Hur man känner sig full utan att dricka

Många tycker om den buzz som de känner när de dricker alkohol. Dricker kan sänka hämningar eftersom det släpper ut dopamin, en kemikalie som gör att du känner dig lyckligare. De flesta tycker om ökad lycka! Det finns dock många potentiella problem med att dricka alkohol, inklusive fysiska och känslomässiga biverkningar. Dessutom kan tillgång till alkohol ibland hindra människor från att dricka. Lyckligtvis finns det många sätt att uppnå en buzz utan att dricka. Att försöka nya saker kan vara lika effektiva när man försöker fånga den känslan.

Steg

Metod 1 av 3:
Ha ett äventyr
  1. Bild med titeln känner sig full utan att dricka steg 1
1. Slå på gymmet eller den lokala parken. Övning är ett av de mest kända sätten att uppleva en berusad känsla utan att imbibera i alkohol. Få en vanlig kardio-session i frisätter din kropps endorfiner, seratonin och dopamin, som är kemikalier i din hjärna. När de släppts kan dessa kemikalier skapa en slags euforisk känsla, inte till skillnad från känslan av att vara full.
  • Att träna regelbundet kan göra en bestående inverkan på ditt humör. Hitta en träningsplan som passar dig. Om du är social, försök att gå med i en gruppklass, som kardiodans eller boot camp. Om du värdesätter lite ensamhet, överväg att ta igång.
  • Bild med titeln känner sig full utan att dricka steg 2
    2. Gå bungee hoppning. För många människor är rush som kommer från extrema sporter den bästa typen av högt du kan få. Om du letar efter en tankeväckande upplevelse som inte innebär att dricka, finns det många alternativ för dig. Till exempel kan du försöka sky-dykning, forsränning eller snowboard. Alla dessa aktiviteter har en betydande inverkan på ditt mentala tillstånd, liksom att vara fysisk träning.
  • Försök leta efter lokala äventyrsgrupper i ditt område. Ofta kan du gå med i en grupputflykt för något som bergsklättring eller hängflygning. Detta kan skära ner på kostnaden för extrema sporter, och hjälpa dig att göra nya vänner som delar detta intresse med dig.
  • Bild med titeln känner sig full utan att dricka steg 3
    3. Bli kär. Människor som har varit kär har beskrivit sig som att känna sig gynna och out of control. Att vara i kärlek - eller lust - kan faktiskt påverka den mänskliga hjärnan på samma sätt som alkohol eller droger kan. När du är kär, är din dopaminnivåer spik, vilket skapar en euforisk känsla. Förutom eufori kan kärlek också få människor att känna sig mindre inhiberade, mer generösa och reducerade stressnivåer.
  • Bild med titeln känner sig full utan att dricka steg 4
    4. Uppleva naturen. Märker du någonsin att du känner dig som en annan person när du är på semester? Det är förmodligen för att många av oss väljer att ta våra raster bort från våra typiska miljöer - och för många människor är din typiska miljö en urban en. När du är på en strand, i bergen, eller vandra i en skog, verkar hjärnan bearbeta information annorlunda. Ljud är högre, färger mer levande, och luften känns annorlunda. Detta är inte till skillnad från känslan av att vara full. Gå ut!
  • Bild med titeln känner sig full utan att dricka steg 5
    5. Åka en berg och dalbana. Din lokala nöjespark kan vara ett bra ställe att hitta den spännande känslan du letat efter. Oavsett om du provar den senaste super-dalbanan, eller ta en spännande vattenresa, det finns gott om attraktioner som kan låta dig känna sig exhilarated. Roller Coasters kan definitivt ge några av samma känslor som du skulle få från att dricka alkohol. Du kan förvänta dig att känna dig yr, wobbly och disoriented. Och ofta, omedelbart redo att gå vidare till nästa resa!
  • Metod 2 av 3:
    Använder din fantasi
    1. Bild med titeln känner sig full utan att dricka steg 6
    1. Slå på några låtar. De flesta har upplevt en känslomässig reaktion på en bit av musik. Det kan höra en favoritlåt från gymnasiet, din bröllop dans sång, eller en gammal familj favorit som provocerar en mycket riktig mental och fysisk reaktion hos människor. Vissa musikstycken kan transportera en individ till en annan tid och plats. Med andra ord kan musik tillfälligt ta bort oss från verkligheten. Musik kan skapa euforiska reaktioner hos individer. Och som allt som rör musik handlar det om din personliga smak.
  • Bild med titeln känner sig full utan att dricka steg 7
    2. Kanal ditt inre barn. Vill känna yr och desorienteras? Barn är experterna! Tänk tillbaka till dina yngre år. Kom ihåg den spännande känslan du fick från att spinna runt och runt i cirklar tills du föll ner? Varför inte prova det igen! Du kan också vända somersaults, eller ta dina vänner och gå till den lokala parken eller lekplatsen. Hitta en kulle att rulla ner, eller gå så hög som du kan på gungorna.
  • Bild med titeln känner sig full utan att dricka steg 8
    3. Skrämma dig dum. Rädsla kan framkalla många av samma känslor som är fulla kan orsaka. En av de gemensamma nämnarna känner en förlust av kontroll. När det är gjort ansvarsfullt kan den här känslan av att vara out of control orsaka en adrenalin - och spänning. , Efter det att ditt sinne logiskt inser att du inte är i någon fara, kan en känsla av giddiness och ljushjärtat sättas in. Vilket gör rädslan värt det!
  • Det finns många sätt att skrämma dig själv. Ta en skrämmande bok, eller titta på en thriller på TV. Bättre än, ta tag i dina vänner och ha ett läger ut i bakgården. Ha en tävling för att se vem som kan orsaka den mest skrikande med den skrämmaste spökhistorien.
  • Bild med titeln känner sig full utan att dricka steg 9
    4. Stanna upp för sent. Känsla groggy är en av de vanligaste reaktionerna på att dricka alkohol. Du kan försöka efterlikna det genom att göra dig så trött som möjligt. Tryck dig själv för att stanna senare än normalt, och läs eller titta på tv tills du tvingar dig att hålla ögonen öppna. Detta kommer att känna att du har haft för mycket att dricka. Det är inte en bra idé att prova den här när du har en viktig dag i skolan eller jobbet kommer upp.
  • Bild med titeln känner sig full utan att dricka steg 10
    5. Dricka kaffe. Eller mycket av någon form av koffein. För mycket koffein i någon form kommer att producera jitters, och kan ge dig den oroliga känslan som du kan få medan du är full. Koffein kan också göra dig mycket mer pratsam och mer villig att vara social. Var försiktig, för mycket koffein är inte bra för din hälsa - mental eller fysisk.
  • Metod 3 av 3:
    Förståelse känner sig full
    1. Bild med titeln känner sig full utan att dricka steg 11
    1. Ändra ditt humör. Känsla Drunk kan definitivt påverka ditt humör. Några av dessa förändringar är positiva, och vissa du skulle förmodligen hellre undvika. Alkohol orsakar kemiska reaktioner i hjärnan, och dessa reaktioner kan också orsakas av andra aktiviteter. Det är därför du kanske kan känna effekterna av att dricka utan att någonsin ta en sipp. Några förändringar i ditt humör kan innehålla en ökad känsla av lycka, giddiness eller spänning. Alternativt kan ditt humör växa mörkare, och du kan uppleva känslor av ensamhet eller ångest.
  • Bild med titeln känner sig full utan att dricka steg 12
    2. Ändra ditt beteende. Känslan av att vara fulla kan få människor att börja agera annorlunda. När kemikalierna i din hjärna har nya reaktioner är det rimligt att förvänta sig vissa förändringar i ditt beteende. Till exempel, när du känner dig full, kan du bli mer social och pratsam. Dessa biverkningar är sannolikt för att du känner dig lite mer avslappnad och självsäker. I andra fall kan du bli återkallad och till och med lite arg.
  • Bild med titeln känner sig full utan att dricka steg 13
    3. Känna sig fysiskt annorlunda. När du känner att du har druckit, kommer du sannolikt att märka några förändringar i hur du fysiskt känner. Du kan börja känna sömnig eller grovt, som om du verkligen vill somna. Yrsel är något annat som människor regelbundet upplever medan de är fulla. Din vision kan suddas, och du kan hitta dig själv med några problem med att balansera när du försöker gå. Människor har vanligtvis också mycket långsammare fysiska reaktioner när de känner sig fulla.
  • Bild med titeln känner sig full utan att dricka steg 14
    4. Njut av nya känslor. Människor gillar att känna en buzz eftersom det känns nytt och intressant. Det kan känna sig spännande, detsamma som att försöka någon ny upplevelse. Att experimentera med dessa nya känslor och effekter kan vara jättekul, så länge du är försiktig. Var noga med att känna till dina gränser och vara medveten om din omgivning när du försöker fånga en buzz.
  • Tips

    Få dina vänner inblandade! Att försöka nya aktiviteter kan vara mycket roligare om du har en grupp som experimenterar tillsammans. Skratt kan vara ett annat sätt att känna en buzz.

    Varningar

    Var försiktig när du försöker nya fysiska aktiviteter. Känna till dina gränser, och sluta om du känner dig för jitterig, yr eller något annat negativt.
  • Var säker när du använder koffein som en stimulans. Också, kör inte om du känner dig yr eller groggy av någon anledning.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande