att försöka vinna tennis stipendier till universitet med bra tennisprogram. Dessa stipendier kommer att finansiera din utbildning utan också tillåta dig att ägna mycket av din tid som grundutbildning till tennisvärlden.
  • För att vinna stipendier behöver du inte bara ha en vinnande rekord som en spelare på domstolen men har också goda akademiska register.
  • Om du har vunnit turneringar eller deltog i Junior Wimbledon eller något jämförande, kommer dina chanser att vinna ett stipendium att öka.
  • Toppprogram för män inkluderar University of Southern California på Los Angeles, University of Virginia och Baylor University.
  • Toppprogram för kvinnor inkluderar Duke University-Vanderbilt University - och University of California på Los Angeles.
  • Bild med titeln Börja spela tennis Steg 6
    7. Anta tillvägagångssätt och vanor av de bästa proaktörerna. Toppspelare gör saker lite annorlunda än de de spelar emot. Toppspelarna har tillvägagångssätt för spelet och vanor som ställer dem bort från alla andra och hjälper dem till toppen av sporten. Överväga:
  • Fokusera på att förbättra delar av ditt spel istället för att fokusera på att helt enkelt slå bollen. Toppspelare använder varje träningspass som ett sätt att förbättra olika delar av deras spel. Som ett resultat, under en lång period förbättras deras hela spel.
  • Ställ dig själv en rutin. De flesta Pro-spelare har en specifik rutin före varje match. Oavsett din rutin är, se till att du behärskar det och du är bekväm med det.
  • Omfamna ditt eget tillvägagångssätt. En sak som många tennis proffs är överens om är att det inte finns någon korrekt tenniskeknik. I slutändan kan en gunga eller teknik som fungerar för en person inte fungera för en annan. Var noga med att träna så mycket du kan och få feedback så att du kan identifiera den bästa tekniken för dig.
  • Del 2 av 3:
    Som omger dig med talang
    1. Bild med titeln träffade ett tennisföretag steg 4
    1. Spela mot människor som utmanar dig. Även innan du tar formella steg för att bli en professionell spelare, måste du spela mot människor som utmanar dig. Att spela utmanande motståndare kommer att vara det bästa sättet att förbättra din färdighetsnivå och förbereda dig för de många motståndarna på hög nivå som du säkert kommer att möta som en professionell spelare.
    • Gå med i en liga eller en klubb med spelare som är bättre än du. Om du är en gymnasium, kanske du vill se om du kan träna mot några college-spelare i ditt område. De kommer säkert att ha mer skicklighet och erfarenhet, och du lär dig av dina matcher med dem.
    • Undvik att spela mot människor som du alltid slår. Medan det kanske är kul att vinna, kommer du inte att lära dig mycket från att leka mot samma människor och slå dem hela tiden.
    • Spela mot människor som är äldre än du, även om de är betydligt äldre. Människor som har spelat i årtionden kan njuta av att spela mot yngre spelare. Fördelen är för båda spelarna: de kommer att njuta av att ha en energisk och entusiastisk ungdom att spela mot, och du lär dig av deras många års erfarenhet av domstolen.
  • Bild med titeln Hit A Tennis Forehand Steg 5
    2. Hitta en tränare som har yrkeserfarenhet.Även om du övar noggrant, är det bara så mycket du kan lära dig själv.Hitta någon som kan hjälpa till att styra din träning, oavsett om det är en betald tränare eller en avslappnad mentor (även om du så småningom måste gå till en betald tränare om du verkligen vill gå pro).
  • Förvänta sig att bli utmanad.Att ha någon annan guide din träning innebär att du kommer att bli hårdare att förbättra.Det kommer inte vara någon lätt process, men din utbetalning blir större i slutet.
  • Gör din coaching Time Count.Var uppmärksam på de råd du får när du tränar.Om du verkligen vill ha något att bli en del av din teknik, gör det till en mantra som du upprepar (högt eller i huvudet) när du spelar.
  • Tillbringa tiden för att hitta bra tränare. Dåliga tränare är där ute, tro det eller inte (från personlig erfarenhet). Din tid kommer att betalas tillbaka när du får utmärkt coaching.
  • Bild med titeln Börja spela tennis Steg 7
    3. Identifiera en mentor eller mentorer. Förutom din tränare vill du hitta en mentor eller mentorer som är eller var professionella spelare och kommer att kunna ge dig tips och erbjuda vägledning på din karriärväg. Dina mentorer behöver inte vara i ditt lokala samhälle. De kan vara människor du besöker eller stöter på alla så ofta. Det viktiga är att de är villiga att ge dig råd och kanske spela mot dig så ofta så att de kan utvärdera dig och kritisera ditt spel. För att hitta en mentor, överväga:
  • Frågar din tränare eller någon i din övning kohort / cirkel för att presentera dig för någon som är exceptionellt skicklig.
  • Odla relationer med skickliga eller professionella idrottare du möter på turneringar och vid andra tennisrelaterade händelser. Det är bäst att sakta engagera och kommunicera med människor du vill mentorera dig, snarare än att bara fråga dem direkt.
  • Leta efter mentorprogram via lokala och nationella tennisorganisationer.
  • Del 3 av 3:
    Förstå vad det innebär att vara en professionell spelare
    1. Bild med titeln Coach Youth Soccer Steg 11
    1. Börja ung. Eftersom erfarenheten är så viktig i att vända pro, började de bästa spelarna extremt unga. Att spela tennis dominerar sitt liv från barndomen framåt. Du kommer sannolikt att förlora på många erfarenheter som dina kamrater har.
    • Den genomsnittliga åldern som toppspelare började tennis var 6 eller 7 år gammal.
    • Ju senare börjar du i livet, desto lägre är dina chanser att bli en toppkonkurrent.
    • Börjar i dina sena tonåringar minskar chastiskt chanserna att bli en professionell.
  • Bild med titeln Hit A Tennis Forehand Steg 2
    2. Lär dig om attributen som de bästa spelarna har. De bästa professionella tennisspelarna i världen delar ofta ett antal liknande attribut. Dessa attribut är båda naturliga och förvärvade. I slutändan bidrog dessa viktiga attribut och praxis att de skulle skilja sig från sin tävling.
  • Toppspelare är ofta snabbare och mer smidiga än sina konkurrenter.
  • Toppspelare övar mindre i genomsnitt.
  • Toppspelare gör mer träningspass än andra spelare.
  • Toppspelare är ofta smalare än sina konkurrenter.
  • Bild med titeln Börja spela tennis Steg 2
    3. Känna de offer du måste göra. Att vara en professionell tennisspelare innebär många offer. Du måste ge upp mycket tid för att få den övning du behöver för att lyckas. Du kommer att sakna mycket när du är på väg som tävlar i turneringar. Som ett resultat bör du mycket överväga alla offer du kommer att göra om du väljer att gå professionell.
  • Din akademiska karriär i gymnasiet och högskolan kommer troligen att lida.
  • Många professionella tennisspelare spåras som PRO i mellanskolan eller tidig högskola och kan inte delta i college till senare i livet.
  • Din familj, socialt och kärleksliv kommer att påverkas så mycket av din tid kommer att ägnas åt att träna och resa.
  • Bild med titeln Gör pengar som säljer godis Steg 3
    4. Förstå den monetära kostnaden. Att bli en professionell tennisspelare är ingen billig strävan. Om du väljer att gå professionell, kommer du att sätta dig på en väg som kostar mycket pengar. Det här är en kostnad som de flesta inte har råd med.
  • Du behöver pengar för att betala tränare tidigt i din karriär.
  • Du måste betala för resor och andra kostnader som är förknippade med att konkurrera i turneringar långt hemifrån.
  • De flesta professionella spelare tjänar inte pengar.
  • Det beräknas att det kostar $ 160.000 för att tävla professionellt på kretsen varje år.
  • Leta efter ekonomiskt stöd från organisationer som Förenta staternas tennisförbund. Finansiellt stöd, om du kvalificerar, kommer att hjälpa till att betala för resor och andra kostnader relaterade till konkurrerande.
  • Bild med titeln smidig en signatur steg 10
    5. Gå med i USA Tennis Association (USTA). För att tävla i USA måste du gå med i USTA.När du är medlem i USTA får du möjlighet att gå med och tävla i USTA-ligor och turneringar. Delta i turneringar, ligor, lagtennis och andra aktiviteter gör att du kan ackumulera poäng för att uppnå en ranking. När din ranking växer kommer du att flytta närmare att vara den framgångsrika professionella spelaren du har drömt om att vara.
  • USTA är verkligen en av de viktigaste portarna till en professionell karriär.
  • USTA har en bra webbplats där du kan söka efter turneringar i ditt område. Ser: http: // tennislink.usa.com / turneringar / vanlig / standard.aspx
  • Om du inte bor i USA, sök online för ditt lands konkurrenskraftiga tennisorganisation.
  • Tips

    Ta hand om din kropp. Du har bara en.Om du är skadad, vila tills du är helt läkt.
  • Kom ihåg att vara konkurrenskraftig är bra, men att bli konkurrenskraftig och stressad är kontraproduktiv. Chill out och ta en paus när du förlorar dåligt eller har en dålig säsong.
  • Få bra utrustning.
  • Håll dig fokuserad i hela spelet, och om du blir lite frustrerad med dig själv, sitta ner eller gå på toaletten för en paus.
  • Ha en bra tränare som kan lära dig tekniker för att undvika undvikbara frakturer som ligament tårar.
  • Öva så mycket du kan men försöka att inte göra det i den utsträckning du blir skadad.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande