Hur man övertygar ditt barn att inte gå i krig

Att se ditt barn vill gå i krig är svårt på någon förälder. Även ignorera personliga övertygelser om våld, krig är fylld med faror och svårigheter som ingen icke-veteran kan tänka sig. Om ditt barn är intresserad av att ansluta sig till de väpnade styrkorna under krigstid är det viktigt att vara öppet för sina skäl och höra dem. Du kan också presentera rättvist till dem de skäl du vill att de inte ska gå. Det slutliga beslutet kommer att vara deras.

Steg

 1. Bild med titeln övertyga ditt barn att inte gå till krigssteg 1
1. Prata med ditt barn och förstå varför de vill gå i krig. Lyssna noga på deras anledningar - du kan lära dig något om ditt barn som du inte visste förut. Se till att de vill gå i krig för att tjäna sitt land, och inte att komma ifrån något hemma. Om anledningen till att de ger är den senare, hjälp dem att hitta ett sätt att hantera sina problem på ett mer konstruktivt sätt.
 • Bild med titeln övertyga ditt barn inte att gå till krig Steg 2
  2. Visa ditt barn hur mycket du älskar dem och skulle sakna dem om de lämnade för krig. Självklart bör du visa dem tillgivenhet och tacksamhet genom sina liv, inte bara för att stoppa dem från att anskaffa, men att betona dina känslor vid denna tidpunkt kan sväva sitt beslut.
 • Bild med titeln övertyga ditt barn inte att gå till krig Steg 3
  3. Visa din barnkrigsstatistik. Det finns en mycket verklig men liten möjlighet att de kan återvända avliden, handikappade eller med psykiska problem. Se till att de förstår riskerna.
 • På flipsidan, var rättvist om fördelarna med militärtjänst. Det kan vara en stor karriär boost och lära värdefulla livs- och arbetsförmåga. De kommer inte att finna det svårt att hitta anställning efteråt. Titta på arbetslöshet mellan veteraner - de är sväskande låga.
 • Bild med titeln övertyga ditt barn att inte gå till krig Steg 4
  4. Fråga veteraner du vet att dela sina erfarenheter. Det bästa sättet för ditt barn att tänka på är att prata med en aktiv tjänstemedlem och lära sig sanningen från någon som vet det i första hand. Ett anti-krigs protester kommer att måla en förspänd bild, liksom en krigsupporter som aldrig har varit ute i slagfältet själva.Ha ditt barn prata med någon som redan serverar, vem du vet kommer att vara helt ärlig om vad de har gått igenom.
 • Bild med titeln övertyga ditt barn inte att gå till krigssteg 5
  5. Se till att ditt barn förstår militärens funktion. När en person går med i de väpnade styrkorna får de inte välja vilka krig de kämpar. De är skyldiga att tjäna sin nation utan fråga tills de är urladdade.
 • Dessutom finns det inget ställt schema för de timmar ditt barn kommer att fungera. I genomsnitt arbetar servicemedlemmar i stridsvapenjobb från 7 A.m. till 4 p.m. När den utplaceras, försöker militären att inte överstrykas sin arbetsbelastning, men när det är utomlands, fungerar en servicemedlem vanligtvis en genomsnittlig 9-12 timmars dag. Medan deployerade arbetar servicemedlemmar genom helgdagar och helger. Men militär lön är dock mycket tillräcklig. I genomsnitt tjänar en servicemedlem till cirka 20% mer än sina civila kamrater när du är i alla extrafunktioner.
 • Bild med titeln övertyga ditt barn att inte gå till krigssteg 6
  6. Förklara för ditt barn att disciplinen i militären är absolut. Den vanligaste formen av straff är en "röksession" och skrek på, där den förekommande tjänstemedlemmen gör intensiv träning för en kort tid att komma ihåg att inte göra misstaget igen.
 • Bild med titeln övertyga ditt barn inte att gå till krigssteg 7
  7. Se till att de förstår åtagandet. Ditt barn måste veta är att någon som ansluter sig till militären inte helt enkelt kan avgå på grund av avtalsförpliktelser. Militären investerar mycket tid och pengar till utbildning varje rekrytering. Om ditt barn bestämmer att militären inte är för dem, hjälpa och stödja dem för att avsluta sin nuvarande anmälningsperiod.
 • Rekryter vars anmälningsperioder är skurna är inte förebilder för ditt barn - de är vanligtvis drogmissbrukare eller de går AWOL (frånvarande utan ledighet). Militären tolererar inte droger eller personer som inte kan uppfylla sina kontrakt ärade. Om ditt barn nyligen har kämpat med missbruk eller andra allvarliga personliga problem, klart för dem att de inte är lämpliga för arméns uppföranderder.
 • Bild med titeln övertyga ditt barn att inte gå till krig Steg 8
  8. Vara stödjande. Om du har försökt allt och ditt barn är fortfarande fast beslutet att gå med i väpnade styrkor, låt dem veta att du älskar dem och stöder dem. Kom ihåg att de i slutet av dagen är en juridisk vuxen och ansluter sig till de väpnade styrkorna är deras beslut. En förälder behöver också inse att att gå med i militären är inte en dödsfattande-få medlemmar är i strid, ännu färre ser döden eller döda någon själva. Det kommer inte att vara till hjälp för dig eller ditt barn att bli förskjutna innan de lämnar, så spendera så mycket tid tillsammans som du kan innan de deployeras.
 • Tips

  Insistera på att ditt barn talar med tidigare och aktiva tjänstemän.
 • Om personliga friheter är viktiga för ditt barn, gör det klart att dessa friheter motsätter sig den väsentliga strukturen och funktionen av militären, och att ditt barn inte kommer att få många medan de utplaceras.
 • Känna till den taktik som används av rekryterare som entreprenör.
 • Skulle ditt barn anlita: Se till att alla och alla löften, garanterade jobb / karriärområden, lön, tullstolpe, etc. Skriftligen skriftligen i form av ett officiellt kontrakt som skrivits av rekryteraren som gör löftet, rekryteringen och åtminstone ett vittne (det officiella kontraktet kommer att undertecknas och skrivas ut på ledamöter).
 • Gå till så många möten med rekryterare som möjligt. Du kan visa ditt support och ställa frågor under och efter så att de ska rensa upp missuppfattningar, markera goda och dåliga punkter och se till att ditt barn har ett totalt perspektiv innan de fattar sitt beslut.
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande