Hur man hittar din politiska synvinkel

Politikens värld är väldigt komplex och dynamisk, och det finns många aspekter att lära och överväga innan man bestämmer sig för din egen politiska synvinkel. Det är viktigt att du bekanta dig med regeringens strukturer och händelser, och att diskutera viktiga frågor - oavsett om de är kära eller lokala politiska siffror, om möjligheten uppstår. När du är informerad kan du reflektera över dina egna känslor och åsikter för att bestämma din politiska synvinkel.

Steg

Del 1 av 3:
Bli informerad om politik
  1. Bild med titeln Hitta ditt politiska synpunkt Steg 1
1. Borsta upp med din kunskap om regeringen. Innan du påbörjar ett försök att hitta din politiska hållning är det viktigt att förstå ditt system för regering, både på lokal och federal nivå. Konsultera böcker, vetenskapliga tidskrifter, välrenommerade webbpublikationer eller andra tillförlitliga källor för att förstärka din kunskap om ditt eget politiska system. Ta dig tid att lära dig om de olika grenarna av regeringen, organisationen av regeringen som helhet, och hur saker fungerar inom det systemet.
  • Bild med titeln Hitta ditt politiska synpunkt Steg 2
    2. Fråga dina föräldrar och andra familjemedlemmar om sina politiska lutningar. Det sätt du tog upp kan påverka din kunskap om och engagemang med politik. Om din familj inte brukar diskutera politiska frågor, stimulera dialogen att få lite insikt om vad deras politiska lutningar är. Var noga med att förmedla att ditt intresse är en av äkta nyfikenhet av närmar sig ämnet så neutralt som möjligt, och genom att markera din egen strävan efter politisk riktning (e.g. "Jag utforskar mina egna politiska övertygelser. Skulle du tänka dig att dela lite om dina egna politiska övertygelser med mig?"). Följ med frågor som:
  • "Hur länge har du stött på din politiska parti?"
  • "Vilken plattform (er) vann dig över med den här festen?"
  • "Har dina politiska övertygelser förändrats över tiden?"
  • "Vilka problem är viktiga för dig mest?"
  • Bild med titeln Hitta ditt politiska synpunkt Steg 3
    3. Lär dig om historien om stora politiska partier. Göra en punkt för att lära sig historien om stora politiska partier att få en bättre förståelse för vad de verkligen står för. Till exempel framkom de flesta större europeiska och nordamerikanska politiska partier på 1800-talet som grupper av individer organiserade för att vinna och utöva politisk makt. Över tiden har plattformarna (eller värdena) av varje part skiftat som svar på kulturella och politiska frågor av dagen. Att förstå hur varje politiskt parti i din nation härstammar och utvecklats är nyckeln till att förstå huruvida du håller med sina positioner på viktiga frågor eller inte.
  • Bild med titeln Hitta ditt politiska synpunkt Steg 4
    4. Förstå de viktigaste skillnaderna mellan parterna. Antalet större politiska partier varierar av nation, men som en allmän regel faller de flesta parter någonstans mellan liberala och konservativa ideologier. Lär dig vad dessa trosstrukturer representerar för att få en bättre känsla av dina egna politiska känslor. Liberala partier stöder en tro på att regeringen bör garantera jämlikhet, ge sina medborgare och lindra sociala problem. Konservativa parter betonar personlig frihet, fria marknader, starkt nationellt försvar och begränsad statlig inblandning. Även hänvisat till som "vänster vinge" och "högra vingen," Dessa kontrasterande ideologier skiljer sig mycket på många viktiga frågor. Till exempel:
  • Gun Control: Liberaler förespråkar ofta för strängare vapenstyrningslagar och tror att det är regeringens roll att skydda medborgarna, medan konservativa betonar rätten för medborgarna att bära vapen och skydda sig själva.
  • Samma kön äktenskap: Liberaler stöder lika äktenskapsrättigheter för alla oavsett sexuell läggning, medan konservativa i allmänhet motsätter sig samma köns äktenskap.
  • Dödsstraffet: Liberaler ser vanligtvis dödsstraff som omänsklig och vill avskaffa det, medan konservativa tror att dödsstraffet är ett viktigt element i rättssystemet och ett passande straff för mördare.
  • Bild med titeln Hitta ditt politiska synpunkt Steg 5
    5. Kommunicera med valda tjänstemän och festkandidater. Om du har några frågor om nuvarande regeringens policy eller rutiner, adressera dem direkt till dina valda tjänstemän med hjälp av kontaktinformation tillgänglig online. Använd sådant tillfälle att ställa frågor som bryter igenom volymens slöja och löften - om du märker att en viss fråga verkar ha blivit förbisedd av en part eller politiker, tackla det med en fråga som "Jag har" t hörde dig kommentera den här frågan hittills. Kommer du att förtydliga din hållning på det och planerar att ta itu med det inom en snar framtid?"
  • Radio-samtal visar, kandidatforum och debatter, medborgerliga eller rådhusmöten, och webbchats kan också presentera möjligheter att ta itu med politiska kandidater och valda representanter direkt.
  • Bild med titeln Hitta ditt politiska synpunkt Steg 6
    6. Håll dig uppdaterad om politiska nyheter. Att hålla sig ajour med politiska händelser är ett utmärkt sätt att bilda dina egna åsikter om ämnet. Titta på nyheterna, läsa tidningar och kontakta andra icke-partisanska källor regelbundet. Dessutom, titta på en av de många appar som kan hjälpa dig att hålla reda på det ständigt föränderliga politiska landskapet.
  • Del 2 av 3:
    Bedömning av dina egna politiska övertygelser
    1. Bild med titeln Hitta ditt politiska synpunkt Steg 7
    1. Ta ett test på Internet. Det finns quizzer tillgängliga online som hävdar att en individs politiska typologi är baserad på deras svar på en rad frågor. Fyll i några av dessa quizzer och jämför resultaten för att se om de är konsekventa. Medan resultaten av frågesporten inte kan vara ofullständigt kan processen att slutföra frågesporten uppmuntra dig att överväga vissa problem på en djupare nivå än vad du tidigare har.
  • Bild med titeln Hitta ditt politiska synpunkt Steg 8
    2. Följ din gut känsla. Undersök retoriken och plattformarna för politiska siffror i media så nära som möjligt. Titta på tv-debatter och intervjuer, läs tidningsartiklar och kontakta tillförlitliga onlinekällor för att hålla fast vid nyheter om olika politiska partier och problem. Notera dina gutreaktioner och vilka ringar sanna för dig genom att fråga dig själv:
  • Håller du med / är oense med den här personen / det politiska partiet?
  • Tror du att den här politiker är pålitlig?
  • Gör de saker som den här personen säger är meningsfullt för dig, eller inte?
  • Bild med titeln Hitta ditt politiska synpunkt Steg 9
    3. Tänk på vårdfrågor. Din hälsa är en fråga om stor betydelse, så överväga dina övertygelser och prioriteringar på detta område när du bestämmer din politiska hållning. Som en allmän regel stödjer konservativa privathälsovård, distribuerad av marknaden med minimal regeringstörning och tror att alla som kan betala för sin egen hälso- och sjukvård bör göra det. Liberaler tror att hälso- och sjukvården är en grundläggande rätt som ska distribueras till alla medborgare av regeringen.
  • Liberaler stöder i allmänhet också legaliseringen av läkareassisterad självmord och abort, medan konservativa motsätter sig både med tanken på att de devalverar det mänskliga livet.
  • Bild med titeln Hitta ditt politiska synpunkt Steg 10
    4. Tänk på dina tankar om utbildning. Utbildning är ett ämne av stor betydelse att du bör tänka på noggrant, oavsett om du har barn eller helt enkelt har starka åsikter om utbildningssystemet. Vänsterpartier tror på det offentliga skolsystemet, och känner att regeringen bör rikta mer pengar mot att förbättra dessa skolor. Högervingarpartierna tenderar att stödja ett mer privatiserat utbildningssystem, där stipendier kan tilldelas studenter för privata eller charterskolor (offentliga skolor som arbetar oberoende) - tanken är att konkurrensen skapad av detta stipendium eller skolkupongsystem kommer att förbättra kvaliteten på utbildningen.
  • Bild med titeln Hitta ditt politiska synpunkt Steg 11
    5. Bedöm dina känslor om skatter och välfärd. Vänster- och högeridéer om beskattning och välfärd är väldigt annorlunda - den tidigare stöder högre skatter och en större regering för att ge de mindre lyckliga, medan den senare stöder lägre skatter och en liten regering. Vänstervingen stöder också högre beskattning av personer med större inkomster. Tänk på dina övertygelser om denna mycket divisiva fråga, som medborgare och skattebetalare, för att ytterligare utvärdera din övergripande offentliga ståndpunkt.
  • Bild med titeln Hitta ditt politiska synvinkel steg 12
    6. Forskning Energi och miljöfrågor. Liberal och konservativa övertygelser skiljer sig mycket på miljöfrågor, särskilt om ämnet klimatförändringar. Liberaler tror att den globala uppvärmningen är resultatet av överdriven förbränning av fossila bränslen och stödlagar för att minska koldioxidutsläppen, på samma sätt tror de att regeringen bör subventionera program för att hitta alternativa energikällor.Många konservativa uppvisar uppfattningen att människor kan få den effekten på klimatet och motsätta sig lagar för att minska utsläppen. Gör lite forskning för att bättre förstå vetenskapen bakom dessa frågor, vilket gör att du kan bedöma dina egna övertygelser om dem. Konsultera källor som:
  • Tidning och vetenskapliga tidskriftsartiklar
  • Välrenommerade webbplatser
  • Dokumentärfilmer på ämnet
  • Del 3 av 3:
    Välja din anslutning i USA
    1. Bild med titeln Hitta ditt politiska synpunkt Steg 13
    1. Lär dig om oss historia och stora amerikanska politiska partier. Strukturen i den amerikanska regeringen är komplex, så försök läsa på den för att få en bättre förståelse innan välja ett politiskt parti att stödja. Ge extra uppmärksamhet åt de stora politiska partiets historia - USA är i huvudsak ett tvåpartssystem, så att bli bekant med bakgrunden och utvecklingen av de republikanska och demokratiska partierna är en bra idé. Hålla sig ajour med aktuella problem som parterna kolliderar på (e.g. Gun kontroll, invandringslagar, etc.).
  • Bild med titeln Hitta ditt politiska synpunkt Steg 14
    2. Gör ett jämförelseblad av republikanska och demokratiska värderingar. Som en allmän regel är republikanska plattformar baserade på konservativa övertygelser, medan demokratiska plattformar speglar liberal ideologi. Det bästa sättet att förstå var varje part faller på viktiga frågor är att undersöka och organisera information på ett tydligt sätt - eftersom demokrater och republikaner tenderar att falla på motsatta ändar av de flesta problem, fungerar denna typ av jämförelse bra. Försök börja med en grundläggande "för" och "mot" Lista, med information som:
  • Republikaner: För lägre skatter, mindre regering, dödsstraff, fri marknadshälsovård - mot långsiktig välfärd, pistolstyrning, äktenskap med samma kön
  • Demokrater: För högre skatter, större regering, pistolkontroll, välfärd (inklusive långvarig välfärd) - mot privatiserad vård och utbildning, dödsstraffet
  • Bild med titeln Hitta ditt politiska synpunkt Steg 15
    3. Överväga tredje part. Medan de demokratiska och republikanska partierna har dominerat det amerikanska politiska systemet sedan mitten av 1800-talet, finns 52 andra parter. Medan tredje parter ofta anses vara en slösad omröstning, har de haft sina egna i USA med stöd av medborgare som är missnöjda med landets två dominerande partier. De mest aktiva tredje parterna i USA är:
  • Libertarian parti: det tredje största politiska partiet i regeringen - främjar minskat regeringens engagemang
  • Den gröna parten: En part fokuserade främst på miljö- och socialrättsliga frågor
  • Reformpartiet: En måttlig, centrist, populistisk parti
  • Konstitution Parti: En part som förespråkar förnyad trovärdighet till Förenta staternas grundande dokument (I.e. Förklaringen av oberoende, konstitutionen och rättighetsberättelsen)
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande