Hur man förfalskar att du vet om fotboll

Om dina vänner eller medarbetare samlas för att titta på ett fotbollsmatch, vill du inte bli utelämnad. Naturligtvis vill du inte vara den enda personen där som inte vet någonting om fotboll. Eftersom du förmodligen inte har tid att titta på en massa spel för att lära sig sporten inifrån och ute på förhand behöver du förmodligen förfalska det lite. Med en liten bit av kunskap kan du passera dig som en kunnig fotbollsfläkt, åtminstone i några timmar.

Steg

Del 1 av 2:
Få lite grundläggande information
  1. Bild med titeln Fake som du vet om fotbollssteg 1
1. Lär dig de grundläggande reglerna. Det kommer att bli mycket svårt att förfalska kunskap om sporten om du inte har en grundläggande förståelse för hur det fungerar. Fotboll är ett komplicerat spel, men en vetande några enkla regler kommer att förhindra att du måste fråga vad som händer.
  • När de har bollen, kommer brottet att ha 4 spel för att gå 10 meter. Om de får 10 meter, det är en första nere, vilket innebär att de nu får ytterligare 4 spel för att gå 10 olika varv. En fras som "3: a och 7" betyder att den är 3: e ner (den tredje spelningen av en möjlig fyra) och brottet behöver gå 7 meter för en första nere.
  • Det finns flera typer av poängspel i fotboll. Den vanligaste är en touchdown, när en spelare får bollen i slutzonen, vilket är värt 6 poäng. Efter att ha fått en touchdown har laget som gjorde chansen att sparka en extra poäng (1 poäng) eller köra ett annat spel (2 poäng). Andra poäng inkluderar ett fältmål, sparkar bollen genom målposterna (3 poäng) och en säkerhet där försvaret tar itu med den offensiva aktören i sin egen slutzon (2 poäng till försvaret).
  • Fotboll har många påföljder med komplicerade handsignaler. Lyckligtvis kommer domaren att meddela straffet efter att han har ringt det. Du kan veta ett straff har blivit kallat eftersom domaren kommer att kasta en gul flagga på fältet under leken.
  • Massor av sportens lilla regler förändras årligen, och även Ardent fans kan ha svårt att hålla upp. Chansen är om det finns en ny regel, kommer kommentatorerna att förklara det för publiken, eventuellt även flera gånger, så fortsätt att lyssna på dem.
  • Bild med titeln Fake som du vet om fotbollssteg 2
    2. Ta reda på några spelare namn. Om du vill se ut som du vet vad du pratar om under ett fotbollsmatch, borde du förmodligen veta några av de berörda personerna. Quarterbacks är vanligtvis de mest populära och berömda aktörerna, men att veta namnen på tränare och några andra slumpmässiga spelare kommer att göra att du verkar mer involverad och knowledgable.
  • Leta efter skäl att veta om en spelare bortom vad de gör på fältet. Spelare är också riktiga människor, och kan ha olika intressen, bakgrunder och välgörenhetsarbete som kan vara intressanta fakta att veta. Dessutom kan vissa av dem också ha negativa delar, som inlopp med lagen.
  • Bild med titeln Fake som du vet om fotbollssteg 3
    3. Forskning lagen spelar. Lär dig om lagen som spelar, så du kan ha något att prata om. Du kommer förmodligen att veta några av de viktigaste aktörerna, vad lagens poster är, och om det finns någon särskild historia mellan de två lagen, som att vara rivaler eller träffas i ett stort spel under det senaste förflutna.
  • Team webbplatser och bloggar är bra källor för denna typ av information. Några avslappnade skimming av en mer generisk plats som Wikipedia är bra för grundläggande bakgrund, medan andra fler öppna webbplatser som en lagblogg eller till och med trådar på Reddit kan ge dig en uppfattning om vilka fans av laget tänker på och vad som är viktigt för dem.
  • Bild med titeln Fake som du vet om fotboll Steg 4
    4. Hitta några trivia att diskutera. Dessa kan vara obskyra fakta om spelet, eller kanske en galen historia som involverar en eller flera av spelarna. Du behöver inte nödvändigtvis berätta för dessa historier, men de kan vara bra saker att veta på baksidan av ditt sinne. Trots allt skulle du inte ha den typen av information om du inte var riktigt kunnig om sporten, rätt?
  • Det finns gott om bra källor där ute för information om sport och idrottare som spelar dem. Du kan besöka Team and League webbplatser, läsa sportsektionen i din lokala tidning, eller hitta team-centrerade bloggar. Du kan också titta på programmering på sportbaserade tv-nätverk som ESPN eller Fox Sports. Kom ihåg att du inte behöver lära dig allt som är att veta om laget eller sporten, bara några intressanta fakta för att nämna om du behöver bidra med något.
  • Bild med titeln Fake som du vet om fotbollssteg 5
    5. Lyssna på kommentatorerna. Dessa människor betalas för att förklara spelet till publiken, så dra nytta av det. Du kommer att kunna hämta några fler villkor eller nyanser av spelet, och kunna interject dem i konversation senare.
  • Del 2 av 2:
    Blanda i medan du tittar på spelet
    1. Bild med titeln Fake som du vet om fotboll Steg 6
    1. Göra tillfälliga kommentarer. Du kommer inte att kunna övertyga människor om din kunskap genom att hålla sig helt tyst och hoppas ingen märker. Kasta i några generiska uttalanden om spelet som det går. Detta kommer att låta andra människor tro att du är inblandad, och ge de mer kunniga folk runt en chans att chime med mer detalj.
    • Det är bäst att hålla dina kommentarer som generiska som möjligt. Något som "vilket spel" eller "bra drag" kan bidra till konversationen utan att behöva faktiskt säga något specifikt.
    • Ibland ifrågasätter domarens förmåga att ringa korrekt är det också ett bra sätt att kasta något i konversation. Chansen är att någon kommer att kunna komma överens när du säger saker som "vad gör de?"Eller" tufft call dit."
  • Bild med titeln Fake som du vet om fotboll Steg 7
    2. Fråga frågor. Dessa bör vara öppna frågor som gör det möjligt för andra att prata. När något händer i spelet, fråga någon "Vad tycker du om det spelet?"Detta ger den andra personen en öppning för att dela med sig av sin åsikt och betyder att du inte behöver prata. Plus, du kan lära dig något från den personens tankar.
  • Bild med titeln Fake som du vet om fotboll Steg 8
    3. Ändra ämnet. Om konversationen börjar flytta i områden som du inte känner dig bekväm med, hitta sätt att ändra ämnet, eller åtminstone få dig ut ur det. Om inte människor skriker och blir uppvärmd är ämnet förmodligen inte så viktigt att du inte kan styra konversationen till något du är bekvämare med, som en annan sport eller ett annat ämne.
  • Hoppar in genom att säga "du vet, det påminner mig om något annat..."Kan vara ett bra sätt att börja flytta konversationen till något du är mer bekväm med, medan du inte avslöjar att du inte vet vad som händer.
  • Ett annat sätt att skapa en distraktion är att gå ut ur konversationen. Ta ett mellanmål eller dricka för dig själv, eller andra människor, som ett sätt att ursäkta dig och gå bort.
  • Bild med titeln Fake som du vet om fotboll Steg 9
    4. Projektförtroende när du talar. Tala långsamt och lugnt och undvik att säga något tills du har räknat ut vad du ska säga. Undvik fyllnadsord som "um" eller "som" när du anger något, eftersom de tenderar att föreslå att du är obekväma med dina idéer.
  • Kom ihåg att andra människor inte vet så mycket heller. Människor älskar sport av olika skäl, inklusive tribal anknytning av att rooting för "ditt" lag eller berättelser som ett bra spel kan ge. För det mesta uppskattar människor att ha något att prata med andra, mycket som en bra tv-show. De kan faking det lika mycket som du är, vilket betyder att ditt förtroende kan gå långt.
  • Bild med titeln Fake som du vet om fotboll Steg 10
    5. Titta på andra människors reaktioner. Även om du inte riktigt vet vad som händer, kommer andra människor som gör att ge dig några ledtrådar. Om andra börjar skrika på TV: n, lägg till din egen "på" eller "Vad tänkte han?"Får dig in på åtgärden.
  • På samma sätt, var inte den en person som reagerar på något. Det som ser ut som ett bra spel till dig kan faktiskt vara ganska rutin, så avslöja inte din brist på kunskap genom att överreagera det.
  • Bild med titeln Fake som du vet om fotbollssteg 11
    6. Stödja laget andra människor är jublande för. Om du tittar på ett spel med en grupp är chansen några av de människor som verkligen bryr sig om resultatet. Du behöver inte faktiskt veta mer eller bryr dig om sporten för att gå med i mängden i jublande laget på. Andra människor är också mindre benägna att utmana din fandom om du inte aktivt stöder sina motståndare.
  • Du borde kunna ta reda på vem folk jublar för. Många kommer att ha på sig lagväxel och färger. Även de som inte kommer att reagera när något händer.
  • Leta efter det hemstadteamet. Om du bor i ett område med ett team (college eller professionell) kommer du sannolikt att omges av det lagets fans. Om du vill blanda in i publiken är det lokala laget det som de flesta kommer troligen att stödja.
  • Att ha på sig lagets färger är en bra idé, eftersom det kan hjälpa dig att blanda. Plus, genom att veta lagets färger, kan du undvika obekvämheten att oavsiktligt ha på sig motståndarens färger, vilket definitivt kommer att uppmärksamma dig.
  • Var försiktig med att bära kläder med logotyper, som en jersey, t-shirt eller hatt. Genom att ha på sig lagets logotyp, märker du dig själv som en av dess anhängare. Människor kommer att förvänta dig att du vet något om laget bortom sitt namn och maskot. Om du vill gå den vägen, se till att du har gjort en liten forskning på laget och vissa spelare på förhand, bara om något kommer upp medan du pratar. Du kommer att kunna svara kort innan du flyttar konversationen.
  • Bild med titeln Fake som du vet om fotboll Steg 12
    7. Håller med med människor som utmanar dig. Om någon utmanar dig, vill du betona hur mycket du håller med honom. Om du försöker argumentera, kan du behöva referera på att du inte har. I stället betonar du saker som du håller med om, och försök att undvika att han faktiskt svarar på sina frågor.
  • Att säga något som, "Kom igen, vi är båda här för att titta på spelet" kan diffusa konversationen, och låt andra människor runt dig tro att du försöker stiga över argumentet. Den ena personen kanske inte är övertygad, men andra kommer troligen att komma överens om att titta på spelet är det viktigaste.
  • Tips

    Låtsas inte vara en stor fan. Du försöker förfalska din kunskap här, inte uppmärksamma det. Att agera som om du verkligen bryr dig om ett lag eller spelet är ett bra sätt att få folk att ställa frågor som du inte kan svara.
  • Säg att du vet att det finns ett stort spel som kommer upp. Sök upp spelgrupperna och ta reda på deras spelares styrkor och svagheter. På det här sättet kan du kommentera lagen Bench Spela eller Skill.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande