Hur man engagerar andra att leda positivt

Känner du någon som kan göra bättre men fastnar med ett mindblock? Har du haft problem med att motivera någon på ett positivt sätt? Hittar du engagerande med andra en utmaning? En individ kan vara ett kraftverk. Deras talanger när de rörs med rätt motivation kan ta fram det bästa i dem. Du kanske vill leda andra bra. Detta är en av de mest värdefulla färdigheten i en vän, chef, affärspartner, föräldrar och lärare. Det är tillämpligt för människor av alla promenader som studenter, vänner, bra anställda, din son eller dotter, säljare, affärspartners, etc.

En guide kan behöva ta itu med många problem. Dåliga nyheter ges på ett sätt som är så positiv som möjligt kan undvika mycket förlägenhet för både dig och andra sidan av någon hård kommunikation. Lär dig att delta med andra i vänliga samtal, ta itu med sina problem och uppmuntra dem så att de känner sig positiva. Att utveckla denna färdighet kan hjälpa dig som ledare eller vara en positiv "gå till" person. Du kan lära dig att leda positivt med dessa lätta att följa ännu ovärderliga idéer. Läs vidare för att lära dig mer.

Steg

Metod 1 av 3:
Adressera individen
  1. Bild med titeln Välj mellan privat och offentlig skola Steg 17
1. Förstå personen. Att veta deras beteende kan hjälpa dig att sätta några saker i perspektiv. Se hur de pratar med dig. Erkänner de sina misstag och ber om ursäkt ofta? Eller är de vanligtvis sårbara när det spetsigt ett misstag? Hur de pratar och reagerar kan hjälpa dig att förstå deras personlighetstyp. Bilda en uppfattning tillfälligt, bara för den här konversationen.
  • Bild med titeln Välj mellan privat och offentlig skola Steg 3
    2. Gör dig själv förstådd. Ibland visar de bästa resultaten när du är väl förstådd av den andra personen. När du har visat att du menar bra och vill att de ska göra bättre i livet, kan de lita på dig mer. Du kan försöka bygga förtroende över några dagar eller veckor genom att lyssna på dem och försäkra dem om goda resultat genom att slå ett band med dem.
  • Bild med titeln Lär barn liberal värderingar steg 12
    3. Se lätthet. Du borde inte se hoten. I stället måste du visa att du har sitt bästa intresse i åtanke. Börja med att le och hälsning oftare. Frågar om en ny händelse som du båda har gemensamt eller har kunskap om kan alla vara bra saker att diskutera. Prata om mer saker som en kommande match, en festival, en nyhetshändelse, en nyligen händelse, etc för att göra ett intryck på dem. Lämna inte denna viktiga aspekt åt sidan eller du kan göra hälften av effekten. Att göra en partiell ansträngning kan förvirra dem och lämna dem vilse.
  • Titta in i ögonen, försiktigt.
  • Har dina intressen förstått av dem genom att få upp sina senaste eller tidigare ansträngningar eller prestationer.
  • Undvik förvirrande kommentarer och skämt som inte är lämpliga för tillfället.
  • Klä av tillfälligt om det är tillämpligt eller möjligt i din installation.
  • Håll telefonen av eller tyst.
  • Bild med titeln Välj mellan privat och offentlig skola steg 14
    4. Visualisera konversationen. Håll åt sidan andra verk och ge den här konversationen lite tid att bygga i ditt sinne. Ha en mental konversation med personen. Starta konversationen och nämna vad du har i åtanke. Sminka ett svar som de skulle ge. Se dig själv och lyssna på sensitivt. Det hjälper dig att programmera dig själv för alla typer av situationer.
  • Du kan bilda om de istället känner sig förvirrade. Du kan sammanställa dina tankar så att du svarar på sina frågor bättre.
  • Du kommer också att ha tid att tänka på det och ha en mjukare chatt med dem när det händer.
  • Metod 2 av 3:
    Justera ditt tillvägagångssätt mot dem
    1. Bild med titeln Lär barn Liberal Values ​​Steg 17
    1. Koppla av din röst. Din röst och kroppsspråk kan förmedla mycket om dina känslor och motivationer. Håll täthet av känslor ut ur din röst. Se empatisk om det behövs. De kan känna något fel med vibbarna eller hur du tittar på dem. Koppla av din röst genom att ta djupa andetag. Dricksvatten kan också hjälpa lugna dig som du kommer att se dem förändras och reagera med ditt råd.
  • Bild med titeln studera sent på kvällen steg 4
    2. Välj en lugn plats för mötet. För att få mest inverkan är det lämpligt att välja en lugnare plats där du båda kan ha en på en konversation. Försäkra dem om att feedbacken kommer att hållas konfidentiell om sådana möten är föremål för registrerade. Du kan också välja att prata på ett privat ställe för att infustera mottagaren med ditt råd, kritik och skapa en ökning av moral istället för en uppdelning i Team-Pride.
  • Bild med titeln Välj mellan privat och offentlig skola steg 1
    3. Inleda med en allmän konversation. Vara indirekt först om du tror att de kommer att bli mer mottagliga om du ser vänlig ut. Fråga om hur de tillbringade sin helg eller något mindre informellt som hur deras dag har varit så långt. Ge ett komplimang om de ser annorlunda ut från vardagen eller har nyligen uppdaterat en social media efter en rolig händelse. Små samtal kan hjälpa till att bryta isen för båda. Som kräver en konversation kan bygga upp stress eller få dem att undra om något är fel.
  • Bild med titeln Säg adjö till medarbetare Steg 3
    4. Prata om personliga problem som diskuteras tidigare. Om du har pratat tidigare kan du fråga om tidigare händelser för att få klarhet i vad som orsakar förseningen eller problemet. Gör så indirekt speciellt samtidigt som du kritiserar prestationsresultat, betyg, arbete eller spel. Kritisera metoderna och ställningarna för att fira peckingordern, inte personligheten. Bygg din maktposition genom att leda genom ett nederlag. Erbjuda lösningar bara om du vet vad du pratar om. Ber om ursäkt och uttrycka dina sympatier efter behov.
  • Undvik att nämna känsliga ämnen om de har frågat så i det förflutna eller om du inte är bekväm.
  • Metod 3 av 3:
    Adressera några problem
    1. Bild med titeln hantera en anställd
    1. Vara mindre subjektivt och mer objektivt. Hålla kritik eller återkoppling baserat på fakta. Bära några rapporter men administrera din rådgivning personligen.Öva vidarebefordra sådan information en på en snarare än i ett brev, e-post eller annan opersonlig teknik. Om du känner att de inte tar det bra eftersom det är deras första session, kan du välja opersonliga kommunikationskanaler. Men de nästa kunde vara personligen. Detta kommer att hjälpa dem att möta sina problem. Och hjälpa dem att reagera väl och hantera sin frustration, förnedring eller ångest.
  • Bild med titeln vara äventyrlig steg 5
    2. Relä det exakta meddelandet. Ange tydligt vad som fick dig att få konversationen med dem. Göra det vana att ge en positiv sned till någon negativ rådgivning eller disciplin. En bra ledare motiverar och är aldrig avskräckande när man försöker förbättra sitt lag. Att ge ett råd om något negativt på ett positivt sätt är avgörande för framgång. Råd eller disciplin med mild disciplin behöver inte vara en förolämpning. Det behöver inte låta betyder att det är effektivt. Ta dig tid att ge positiv feedback av dåliga nyheter. Undvik det negativa själv och referera det, till exempel genom att säga, "Jag ser vad du menade och målet är bra - så försök det här ___." (en bra idé)
  • Bild med titeln Visa anställda Din uppskattning Steg 4
    3. Beröm några exempel på de bättre delarna av personens arbete. Se till att du bekräftar de resultat som du är glad att ha, liksom beröm den persons potential i områden där du tror att han eller hon kan förbättra. Du kan nämna ett intressant citat om arbetsetik, eller sportsmanship för att engagera sig med dem. De kommer att lära sig något nytt eller kommer att få sitt minne uppdaterat om något de redan vet.
  • Nämna inte en rival, en konkurrent, eller någon som behandlar dem illa även om de har gjort framsteg i sitt arbete. Undvik att jämföra dem med någon bara för att göra din konversation enklare.
  • Bild med titeln Tänk som en grafisk designer Steg 7
    4. Motivera personen i den här recensionen. Visa dem rätt sätt att titta på saker. Gilla om du vet att de lätt är irriterad och avskräckta, gör din avslutande granskning om det genom att ge det en positiv spin. Försök dela en händelse när du mötte liknande problem och hanterade det för att hjälpa det att förändras. Låt dem veta att du också hade mindre svagheter. Detta kommer att hjälpa dem att veta att de inte är riktade eller ensam med alla sina problem. Andra har haft det också. Kommunicera hur du kommer att bidra till att underlätta framsteg och fördjupa din avdelning eller företagsmål. Var säker på ditt ledarskap och visa att du är välkänd i dina förslag. Rita från dina reserver av personlig erfarenhet och att upprätthålla och uppfylla företagspolitiken.
  • Bild med titeln Välj mellan privat och offentlig skola steg 15
    5. Var uppmärksam på sina bekymmer. De kommer att dela sina problem när du framkallar ett intresseområde. I den här situationen visar du villighet att titta på frågan. Om du känner att de inte är riktiga med deras tillvägagångssätt, ta det till dem känsligt. Du behöver inte pacify eller säga att de är rätt medan de verkligen inte är det. Det här är den exakta anledningen till att du har den här sessionen, i första hand - att ta itu med sina problemområden och styra dem på rätt sätt. Ju fler problem du kan lösa och komplikationer du kan sortera ut för dem, desto bättre.
  • Lyssna på dem tills de delar allt på deras sinne. Avbryt inte.
  • Föra fram dina förklaringar efter att de har slutat prata. Du kan notera om du tenderar att glömma efter det att ögonblicket har gått. Förklara ordentligt.
  • Vid den här tiden kan du väl byggt en rapport med dem. Du kan förlänga mötet eller hålla en annan för att ta itu med de berörda problemen här. Detta kommer att försäkra dem om att konversationen inte var ensidig och deras åsikter betydde.
  • Bild med titeln File Bankruptcy i USA Steg 9
    6. Försäkra personen genom att ge möjlighet att förbättra uppfyller mål. Guage deras styrkor från sina tidigare resultat, om någon. Föreslå vägar som kan utnyttja sina styrkor och ansträngningar. Det kan borsta upp sina färdigheter genom att lära sig ett alternativt språk, gå med i en online-kurs för att komma igång professionellt, spela en sport som hjälper dem att växa, försöker meditation för att lugna dem och hjälpa dem att fokusera mm. Erbjuda belöningar och incitament för att förbättra prestanda. Diskutera deras möjligheter. Uppmuntra dem att gå för utmanande uppgifter som kan helvete veta och polera deras skicklighet.
  • Bild med titeln File Bankruptcy i USA Steg 3
    7. Uppmuntra dem att vara ledare. En person som kan ledas och har ledarskapskvaliteter kan vara en stor tillgång. Det kan hjälpa dem i sina verk och göra dem resursfulla. Låt dem känna till sina ledarskapsegenskaper och hur deras problem kan leda dem att vara bättre att ta itu med dem. Tryck på områden som de kan utmärka sig på. Göra dem övertygade genom att dela din observation när du märkte ledarskapskvaliteter i dem. Prata om incidenter När du observerade dem visa sportsmanshipens anda som att bli bättre för ett ämne, lära sig något på egen hand, utveckla insikt och förutse ett framtida krav på ett test eller en svår situation och ta itu med problem på ett intressant sätt.
  • Bild med titeln avgå graciöst steg 2
    8. Följa igenom. Planera uppföljningsmöten som behövs för att diskutera mål och framsteg. Planera en brainstormsession i en översynskonferens med den som behöver vara hemlig "disciplinerad". I dessa sessioner bör du båda ha gott om tid att rösta dina bekymmer och rikta några mål på idéer för framsteg och förbättring. Inklusive mottagaren av feedbacken i sin egen förbättringsplan kan de hjälpa dem att äga rum med sina styrkor och svagheter och förbättra var de behöver.
  • Bild med titeln vara en framgångsrik entreprenör Steg 2
    9. Upprätthålla register över åtgärder som vidtagits. Inkludera resultaten av alla träningar, dokumentation av hur du underlättar sin väg mot förbättring, och en rekord av deras prestationer. Dokumentera alla samråd, liksom alla verbala varningar som har utfärdats. Undvik att diskutera tidigare misstag, förutom när de fortfarande är problematiska genom att göra dem igen. Håll register över när personen förbättras, och eventuella mål som fortfarande är skyldiga att uppfylla, efter behov.
  • Tips

    Balans beröm och kritik. Positiv förstärkning är ofta effektivare än negativ förstärkning.
  • Om det finns ett förtroendeproblem, basera din kritik på saker du bara har bevittnat och på fakta. Bra aldrig rapporterna från någon annan.
  • Varningar

    Inte hotar konsekvenser som demotion, förlust av jobb, behålls (misslyckas med en klass) och liknande, men tydligt definierar följderna av fortsatt negativa resultat.
  • Skapa inte feedback som är baserad på rykten eller omständighetsobservation.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande