Hur man bestämmer vem som ska rösta för usa: s president

Presidentval är "huvud händelse" I amerikansk politik och är överlägset oftast diskuterade och undersökt politiska beslut. Men det fattar inte något lättare. Om något, har massan av nyheter och åsikter om presidentliga raser gjort det ännu svårare att fatta ett beslut. Men lite forskning och tid att tänka på dina egna övertygelser är allt du behöver för att fatta ett välgrundat beslut, vilket hjälper till att hålla den amerikanska demokratin stark i årtionden att komma.

Steg

Metod 1 av 3:
Hitta dina politiska åsikter
  1. Bild med titeln Bestäm vem som ska rösta för USA: s president Steg 1
1. Fråga dig själv vilka problem som är viktigast för dig. Låt dig inte lura med bara ett bra tal eller din väns synvinkel: Bestäm vad du gillar först, titta sedan på kandidaterna andra. Några teman och problem som ska överväga inkluderar:
  • Krig och fred: Ska USA gå till krig för att skydda de mänskliga rättigheterna, eller bara för att skydda oss intressen?
  • Ekonomiska prioriteringar: Skulle företag lämnas helt ensamma, eller är affärslagar och bestämmelser som är nödvändiga för att skydda konsumenterna?
  • Socialt och moraliskt ansvar: Är det presidentens jobb att påverka landets land "moralisk karaktär," eller är detta bortom regeringens räckvidd?
  • Bild med titeln Sök efter jobb Steg 1
    2. Ta en online politisk spektrumquiz för att snabbt se var du faller. Lättillgänglig med en snabb Google-sökning, frågar dessa webbplatser 15-20 frågor om en mängd olika problem, då visar hur varje kandidat har svarat på samma exakta frågor. Syfte för undersökningar som säkerhetskopierar sina påståenden, med att citera varje kandidats position istället för att bara säga det och ta 2-3 av dem för att få en bättre uppfattning om din position. Enkelt men kraftfullt, dessa quizzer är ett fantastiskt ställe att basera vidare forskning, diskussion och beslut om. Prova:
  • ledså.com
  • RUTTERMART.com
  • Whoshouldyouvotefor.com
  • Bild med titeln Välj en ekonomisk förvaltningskurs för att hävda konkurssteg 2
    3. Förstå de två breda kategorierna av politisk tanke i Amerika. I stort sett tenderar amerikanerna att publika in i två politiska tankegångar, och varje skola motsvarar (mer eller mindre) till en politisk parti. Medan verkliga människor och kandidater kan, och göra, faller någonstans på spektret, och att veta de bredare trenderna är ett bra sätt att börja med att bestämma vem, och vad håller du med.
  • Konservativ / höger- / republikansk / konstitutionalist:
  • Stor regering bör aldrig gå in i människors och företagens liv
  • Konstitutionen är i allmänhet ofelbar
  • Starka moraliska och sociala värden är nyckeln till amerikansk styrka
  • En stor militär närvaro är avgörande
  • Fri-to-act, privat verksamhet är nyckeln till ekonomisk tillväxt
  • Liberal / vänster / demokrat / progressiv:
  • Regeringen måste gå in för att skydda minoritet och fördomade grupper
  • Konstitutionen skrevs för 200 år sedan och behöver tillfällig återinspektion
  • Det är inte regeringens plats att reglera socialt / moraliskt liv
  • Diplomati trummar krig när det är möjligt
  • Privat verksamhet måste regleras för att förhindra missbruk.
  • Bild med titeln Välj en affärsadvokat Steg 6
    4. Tänk på den nuvarande banan i landet, med uppmärksamhet på långsiktiga trender. Försök att ta en stor bild, studera de senaste 4-8 åren i stället för de senaste 4-8 månaderna. Tänk på följande områden, som behövs för att fylla i ämnena, och fråga dig om sakerna är bättre eller sämre än när den nuvarande presidenten tog sitt kontor. Om de är bättre, då rösta för samma parts kandidater (till exempel om du vill ha, om du njöt av president Obama) fortsätter i allmänhet den här politiken:
  • Ekonomisk tillväxt: Är arbetslöshet högre eller lägre än när presidenten tog sitt kontor? Vad sägs om BNP eller löneavtalet?
  • Utländska entanglements: Är vi inblandade i mer tvister, strider eller problem nu eller när han / hon tog sitt ämbete? Hur många amerikanska soldater har förlorat sina liv i denna presidentens krig?
  • Inrikes frågor: Har brottsfrekvenserna upp eller ner? Vad sägs om fattigdom?
  • Bild med titeln Bestäm vem som ska rösta för USA: s president Steg 5
    5. Undvik att rösta rent på din politiska partianslutning, istället för att använda den som en baslinje. Den vanligaste orsaken att välja en kandidat är att de delar samma parti som du. Men för varje grupp, republikaner, demokrater eller oberoende, partianslutning dikterar inte helt en kandidats synpunkter. Synpunkter på politiska partier spelar roll. Till exempel, om du håller med om regeringen bör komma ur affärsreglering, måste spricka ner på social och moralisk ordning och behöver en aggressiv militär, är du mer benägna att rösta republikanska. Men glöm inte att kandidaten är mer. Trots att republikanerna kom överens som en fest att rulla tillbaka gay äktenskap och transgender badrumslagar, 2016 GOP kandidat Donald Trump sa att det inte är hans synpunkter eller prioriteringar och skulle inte sträva efter dem.
  • Bild med titeln Bestäm vem som ska rösta för USA: s president Steg 6
    6. Leta efter platser du håller med kandidater istället för att oroa sig för smuts och attacker. Många nyhetsställen fokuserar på "spännande" Moment av debatter, belyser skillnader i stället för faktiska förslag och policyer. Kom ihåg dock att du röstar för en kandidat, inte mot de andra. Det är rättvist att ogillar en kandidats idéer och politik, omröstning mot dessa övertygelser. Men det är en annan och mycket farligare att rösta baserat på attacker, namnsamtal eller icke-politiska frågor som ras eller kön.
  • Ramma din forskning som "Varför ska jag rösta för x," istället för "Varför ska jag inte rösta för y." Det finns inget slut på de negativa saker som kandidaterna kommer att säga om varandra, så fortsätt gentemot de positiva och förslagen istället.
  • Metod 2 av 3:
    Att undersöka kandidater rättvist
    1. Bild med titeln Bestäm vem som ska rösta för USA: s president Steg 7
    1. Fokusera på konkreta förslag, inte vaga löften eller generaliseringar. Bara om någon kandidat kan säga "Jag vill sänka skatter och skapa jobb." De bästa kandidaterna går dock mycket längre för att säga hur de ska göra det. Undvik de stora, tomma löften och fokusera på specifika specifika. Ett bra förslag måste:
    • Vara tidsbaserad -- Det finns en idé när saker kommer att bli gjort eller hur man fas planerar i.
    • Attackera specifika problem med specifika krav-- "Göra jobb" är inte en plan. Skapa jobb i North Dakota genom att subventionera (hjälp med att betala) Nya solpanelfarmor är en plan.
    • Känna igen svårigheter-- Ingen plan är perfekt, men de bästa kandidaterna noterar var planen kan misslyckas och föreslå sätt att fixa dessa saker innan de blir verkliga problem.
  • Bild med titeln Välj en privat skiljeman Steg 5
    2. Var uppmärksam på din personliga bias. Att ha en bias är inte nödvändigtvis dålig - om du inte föredrog några idéer eller politik, trots allt, kan du aldrig rösta. Medan alla människor har en bias, går samvetsgranna väljare ut ur deras sätt att se till att det inte leder dem till en "echokammare," där allt du läser eller ser är historier som du redan håller med. En informerad väljare känner till deras bias och kontrollerar andra åsikter för att de inte saknar vitala information från båda sidor.
  • Aggregerade webbplatser som RealClearpolitics erbjuder artiklar från hela webben, vilket hjälper dig att få en mer balanserad nyhetsdiet.
  • Göra ett försök att titta på showen och läsa de kolumner du inte håller med, åtminstone ibland. Båda sidorna är förspända, vilket innebär att båda sidorna kommer att lämna några saker och betona andra. Det är bäst att sikta igenom dessa saker själv.
  • Bild med titeln Forskning ett politiker Steg 4
    3. Läs upp på politiska fakta-checkers för att undvika att bli ledd vilse. Fakta och siffror argumenteras, dras in, redigeras, motsäger sig och glömmas varje dag i valet. Några av dem är enorma pratpunkter, andra är subtila attacker och smuts. Det som är viktigast att komma ihåg om dem alla är det bara för att en kandidat sa att det inte betyder att det är sant. Webbplatser som Politfact.com. Snopes och Factchecker.Org är avgörande för att komma till botten av nyckelfrågor och fakta, särskilt under ett omtvistat val.
  • Bild med titeln Få tråkig läxa gjorda steg 6
    4. Håll dig informerad under valet. Bara för att du tror att du har gjort ditt sinne, betyder inte att du ska sluta betala uppmärksamhet. Amerikanska val är avsiktligt långa, vilket tvingar kandidater att prata med ett brett spektrum av väljare och problem. Dessutom förändrar aktuella händelser ständigt världen som en inkommande president måste hantera, vilket snabbt kan ändra en kandidats önskvärt eller effektivitet. Till exempel:
  • I oktober 2008 var den globala recessionen bara början, och kandidaterna John McCain och Barack Obama behövde svara på lämpligt sätt. När McCain hävdade att den amerikanska ekonomin är fundamentalt stark bara en vecka innan den kollapsade, visade han ett förfall i den ekonomiska bedömningen att vissa tror på att han valde valet.
  • Bild med titeln Bestäm vem som ska rösta för USA: s president Steg 11
    5. Håll tredje part i ditt sinne, undersöka alla kandidater ganska. Om det inte finns någon spännande dig på de två stora biljetterna så finns det fortfarande andra alternativ. Ignorera de som säger "En omröstning för en tredje part är en slösad omröstning." Poängen av vår demokrati är att din röst räknas så mycket som alla andra personer, även om den inte matchar den vanliga. Vidare kan omröstning för en tredje part ha verkliga fördelar för dina politiska idéer:
  • Tredje parter får federal finansiering beroende på hur många röster de får, vilket kan hjälpa dem att fortsätta köra kandidater och främja idéer.
  • Betydande tredje parts stöd kan dra de stora partierna till deras sida, som demokrater och republikaner ändrar sina ståndpunkter för att vinna över på-staket väljare.
  • Metod 3 av 3:
    Förstå en presidents roll
    1. Bildbeteckningen är en studentråd Vice President Steg 9
    1. Sök efter ett temperament och personlighet som du vill ha som ansiktet på vår nation. En av presidentens viktigaste roller är som vår ambassadör till den bredare världen. Ordföranden måste träffas och prata med världsledare från hela världen, och en amerikansk president är ett särskilt viktigt gått mellan avtal och fredsförhandlingar. För bättre eller sämre är Förenta staterna ofta det diplomatiska chefen för stora fördrag och konversationer - se till att du har någon som kan hantera trycket i dessa samtal med nåd och poise.
    • Hur svarar kandidaten på kritik eller kommentarer? Håller de lugn eller flyger av handtaget?
    • Hur svarar kandidaten på en kris eller tragedi? Har deras taler en ton som inspirerar och leder i tider av behov?
  • Bild med titeln Arbeta med någon du ogillar Steg 9
    2. Tänk på de människor som kandidaten kommer att anställa om de vinner. De människor som en president väljer att tjäna bredvid dem är lika viktiga än de politik som de anger, som enskilda jobb formar lagar och politik under de kommande åren. Och presidenten kan anställa över 10 000 personer varje term. Mer än någon kampanjlöfte, de människor som en president väljer att delegera arbete för att forma sitt ordförandeskap djupt. Medan du inte vet exakt vem en kandidat kommer att anställa, finns det sätt att få en bra uppfattning om sina lutningar:
  • En vicepresident är ofta en pålitlig rådgivare och surrogat, står inför verkställande direktören i diskussioner och förhandlingar och rådgivning på nyckellägen. Vad är deras rekord, och vad stöder de vanligtvis eller motsätter sig?
  • Vem väljer kandidaten att tala på deras vägnar? Andra politiker som ofta kampanjer för en kandidat vyer ofta för en plats i förvaltningen om de vinner. Är du bekväm med dessa människor som leder också?
  • Vilka presidenter beundrar kandidaten? Vilka egenskaper verkar de respektera i andra - ärlighet, erfarenhet, intelligens, mod, affärsframgång, etc?
  • Bild med titeln ger en bra advokat Steg 21
    3. Håll ett öga på högsta domstolen, särskilt platser som snart kan vara lediga. Utan tvekan utnämns en av de viktigaste arbetsuppgifterna för en presidents högsta domstolar, som alla tjänar för livet och gör det kanske de mest varaktiga, viktiga besluten i landet. År 2016, till exempel, vem som vinner valet kommer sannolikt att fylla en öppen plats omedelbart, och domstolen är för närvarande uppdelad mellan liberala och konservativa domare. Det innebär att den som vinner valet kommer sannolikt att dra hela domstolen sin väg - åtminstone tills nästa domare passerar eller går i pension.
  • Tänk de senaste stora högsta domstolsfallen, och kolla online för att se hur varje kandidat känns om dem. Om du håller med sin bedömning, skulle du troligen hålla med de människor som de skulle sätta på domstolen.
  • En president har 4-8 års tjänst. Det innebär att alla rättigheter över 80 år riskerar att lämna inom sin löptid, vilket innebär att presidenten får en "fri" plocka. Ju fler rättvisa nära detta märke, desto mer allvarligt bör du överväga Högsta domstolen i ditt beslut.
  • Bild med titeln Forskning Ett politiker Steg 6
    4. Notera hur bra en kandidat arbetar med sina motståndare. Den amerikanska demokratin är full av kontroller och saldon som hindrar någon president från att helt driva landet. Det här är en bra sak, men det betyder också att ta i alla outlandish löften med ett saltkorn, speciellt om motståndaren är starkt emot det. Ordföranden dikterar ofta politiken, men de skriver inte faktiskt några lagar.
  • Vilka problem hävdar kandidaterna att de inte kan äventyra? Håller du med om att det inte finns något utrymme att buda, eller ser du lite gemensam mark?
  • Historiskt sett har du sett bevis för att en kandidat kan arbeta med motståndare för att göra framsteg (t.ex. röster / räkningar i kongressen, arbetar som guvernör eller ledare med oense statliga lagstiftning, etc.)? Är kandidaten någon som kan lägga undan små problem för det större bra?
  • Bild med titeln Stanna aktuell på nyheter och politik Steg 2
    5. Betona utrikespolitiken när man studerar kandidater, eftersom det här är presidentens största inflytande. Ekonomiska beslut, medan nyckeln, är decennier-långa processer som i stor utsträckning bestäms av kongressen och Fed, inte bara presidenten. Sociala frågor, som gay äktenskap eller abort, kräver lagar och domstolsavgöranden som ska antas, varav talet kan göra ensidigt. Men, särskilt de senaste åren, har befälhavaren tagit den primära rollen i vår interaktion med andra nationer, inklusive beslut om krig och fred, med kongressen sitter i stort sett bakom sig.
  • Medan kriget ska godkännas av kongressen har USA inte haft formellt kongressens godkännande sedan andra världskriget. Ordföranden har istället använde sin konstitutionella myndighet som befälhavare för att rikta "militära engagemang." Ibland har de kongressens godkännande (Afghanistan, Irak) Ibland gör de inte (Libyen).
  • Tips

    Det finns inget behov av att skynda på det här beslutet, och det är ingen skam när du ändrar ditt sinne. Faktum är att vänta och svara på de mest aktuella fakta är ofta det mest utbildade sättet att rösta.
  • Det finns aldrig något tryck för att berätta för någon annan din röst. Röstning är en mycket privat handling, och kan stanna så om du önskar.
  • Varningar

    Om du inte tar tid att rösta, har du ingen rätt att klaga om kandidaten du känner är den mest kvalificerade inte vinner.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande