Hur man klär sig för att imponera på ett första datum

Ett första datum innebär att du vill göra ett fantastiskt intryck. Att bestämma vad som ska bära kan vara svårt eftersom du inte är riktigt säker på vad som ska visa dig till din bästa fördel och huruvida det också kommer att vara bekvämt, varmt eller coolt, och något som helt enkelt fungerar för dig.

Att välja kläder som får dig att känna dig bäst, självsäker, glad och bekväm är det första att tänka på. Om du känner dig säker på att du kommer att utstråla förtroende och en dubbel plus om du är bekväm!

Steg

  1. Bild med titeln klänning för att imponera på ett första datum steg 1
1. Undvik överdressing eller under-dressing för tillfället. Ta reda på innan du deltar i ditt datum där det kommer att bli, så att du vet vilken typ av kläder som ska vara lämpliga. Till exempel, om du kommer till det lokala sidospåret och tar turer, skulle dina jeans och en färgstark tröja eller t-shirt fungera bra, medan kommer att gå till en posh restaurang skulle kräva en elegant kvällsutrustning.
  • Acceptera att kläderna skickar ut signaler. Vad är signalerna din presentation kommer att skickas ut om frågan i det främsta av ditt sinne när du väljer kläderna.
  • Bild med titeln Klänning för att imponera på ett första datum Steg 2
    2. Bära en färg som passar snarare än din favoritfärg. Det kan vara så att båda är en och samma men om inte, föredra en färg som du vet ger ut det allra bästa i dig.
  • Bild med titeln Klänning för att imponera på ett första datum Steg 3
    3. Var försiktig med att bara ta råd om det fungerar för dig. Det kan vara kul att bjuda in en flickvän att komma över för att hjälpa dig att välja vilka kläder som ska bära, men det kan också vara förvirrande om hon inte har samma dressingstil som du. Du kan sluta klä på ett sätt som inte återspeglar din egen stil eller det är en bild av vad hon tycker att du ska se ut.
  • Bild med titeln Klänning för att imponera på ett första datum Steg 4
    4. Undvik att se för vampy eller flirtig på ett första datum. Du känner inte riktigt varandra väl romantiskt ännu och att vara suggestiv eller provocerande på ett första datum är ett bestämt nej-nej. Värst fortfarande, ser för vampy kan orsaka datum för att förflytta dig till ett natts datum istället för att behandla dig som en allvarlig långsiktig utsikter. Det kommer att finnas mycket mer tid att se mer av er som datumframsteg, och om datumet inte fungerar, förtjänar han inte att se någonting mer! Kläder som ska undvikas vid ett första datum inkluderar:
  • Allt för lågt snitt, lågt slungt. Om du bär en lågskuren topp, koppla inte den med en kort kjol eller vice versa. Ett något suggestivt klädsel är mer än tillräckligt - förstör inte det genom att göra ett övergripande uttalande.
  • Din rumpa sticker ut ur dina jeans. Han behöver inte se ditt underkläder ännu, i vilken form som helst eller formuläret.
  • En mage rulle över dina jeans. Obehagligt och osannolikt att få ytterligare intresse oavsett hur mycket du tycker att det är din rätt att klä på det här sättet. Spara det för icke-datum tillfällen.
  • Kort, figurskramande kläder. Ju kortare är det, desto mindre lämpligt är det för ett första datum.
  • Lace-up Tops, bodices som uppstår din byst, allting genom.
  • Bild med titeln Klänning för att imponera på ett första datum Steg 5
    5. Vet vad som ser bra ut på dig. Om du inte, fråga din mamma eller en syskon för att vara ärlig om de kläder som de gillar dig. Du har ansvaret för ditt öde där självpresentation kommer in i det, och en del av detta är att veta vad som sätter bort dina egna tillgångar till största fördel.
  • Bild med titeln Klänning för att imponera på ett första datum Steg 6
    6. Använd en blygsam mängd parfym. Du vill inte kväva ditt datum med din doft, den stackars mannen kunde svaga. Använd istället tillräckligt med parfym för att smeka och förföra sina sinnen på ett subtilt sätt
  • Bild med titeln Klänning för att imponera på ett första datum Steg 7
    7. Bära vad som fungerar, inte vad den senaste Catwalk-modellen dansar runt i. Du kan bära de sexiga höga klackarna så länge du kan gå i dem. Högklackade skor kommer att få dig att se längre ut, ge dig en bra hållning och få dina ben att se längre ut. Men om du inte är van att bära höga klackar, lägg dem inte på för ditt första datum. Det kan få dig att se osäker, gå klumpig och du kan till och med skada din fotled. Det är inte den bästa scenen för ett framgångsrikt datum. Gör rätt val.
  • Det finns också skor med små klackar (kattungeklackar) som kan ge dig det sexiga utseendet.
  • Kan inte hitta en sko som passar tillfället och du är låg på budgeten? Vad är vänner till för? Ta en titt på deras sko samling. De kan ha precis vad du behöver.
  • Se till att skor passar dig bra och känner dig bekväm. Det kan ha utarbetat för Cinderella att förlora en sko, men det kan förstöra ditt datum och få dig att känna sig generad.
  • Bild med titeln klänning för att imponera på ett första datum steg 8
    8. Bära ditt hår så mycket som möjligt på det sätt du brukar göra. Det är bra att försöka få det snyggare så länge det inte ger ditt datum ett fel intryck av vem du är eller luktar som en Firebomb of Hairspray. För det första datumet håller det enkelt och verkligt, samma sak gäller för din smink.
  • Utarbetade frisyrer som orsakar smärta under datumet kommer att få ditt sinne fokuserat på att övervinna smärtan snarare än på ditt datum. Glöm allt som vrider och drar ditt hår på konstigt nya sätt och bär ditt hår på ett sätt som du vet känns bra.
  • Tips

    Om du verkligen, måste verkligen ha en genomskinlig blus, sätt en kamisole under. Att stirra på din bh för hela första dagen är förvirrande och skickar definitivt ut de fela inledande signalerna.
  • Läderkläder är ett dubbelkantigt svärd. En snygg läderjacka kan vara lämplig, som kan vara en knälängd kjol. Men en vampy kort, svart läder kjol med en lacy topp blir ganska racy för ett första datum!
  • Om du väljer att bära tights med din outfit, gå sedan för en ren svart eftersom det kommer att se mer snyggt eller ett hudfärgspar (se till att de matchar din hudton så mycket som möjligt) Undvik några par som har en racy / saucy söm upp på baksidan av benen som sålunda kan visas för framåt / avslöjande.
  • Varningar

    Klä inte för att imponera. Klä för att visa ditt datum den riktiga du, att må bra om dig själv och njuta av ögonblicket. Var sant mot dig själv, ha kul, lära känna ditt datum och låta honom lära känna dig. Och om ditt datum inte uppskattar vem du är, oroa dig inte någon annan.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande