Så här aktiverar du eller inaktiverar smarta svar på android-meddelanden

Googles "Smart Svar"Funktionen föreslår snabba svar för inkommande meddelanden. Meddelandena-appen genererar automatiskt korta meddelanden eller smarta svar baserade på de senaste meddelandena i samtalet. Den här tidsbesparande funktionen är aktiverad som standard i den senaste versionen av Google Messages App. Om du inte vill ha den här funktionen kan du stänga av den med några enkla klick.Om du använder en Samsung Galaxy-telefon ersätts smarta svar av "Snabba svar."Du kan lägga till eller ta bort snabba svarmeddelanden.Om du inte vill ha dem kan du ta bort alla meddelanden i listan.Thistaaches du hur du aktiverar eller inaktiverar smarta svar på Google-meddelanden för Android, liksom hur man lägger till och tar bort snabba svarmeddelanden på Samsung Galaxy-telefoner.

Steg

Metod 1 av 2:
Använda Googles meddelanden på Android-telefoner
  1. Bild med titeln Aktivera eller inaktivera smarta svar på Android-meddelanden Steg 1
1. Starta Google "Meddelanden" app på din enhet. Det är den blå ikonen med en vit textruta, som vanligtvis finns på startskärmen eller i Apps-menyn.
  • Uppdatera din app till den senaste versionen. Om du inte redan har gjort det kan du uppdatera din "Android-meddelanden" App genom att besöka Google Play Store på din enhet.
  • Bild med titeln Aktivera eller inaktivera smarta svar på Android-meddelanden Steg 2
    2. Knacka på (Fler alternativ).Det är ikonen med tre prickar i det övre högra hörnet av appen. Menypanelen kommer upp.
  • Bild med titeln Aktivera eller inaktivera smarta svar på Android-meddelanden Steg 3
    3. Knacka på inställningar. Det blir det femte alternativet i popup-menyn.
  • Bild med titeln Aktivera eller inaktivera smarta svar på Android-meddelanden Steg 4
    4. Knacka på Förslag i chatt. Det är det femte alternativet i inställningsmenyn.
  • Bild med titeln Aktivera eller inaktivera smarta svar på Android-meddelanden Steg 5
    5. Tryck på växeln bredvid "Smart Svar."Om växeln är blå, är Smart Svar påslagen.Du kommer att få föreslagna svar under en textchatt.Om växeln är grå, är Smart Svar avstängd.Du kommer inte att få föreslagna svar under en chatt.
  • Du kan också trycka på växeln för att aktivera eller inaktivera "Föreslagna åtgärder."Denna funktion föreslår åtgärder under en chatt, till exempel "Fäst ett foto," "Starta videosamtal," "Dela plats," och mer.
  • Du kan också trycka på växeln för att aktivera eller inaktivera "Föreslagna klistermärken."Den här funktionen kommer att föreslå klistermärken och bilder du kan skicka i mitten av en chatt.
  • Metod 2 av 2:
    Använda Samsung-meddelanden på en Galaxy-telefon
    1. Bild med titeln Aktivera eller inaktivera smarta svar på Android-meddelanden Steg 6
    1. Öppna meddelanden.Beroende på vilken galax telefon du använder kan den ha en blå ikon med en vit textruta, en gul ikon med en kontur av en textruta eller en ikon som liknar ett gult pappersark inuti ett kuvert.
    • Uppdatera din app till den senaste versionen. Om du inte redan har gjort det kan du uppdatera din "Android-meddelanden" App genom att besöka Google Play Store på din enhet.
  • Bild med titeln Aktivera eller inaktivera smarta svar på Android-meddelanden Steg 7
    2. Knacka på (Fler alternativ).Det är ikonen med tre prickar i det övre högra hörnet av din lista med meddelanden. Menypanelen kommer upp.
  • Bild med titeln Aktivera eller inaktivera smarta svar på Android-meddelanden Steg 8
    3. Knacka på Snabba svar.Det är det femte alternativet i inställningsmenyn.Detta visar en lista över snabba svar som kan föreslås till din under en chatt.
  • Bild med titeln Aktivera eller inaktivera smarta svar på Android-meddelanden Steg 9
    4. Knacka - bredvid ett meddelande som du vill radera.Det här tar bort meddelandet från din lista med snabba svar.Du kommer inte att få det meddelandet som ett snabbt svar förslag.
  • Bild med titeln Aktivera eller inaktivera smarta svar på Android-meddelanden Steg 10
    5. Ange ett meddelande längst upp och tryck på + För att lägga till ett svar.Om du vill lägga till ett snabbt svarsförslag på din egen, skriv det snabba svarsförslaget du vill lägga till på toppen och tryck på + För att lägga till meddelandet.Detta lägger till svaret på din lista med snabba svarförslag.
  • Tips

    Varningar

    Du kan inte redigera de föreslagna svaren.
  • Den här funktionen är inte tillgänglig på andra meddelandeprogram som "Samsung-meddelanden".
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande