Hur man blir en person som alla vill veta

Du har sett dem tidigare, de människor som alla vill veta. De är charmiga och likbara. De verkar tända ett rum. Med lite arbete och engagemang kan du göra dig själv i ett av dessa människor, så att du kan vara mitten av din nästa fest.

Steg

Metod 1 av 3:
Ändra ditt liv
  1. Bild med titeln Bli en person som alla vill veta steg 01
1. Praxis. Om du är tacksam för sakerna i ditt liv, visar det. Det överflödar också för folket i ditt liv, för att du visar att du är tacksam för dem. För att lära dig att vara mer tacksam, försök hålla en tacksamhet Journal där du skriver ner 2 till 3 saker du är tacksam för varje dag. Du kan också använda sociala medier som din "tidning," gör en tacksam post varje dag.
  • Bild med titeln Bli en person som alla vill veta steg 02
    2. Hitta din passion. Människor som andra människor som har passion och som kan ha kul med sitt arbete. Om du hittar vad du är passionerad, vill fler människor veta dig, speciellt om de är passionerade för samma saker.
  • Om du inte vet var du ska börja, försök att gå med i lokala hobbyklubbar, som du kan hitta via dina parker och rekreationsavdelning. Du kan också försöka kolla böcker om olika ämnen från biblioteket.
  • Bildbeteckningen blir en person som alla vill veta steg 03
    3. Ground dig själv före sociala evenemang. Om du ska träffa någon eller gå till en fest, ta ett ögonblick för att hitta ditt centrum genom att grunda dig själv. I grund och botten vill du göra dig själv för ditt möte, så du rensar ditt sinne.
  • Blunda. Känna din kropps vikt på marken i fötterna och på stolen sitter du på. Andas in djupt, räkna till fyra. Andas djupt, räknar också med fyra. Fokusera på ditt centrum och fortsätt andas tills du känner ditt sinne att rensa.
  • Metod 2 av 3:
    Gör ditt kroppsspråk avsiktligt
    1. Bild med titeln Bli en person som alla vill veta steg 04
    1. Ser folk i ögat. Du skulle bli förvånad över hur få människor som faktiskt kan hålla ögonkontakt. Titta på någon i ögat gör att du verkar självsäker och glad. Om du behöver, ta lite tid att träna med vänner eller familj i förväg.
  • Bild med titeln Bli en person som alla vill veta steg 05
    2. Sätt ett leende på ditt ansikte. Smiles gör att du blir glad och självsäker. Plus, det gör att andra människor känner sig mer bekväma runt dig. När du träffar eller konverserar med människor, var noga med att le ofta.
  • Bild med titeln Bli en person som alla vill veta steg 06
    3. Fokusera din uppmärksamhet. Var inte distraherad av andra saker när du försöker prata med någon. Sätt bort din telefon. Titta inte på avståndet eller på TV-skärmen. Håll din uppmärksamhet på konversationen, och se till att du säger det med ditt kroppsspråk.
  • Till exempel, peka din kropp mot personen snarare än borta.
  • Bild med titeln Bli en person som alla vill veta steg 07
    4. Håll huvudet uppe. Det är, stå upp rakt och inte sluch. Hänger inte huvudet över. Står upp rakt hjälper dig att utstråla förtroende, vilket gör dig mer likbar.
  • Bild med titeln Bli en person som alla vill veta steg 08
    5. Tala högre. Försök inte gömma dina ord genom att mumla. Visa att du har förtroende genom att tala i en lämplig volym och enkling.
  • Men du vill inte ropa. Du vill bara prata tillräckligt för att bli hört.
  • Metod 3 av 3:
    Att veta hur man ska agera runt andra
    1. Bild med titeln Bli en person som alla vill veta steg 09
    1. Använd folks namn. När du träffar någon för första gången, försök säga det tillbaka till dem, som "Hej, Joe, bra att träffa dig." Försök också använda den igen i den första konversationen. Du borde inte tvinga det, men folk gillar att höra ljudet av eget namn. Därför säger du det gör dig mer likbar.
  • Bild med titeln Bli en person som alla vill veta steg 10
    2. Komplimangera människor. Alla gillar att höra trevliga saker om sig själva. Men de måste vara äkta komplimanger. Det betyder att du väljer något som du faktiskt uppskattar om personen och ser till att säga det med avsikt, inte på ett offhand sätt.
  • Du behöver inte bara berömma någons kläder eller utseende. Försök med andra komplimanger, som, "Jag älskar alltid hur soligt du är!" eller "Du verkar vara glödande med lycka idag."
  • Bilden med titeln Bli en person som alla vill veta steg 11
    3. Hoppa över klagomålen. Ja, du har problem i ditt liv men det gör alla andra. När du pratar med andra människor, fokusera på vad som går bra i ditt liv. Du kommer att bli lyckligare, och fler kommer att vilja vara runt dig.
  • Bild med titeln Bli en person som alla vill veta steg 12
    4. Var dig själv. Du tror förmodligen att du inte kan vara dig själv eftersom du har för många konstiga idiosyncrasies. Men de flesta uppskattar när en person är ärlig, helt ner till quirksna. Så var inte rädd för att bara vara dig själv. Människor kan berätta när du är äkta och ofta hitta den kvaliteten likbar.
  • Bild med titeln Bli en person som alla vill veta steg 13
    5. Ta tid att lyssna. Om du alltid dominerar konversationen, kommer folk inte att vara runt dig. Människor gillar att prata om sig själva, så ge dem en chans att göra det. Ställ frågor, och försök att låta den andra personen prata mer än du gör.
  • Försök till exempel fråga öppna frågor istället för stängda frågor. En sluten fråga är en som kan besvaras med a "ja" eller "Nej." Å andra sidan uppmuntrar en öppen fråga diskussion. Till exempel, istället för att fråga "Gillar du ditt jobb?" du kan fråga, "Vad tycker du om ditt jobb?"
  • Ett sätt att få folk att prata om sig själva är att fråga dem om sina liv. Fråga om sina jobb, barn och husdjur. De tre sakerna kommer vanligtvis att få folk att prata.
  • Bild med titeln Bli en person som alla vill veta steg 14
    6. Höra vad andra människor säger. När du ger människor en chans att prata, var det faktiskt uppmärksam på vad de säger. Formulera inte bara vad du ska säga nästa. Du kan visa att du lyssnar genom att nicka tillsammans, upprepa en synopsis av vad personen sa, och ställa frågor relaterade till vad personen sa.
  • Bild med titeln Bli en person som alla vill veta steg 15
    7. Skryta inte. Ingen gillar att höra om alla de miljoner utmärkelser du har vunnit. De skulle hellre lära känna dig som en person, så hoppa över bragging.
  • Det gör inte ont för att berömma andra människor, men. Faktum är att det gör att du ser ödmjuka ut och ger.
  • Men du borde inte borsta komplimanger helt. När någon erbjuder dig en komplimang, säg bara "Tack." eller "jag uppskattar det." Borsta av komplimanger kan göra att du verkar som om du försöker vara för ödmjuk, vilket också kan göra människor.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande