Hur man tycker om att vara full

Ernest Hemingway, ett av 20-talets mest kända drinkare, en gång quipped, "Jag dricker för att göra andra människor mer intressanta." Kanske har du funnit att du tänkte något liknande när du har fastnat i en besvärlig konversation med en främling i en bar, eller när du är ute på ett datum som är fyllt med smärtsamt långa tystnader. Din omedelbara reaktion kan vara att nå den närmaste flaskan vin tills du kan fly. Men är det ett bättre sätt att njuta av att dricka?Medan alkohol alltid ska konsumeras i moderering, kan du också få rätt mängd buzz så att du kan njuta av din kväll, men kommer inte att känna en sickening baksmälla på morgonen.

Steg

Del 1 av 3:
Förbereder sig för att bli full
  1. Bild med titeln Bli av med ett ölmagge steg 4
1. Reflektera över dina skäl för att dricka. Du kanske tänker, "Jag behöver inte en anledning att bli full! Nu, var är min flasköppnare?" Men berusning är bäst erfaren på en sällsynt basis och främst av festliga skäl.
  • Kanske har du bara accepterats i ditt toppvalsprogram eller tjänat en stor kampanj på jobbet. Om du har jobbat hårt för något, fortsätt och fira (bara gör det inte en nattlig eller till och med veckovis vana).
  • Drick inte för att drunkna dina sorger. Om du bara har blivit dumpad eller går igenom en stor förlust i livet, kommer alkohol bara att göra saken värre eftersom det är en depression.
  • Bild med titeln vara en berusad tårta på Halloween Steg 6
    2. Klänning för tillfället. Om du planerar att bli bråkig berusad, bör du bära bekväma kläder som är lätta att navigera. Om du är väldigt full, kan du hitta det svårt att gå, så gör det inte ännu svårare med långa klackar.
  • Använd kläder som är lätta att navigera när du går på toaletten (vilken alkohol kommer att göra dig ofta). Överväg att donera en lätt, en bit klänning eller ett bekvämt par jeans och en söt topp. Det här är inte dags att prova det komplicerade, en stycke bygel. Mörka kläder kommer också att vara att föredra eftersom de inte kommer att visa fläckar från spill så enkelt.
  • Bild med titeln vet om du är full Steg 17
    3. Få ditt lag redo. Bli inte full hemma ensam i mörkret. Det är bara ledsen. Och forskning har visat att människor som dricker i grupper i allmänhet gör mindre riskabla beslut än när de dricker individuellt.
  • Du borde ha stödjande vänner med dig som är ute efter att ha en bra tid. Berätta för dem före tiden du planerar att dricka lite mer än normalt.
  • Ta inte med den vän som alltid börjar en kamp när du dricker eller den som talar vid 10 decibel högre än normalt. Viktigast, var inte den personen själv.
  • Om du dricker offentligt, se till att du har ett säkert sätt att komma hem. En av dina vänner kan vara en utsedd förare, eller du bör planera att få en taxi / uberresa hem.
  • Bild med titeln Få ett bartending jobb steg 6
    4. Välj en bra dricksplats. Att dricka hemma har sina fördelar som det är allmänt billigare och du behöver inte oroa dig för att komma hem efter en lång natt ute.
  • Försök att dricka på ett ställe du är bekant med eller i ett område av staden som du vet väl. Detta kommer att bidra till att minimera vilken desorientering du kan känna när du blir full.
  • Organisera en speciell utekväll. Finns det en ny bar eller cocktailplats du vill försöka? Inte bara snubbla in i det första vattenhålet du stöter på. Om du kommer att bli full, borde det vara på en plats du gillar.
  • Bild med titeln Njut av smaken av öl Steg 4
    5. Ange dina gränser före tid. Antalet drycker du kan konsumera innan de upplever de farliga effekterna av alkohol beror på ett antal faktorer, till exempel din höjd, vikt och kön.
  • Även om du dricker med målet att få tipsi, försök att inte överstiga mer än en drink per timme (speciellt om du ska dricka i mer än några timmar).
  • Kvinnor bör i allmänhet inte överstiga mer än 4 drycker i alla enskilda kvällsmän bör inte överstiga mer än 5 drycker. Om du konsumerar mer än det här är du på väg till farligt "binge" territorium och kommer sannolikt att drabbas av obehagliga baksmälla konsekvenser nästa morgon.
  • Tänk på följande mätningar för en drink. En öl = 12 oz-ett glas vin = 5oz - en drink av hård sprit = 1.5 oz.
  • Del 2 av 3:
    Bli full
    1. Bild med titeln Undvik att få full steg 3
    1. Höj ditt glas. Din första drink ska vara något du verkligen kan njuta av och njuta av. Börja inte med ett skott eftersom det kommer att kasta av din takt för natten (en drink per timme). Istället väljer du en öl du verkligen älskar eller prova en ny cocktail.
    • Njut av din drink. Alkoholhaltiga drycker kan ha underbara, komplexa smaker. Om du dricker dem för snabbt, kan du sakna det här.
  • Bild med titeln Ät rätt medan gravid steg 8
    2. Ät något. Det är aldrig en bra idé att dricka på en tom mage eftersom det här kan uppmana dig att bli för full för snabbt (så du hoppar över den lite buzzed fasen och går rakt till puking på badrumsgolvet).
  • Vilken mat som helst i magen hjälper till att mildra potentialen i en baksmälla, men det finns några saker som kan särskilt hjälpa till. Alkohol utplånar din kropps butik av vitamin B-12, så du kanske vill äta mat som är rika på detta, som hummus. Alkohol minskar också mängden salt och kalium, så överväga att äta en buljongbaserad soppa på middag.
  • Bild med titeln Undvik att bli fylld steg 13
    3. Dricker alkoholfria drycker, också. Om du vet att du kommer att dricka under timmar (till exempel på middag och sedan gå ut till en bar efteråt), var noga med att ständigt dricka vatten. Detta hjälper dig att hålla en bra takt med din dricka och minska din risk för en baksmälla.
  • Bild med titeln ACT Drunk Steg 9
    4. Utvärdera dina symtom. En bra, måttlig nivå av berusning är när du i allmänhet känner dig sorglös och avslappnad, men har fortfarande ett normalt grepp om din omgivning.
  • Om rummet börjar snurra eller om du finner att du har svårt att gå utan att stöta på saker, sitta ner och sluta dricka alkohol. Växla till vatten, äta ett mellanmål och sitta tills du känner effekterna av din sista drink slitage. Om inget ändras efter en timme måste du be någon att hjälpa dig att komma hem.
  • Bild med titeln ACT Drunk Steg 3
    5. Gör saker som du tycker om. Alkohol är roligaste när du kan associera den med andra saker du älskar. Kanske gillar du verkligen att dansa eller lyssna på levande musik. Kanske älskar du att titta på Cheesy skräckfilmer med dina vänner eller spela festspel. Gör något så att du inte bara är upptagen med nästa drink.
  • Del 3 av 3:
    Förstå riskerna med att dricka
    1. Bilden med titeln motstå uppmaningen att köra fullt steg 4
    1. Lär dig de kortsiktiga riskerna. Naturligtvis kan din roliga natt ut snabbt bli en farlig eller olaglig aktivitet om du inte är försiktig. Kör aldrig när du har druckit - om du kommer bakom en bilhjul, kan du döda dig själv eller andra.
    • Dricker medan du är gravid kan också orsaka skadliga fosterskador i fostret.
    • Överdriven dricka under en kort tidsperiod kan också leda till alkoholförgiftning. Det kan göra drinkaren att falla i en koma eller till och med leda till döden.
  • Bilden med titeln motstå uppmaningen att köra fullt steg 3
    2. Tänk på de långsiktiga farorna med att dricka. Kronisk överdriven dricks kan leda till några mycket allvarliga hälsoproblem som högt blodtryck, hjärtsjukdom och skador på levern. Det kan också bidra till depression och ångest.
  • Du bör inte dricka alltför något av dessa villkor är aktuella hälsoproblem för dig.Prata med din läkare om lämplig mängd drycker du kan ha varje vecka.
  • Bilden med titeln Bli av med en ölmagga steg 1
    3. Drick inte om du är underårig. Om alla dina vänner dricker, eller om du är på en trångt college campus, kan Drysse Drinking verka normal för dig. Men du kan arresteras och fängslas för underåring. Det är inte värt att äventyra din framtid.
  • Bild med titeln Hjälp ett alkoholhaltigt att dricka steg 1
    4. Tänk på din familjs historia med att dricka. Alkoholism har visat sig ha genetiska länkar. Om alkoholism går i din familj, var försiktig med att dricka på något överdrivet sätt som du inte vill bilda ett beroende av det.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande