Hur man frågar en tjej över text

Helst skulle de flesta tjejer säga att de föredrar att bli frågade i person. Men om du saknar mod eller bara tror att du skulle ha mer framgång via telefonen, måste du använda den bästa texten etiketten du kan för att göra det mer troligt att tjejen kommer att säga ja. Oavsett om du vill fråga henne på ett datum, till skolans dans, eller till och med be henne att vara din flickvän, är det viktigt att vara respektfullt och att hålla fast vid punkten.

Steg

Texting hjälp

Sätt att fråga om en ny bekännelse över text
Sätt att fråga en tjej du vet väl över text
Metod 1 av 3:
Frågar henne ut på ett datum
 1. Bild med titeln Be en tjej ut över text Steg 1
1. Kom upp med en idé för ett datum. Om du känner till personen tillräckligt bra, överväga hennes intressen när du kommer med datumidéer. Ju mer tilltalande datumet låter, desto mer sannolikt kommer hon att säga ja. Dessutom gör du en konkret plan med en plats och tid i åtanke mer avgörande då om du sa "Låt oss hänga lite tid," eller, "Jag vet inte, vad vill du göra?" Här är några dateidéer du bör överväga innan du frågar:
 • Om du delar liknande smaker i musik, bjuda sedan henne till en kommande show eller konsert.
 • Överväg att be henne att träffa dig för lunch eller gripande glass. Om du gillar att laga mat, bjuda sedan henne över för en hemlagad middag. Kom ihåg att datum inte nödvändigtvis behöver rotera runt måltiderna - gå till en vandring tillsammans eller slå bowlinghallen!
 • Försök att tänka på en aktivitet som innebär att prata och lära känna varandra. Undvik att fråga henne på bio, där du sitter i tystnad och får inte chansen att prata. Men om du är på att gå på bio, ta henne till middag på förhand eller gå ut för glass efter, så du får chansen att lära känna varandra.
 • Bild med titeln Be en tjej ut över text Steg 2
  2. Skicka henne en öppningstext. Hälsar henne först för att få konversationen att gå. Om du just har träffat henne och är osäker på om hon har ditt nummer sparat i din telefon, kan du behöva påminna henne vem du är. Säg något som "Hej, det här är [så och så], vi träffade den andra dagen." Om du är positiv har hon ditt nummer, skriv sedan henne något som "Tja vad händer?" eller "Hej, hur går din dag?"
 • Vänta tills hon svarar på din första text innan du frågar henne. Kom ihåg att hon kan vara upptagen och inte ha sin telefon med henne, så var tålamod.
 • Bild med titeln Be en tjej ut över text Steg 3
  3. Fråga henne på ett datum. När du har fått konversationen, är det dags att fråga henne. Du kanske vill börja med att fråga henne vad hennes planer är på en viss dag / helg. Om hon säger att hon är fri, fråga henne sedan. Skicka ett text som säger "Vill du göra [sådan och sådan] aktivitet med mig?"
 • Vänta inte för länge för att fråga henne. Du vill inte att konversationen ska gå på en tangent och göra att fråga henne verkar för besvärlig eller oväntad. Det är inte nödvändigt att göra för mycket litet tal när du bara textar varandra.
 • Håll det kort och enkelt. Säg bara något som, "Intresserad av en film?" eller "Vill gå bowling denna fredag ​​kväll?"
 • Ha en konkret plats och en tid där du vill träffas. Om du bara säger, "Vill du se en film någon gång?" Då låter du obehandlfullt. Det är viktigt att ange en tid så hon vet att du är seriös och du trodde det.
 • Ge henne ett alternativ att göra något annat. Kanske vill hon gå ut med dig, men hon är en fruktansvärd bowler - kanske vill hon gå till middag, men hon gick bara till den plats du föreslog igår kväll. Gör det klart att du har en plan, men att du är öppen för att göra något annat också.
 • Bild med titeln Be en tjej ut över text Steg 4
  4. Svara på hennes svar. Om hon säger ja, tryck sedan ut detaljerna - besluta om var / när du kommer att träffas och göra körarrangemang om det behövs. När du har bestämt dig för datumet, avsluta samtalet genom att säga något som "Bra, vi ses på lördag!" Fortsätt inte skriva henne för mycket efteråt, eller du kan komma på för stark. Men om hon börjar texta dig mycket, kan du också svara.
 • Var noga med att låta henne veta att du ser fram emot datumet om hon säger ja. Detta kommer att få henne att känna sig speciell och få henne att se fram emot datumet också.
 • Om hon avvisar ditt erbjudande, låt henne veta att det inte finns några svåra känslor och avslutar konversationen. Du vill hålla huvudet upp högt och sluta saker på en bra anteckning.
 • Metod 2 av 3:
  Be henne att vara din flickvän
  1. Bild med titeln Be en tjej ut över text Steg 5
  1. Avgöra om hon är intresserad av dig romantiskt. I de flesta fall bör du bara fråga en tjej att vara din flickvän när du har gått på flera datum och vet att hon är intresserad av dig som mer än bara en vän - om du är yngre och brukar fråga tjejer att vara din flickvän innan du åker på datum och leta efter tecken på att hon gillar dig, som hennes rodnad när du pratar, eller det faktum att hon väntar på dig efter klassen. Ha en uppfattning om huruvida hon gillar dig tillbaka kan förbättra dina chanser när du frågar.
  • Om du aldrig har talat med henne, känner inte henne väldigt bra, eller vet att hon redan är romantiskt inblandad i någon annan, fråga inte henne ut. Det finns gott om andra fiskar i havet!
  • Du behöver inte vara 100% säker på om hon gillar dig, men försök läsa hennes kroppsspråk och ord nästa gång du är tillsammans. Vänder hon sin kropp mot dig, verkar lite nervös i din närvaro, eller se upphetsad att se dig? Om så är fallet är det ganska bra tecken på att hon kanske är intresserad.
 • Bild med titeln Be en tjej ut över text Steg 6
  2. Skicka en öppningstext. Börja med att hälsa henne med något liknande "Hej du," "Hej hur har du mått?" eller "Hej, hur går din dag?" Detta kommer att hjälpa till att lindra konversationen och förbereda henne för frågan. Låt konversationen flödas naturligt. Det finns ingen anledning att vara extra smart rätt i början eller för att göra det du tycker är en hilarisk kommentar. Det är bättre att vara direkt och att hålla sig till den punkt, hon kommer att bli imponerad av ditt självförtroende om du inte dammatiskt döljer för mycket.
 • Även om du kanske inte vet vad varje sekund av hennes dag ser ut, försök att skicka den åt gången när hon är trolig att inte vara upptagen. Till exempel, om du vet har hon fotbollsträning strax efter skolan, skicka det några timmar efter det.
 • Bild med titeln Be en tjej ut över text Steg 7
  3. Låt henne veta hur du känner för henne först. Berätta för henne att du gillar att spendera tid med henne och komplimanger de egenskaper som gör henne unik, förklarar Varför Du gillar att spendera tid med henne så mycket. Försök säga något som "Jag har verkligen haft att spendera de senaste veckorna med dig," eller "Du får mig verkligen att känna mig speciell," eller "Jag har aldrig känt det här sättet om någon förut." Vad du än väljer att säga, var ärlig och bara säga saker som du verkligen menar. Det sagt, du behöver inte gå överbord med beröm.
 • Vänta på att hon svarar innan hon ber henne att vara din flickvän. Hur hon svarar på uttalanden som dessa hjälper dig att avgöra om hon är intresserad av ett förhållande med dig utan att du måste fråga henne uttryckligen.
 • Se om hon fortsätter. Om hon säger att hon känner på samma sätt om dig, fortsätt och fråga henne om hon vill vara din flickvän. Om hon inte svarar, eller helt enkelt säger "tack" utan att berätta för dig hur hon känner, så kanske hon inte är intresserad.
 • Smaka inte henne med komplimanger, eftersom det kan komma över och otroligt och överväldigande.
 • Bild med titeln Be en tjej ut över text Steg 8
  4. Be henne att vara din flickvän. Det finns flera sätt att formulera den här frågan. Du kan fråga henne rakt genom att säga något som"Vill du vara min flickvän?" eller "Kan jag kalla dig min flickvän?" eller "Vill du bli ett officiellt par?" Vänta inte för länge för att poppa frågan. Ju tidigare du frågar det, desto snabbare kan du gå vidare.
 • Alternativt kan du lämna henne med en mer öppen fråga som "Så var ser du det här?" eller "Är du öppen för idén att ha en pojkvän?" Öppna frågor som dessa visar henne att du verkligen bryr dig om hennes önskemål och behov, och är villiga att kompromissa med att göra henne lycklig. Detta kan ta några av trycket, men du kanske inte får det svar du vill ha.
 • Bilden med titeln Be en tjej ut över text Steg 9
  5. Reagera på lämpligt sätt. Om hon vill vara din flickvän, så stor! Det första du kan göra är att föreslå en rolig, enkel aktivitet som du kan göra tillsammans, som att gå till en show eller åka bowling, och också välja en tid och en plats att träffas. Detta kan få henne att se att du är väldigt seriös om henne och har lagt mycket tanke på ditt potentiella förhållande.
 • Om hon inte är intresserad, var då snäll och tacka henne för att prata med dig. Det är bäst att lämna saker på en bra anteckning så att du kan känna dig stolt över din mogna reaktion.
 • Metod 3 av 3:
  Frågar henne till en skoldans
  1. Bild med titeln Be en tjej ut över text Steg 10
  1. Bestäm huruvida hon redan har ett datum, om möjligt. Om hon har en pojkvän, kan du säkert anta att hon kommer till dansen med honom. Om du är osäker på om hon har ett datum, oroa dig inte - fråga henne ändå! Du kan försöka fråga dina vänner om de vet, eller till och med att fråga sina vänner om hon har ett datum, men var medveten om att det här gör det troligt att det kommer tillbaka till henne - du kan vara bättre att bara vinge det.
  • Fråga inte en tjej att dike hennes nuvarande datum om hon redan har en. Det kommer att vara orättvist för den andra killen och kommer att reflektera dåligt på dig.
  • Se till att du gör det tillräckligt tidigt att du har högre chanser att få ett gynnsamt svar. Om vi ​​pratar om prom, bör du fråga minst en månad eller två i förväg, åtminstone. Om det är en vanlig skoldans, ge det några veckor för att vara säker.
 • Bild med titeln Be en tjej ut över text Steg 11
  2. Skicka henne en vänlig text först. Få samtalet som startat genom att texta henne som något "Hej hur går det?" eller "Hej vad gör du?" Vänta tills hon svarar innan hon frågar henne, och låt konversationen flödas naturligt. Om hon inte har ditt nummer, låt henne veta vem du är och hur du fick sitt nummer - du vill inte att hon är obekväm eller att ignorera texten eftersom hon inte vet vem det kommer ifrån.
 • Bilden med titeln Be en tjej ut över text Steg 12
  3. Be henne till dansen. Du gör det här genom att skicka en enkel text som säger "Vill du gå till dansen med mig?" eller genom att först fråga henne om hon har planer för dansen eller inte. Om hon säger nej, säg så något som "Jag skulle älska det om du kom med mig," eller "Jag tycker att det var jättekul om vi gick ihop."
 • Om du vill, kan du även göra en spricka om dina danskunskaper eller säga något om hur hon kan visa dig hur man rockar dansgolvet. Det är inte nödvändigt att ta dig för allvarligt här!
 • Bild med titeln Be en tjej ut över text Steg 13
  4. Göra de nödvändiga planerna. Om hon säger ja, grattis! Nu måste du ställa in en tid och plats att träffas, samordna outfits om det är tillämpligt och besluta om transport. Var inte nervös om det - den svåra delen är över och nu kan du bara koppla av och njuta av turen.
 • Låt henne veta att du är glad att gå med henne och att du tycker att det kommer att bli en bra tid. Detta kommer att få henne att känna sig speciell och få henne fram emot att gå med dig.
 • Om hon säger nej eller redan har planer, låt henne veta att det inte finns några hårda känslor och avslutar konversationen. Försök att spela det coolt och säg något som "Inga bekymmer, jag hoppas du har kul ändå!"
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande