Hur man klär sig för att imponera

Det finns en mängd tillfällen där du vill klä för att imponera, oavsett om du är på en arbetsintervju, på ett första datum eller på den kvällen Gala. Lyckligtvis finns det sätt att göra det lättare att göra!

Steg

Metod 1 av 3:
Dressing för en intervju
  1. Bild med titeln klänning för att imponera på steg 1
1. Forskning bolagets "klädkod."Att ta reda på vilka anställda i företaget har innan din arbetsintervju visar att du forskat på jobbet. Det kommer också att göra dig som om du passar in i arbetsmiljön.
  • Du kan kolla med personalavdelningen. De kan låta dig veta om det finns en klädkod och om det inte är fråga dem vad folk vanligtvis bär på jobbet.
  • En av de bästa sakerna du kan göra är att träffa en anställd från företaget. Inte bara kan du få en känsla av arbetsmiljön och inte bara vad folk bär. Det kommer att ge dig en kant när du är i intervjun.
  • Bild med titeln klänning för att imponera på steg 2
    2. Bära något konservativt. Du vill visa att du tar jobbintervju seriöst. Även om arbetsplatsen tenderar mot jeans och t-shirts, vill du fortfarande klä upp. Du behöver inte bära en kostym, men ska gå till något konservativt.
  • Till exempel: Om du intervjuar för ett kontor jobb bör du förmodligen klä upp i en byxa eller klä kostym.
  • Om du intervjuar för något lite mer ovanligt, bära något lite trevligare än vad du normalt skulle. Till exempel: Om du är en kvinna som intervjuar för ett jobb på en kafé, bära en kjol och en fin topp (som en tröja) - om du är en kille kan du bära ett par snygga slacks och en tröja eller knäppas skjorta.
  • Bild med titeln klänning för att imponera på steg 3
    3. Bära något som gör att du känner dig självsäker. Det är viktigt att du ökar ditt självförtroende när du kommer till en intervju eftersom det kommer att få dig att komma över bättre i intervjun. Självklart, se till att du slår en balans mellan något som gör att du känner dig självsäker och det som ser professionellt ut.
  • Kontrollera att du inte behöver justera kläderna (som tugging på din kjol, etc.) och att dina kläder inte rider upp olämpligt när du sätter dig ner.
  • Du borde definitivt ha slitit denna outfit innan, om det bara är bekvämt i det. Bär det för första gången när du går att bli intervjuad betyder att du kommer att känna och se sjuk tillfreds.
  • Bild med titeln klänning för att imponera på steg 4
    4. Se till att dina skor matchar outfiten. Medan din intervjuare kanske inte märker om dina skor arbetar med outfit, kommer de definitivt att märka om skorna ser ut ur plats eller scruffy. Se till att dina skor städas och är skinniga och matchar vad du har på dig.
  • Skor som är scuffed eller scruffy-looking, eller smutsiga är en bestämd inte. Du vill också se till att dina skor inte är massivt obekväma, för det kommer att översätta till obehag under intervjun.
  • För kvinnor är några bra idéer för intervju skor maktlägenheter (något rent och professionellt utseende - ingenting sparkigt eller där ute), eller låga, bekväma klackar. Du vill inte ha klackar som gör dig torn över alla eller att du kan bära för en nattklubb. Det får dig att se oansvarig.
  • För män, bör du gå för ett par loafers eller klä skor som dina intervju skor. Se naturligtvis att de inte är scruffy ser och att de är rena och matcha vad du har på dig (ingen brun med svart, till exempel).
  • Bild med titeln klänning för att imponera på steg 5
    5. Se till att du är snyggt preparerad. När du ser ut som du bara har tumlat ut ur sängen, eller har inte tvättats över en vecka, signalerar du till den intervjuare som du är vårdslös (även om du inte är).
  • Grooming visar att du bryr dig om ditt professionella utseende, vilket berättar för den intervjuare som du kommer att bry dig om hur du verkar som medlem i sin organisation.
  • Se till att ditt hår och smink är lämpligt för företaget. Det är bäst för en intervju att hålla den subtil. Slår inte på massor av smink (the "naturlig" Titta är bäst, om det inte är för en intervju på en avdelning eller sminkbutik). Se till att ditt hår ser rent ut och tömt, så mycket som möjligt.
  • Bild med titeln klänning för att imponera på steg 6
    6. Har minst två olika outfits. Detta är en som många glömmer att göra. Du kan bli kallad tillbaka för en andra intervju och du vill inte ha samma outfit. Även om basen är densamma för båda kläderna, vill du skilja dem från varandra.
  • Till exempel kan du ha samma svarta klänningar och klä skor, men en annan knapp-down-skjorta och slips.
  • Metod 2 av 3:
    Dressing för ett datum
    1. Bild med titeln klänning för att imponera på steg 7
    1. Klänning för tillfället. Det finns ingen "En första datum Outfit passar alla" tyvärr. Du måste överväga vad du gör för det första datumet. Vad du kan bära på middag på en fin restaurang kommer att vara ganska annorlunda än vad du kan bära för en vandring och picknick.
    • För män, om det är ett mer avslappet datum (går för kaffe, eller något) kan du bära rena jeans som är i gott skick (inga hål) och en fin knapp eller tröja. För ett mer formellt tillfälle kan du ha klänning slacks i svart eller kol och en klänningskjorta. Du kan också lägga till en slips eller väst.
    • För kvinnor skulle goda lediga datumkläder vara ditt trevligaste par jeans och en fin tröja, eller en kjol och trevlig tröja. För ett mer formellt datum kan du ha en fin svart klänning, med fina skor och några smycken. Det är bra att kontrollera den mer formella platsen för att se vad deras klädkod är så att du inte gör över eller under klänning.
  • Bild med titeln klänning för att imponera på steg 8
    2. Bära något du känner dig bekväm i. Nej, det betyder inte, bära din ratiest T-shirt och sweatpants. Du försöker imponera på ditt datum. Vad det betyder är att du bär saker som du känner dig bekväm i, för om du inte kommer din obehaglighet kommer att översätta till ditt datum.
  • Undvik att ha något som du aldrig har bära tidigare, speciellt om det är en ny trend du försöker. Du kan sluta fixa din klänning hela natten, eller verkligen önskar att du inte hade slitit de nya skor.
  • Det är en bra idé att bära något som du normalt skulle ha på dig (även om det är lite dressier än vanligt) så ditt datum förväntar sig inte att du fortsätter att bära något som inte är om du daterar ett tag.
  • Bild med titeln klänning för att imponera på steg 9
    3. Smickra dina bästa funktioner. Det kan tyckas som en no-brainer, men det är väldigt viktigt. Du vill se till att ditt datum ser de bästa delarna av dig. Dina kläder ska gömma sig och förbättra. Om du behöver hjälp av en vän.
  • Dina bästa funktioner kan vara dina ögon, i vilket fall du vill ha på sig något för att ta ut dem. Till exempel: Om du har vackra gröna ögon, bära en tröja i samma nyans för att göra dem mer uppenbara.
  • Det är en bra idé att hålla sig till en sak, snarare än att försöka visa upp alla dina tillgångar. Till exempel: Du kan bära en kjol som visar dina underbara ben medan du bär en tröja på toppen för att täcka upp bröstet.
  • Bild med titeln klänning för att imponera på steg 10
    4. Förbättra din normala stil. Det är viktigt att du inte helt ändrar din stil när du går på ett datum och letar efter att imponera. Du kommer att skapa förväntningar att det kommer att bli svårt att uppfylla, vilket kommer att svika den andra personen och kan i slutändan skada dig.
  • Till exempel: Om du är typisk outfit är jeans och en t-shirt, kommer du att vilja bära något längs dessa linjer. Välj en långärmad tröja eller en knapp ner och tröja och se till att byxorna du väljer (även om de är jeans) är hålfria och passar bra.
  • Självklart gäller det inte för mer formella tillfällen eftersom de flesta inte brukar klä sig de som de klär sig för ett formellt tillfälle. Ändå, även om du vill bevara din naturliga stil (så använd inte klackar om du aldrig bär klackar, till exempel).
  • Bild med titeln klänning för att imponera på steg 11
    5. Undvik vissa outfit blunders. Det finns några saker du bara inte borde göra när du försöker imponera på någon i ett datum. Att undvika dessa saker kommer att gå långt för att imponera på ditt datum.
  • Khakis är en stor nej. De är helt bra för den dagliga användningen, men de verkar helt enkelt inte klädda nog för att imponera på ditt datum.
  • Flipflops är för avslappnade för ett datum och de kommer inte att imponera. Sandaler är bra om det är varmt, eller om du har ett datum på stranden, men dike flipflopsna.
  • Överbelastning på doft kommer inte att vinna dig några favoriserar, oavsett om det är parfym, cologne eller kroppsspray. Ett par spritzes är verkligen allt du behöver. Du försöker inte överväldiga ditt datum med doft.
  • Metod 3 av 3:
    Dressing för ett formellt tillfälle
    1. Bild med titeln klänning för att imponera på steg 12
    1. Ta reda på hur formell händelsen är. Det finns massor av olika terminologi för formella tillfällen och du måste veta var händelsen faller för att veta hur man klär sig. Kolla med partiorganisatörerna, för att vara overdressed kommer vanligtvis inte att imponera på människor.
    • Formella och halvformella är helt annorlunda. För ett mer formellt tillfälle skulle du behöva bära en smoking medan semi-formell skulle tillåta en mörk kostym istället.
    • En händelse som är på natten kommer att vara annorlunda än en händelse som händer på dagen. Till exempel: Om det är en semi-formell under dagen är cocktailklänningar, eller en ljusfärgad kostym och slipskombination blir det du skulle bära.
  • Bild med titeln klänning för att imponera på steg 13
    2. Bekanta dig med de olika termerna. Det finns en mängd olika formella och semi-formella tillfällen där du behöver veta vad den bästa outfiten kan vara, om du vill imponera. Kvällsdrinkar, bröllop, även födelsedagar kan vara en formell händelse!
  • Formella händelser kräver att män sportar en komplett kostym. Detta betyder slips, manschettknappar. Några av de trendigare städerna har formella evenemang där det är tillåtet att bära en passage bit ingen slips. För kvinnor kan formella händelser vara lite vaga. Du kan göra en cocktailklänning, en elegant kostym eller en full-på kvällsklänning.
  • Svart slips för män betyder svart tailcoat, svarta byxor med två satinömmar på de yttre benen, en vit slips, med svarta eller guldklockor och studs. Igen, för kvinnor du kan variera mellan cocktailklänning, kostym eller kvällsklänning.
  • En cocktailparty (som en tidig kvällsdrinkar) betyder för män en mörk kostym. Eftersom det här är mindre formellt har du mer utrymme för kreativitet (olika färgade klädtröjor och slipsar och så vidare). För kvinnor betyder det cocktailklänningar (dessa är mindre formella än kaka på full längd).
  • Bild med titeln klänning för att imponera på steg 14
    3. Ha rätt skor. Du vill att ditt skor ska gå med din outfit och förbättra din outfit. Lyckligtvis för formella tillfällen, till skillnad från, säger intervjuer, är det här när du kan bryta ut de mer spännande och roliga typerna av skor.
  • Klackar är alltid lämpliga för klädsel, så länge du kan gå i dem. Skor som är sparkly kan vara mycket roligt och ge dig lite av en gnista.
  • I de flesta formella tillfällen är klädskor till killar ett måste. Se till att de inte är scuffed eller smutsiga och att de går med din outfit.
  • Bild med titeln klänning för att imponera på steg 15
    4. Bryta ut tillbehören. Tillbehör gjordes för att förnya och individualisera din outfit. Se till att du inte överbelastar din outfit. Rätt balans är annorlunda för alla och för olika tillfällen, men du måste undvika för många tillbehör.
  • Purses och smycken kan vara bra tillägg till din outfit. Se till att de matchar vad du har på dig. Till exempel: Om du har en röd klänning, kan du matcha den med guldsmycken och en guldväska, eller svarta smycken och en svart handväska, och så vidare.
  • Make-up kan också förbättra en outfit. För kväll, eller formellt slitage kanske du vill prova något lite mer dramatiskt än det typiska rökiga ögat eller naturliga smink.
  • Manschettknappar och slipsålar kan vara bra tillägg till en mans outfit. Om du har ett datum, försök att matcha deras färgschema med dina tillbehör.
  • Tips

    Se till att dina kläder är strykade och rynkfria.
  • Oroa dig inte för vad folk tror, ​​för det är din åsikt att välja vad du bär!
  • Gör ditt bästa för att få dina kläder skräddarsydda. Du kan göra det här för inte så mycket pengar. Det kommer att göra allt ser bättre ut på dig. Varför tror du att kändisar ser så bra ut i sina kläder? Eftersom de har blivit skräddarsydda för att passa dem perfekt!
  • Det är bra att prova en ny stil, men riskerar inte det på speciella tillfällen. Se till att du vet vad som ser bra ut på dig innan du försöker imponera på människor med dina klädval.
  • Varningar

    Kvinna tillbehör kan tendera att vara irriterande - se upp för Jingly Bangles eller örhängen, speciellt om du förväntas prata eller är i en intim miljö (datum, bröllop). Bullret från dessa kan vara en distraktion. Samma sak gäller stora örhängen (dörrknockare och ljuskronor är särskilt vanliga problem).
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande