Hur man dumpar en kille utan att störa honom

Inte alla relationer slutar eftersom någon gjorde något fel. Ibland bleknar attraktionen mellan två personer bara. För att båda personerna är involverade är brytning på lång sikt än att låtsas att du fortfarande är investerad i något som du länge varit över.

Steg

Del 1 av 4:
Är du säker?
  1. Bildbeteckningen är en bättre flickvän Steg 22
1. Tänk ditt beslut över. Oavsett vad du gör är det osannolikt att han kommer att vara 100 procent okej efter att du har brutit upp med honom. Var därför säker på att du inte ska försöka komma tillbaka tillsammans med honom strax efter att de två bryter upp.
  • Bild med titeln vara en bättre flickvän Steg 11
    2. Prata med en vän. Att prata med en vän du litar på hjälper dig att väga fördelarna och nackdelarna med uppbrottet. Du kan också kunna öva vad du planerar att säga på din vän. Se till att det är tillräckligt för att få meddelandet över men mildt nog att göra minimal skada på hans känslor.
  • Om möjligt, gör den gemensam vän. Varna dem att du kommer att bryta upp med din pojke, och fråga att din vän är där för att stödja honom. Om du är orolig för Förlora dina vänner, Berätta din gemensamma vän din sida lugnt. Det här är inte dags att rant eller klaga på allt som din pojkvän någonsin har gjort fel. Istället hitta ett jämnt sätt att förklara dig själv. Se till att du klarar av att du vill att upplösningen ska vara så ren och smärtfri som möjligt. När du har uppstått med din pojkvän kan du berätta för din vän att det är okej att upprepa vad du sa. I sitt stöd kan han kunna förklara för din pojkvän att du verkligen bryr dig om honom, även om det inte är på ett romantiskt sätt längre.
  • Del 2 av 4:
    Planerar uppbrytningen
    1. Bild med titeln bryta upp med någon som använder stil och känslighet Steg 1
    1. Planen. Välj ett neutralt datum - försök att ge en vecka eller två buffertid mellan födelsedagar eller årsdagar om du kan. Börja visa subtila tecken på att du är mindre intresserad - säg inte att du älskar honom ut ur det blå, agera något avlägsen när du är tillsammans etc. Var försiktig här - det finns en fin linje mellan att ge subtila tecken och vara en jerk.
    • Om du har sagt till en vän, berätta för din vän exakt när du planerar att bryta upp. Ring dem strax innan du ser din pojkvän så att de kan ge dig extra mod. Detta kommer att se till att du går igenom med uppbrytningen istället för att dra den i veckor (vilket inte är rättvist för dig eller din pojkvän).
  • Bild med titeln ber om ursäkt för att fusk på din partner Steg 19
    2. Planera en neutral men relativt privat plats, till exempel en mindre änrångspark. Om du bryter med någon långdistans, se till att det är en dag när du vet att de kommer att vara tillgängliga för att prata i telefon eller skype ensam.
  • Bild med titeln Undvik att stressa över skilsmässigt dating steg 9
    3. Förbered dig emotionellt. När tiden rullar runt, kyckla inte ut. Berätta för dig själv att du gör rätt sak - inte bara kommer du att bli lyckligare när du bryter med din pojkvän, men det är inte rättvist för honom att vara med honom om du inte är glad. Uppdatera din mentala lista över anledningarna till att du bryter upp. Prata med din vän för support innan du ser honom om du behöver.
  • Del 3 av 4:
    Bryta upp med killen
    1. Bilden med titeln lockar en kvinna Steg 9
    1. Hälsa honom. Du kommer att vara nervös, men lansera inte bara in i upplösningen. Ge honom en vänlig hej och ett leende. Om han börjar prata med dig, inte panik. Ibland lite liten prata innan du släpper bomben hjälper till att lindra situationen. Tvinga inte heller smittsamtal. När det finns en lull i konversationen, ta ett djupt andetag. Berätta för honom att du tror att de två av er ska dela upp. Den exakta formuleringen är mindre viktig än det faktum att du ska få poängen över. Denna mening är inte den tid att vara sympatisk eller ursäktande - se till att din ton av röst är artig men assertiv.
  • Bild med titeln bryta upp med någon som använder stil och känslighet Steg 3
    2. Uppmuntra att prata. Din pojkvän första instinkt kan vara att lämna eller säga något oförskämt. Håll ett nivåhuvud och be honom att prata ut det innan han blir arg. Ge ett par meningen sammanfattning av varför du vill bryta upp. Be om ursäkt. Låt honom ställa frågor. Han kan känna sig överväldigad, så var inte orolig om han inte har mycket att säga.
  • Om din pojkvän frågar varför, ge honom inte en detaljerad lista över allt han har gjort fel. Försök att hålla det i linje med "Mina känslor bleknade bara, ibland händer det." Om han vill ha detaljer är det okej att ge dem, men vara känsliga. Han borde inte känna att du attackerar honom.
  • Bild med titeln vara en gentleman Steg 9
    3. Låt konversationen flöda sin kurs. Framför allt försök att vara lugn. Han kommer att mata av din energi. När du känner att konversationen närmar sig sitt slut, förklara för honom att du verkligen vill komma till den punkt där du kan vara vänner igen. Men du borde också klargöra att du vill ge honom tillräcklig tid att komma över dig. Därför måste han göra det första draget mot vänskap om och när han är redo.
  • Låt honom veta att du verkligen haft din tid tillsammans. Detta kommer att hjälpa honom att komma ihåg att han gjorde betyder mycket för dig - att hela förhållandet var inte meningslöst.
  • Bild med titeln Deal med konfliktsteg 2
    4. Säg hejdå. När de två av er delas, undvik kontakt med honom om han inte kontaktar dig först. Prata inte med honom till dina gemensamma vänner och försök att inte få någon att ta sidor.
  • Del 4 av 4:
    Efter uppbrytningen
    1. Bild med titeln Njut av att vara ensam steg 10
    1. Försök inte "vinna" uppbrottet. Undvik att flaunting det faktum att du är med annan kille direkt efter att de två bryter upp. Det är okej att gå ut och njuta av att vara singel, men lägg inte en miljon bilder av dig med andra killar till Facebook, och vara känslig om du vet att han kommer att vara där. Gå inte på ett datum med någon till en plats där du vet att du ska springa in i honom. Försök att prata med honom, se om du fortfarande kan vara vänner så att det inte gör ditt liv besvärligt.
    • Bli inte sugad i om han försöker göra det här, heller. Inse att det är hans sätt att försöka bevisa för dig och han själv bryr sig inte och ta ett djupt andetag och vända den andra kinden. Om detta händer, låta honom "vinna" genom att inte retaliatera.

    Tips

    Kom ihåg att det inte alltid är möjligt att vara vänner efter en uppbrytning. Ta inte det här personligen.
  • Var vänlig när han kontaktar dig igen. Om han bestämmer att han är redo, se till att du följer igenom på din förfrågan att vara vänner.
  • Hitta kul med vänner för att rensa ditt sinne och börja fräscha.
  • Försök att inte bli för allvarlig, det hjälper inte planen.
  • Var uppriktig. Bara för att du strävar efter att hålla konversationen graciös betyder inte att du behöver ljuga. Om din pojkvän frågar specifikt varför du slutade förhållandet, berätta sanningen (försök bara att göra det på ett bra sätt istället för att bli anklagande).
  • Varningar

    Skriv inte honom att du bryter med honom. Det verkar inte som om du bryr dig om honom och det kommer att göra honom arg eller deprimerad.
  • Bryta inte upp med honom när det finns massor av människor runt, det kommer att göra honom arg och han kan sprida rykten eller vara oförskämd och menar på andra sätt. Försök att bara vara bekanta åtminstone.
  • En sista farväl kyss kan känna sig lämplig men det kan göra saker ännu mer besvärliga och svåra, så faller inte byte för att ge in i en kyss, då inte bryta upp.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande