Hur man hanterar en genomsnittlig lärare

Ingen vill ta itu med en genomsnittlig lärare. Inte bara kan betyda lärare får dig att hata kommer till klassen, men de kan också få dig att känna dig dålig om dig själv. Om du har att göra med en genomsnittlig lärare, bör du försöka justera din attityd och hitta ett sätt att få din lärare att känna sig mer positivt mot dig. Men om du känner att du har försökt allt och din lärare fortfarande är menlig, bör du prata med dina föräldrar att vidta ytterligare åtgärder.

Steg

Del 1 av 3:
Justera din attityd
  1. Bild med titeln Tyst din inre kritiker Steg 1
1. Sätt dig i din lärares skor. Även om du kanske tror att din lärare är den viktigaste personen i världen, bör du försöka ha lite medkänsla för att se om det kan finnas något mer på gång. Försök att tänka på varför din lärare är "menar" och om det beror på att din lärare känner sig respekterad i klassrummet. Kanske är alla elever meniga, kanske många av dem tar inte materialet på allvar, eller kanske en handfull studenter är så störande att det är omöjligt att lära sig. Din lärare kan vara "menar" eftersom de känner att det inte finns något annat sätt att få folk att lyssna.
  • Att sätta dig själv i en andras skor är en färdighet som kan vara användbar för resten av ditt liv. Att utveckla empati och medkänsla kan hjälpa dig i sociala och arbetssituationer för resten av ditt liv. Att lära sig att gå utanför dig själv kan hjälpa dig att se en situation i ett nytt ljus och lösa problem. Du borde berätta för dem hur du känner.
  • Naturligtvis kan det vara svårt att se din lärare som någon annan än en genomsnittlig person som får dig ner, men du bör komma ihåg att de bara är mänskliga.
  • Bild med titeln Skriv en bra ekonomi Essay Steg 8
    2. Arbeta med din lärare, inte emot dem. Om du har att göra med en genomsnittlig lärare, kan din naturliga impuls vara att bevisa din lärare fel, för att få din lärare att känna sig dålig om sig själv, eller bara för att vara en klok kille i klassrummet. Men om du försöker slåss eld med eld, är det bara garanterat att göra situationen värre. I stället för att försöka utlösa din lärare, arbeta med att vara positiv mot din lärare, vilket hjälper dem ut när det behövs, och vara en bra student. Om du gör en ansträngning för att vara kinder till din lärare, kommer de att återvända till favoriten.
  • Även om det kan vara utmanande att vara snäll mot en person som du inte gillar, kan det hjälpa dem att vara trevligare för dig, vilket kan leda till bättre känslor runt. Detta är en annan skicklighet du kan behöva använda senare i livet, så det är bäst att få lite övning, nu.
  • Tänk inte på det som att vara falskt. Tänk på det som att göra situationen som möjligt för alla.
  • Bild med titeln berätta för din lärare du don
    3. Vara positiv istället för att klaga. Ett annat sätt att hantera en genomsnittlig lärare är att arbeta med att vara positiv i klassrummet, istället för att argumentera eller klaga på varje liten sak. Spendera inte så mycket tid att klaga på att det sista testet var svårt - frågar dig själv om du kan göra bättre nästa gång om du studerar mer. Tala inte om hur Charlottes webb var den mest tråkiga boken du någonsin har fått läsa - istället fokusera på de delar av det du gillade verkligen. Att vara mer positiv mot din lärare hjälper till att ställa in en mer positiv ton i klassrummet, och det borde leda till att din lärare är mindre medelvärde.
  • Försök att fokusera på de saker du gillar om lärandeupplevelsen. Att vara upphetsad om nytt material kommer att göra klassen roligare för dig, och kommer att göra din lärare mindre sannolikt att vara meningsfull. De kommer att vara mer benägna att mjukna om de ser att du verkligen bryr dig.
  • Tänk på det: det kan vara ganska avskräckande för din lärare att lära sig något de är väldigt glada över, bara för att få groans och ögonrullar som svar. Naturligtvis skulle det uppmuntra messans.
  • Bild med titeln Gör läraren att du är smart steg 12
    4. Tala inte tillbaka till din lärare. Att prata tillbaka till din lärare kommer inte att få dig någonstans. Visst, du kommer att uppleva en kort tillfredsställelse på att berätta för dem och kan göra dina vänner fniss, men det kommer bara att leda dig att få din lärare att ångra dig mer och att bli mer genomsnittlig. Om du har något att säga, prata med dem efter klassen på ett lugnt och rimligt sätt istället för att försöka visa sig under klassen.
  • Du kan se andra studenter som pratar tillbaka och kanske tror att det är lämpligt. Det är dock ditt jobb att stiga över den gemensamma nämnaren och ange ett exempel för andra.
  • Takefew djupa andetag när din lärare är meningsfull så att du kan komma igenom situationen utan att bryta ner.
  • Om du inte håller med din lärare, försök att vara så respektfull som möjligt och fråga dem frågor istället för att göra uttalanden som får dem att känna sig felaktiga.
  • Bild med titeln Gör läraren att du är smart steg 13
    5. Hitta vad som gör din lärare tick. Att räkna ut vad som motiverar din lärare kan verkligen hjälpa dig att hantera dem. Om din lärare är meningsfull eftersom ingen deltar, försök sedan prata mer i klassen. Om din lärare är meningsfull eftersom de känner sig respekterade, försök sedan sluta skratta åt dem bakom ryggen. Om de är meningar för att ingen är uppmärksam, gör sedan en extra ansträngning för att svara på sina frågor och att lägga bort några distraktioner. Ge dem vad de vill ha kan hjälpa dem att bli mindre genomsnittliga.
  • Tro det eller inte, men alla har en mjuk plats. Kanske är din lärare verkligen i katter. Att göra något så enkelt som att berätta för dem om din katt eller fråga att se bilder av deras kan få dem att öppna upp till dig lite.
  • Även att ge din lärare en riktig komplimang, som att säga att du gillar en ny affisch på väggen, kan hjälpa till att motivera din lärare att vara snäll om de tar mycket stolthet i sitt klassrum.
  • Bild med titeln Gör läraren att du är smart steg 6
    6. Om det verkligen är ett problem, börja dokumentera vad läraren gör och få dina föräldrar involverade. Ibland uppträder din lärare verkligen dåligt och deras handlingar är inte motiverade. Om din lärare är riktigt menar och skadar dina känslor, gör det roligt med dig, och gör dig och de andra eleverna känner sig otillräckliga, kan du behöva vidta ytterligare åtgärder. Först bör du ta lite tid att dokumentera alla de saker som din lärare säger och skriver dem ner - då kan du ta dessa kommentarer och handlingar till dina föräldrar och diskutera vad du ska göra nästa.
  • Gör inte det här för uppenbart. Ta bara en anteckningsbok till klassen och skriv ner de störande sakerna som din lärare säger. Du kan också göra en mental anteckning av dem och skriv dem ner efter klassen.
  • Även om du i allmänhet säger att din lärare är betydelsefull kan det ha en inverkan, precis som du kanske har lärt dig i skolan, måste solida argument göras med specifika exempel. De mer specifika exemplen du har om din lärares betydelse, desto mer övertygande kommer ditt ärende att vara.
  • Del 2 av 3:
    Att vara på ditt bästa beteende
    1. Bild med titeln Gör läraren att du är smart steg 10
    1. Komma till klassen i tid. Ett sätt att se till att din lärare inte är meningsfullt för dig är att respektera sina regler. En av de rudaste och mest respektlöst sakerna du kan göra är att komma till klassen sent, speciellt om du gör en vana med den. Detta är ett sätt att berätta för din lärare att du inte bryr dig om sin klass och att omedelbart få dem på din dåliga sida. Om du är sen, då borde du be om ursäkt och se till att det inte händer igen.
    • Var inte en av de barn som packar upp alla sina saker när det finns fem minuter kvar i klassen. Behovet av att lämna tidigt kommer att driva din lärare även crazier än att vara sent till klassen.
  • Bilden med titeln Gör läraren att du är smart steg 5
    2. Lyssna på din lärare. Om du vill hantera en genomsnittlig lärare, borde du verkligen göra ett försök att lyssna på vad läraren säger till dig. En av anledningarna till att lärarna kan verka betyder att de känner att deras elever inte lyssnar på dem och gillar att de inte får någon respekt. När din lärare pratar, lyssna noga och undvik att bli distraherad av din telefon, folket i hallarna, eller dina klasskamrater.
  • Även om det är viktigt att ställa frågor, är en av de saker som kan göra lärare att vara studenter som frågar mycket uppenbara frågor om saker som deras lärare har sagt igen och igen. Se till att du lyssnar noga så att du inte gör det här misstaget.
  • Bild med titeln Pratar norskt steg 7
    3. Anteckna. Att ta anteckningar visar din lärare att du verkligen bryr dig om sin klass och att du inte bara är där för att klara tiden. Det kommer också att få dig att få en förståelse för ämnet och kommer att visa din lärare som du verkligen bryr dig om klassen. Lärare gillar också att se sina elever med anteckningar när de pratar, för det är ett tecken på att de är uppmärksamma. Göra en vana att ta anteckningar så ofta du kan så din lärare börjar känna sig mer vänligt mot dig.
  • Att ta anteckningar hjälper dig också att göra bättre i skolan, och det kan också göra din lärare trevligare.
  • Bild med titeln Gör din klass kul utan att komma i trubbel steg 4
    4. Delta i klassen. Det är möjligt att din lärare är meningsfull för dig eftersom de tror att du inte bryr dig om klassen alls. Det kan bero på att du inte har ett försök att delta. Nästa gång du får en chans bör du höja din hand för att svara på din lärares frågor, volontär för att hjälpa din lärare ut eller vara aktiv i en gruppdiskussion. Detta kommer att få din lärare att du verkligen bryr dig och de kommer att bli kinder mot dig.
  • Även om du inte ska försöka svara på varje fråga varje gång, göra ett försök att vara engagerad i materialet så din lärare är mer benägen att vara snäll.
  • Delta i klassen kommer inte bara att göra din lärare trevligare, men det kommer också att göra lärandeupplevelsen roligare för dig. Om du är mer engagerad i materialet blir du mindre benägna att bli uttråkad eller distraherad i klassen.
  • Bild med titeln Undvik att skratta under hälsoklasser som involverar sexsteg 8
    5. Undvik att prata med dina vänner under klassen. Om du vill få på din lärares goda sida, bör du undvika att prata med dina vänner om du inte är engagerad i en gruppaktivitet. Detta är distraherande för lärare och får dem att känna att du inte bryr dig om dem alls. Nästa gång dina vänner försöker skratta med dig eller skicka en anteckning, få dem att se att du vill fokusera på klassen och att du ska prata med dem senare.
  • Om du har en chans att välja sitt säte, försök att sitta bort från dina vänner eller distraherande studenter så att din lärare har mindre anledning att vara meningsfullt för dig.
  • Bilden med titeln Gör din klass roligt utan att komma i trubbel steg 1
    6. Se till att du alltid tar med alla nödvändiga material för sin lektion. Att ha rätt material hjälper dig att fokusera på lärande och det kommer att visa din lärare att du är beredd på klass. På samma sätt, vänd i alla dina läxor i tid eftersom det visar att du njuter av materialet och att du är villig att lära dig.
  • Bild med titeln är cool i skolan steg 8
    7. Gör inte roligt med din lärare. Om du har att göra med en genomsnittlig lärare, är chansen att de andra studenterna ofta gör det roligt med dem. Även om det kan vara frestande att gå med på sina antics eller till och med att leda packet, bör du hålla tillbaka och undvika att göra din lärare, för det här är garanterat att bara få din lärare att känna dig arg och agera meningen. Du kanske tror att du är smart, men det är väldigt troligt att din lärare är på dig om du öppet gör det roligt med dem i klassen.
  • Lärare är också människor, och de kan vara känsliga. Om din lärare fångar dig, gör det roligt med dem, så blir det svårt att vinna din lärare igen.
  • Om dina vänner retar din lärare, försök att skilja dig från dem. Du vill inte vara associerad med den typen av beteende.
  • Bild med titeln vara en bra engelsk lärare Steg 19
    8. Be om extra hjälp efter klassen. Ett sätt att göra din lärare mindre betydelse för att du ska be om extra hjälp med materialet efter klassen. Du kan vara rädd för att vara ensam med din lärare, men du skulle bli förvånad över att de flesta lärare faktiskt älskar att dela sin visdom på de ämnen de lär och att din lärare faktiskt skulle vara väldigt glad att hjälpa dig. Om du har ett test som kommer upp i en vecka eller två eller har ett koncept förstår du inte riktigt, fråga din lärare om de kan hjälpa dig efter skolan en dag - du skulle bli förvånad över hur mycket trevligare din lärare kommer att agera När du frågar.
  • Detta borde fungera mest av tiden. Men om din lärare är väldigt mycket, då kan de vända dig, men det är värt att försöka.
  • Om du väljer att be om hjälp är det viktigt att fråga i förväg före några tester. Om du ber om hjälp en dag eller två före provet, kan din lärare bli arg och kanske undrar varför du inte frågade förr.
  • Bild med titeln Taktfullt hantera en rasistisk chef Steg 9
    9. Suga inte upp för mycket. Även om det är en bra student och respektera din lärares regler kan definitivt göra din lärare mindre än vad du inte vill ta det för långt. Om din lärare tycker att du suger upp och inte är äkta, och om du försöker lite för svårt att svara på din lärares frågor, komplimanger din lärare, eller att sväva runt din lärares skrivbord, fråga hur du kan hjälpa, då din lärare kan faktiskt agera betyder att de kommer att vara misstänksamma för dina sanna avsikter.
  • Om din lärare är naturligt menar, kommer de naturligtvis att vara misstänksam för en student som försöker för svårt att komma i sina goda graces. Få det att känna sig naturligt.
  • Del 3 av 3:
    Hantera en genomsnittlig lärare som förälder
    1. Bilden med titeln Berätta för dina föräldrar om din långdistans pojkvän Steg 2
    1. Be ditt barn att beskriva vad läraren gjorde. När det gäller att hantera en genomsnittlig lärare är det första du behöver göra för att få fakta raka. Prata med ditt barn om vad läraren gjorde och varför läraren är verkligen meningsfull. Se till att ditt barn har specifika exempel istället för att bara säga att läraren är generellt menande - om ditt barn inte har många exempel, be dem att gå till skolan och försöka skriva lite ner för att visa dig vilka saker som läraren gjorde. Detta kommer att ge dig en bättre känsla av situationen.
    • Sitta ditt barn ner och ha en öppen konversation om läraren. Se till att barnet tar tid att berätta så mycket som möjligt så mycket som möjligt istället för att bara göra kommentarer.
    • Om ditt barn gråter eller väldigt upprörd när du pratar om läraren, hjälper dem att lugna dig så att du kan få mer konkret information.
  • Bild med titeln Berätta för dina föräldrar om din långdistans pojkvän Steg 14
    2. Se till att läraren är ute av rad. Naturligtvis kan det vara utmanande att se om ditt barn verkligen upplever orättvisa eftersom du älskar dem så mycket och kan inte stå upp tanken på att någon är meningsfullt för dem. Men du måste se till att det ditt barn säger att du är en indikation på att läraren verkligen är ute av raden och att detta beteende måste stoppas. Om ditt barn är känsligt och har gjort ett liknande klagomål om många lärare innan måste du tänka noga innan du vidtar åtgärder.
  • Naturligtvis bör din första instinkt vara att lita på och skydda ditt barn, men du måste tänka på hur ditt barns beteende kan påverka din lärare. Tänk på möjligheten att både ditt barn och läraren kan vara på fel.
  • Bild med titeln vara en bra person som människor ser upp till steg 4
    3. Prata med andra föräldrar för att se om de har hört detsamma från sina barn. En annan sak du kan göra är att prata med de andra föräldrarna till barnen i din skola för att se om de har hört liknande klagomål från sina barn. Om de har hört liknande kommentarer, så kommer det att hjälpa dig att se att situationen måste stoppas. Naturligtvis, bara för att de inte har hört någonting betyder inte att läraren inte riktigt agerar otillbörligt, men det är bra att täcka dina baser.
  • Du behöver inte pry för mycket, men det kommer inte att skada att tillfälligt nämna att ditt barn har kört i några problem med sin lärare, och att se om deras barn har gjort liknande kommentarer.
  • Styrka i siffror är viktigt. Om det finns fler föräldrar som är arg på läraren är det mer troligt att vissa åtgärder kan tas.
  • Bild med titeln vara självförtroende för jobbintervjuer Steg 23
    4. Möt med läraren ansikte mot ansikte för att se själv. Om ditt barn verkligen skadas av din lärare eller bara säger att de är meningsfulla, så kan det vara dags att skapa ett möte med läraren att se själv. Antingen är läraren att bevisa ditt barn rätt och kommer att vara medelvärde och avvisande personligen, eller läraren kan täcka upp deras betydelse och låtsas att allt är bra - dessutom kan du upptäcka att läraren inte är lika meningsfull som du förväntade dig, och du måste bestämma vad du ska göra nästa.
  • Ta dig tid att verkligen få en känsla av vem läraren är och vad de kan vara frustrerade om. Om din lärare är meningsfull eller dämpning när du pratar om ditt barn, eller bara verkar ogillar sina elever, så kan du ha ett problem.
  • Lita på din magkänsla. Om läraren verkar snäll, tror du att de fakar det, eller känner det äkta?
  • Bild med titeln Förklara en kronisk sjukdom till en arbetsgivare Steg 2
    5. Om det finns ett problem, ta det till huvudmannen eller andra administratörer. Om du är övertygad om, efter att ha pratat med läraren eller ditt barn, måste ytterligare åtgärder verkligen tas, då är det dags att ta saken till skolans huvudansvariga eller andra administratörer. Du vill inte att ditt barn ska vara i en inlärningsmiljö som är mycket avskräckande och hindrar dem från att bli glada över att lära och komma till skolan. Ställ in ett möte med administratörerna så snart som möjligt och planera exakt vad du ska säga.
  • Använd de konkreta informationen som ditt barn har gett dig att visa att beteendet är olämpligt. Du kan inte bara säga att läraren är meningsfull, men du kan peka på flera saker som läraren sade att det var ute av rad.
  • Om andra föräldrar är med dig på detta, så att de också gör möten med administratörer, eller till och med inrättandet av ett gruppmöte, kan ha en ännu större inverkan.
  • Bild med titeln vet om en kollega har en förälskelse på dig Steg 6
    6. Om inget kan göras, bestämma om du vill vidta ytterligare åtgärder. Tyvärr kan dina klagomål med administratörer inte räcka för att flytta nålen. Vid den tiden kan du bestämma vad, om det krävs ytterligare åtgärder. Du kan se om du kan placera ditt barn i en annan klass eller ens om det är värt att byta skolor. Eller alternativt, om du tror att dessa drastiska steg inte är värda det, kan du behöva ha en konversation med ditt barn om att komma igenom året och inte låta den genomsnittliga läraren skaka sitt förtroende.
  • Om du bestämmer dig för att inte vidta ytterligare åtgärder, kan du prata med ditt barn om hur det här är en livsläsning. Tyvärr, i livet, måste vi ibland hantera människor som vi verkligen inte gillar. Att lära sig att samarbeta med dem och inte låta dem komma till dig är en viktig färdighet som kan hjälpa oss att komma igenom livet. Det här kanske inte känns som det mest tröstande svaret, men det kan vara det bästa du kan göra.
  • Tips

    Visa att du gör ett försök. Lärare vill veta att du åtminstone försöker lära dig. Om du inte vet hur man gör något, be om hjälp.
  • Fokusera mer på sätt att förbättra ditt liv istället för saker som gör ditt liv värre. Kom ihåg att ingen genomsnittlig lärare varar för alltid.
  • Om du har en genomsnittlig lärare, håll din mun stängd så mycket som möjligt.
  • Om du har diagnostiserats med några medicinska och / eller inlärningssvårigheter (som dyslexi), ge information att ge till läraren så att de förstår dig bättre.
  • Om du berättar för din förälder och de tror inte på dig, försök att hålla dem uppdaterade dagligen om vad läraren gör.
  • Försök att undvika att interagera med dina vänner under klasstiden. Passera inte anteckningar eller göra ansikten på läraren. Om dina vänner tycker att du inte gillar dem, för att du undviker dem, prata med dem under en paus eller urtag, om hur du vill vara tyst i klassen för att visa respekt för läraren.
  • Om du sitter i ryggen där läraren inte kan se dig, ta inte "fördel" av det. Vad det betyder är några dåliga studenter kommer att passera anteckningar, läs alla under klassen, bara gör saker som inte deltar i klassen. Var bra och gör jobbet och lyssna var du sitter.
  • Var redo för "överraskningsfrågor". De är gjorda för att se till att du lyssnar. Om du alltid går "Umm, 42?" Du kommer att bli känd som den som inte uppmärksammar i klassen.
  • Om din lärare fysiskt skadar dig, rapportera det omedelbart till huvudmannen.
  • Berätta för din förälder eller vårdnadshavare.
  • Om du fortfarande försöker ditt bästa och följa alla regler, och läraren är fortfarande meningsfull, rapportera det till dina föräldrar och få dina föräldrar att ringa huvudansvarig / administratör.
  • Kolla upp Hantera en missbrukande lärare Om du upptäcker att din lärares genomsnittliga beteende verkar gå utöver den typ av beteenden som de flesta barn rapporterar från genomsnittliga lärare, men du kan inte ta reda på vad.
  • Prata med en skolrådgivare om vad som händer. De hjälper dig.
  • Om din lärare hatar dig utan någon anledning, berätta för dina föräldrar allt som läraren gör och säger att det är oförskämt och de kommer förmodligen att berätta för huvudmannen.
  • Om din lärare ropar mycket, är det bra, och vänta tills de sa vad de hade att säga.
  • Om du är generad om din förälder eller vårdnadshavare som pratar med läraren, vet bara att genom att berätta för dina föräldrar att du är irriterad med din lärare, är du inte lite feg. Se på den ljusa sidan. Detta kan vara förberedande för när en otäck peer är en kollega eller du har en hemsk chef i framtiden.
  • Om du är rädd för att den lärare du vill rapportera kommer att vara arg på dig, överväga att behålla klagomålet Anonym så att han / hon inte misstänker att du rapporterade dem.
  • Varningar

    Berätta för dina föräldrar och skolans huvudman omedelbart om läraren är så grym och ovänliga att de hotar att fysiskt skada dig eller missbrukar dig verbalt.
  • Lärare kan vara egentligen men de kanske inte vet det. Du kanske inte inser det här, men det händer!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande