Hur man blir president för förenta staterna

Att bli USA: s president är inte en lätt uppgift, och det kräver en otrolig mängd hårt arbete, engagemang och tur. Men om du lyckas med att utföra en sådan otrolig prestation, tjänar du en plats i historikböckerna och får möjlighet att hjälpa miljontals amerikanska medborgare på sätt som ingen annan kan. Genom att börja tidigt och tänka på din karriär kan du göra en riktig skillnad i ditt samhälle och din nation.

Steg

Del 1 av 5:
Uppfyller behörighetskraven
  1. Bildbeteckningen blir president i Förenta staterna Steg 1
1. Bevis att du är en naturlig född amerikansk medborgare. Ditt födelsecertifikat visar när och var du föddes, så du behöver det för att få processen igång. Detta är ett krav att undvika utländsk inflytande, oavsett hur liten det är. Om du föddes utomlands, kan du räknas som en amerikansk medborgare om en eller båda dina föräldrar var amerikansk vid tiden för din födelse.
  • Om du inte hittar ditt födelsecertifikat eller du behöver en ny, kan du förbjuda det Från din statens vitala registerkontor.
  • Så länge du är en naturlig född amerikansk medborgare, har ditt kön, religion och kultur ingen betydelse för huruvida du kan vara presidenten eller inte.
  • Bildbeteckningen blir president i Förenta staterna Steg 2
    2. Sväng 35 år gammal. När de ursprungliga författarna av konstitutionen tänkte på krav, ville de ha en president som skulle vara klok och mogen. Ålderskravet för Förenta staternas president är högre än något annat politiskt kontor, och det uppmuntrar människor som har erfarenhet av att regeringen ska ansöka.
  • Medelåldern för en sittande president är 55 år gammal.
  • Bildbeteckningen blir president i Förenta staterna Steg 3
    3. Bor i USA i minst 14 på varandra följande år. Det innebär att du måste ha bott på amerikansk mark under de senaste 14 åren av ditt liv, eller längre. Du kan bevisa att du har bott i ett område genom att visa ditt nuvarande pass eller ditt födelsecertifikat.
  • Detta är igen för att undvika utländskt inflytande och se till att du är uppdaterad med politik i Amerika.
  • Del 2 av 5:
    Bli en lämplig kandidat
    1. Bildbeteckningen blir president i Förenta staterna Steg 4
    1. Få gott om utbildning. Medan det inte finns några pedagogiska krav eller erfarenheter som krävs, har de flesta presidenter haft avancerade grader och studerat lag eller verksamhet innan de ingår politiken. Du är bäst av att ta klasser i historia, sociologi, lag, ekonomi och internationella relationer.
    • 31 presidenter har haft någon form av militär erfarenhet, men det numret är mycket skevt till det förflutna - det är inte lika vanligt som det en gång brukade vara. Så medan han gick med i militären är ett alternativ, är det inte en nödvändighet.
  • Bildbeteckningen blir president i Förenta staterna Steg 5
    2. Välja ett politiskt parti. Varje president körs på plattformen för deras politiska parti, och du måste ta en hård hållning på vilken du stöder genom ditt arbete och karriär. Medan du har möjlighet att stänga av din fest när som helst, bör du börja undersöka policyer och bestämmer vilka som verkar bäst för dig så snart som möjligt. När du registrerar dig för att rösta, lägg ner ditt politiska parti för att visa ditt stöd för det.
  • De viktigaste 2 parterna är demokratiska och republikanska, men det finns också mindre partier, som det libertariska partiet och den gröna parten som är mindre och mer specifika.
  • Bildbeteckningen blir president i Förenta staterna Steg 6
    3. Sök ut en politiskt relaterad karriär. Även om detta inte är skrivet i böckerna, i allmänhet börjar presidentens hoppfulla i den politiska arenan på en mycket mindre skala. Så bli involverad i ditt samhälle! Kör för borgmästare, guvernör, senator, eller någon annan representant för ditt tillstånd. Det är det bästa sättet att få ditt namn där ute.
  • Det gör du inte ha att göra detta. Du kan vara någon typ av gemenskapsorganisatör, advokat eller aktivist också. Det är bara att du får ditt namn i ringen, lära känna människor, och få folk att veta att du är det enklaste sättet att få ditt namn på den stora biljetten i slutet av allt.
  • Bildbeteckningen blir president i Förenta staterna Steg 7
    4. Volontär inom ditt samhälle. Precis som att starta en karriär är bra för att få ditt namn där ute, sätter du i din tid och ansträngning för gratis ett bra sätt att visa ditt engagemang och offer. Du kan frivilligt för politiska partier och kandidater för att hjälpa till med att du tror på och få ditt ansikte där ute som en blomstrande medlem i samhället.
  • Om du fortfarande är på college, leta efter praktik i närheten för att få din fot i dörren.
  • Volontärupplevelse kan också leda till karriärmöjligheter nerför linjen.
  • Del 3 av 5:
    Att bli kandidat till president
    1. Bildbeteckningen blir president i Förenta staterna Steg 8
    1. Tänk på varför du vill bli presidenten. Att bli USA: s president är inte lätt, och gör det verkliga jobbet ganska svårt också. Innan du fortsätter ner vägen mot ditt mål, gör en liten själsökning för att se varför du vill bli president och om du kan hantera trycket och svårigheter kan det komma med.
    • Det finns också en stor chans att du inte kommer att bli presidenten, så du borde komma överens med det också.
  • Bildbeteckningen blir president i Förenta staterna Steg 9
    2. Prata med din familj och vänner. Att bli president inkluderar en grusande kampanj där varje bit av ditt personliga och professionella liv kommer att plockas från media och dina konkurrenter. Det blir tufft på dig, men det kommer också att vara tufft på din familj. Du kommer att flyta till och från under din kampanj med mycket lite tid för din make och barn, så prata med dina nära och kära innan du fortsätter.
  • Det finns också säkerhetsproblem som kommer med körning för president. Du bör prata med din familj och vänner om den extra säkerhet du alla kan behöva under de kommande månaderna.
  • Bildbeteckningen blir president i Förenta staterna Steg 10
    3. Prata med ditt politiska parti om att springa. Ta reda på vad de letar efter, vem din tävling är och vad du skulle behöva göra för att få sitt stöd. Om du är backad av ditt eget politiska parti, är du mycket mer benägna att komma framåt under kampanjsäsongen.
  • De kan också hjälpa dig att hitta finansiering för din kampanj.
  • Bildbeteckningen blir president i Förenta staterna Steg 11
    4. Utnämna din kampanjchef. När det är dags att komma på din kampanj måste du anställa någon för att hantera logistiken. Välj någon du känner och litar på vem som också har erfarenhet av politik, fundraising och samlar så att de kan hjälpa dig att främja dig själv.
  • Du kan förvänta dig att din kampanjchef ska hantera ditt turneringsschema, gör affischer och samordnande av volontärer.
  • Bildbeteckningen blir president i Förenta staterna Steg 12
    5. Höj pengar från givare. Politiska kampanjer är dyra, och du kommer att behöva mycket pengar för att komma igång. Ring någon du kan tänka på vem som kan backa din kampanj och fråga dem om en liten, måttlig eller stor summa pengar för att hjälpa dig att marknadsföra dig själv och din politik.
  • Du kan kontakta lokala företag, ideella organisationer eller bara amerikanska medborgare.
  • Du kan också fråga din politiska parti om de kommer att hjälpa till att finansiera din kampanj.
  • Bildbeteckningen blir president i Förenta staterna Steg 13
    6. Bilda en förberedande kommitté. Denna kommitté kan "testa vattnet," eller bestämma vad dina chanser är. Det är det vanliga första steget att börja på presidentbanan. Har din kampanjchef samla en grupp politiska yrkesverksamma för att räkna ut dina chanser att vinna ordförandeskapet och sedan ändra din strategi därifrån.
  • Utnyttja din förberedande kommitté för att bedöma nivån på synlighet som du har i allmänheten (I.e, din chans att lyckas) och rekommendera kampanjstrategier, teman och slogans. Kommittén bör också rekrytera potentiella givare, godkännanden, personal och volontärer och skriva positionspapper och tal. Om allt går bra, börjar de organisera i de viktigaste staterna (Iowa, New Hampshire, etc.)
  • Bildbeteckningen blir president i Förenta staterna Steg 14
    7. Registrera med Federal Val Commission (FEC). När du börjar ta emot donationer eller spendera pengar på över $ 5.000 måste du registrera dig. Även om det inte betyder att du är officiellt springa, förutsätter FEC i grunden att du är.
  • Var noga med att lämna in ett uttalande om kandidatur inom 15 dagar efter det att tröskelvärdet på $ 5 000.
  • Efter det uttalandet är inlämnad, har du 10 dagar att lämna in ett uttalande om organisation.
  • Du måste också rapportera kampanjintäkter och utgifter till FEC kvartalsvis.
  • Bildbeteckningen blir president i Förenta staterna Steg 15
    8. Förklara din kandidatur offentligt. Detta är ett tillfälle att hålla en rally för supportrar och väljare. Välj en plats i din hemstad eller ett område där du har mycket stöd, värd en rally med gästhögtalare och supportrar. Du kan också använda detta som ett tillfälle att sälja t-shirts, knappar och bildekaler med ditt namn på dem.
  • Se till att du bjuder in media så att du kan televisera din kandidatur också.
  • Del 4 av 5:
    Få vald president
    1. Bildbeteckningen blir president i Förenta staterna Steg 16
    1. Vädja till genomsnittliga amerikaner. För att bli president, måste du skaka hand, delta i småstadsevenemang och besöka fabriker, veteraner, kyrkor, gårdar och företag. Du måste lägga bort de diamant manschettknapparna i din och rulla upp din khakis.
    • Al Gore sa att han uppfann internet. John Edwards hade en affär. Mitt Romney sa att hälften av amerikanska väljare inte betalar skatter. Det är bara tre saker amerikaner inte tycka om. Var du än är - om du tror att du spelas in eller inte är på ditt bästa beteende. Allmänheten glömmer inte lätt dessa saker.
  • Bildbeteckningen blir president i Förenta staterna Steg 17
    2. Vinna primära val, kausioner och delegater. Varje stat har ett annat sätt att välja en president: en caucus, en primär eller en kombination av de två. Att vinna de bidrag du delegerar som väljer att vara på presidentens biljett, firade vid partiets nationella konvention det året.
  • Varje tillstånd är lite annorlunda, och festen själva är olika också. Republikaner har "lovat" och "obegriplig" Delegater-demokrater har "pantsatta delegater" och "Super Delegates." Vissa är ett vinnare-ta-allt system, medan andra ger dig en procentandel av delegater för att matcha den procentuella rösterna du fick.
  • Bildbeteckningen blir president i Förenta staterna Steg 18
    3. Delta i din partys konvention. När du kommer fram som den starkaste kandidaten i ditt politiska parti, kommer din fest att hålla en konvention där alla delegater kommer att lova sitt stöd för din kandidatur. Det brukade vara att konventet var faktiskt där delegaterna röstade, men nu finns det mediasäckning där alla redan vet vem som vann, så det är lite mer symboliskt. Hur som helst är det en fest i ditt namn.
  • Det är en dag där varje part föredrar att koncentrera sig på hur fantastiskt de är istället för hur hemskt den andra är. Så njut av den kortlivade positiviteten!
  • Det här är också där du kommer att förklara din löpande kompis. Det här är ganska stort - om folk inte godkänner ditt val kan du förlora röster, så tänk igenom det.
  • Bildbeteckningen blir president i Förenta staterna Steg 19
    4. Kör i det allmänna valet. Detta är ett smalt fält som ofta gropar två stora kandidater mot varandra, en från republikanska partiet och en från det demokratiska partiet. Här kommer människor över hela landet att ha möjlighet att rösta på sin kandidat.
  • Vid denna punkt har du rådgivare och administratörer som gör det mesta av bakgrundsarbetet för dig så att du kan fokusera på att nå ut till medborgarna och få röster.
  • Gå in i tävlingen som en tredje part om du inte har stöd av en stor fest, men vill fortfarande vara president. Andra parter som stöder presidentkandidater inkluderar den gröna parten, naturlagstiftningen och Libertarian part. Presidentkandidater har också kört som oberoende.
  • Del 5 av 5:
    Komma till Vita huset
    1. Bildbeteckningen blir president i Förenta staterna Steg 20
    1. Hålla fast vid dina synpunkter och dina löften. Fortsätt vara ditt karismatiskt själv, och se till att dina talskrivare är på toppen av sitt spel. Få ordet där ute om vad du tror på och vad du vill göra för landet, och håll sedan till det. Håll din bild så konsekvent och ren som möjligt.
    • Inte bara kommer det att vara ditt ord, men det blir din bild överallt-reklamfilmer som du har godkänt (inklusive attack-annonser), YouTube-videor, bilder från ditt förflutna, etc. Oavsett vad som kastas på dig, måste du ta det i strid.
  • Bildbeteckningen blir president i Förenta staterna Steg 21
    2. Går bra i presidentens debatter.Inte bara måste du veta dina åsikter, du måste också veta din motståndares åsikter, också. Tala på ett sätt som är övertygande till allmänheten, samtidigt som bygger upp din egen kampanj och deflaterar den andra. Gör lite forskning på förhand om vad som är omröstning bra i allmänheten och stanna på varumärket för din kampanj.
  • När John F. Kennedy stirrade rätt in i kameran med sin solbränna, unga själv, svettiga, kommande-out-of-the-influensa nixon inte fick en chans. Charisma kommer dig en lång väg här, så spela det upp till max.
  • Bildbeteckningen blir president i Förenta staterna Steg 22
    3. Vinna presidentvalet. Du måste göra mer än att vinna den populära omröstningen, som är tally av alla röster till din fördel. Du måste också vinna valskolan. 270 röster och du har det! Som rösterna rullar in den första tisdagen efter den första måndagen i november, försök att inte bita naglarna eller dra ut ditt hår. Du kan sova när allt är sagt och gjort.
  • Varje stat har ett visst antal väljare baserat på dess storlek och befolkning. För att bli president måste en kandidat ha mer val om röster än den andra. I händelse av slips kommer representanthuset att bestämma vem som vinner valet.
  • Bildbeteckningen blir president i Förenta staterna Steg 23
    4. Få invigd den 20 januari. När alla rösterna räknas har du några månader att förbereda dig innan du går in på kontoret. Den 20 januari är du invigd framför hela landet och startar officiellt din term som Förenta staternas president.
  • Den gamla presidenten kommer symboliskt att lämna sin position över till dig så att du kan börja din term.
  • Tips

    Få dig där ute. Göra vänner med så många människor som möjligt, och det gör inte ont om de är rika! Kom ihåg att du inte kan betala för din kampanj, allt själv!
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande