Hur man tycker om dig själv på en fest utan att dricka

Att dricka alkohol är en vanlig och populär praxis på fester: det kan underlätta människors sociala hämningar, bidra till en festlig atmosfär och lägga till ett dekorativt tema.Medan dricker på en fest har sin pros, men det finns ingen anledning att delta i alkoholfri måste vara en byst.Oavsett om du kör hem efteråt, under den lagliga dricksåldern, eller helt enkelt inte gillar alkohol, kan du göra din booze-mindre firande så kul som någonsin genom att ta några enkla steg, till exempel fokusering på festspel och aktiviteter, som hjälper andra, och utnyttja andra godis som erbjuds.

Steg

Metod 1 av 2:
Hitta alternativa underhållningar
  1. Bild med titeln släppte ett misslyckat förhållande steg 15
1. Få i ett roligt, glatt humör.Ofta är det roligt du på ett evenemang eller en fest beror på hur du förbereder mentalt för det.Om du fruktar vad som kommer och fret ängsligt om att inte dricka på festen, är chansen att du inte har mycket roligt.På samma sätt kan du öka oddsen att ha en bra upplevelse genom att få dig i ett bra huvudutrymme och lyfta din energinivå innan du lämnar huset.
  • Ta en stund och visualisera festen bra, med dig att ha en bra tid, äta, dansa, mingling mm. Detta kommer att hjälpa dig att bli upphetsad för evenemanget.
  • Om du har nätverks- eller professionella mål för festen, granska dina intentioner när du gör dig redo eller kör över.Denna mini-prep-session kan ställa in tonen i dina interaktioner på festen innan du ens kommer till festen.
  • Till exempel, bjuda in några vänner över att chatta och lyssna på musik tillsammans innan du alla lämnar.Eller, om ingen av dina vänner kan göra det, sätt på din favoritrekord medan du klär dig.
  • Bild med titeln Bli av med kroppslukt naturligt steg 4
    2. Bära något bekvämt.Många människor dricker alkohol på fester eftersom de känner att de behöver det för att göra dem bekvämare och mindre socialt besvärligt.Du kan dock göra mycket av detta benarbete utan alkohol, genom att göra dig så bekväm som möjligt innan du går in i den sociala arenan.Det betyder inte att du måste se ut som en tråkig person om du inte dricker, men.Var noga med att bära något du älskar och känner dig bekväm i, vare sig det är en sequined klänning eller din pappas gamla flanellskjorta.
  • Bestäm vad du ska bära före tid och försök att du är bekväm med den. Detta kan hjälpa till att undvika sista minuten panik!
  • Beroende på arten av den part du deltar, kanske du inte har total sartorial frihet.Om inbjudan indikerar en klädkod, se till att du följer det. Om du är osäker på det förväntade ensemblet, ring din värd före tid för att vara säker på att du dyker upp i lämplig klädsel.
  • Bild med titeln Fira festivus Steg 7Bullet3
    3. Spela partyspel.Ett av de bästa sätten att vara sociala utan att förlita sig på alkohol som ett interaktivt smörjmedel är att spela spel. Den gemensamma aktiviteten kommer att förena olika och ofta oacquainted partygoers samtidigt som man fokuserar på konversationen och uppmuntrar entusiasm. Använd denna möjlighet att lära känna de nya personer du möter och knyter med dem! Vissa spel är mer populära än andra - till exempel, Saucy Games Cards mot mänskligheten och säger att något är uttorkat som några av de mest tillförlitligt party-revving-spelen tillgängliga - men du kan välja mellan olika spel och plattformar, inklusive klassiska brädspel, videospel, kortspel och improviserade spel som Charades.
  • Om du inte är säker på att din värd kommer att ge spel för gästerna, ta med din egen!Du kanske vill fråga din värd när du går in om de tänker på ditt bidrag, men chansen är att de kommer att bli mer än glada att få din partipumpande aktivitet till blandningen.
  • Bild med titeln Kope utan vänner Steg 8
    4. Volontär för DJ-tjänst.Dans är inte kontingent på alkoholkonsumtion, men många människor känner sig obekväma gör det utan någon form av boozy uppmuntran.Om du är en av dessa människor kan du bli involverad i musiken och dansa utan att sätta dig ut på dansgolvet genom att spela DJ i en timme eller två.Ta förfrågningar från dina vänner och andra partygoers medan du lägger till din egen musikaliska know-how till blandningen för att skapa en rolig och energispellista.
  • Bild med titeln Välj en Rollmodell Steg 26
    5. Sjunga!Om du äger en karaoke maskin eller känner någon som har en, fråga värden om du kan ta med den!Många kulturer är beroende av karaoke för att leva upp, skapa nya sociala obligationer och stärka befintliga.Vissa studier har ställt att orsaken till denna popularitet är att den gemensamma sången skapar en kraftfull positiv upplevelse som en drog- eller aktivitetsinducerad hög.Oavsett orsaken, kom ihåg att Karaoke är ett jolly, alkoholoberoende sätt att lätta humöret och uppmuntra conviviality.
  • Karaoke kan vara en hög och boisterous aktivitet, så var medveten om lokala bullerförordningar.Håll koll på klockan och stäng av låtarna på en rimlig timme för att undvika oönskade besök från polisen eller irriterade grannarna.
  • Bild med titeln vara en söt kille steg 26
    6. Slå dansgolvet.Om du inte är blyg om att bryta ett drag utan alkoholhaltig dryck, dra full nytta av dansgolvet! Du har roligare, tiden kommer att gå snabbare, och du kan arbeta av några av de kalorier du har konsumerat från söta och salta godis på festen.Kanske mer än någonting, men du tjänar värdens tacksamhet genom att leda genom exempel och uppmuntra andra att flytta.
  • Inte i humör att dansa?Inga problem!Du kan fortfarande delta i festligheterna genom att titta på dina vänner gå ner, sjunga med dina favoritlåtar, och till och med bara bobbing ditt huvud till musiken.
  • Viktigast, håll bara ett leende på ditt ansikte.Denna enkla gest visar att du är en bra sport och att du är entusiastisk över festen, även utan en alkoholisk vinge-man som hjälper dig.
  • Bild med titeln Flirt med din pojkvän Steg 11
    7. Lyssna.Många tycker att det möts främlingar på en fest när du inte dricker är svårare, men det är inte nödvändigtvis fallet.När allt kommer omkring är en fördel med alkohol att det underlättar människors sociala hang-ups och gör dem mer pratsamma. Så, medan överflödet kan leda till några obnoxious stunder, är människor som bara är lite tipsiga ofta roliga, utgående conversationalists.
  • Detta kan vara en välsignelse om du känner dig obekväm och tungbunden i din nykterhet.Eftersom din nya bekanta kommer att känna sig loosed-up från sin drink, kommer de förmodligen att känna sig bekvämare som leder samtalet.Du kan uppmuntra denna impuls genom att ställa ledande och uppföljningsfrågor som, "Jag visste aldrig att du kunde ta klasser i det!Hur skulle man komma igång om de var intresserade?Hur började du?"
  • Om du inte tycker om att vara runt inebriated människor när du är nykter, kanske det inte är den bästa miljön för dig.
  • Bildbeteckningen är en bättre flickvän Steg 5
    8. Hjälp din värd.Beroende på tonen och mängden av den fest du deltar, kan du upptäcka att din värd eller värdinna snabbt blir överväldigad, oavsett om det är från alltför många berusade revelers, snackbar rengöring eller spelövervakning.Att hjälpa till med din kämpande värd ger dig ett utmärkt, produktivt sätt att vara upptagen och involverad utan att dricka alkohol.Kom bara ihåg att erbjuda din hjälp uttryckligen och uppriktigt, eftersom många värdar kan känna att de behöver vägra hjälp automatiskt som en fråga om decorum.
  • Några specifika saker du kan be om att hjälpa till med inkluderar kappkontroll, rengöring, dryck, ljudövervakning och betecknad körning.
  • Metod 2 av 2:
    Konsumera alkoholfria drycker och mat
    1. Bild med titeln Återanslut med gamla vänner Steg 14
    1. Fråga din värd för några alkoholfria alternativ.När du kommer till festen och värden erbjuder dig en drink, be om något alkoholiskt. Det är korrekt etikett för värdar till lager spritfria drycker såväl som alkoholiska, så chansen är att du kan välja mellan olika drycker som läsk, juice, isvatten och te.
    • Även om du inte är särskilt törstig för tillfället, med en drink i handen kan ge dig något att sippa på under obekväma tystnader och förhindra oönskade förhör från nyfikna partyglärer om din alkoholavstämning.
    • Om du är orolig kommer det inte att finnas några alkoholfria drycker som erbjuds, ta med dig själv!Köp din favorit soda eller juice i en tillräckligt stor volym som du kan dela den med festen.
  • Bild med titeln Tipsa en tjej som du gillar henne utan att bli avvisad Steg 6
    2. Välj om koffeinhaltiga drycker.Medan alkohol inte är nödvändig för att ha kul i sociala scenarier, kan det hjälpa till att hålla dig energiserad och entusiastisk under sena nattsamlingar.Du vill inte lita på koffein för att hålla dig förlovad, men en måttlig mängd är inget att oroa sig för.Syfte att begränsa ditt dagliga intag till 400 milligram per dag, motsvarande ungefär fyra koppar kaffe eller två energidrycker.
  • Medan de flesta barer och restauranger håller kaffe tillgängliga för tee-total-kunder, förvänta dig inte att din värd gör dig en ny kruka med kaffe.Istället, ta en förkylning, flaska kaffedryck eller koffeinfri soda som Red Bull eller Rockstar så att du inte är obekväma din värd med några speciella önskemål.
  • Bild med titeln Planera en semesterpotluck för din arbetsplats Steg 19
    3. Raid the snack bar.Bara för att du inte dricker, betyder inte att du inte kan behandla dig med några av de smaskiga partiet snacks som erbjuds!Faktum är att många människor bara dricker alkohol på fester för att hålla sina munnar upptagna och se ut som de gör något när de inte pratar, så att äta något gott kan tjäna dig lika bra som att dricka!
  • Medan söta godis kan vara några av de mest frestande och läckra efterlevnaderna som är tillgängliga på fester, kom ihåg att överhoppning i kandade godis kan leda till en sockerkrasch.Försök att balansera dina syndiga provtagningar med några hälsosammare, högproteinalternativ som färska grönsaker eller spårmix.
  • Bild med titeln dricka ansvarsfullt steg 6
    4. Gör en speciell, jungfrucocktail.Bara för att du inte är imbibing betyder inte att du inte kan delta i de utarbetade stansarna och blandar populär hos många parter.De flesta klassiska cocktails kan göras lika bra och förmodligen mer läckert!-Sans alkohol, så kolla in några recept och prova din hand vid någon mixologi!Du kan även ockupera dig själv på festen genom att spela bartender och blanda dina sprit-mindre potions för andra partygoers.
  • Virgin Bloody Marys, Daiquiris och Mimosas-tillverkade med Seltzer vatten eller en lätt gnistrande soda istället för champagne-är bra för brunchpartier och barques, medan Virgin Margaritas, Mojitos, Mulled Ciders och slag är bra alternativ för kvällssoires.
  • Tips

    Om någon ständigt uppmanar dig att dricka, vet hur man är artigt säger nej.De flesta kommer tillbaka om du är snäll men fast i ditt svar.
  • Om människor fortsätter att pressa dig om att dricka, kanske du vill överväga att lämna festen.Varken du eller de andra partyglarna kommer att ha mycket roligt om de förväntar sig att du ska dricka för att bidra med den korrekta parten Panache.
  • Om du inte vill förklara din abstinens eller du vet att vissa människor oroar dig för att du inte har en bra tid, kan du förbereda en ursäkt på förhand för att avböja frågorna. Till exempel kan du säga, "Jag kör, "eller, "Jag tar antibiotika och kan inte blanda med alkohol."Naturligtvis behöver du inte en anledning att inte dricka, men gå till ett förpackat svar om det tar lite tryck och får dig att känna dig lugn.
  • Försök lämna partiet efter en viss tid för att undvika att bli uttråkad. Till exempel kan du planera att lämna festen efter tre timmar.
  • Överväga att bringa en vän tillsammans med dig till festen om du får ta med gäster så att du kommer att få någon att prata med oavsett vad.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande