Hur man agerar framför dina föräldrar med din första flickvän

Varför verkar du aldrig veta hur man ska agera runt din flickvän och dina föräldrar? Du bryr dig djupt om dem, men när du är alla tillsammans känns det bara besvärligt. I verkligheten är det här en riktigt normal känsla, speciellt när du bara börjar datera.Det är naturligt att känna det här sättet, men det finns några steg som du kan ta för att se till att interaktionen går smidigt!

Steg

Metod 1 av 4:
Pratar om ditt förhållande
  1. Bild med titeln Bond med din tonårs son Steg 7
1. Prata med dina föräldrar. Även om dina föräldrar redan har träffat din flickvän, är det en bra idé att referera till din flickvän nu och då och berätta för dem lite om henne. Dina föräldrar är förmodligen nyfiken på henne och de kan ha frågor om ditt förhållande. Det är bäst att rensa upp dem innan du alla spenderar tid tillsammans för det sättet att dina föräldrar känner sig mer bekanta med henne.
  • Bild med titeln Kope när din tonåring faller i kärlek Steg 13
    2. Nämna din flickvän från tid till annan. Om något kommer upp som hänför sig till din flickväns intressen eller färdigheter, nämna henne i konversation. Slippa din flickvän till din dagliga konversation visar dina föräldrar att hon är någon speciell i ditt liv.
  • Till exempel, om din flickvän gör ballett och du ser en annons i papperet om en dansprestanda, säg något som "Sarah skulle älska det - hon är en riktigt begåvad ballerina." Dina föräldrar vill veta att du är seriös om din flickvän.
  • Om du bara pratar om din flickvän när hon är runt, kan dina föräldrar inte tro att du är väldigt seriös om henne och de får inte sätta så mycket ansträngning att prata med henne eller lära känna henne, vilket kommer att göra interagera med dem när hon är runt mindre lätt.
  • Bild med titeln vet när ditt äktenskap är över steg 14
    3. Prata med din flickvän. Det är också en bra idé att prata med din flickvän om dina föräldrar. Även om du redan har spenderat tid tillsammans har hon förmodligen några frågor om dem. Alla föräldrar är olika. Berätta för din flickvän om dina föräldrar och det sätt du tog upp. Om till exempel din familj är mycket religiös och hon är inte, det är bäst att berätta för henne att undvika vissa ämnen.
  • Metod 2 av 4:
    Interagera med din flickvän framför dina föräldrar
    1. Bild med titeln Flirt med din förälskelse i mellanskolan Steg 6
    1. Överdriv inte PDA. Det här är din första flickvän, och du vill att dina föräldrar ska förstå hur mycket hon betyder för dig. Men det betyder inte att du agerar på samma sätt som du gör runt din flickvän när du är ensam tillsammans. Overdone PDA kan orsaka att interaktionen är mycket mer obekväma för dina föräldrar, och det kan påverka deras syn på förhållandet.
    • Om du vill visa din flickvän ditt stöd och tillgivenhet, lägg armen runt henne eller ge henne en pressning. Detta är en mogen nivå av fysisk interaktion mellan ett par och kommer inte att göra dina föräldrar obekväma.
    • Undvik långvarig kyssning eller rörande. Även om detta kan vara normalt för dina två runt andra, är det inte ett bra sätt att agera runt dina föräldrar. De kommer att uppskatta din mognad om du avstår från denna typ av beteende runt dem.
  • Bild med titeln fixa ett äktenskapssteg 4
    2. Agera respektfullt mot din flickvän. Det är viktigt att visa dina föräldrar att du respekterar din flickvän. Testa inte, skrika eller svär runt henne på något sätt. Du kan känna dig sårbar eller till och med förvirrad om hur man ska agera i denna interaktion. Det är viktigt att komma ihåg att din flickvän troligen känner på samma sätt! Se till att du behandlar henne med stöd och respekt och gör henne stolt över att vara att träffa dig.
  • Bild med titeln Stoppa dina föräldrar från att slåss över pengar Steg 1
    3. Tala inte om personliga saker med dina föräldrar runt. Även om du och din flickvän kan prata tillsammans om varje ämne under solen, det finns bara vissa saker som dina föräldrar inte vill höra. Håll allt G-rated när de är runt. Prata med din flickvän på samma sätt som du skulle prata med en nära vän och hålla konversationen familjevänlig.
  • Metod 3 av 4:
    Pratar med dina föräldrar och din flickvän
    1. Bild med titeln Deal med din man
    1. Ignorera inte dina föräldrar. Om din flickvän kommer över till ditt hus, bjud inte omedelbart henne uppåt utan att prata med dina föräldrar först. Även om det kan vara besvärligt att chatta med dina föräldrar med din flickvän, har din flickvän och dina föräldrar pratar faktiskt ett sätt att göra det bekvämare i framtiden. Ju mer de lär känna varandra desto mindre konstigt kommer det att känna sig varje gång hon kommer över.
  • Bild med titeln vara ett nöje att ha hemma steg 5
    2. Var inte oförskämd för dina föräldrar. Även om du känner dig konstig eller besvärlig, var respektfull för dina föräldrar. Din flickvän kommer att uppskatta att du har ett bra förhållande med dina föräldrar och att du agerar moget. Det kommer också att göra situationen mycket bekvämare eftersom det kommer att göra dina föräldrar att lägga fram ansträngningarna för att prata med dig och din flickvän. Det kan också spara dig skam eller dina föräldrar som ringer ut framför henne!
  • Bild med titeln Stoppa dina föräldrar från att slåss över pengar Steg 2
    3. Fortsätt vara positiv. Ett bra sätt att säkerställa en bra interaktion är att hålla sig till positiva ämnesfrågor. Ingen vill känna sig deprimerad, och ibland när deprimerande ämnen kommer upp orsakar de en lull i konversationen. Dessutom vill dina föräldrar veta att du och din flickvän gör varandra lyckliga. I stället för att prata om tunga eller upprörande ämnen, prata om mer lyckliga ämnesfrågor.
  • En bra sak du kan prata om är en rolig historia som involverar er båda. Detta sätter ditt förhållande i ett positivt ljus och kommer att lägga ett leende på allas ansikte!
  • Le när du pratar. Du kan känna dig väldigt besvärlig, men ler är ett sätt att sätta alla tillfreds. Studier visar även att leende kan förbättra ditt humör och får dig att känna dig mer avslappnad!
  • Bild med titeln Deal med stressade och alltför känslomässiga föräldrar Steg 4
    4. Prata om din flickvän. Dina föräldrar är nyfiken på din flickvän! De vill veta mer om henne och är glada att träffa henne. När du pratar tillsammans, nämna något positivt om henne, oavsett om det är en talang eller ett intresse för henne. Detta kommer att ge dig allt som ska prata om, och låter dig föräldrar interagera med din flickvän. Det kan också bidra till att ta lite av trycket av dig om det fortfarande känns nervösa!
  • Bild med titeln Berätta för din förälder eller vårdnadshavare Du behöver Mental Hjälp Steg 4
    5. Prata om saker du har gjort tillsammans. Detta är ett bra ämne om du letar efter saker att prata om. Eftersom det involverar din flickvän kommer hon att kunna bidra till konversationen så bördan kommer inte bara vara på dig. Bortsett från att ha något att prata om, visar studier att prata om delade erfarenheter är ett bra sätt för par att stärka deras förhållande.
  • Bild med titeln Deal med din förälder
    6. Fråga frågor. Detta är ett försökt och sant sätt att få någon konversation från marken. Om du känner att du inte vet vad du ska prata med dina föräldrar och din flickvän, fråga dina föräldrar en fråga! Detta håller bollen som rullar i konversationen och tar fokus från dig. Även frågar dina föräldrar om hur deras dag gick eller vad som är till middag kommer att leda konversationen i en riktning, och kommer att låta din flickvän hoppa in i konversationen.
  • Metod 4 av 4:
    Att göra aktiviteter med dina föräldrar och din flickvän
    1. Bild med titeln vara artig till dina i lagar Steg 3
    1. Få inmatning om vad alla vill göra. I stället för att plocka ut en aktivitet själv är det en bra idé att kolla med gruppen och se vad alla vill göra. Var noga med att göra något som alla är bekväma med. Om din pappa hatar höjder, föreslå inte något som skulle sätta honom i en obekväm position. Se till att alla är ombord och upphetsad över aktiviteten.
  • Bild med titeln kommunicerar med din tonåring om sex steg 16
    2. Besluta om något att göra. Försök att nå enighet om vad som skulle vara den bästa aktiviteten för er alla. Även om det kan tyckas skrämmande att göra något med din flickvän och dina föräldrar, har det potentialen att vara en stor bindningsupplevelse.Att göra saker tillsammans skapar minnen mellan er alla och kan få alla att känna sig närmare varandra och bekvämare i framtiden.
  • Bara för att du väljer att göra en aktivitet behöver det inte vara något otroligt spännande eller tidskrävande. Även att ha middag kan vara en bra sak att göra alla tillsammans. Andra alternativ kan prata en promenad runt om i närheten eller se en lek eller film tillsammans. En aktivitet som involverar fysisk ansträngning är alltid ett bra alternativ, eftersom studier visar att träning ökar ditt humör. Välj en aktivitet som du känner passar dig bäst.
  • Gå till något avslappnad över något fint. Du vill känna dig lugn när du gör något tillsammans. En avslappnad miljö kan hjälpa dig att slappna av, medan en formell kan få dig att känna dig nervös eller styv.
  • Bilden med titeln Få dina föräldrar att vara trevligare för dig Steg 3
    3. Var uppmärksam på dina föräldrar och din flickvän. Även om vissa aktiviteter kan vara engagerande eller spännande, se till att du inte blir för inslagna! Det ska trots allt vara en tid när din flickvän och föräldrar lär känna varandra. Du är den gemensamma nämnaren mellan dem, så glöm inte din roll som en bro mellan dem
  • Se till att du inte bara uppmärksammar din flickvän eller bara för dina föräldrar. Om du är på middag, se till att alla ingår i konversationen. Om du och din flickvän är på samma ping-pong lag, till exempel, se till att prata med dina föräldrar också.
  • Försök att hålla upp konversationen mellan dina föräldrar och din flickvän. Bara för att du alla gör en aktivitet betyder det inte att du inte kan prata! Om du spelar ett spel, prata om hur det går, det behöver inte vara något djupt!
  • Var inte för konkurrenskraftig. Kanske är du en naturligt konkurrenskraftig person. Eller kanske din mamma alltid slår dig på bowling och du vinner äntligen för en gång. Det är viktigt att inte vara konkurrenskraftig när du gör aktiviteter med dina föräldrar och din flickvän. Poängen med att göra något tillsammans är att binda, inte att vinna. Försök att komma ihåg det även om du har en konkurrenskraftig uppmaning.
  • Bild med titeln Skapa Family Unity Steg 3
    4. Checka in med alla. Se till att de alla njuter av den aktivitet som du gör. Om en av dem ser ut som de inte har kul, gå över till dem och kolla upp med dem. Om de inte njuter av sig, fråga dem vad de skulle vilja göra efter att aktiviteten är över. Om de inte har en preferens, fråga alla eller föreslå en aktivitet och se hur alla känner till det. Kom ihåg att det här handlar om att alla har en bra tid.
  • Bild med titeln Få din Preteen att lyssna på dig Steg 7
    5. Uttrycka din tacksamhet. Efter att aktiviteten är över, berätta för dina föräldrar och flickvän hur mycket roligt du hade. Du kan även säga något som, "Tack för att du gjorde det med mig, hade jag mycket roligt." Även om du inte hade en fantastisk tid, är det ett bra sätt att låta dina föräldrar och din flickvän veta att du uppskattar dem och att du vill att de alla ska komma ihop tillsammans. Denna tacksamhet kan gå långt i att göra interaktioner mellan alla enklare!
  • Tips

    Kom ihåg att du menar mycket för både din flickvän och till dina föräldrar. De vill att du ska känna dig bekväm och ha en bra tid! Försök och var dig själv, för det är den person som din flickvän och dina föräldrar känner och älskar!
  • Checka in med din flickvän och dina föräldrar separat efter att de har spenderat lite tid tillsammans. Bedöma och prata genom hur interaktionen gick. Om det finns något som din flickvän eller föräldrar vill ändra för nästa gång du spenderar tid tillsammans, ta sina råd till hjärtat!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande