Hur man är en stolt konservativ

Politik, som religion, kan vara inflytelserika och ofta kontroversiella - påverkar många områden av livet, men folk säger att diskussion av politik är privat som lite abnormitet, eller tabu ämne. Det är inte logiskt och är inte Den konservativa vyn: Fortsätt och diskutera politik med människor som vill, men tvinga inte folk att prata politik med dig om de inte vill. Oavsett var du bor, konservativ dygdigheter kan spela en stor del i din syn på livet. Var glad över de sakerna, offentligt... Det involverar och engagerar sig. Var stolt och passionerad om din synvinkel.

Steg

  1. Bild med titeln uppmuntra en tonåring att läsa klassisk litteratur Steg 7
1. Lär dig om konservativa om du tror att du kan komma överens eller vara oense med dem. Titta på nyheterna, läs böcker om olika åsikter, gå på sina webbplatser. Ingen kommer att ta dig allvarligt om du inte vet detaljerna om problem, eller för vilka du röstar. Bli informerad. Konservativ beteende med gott moral, Att sänka regeringens utgifter och upprätthålla frihet samtidigt som man undviker upplopp och vildliv är alla konservativa idealer.
  • Bild med titeln Försvara dig själv mot föräldraansökningskrav Steg 5
    2. Tala om och försvara dina beslut om frågor snyggt. Hitta flera problem du tror på, och diskutera dem intelligent när konversationen vänder sig till politik.
  • Bild med titeln vara en kreativ tänkare steg 14
    3. Tänk på vad som är ett konservativt medel för dig.Varför valde du det här över andra politiska idealer eller ämnen?Vad gör din sidans pro-tillväxtekonomi och livsfrågor bättre än resten?
  • Bild med titeln stödja en kandidat till president Steg 8
    4. Var redo att stödja kandidater som tror som du gör. Vill du stödja de konservativa orden som finns på pengarna i USA, I Gud litar vi på, och sådana kandidater som har Pro-Life-övertygelser? Det är inte bara ord, men kan vara viktiga begrepp. De kan glömmas, motsatta eller tas för givet som en "slogan" eller "privata frågor" av mer liberala människor, men du kan söka en kandidat som står och hedrar dina rättigheter som yttrandefrihet.
  • Bild med titeln Kontrollera trovärdigheten hos politiska kommentatorer Steg 1
    5. Håll dig oförutsedda.Om det finns en påstådd konservativ skandal, avvisa inte det genom att säga, "Åh, de skulle inte göra det!". På samma sätt, antar inte omedelbart att en skandal på motsatt sida är sant också. Få fakta först.
  • Bild med titeln Stanna aktuell på nyheter och politik Steg 2
    6. Var medveten om nuvarande goda nyheter och evenemang och trenderna i lagstiftning och domstolsbeslut som kan påverka det konservativa livsstilen.
  • Vissa saker verkar helt enkelt Personliga val, Men de kan försämra / degenerera till inget val För nästa generation (som det blir "fast".).
  • Bild med titeln lyssnar aktivt steg 9
    7. Lyssna eftertänksamt och försiktigt mot människor. Bli inte riled upp att lyssna på andra tala. Som amerikanskt samhälle tenderar att svänga mer till vänster, så kommer folk att försöka diva någonting konservativ, samtidigt som de utesluter de positiva aspekterna av vissa idealer. Det är viktigt att lära sig att försvara dina åsikter intelligent.Varje politiskt system har problematiska områden som behöver byta, men arbeta för förbättringar, sänker inte av standarder.
  • Bild med titeln kommunicerar med förtroende Steg 7
    8. Låt inte andras åsikter sväva dina idealer. Undersöka och vara sant mot dina beslut och synpunkt.
  • Bild med titeln vinn ett lokalt val steg 15
    9. Var inte rädd för förbättringar.Trots de tidigare stegen, om du tror att konservativa inte har förbättrats tillräckligt för din smak, gärna få involverad - anta andra synpunkter eller stöd och rösta på dina idealer.
  • Bild med titeln kommunicera med förtroende Steg 1
    10. Stå upp för politiska eller religiösa absolutes, berätta för "Sanning" och stödja traditionella idealer, med traditionella familjevärden, med frihet från förtryck av regering. I alla saker har du många anledningar till att vara en stolt konservativ.
  • Tips

    Den mer konservativa (eller mindre socialistiska partiet är inte nödvändigtvis kallad "konservativ, demokratisk eller republikansk" fest. Stanna inte på ett partnamn.
  • Läs massor av material om de bättre idealerna för konservatism och hur man behåller eller förbättrar ett sätt att leva, den privata näringslivet och att spara pengar i regeringen medan de stör mindre i den privata sektorn.
  • Politik och religioner är ofta inte så personliga för devoteerna, men alternativen kan hållas i en mycket utåtriktad form, och man kanske vill "Konvertera dig"--istället för att säga: "Lämna mig ifred!"
  • Inte skryta om hur mycket bättre ditt politiska tänkande är än andra. Berätta inte bara dina synpunkter, visa dem genom att arbeta för din sida och bidragande tid eller pengar.
  • Kom alltid ihåg: Förbättring i någon form kräver ändring. Du bestämmer om fördelarna uppväger nackdelarna.
  • Som liberalism, konservatism är inte dåligt - det är bara ett sätt att tänka att luta sig åt höger som människor över hela världen prenumererar på.Konservatism är inte heller för Förenta staterna, det kan hittas i politiska partier i Kanada, Storbritannien, Indien, Japan, Pakistan, Frankrike och andra länder som har demokratisk regel.
  • Varningar

    Fånga inte i minutens detaljer (20 sekunders ljudbett) att nyheterna fokuserar på att titta på den större bilden för hela din stad, län eller land, inte bara en mindre aspekt.
  • Inte ta upp politik om du inte finner att den andra personen är villig att prata om det.
  • Slutligen, glöm inte att du fortfarande kan vara konservativ medan du stöder liberala vyer eller andra politiska åsikter. Din dominerande vyer eller majoritet av dina åsikter kan vara konservativa för att du ska klassificeras som konservativ. Att vara konservativ bör inte innebära att du uppmuntrar fela idéer och orättvisa politik bara för att det har varit så sätt i tradition, till exempel, tvingar kvinnor att vara mot abort. En del av att vara intelligent och underhåll av moraliska värden kasserar felaktiga idéer som har praktiserats i historien och håller rätt idéer. Oavsett vad dina politiska idéer är, stöder alltid vad som är rätt och bara, vilket är det ultimata målet med lag.
  • Vissa säger, "Jag diskuterar inte politik eller religion." och det kan kallas personlig eller privat, men det är inte riktigt privat eftersom det påverkar alla. Politikseffekter är mycket offentliga. Falla inte för att inte fråga om att diskutera synpunkter på politiken... Eller du kan vara begränsad som standard från att kunna påverka politisk tanke (när det inte finns några frågor om olika visningar).
  • Tryck inte på logik från personer som döljer sina politiska och / eller religiösa värderingar och blir arg när de känner sig utmanade att förklara sina övertygelser, men kan inte förklara... De kan rösta på kandidater som vill att regeringen ska kunna köra många områden i ditt liv, och de kan inte eller är villiga att tala öppet eller logiskt för att stödja vad de tror.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande