Hur man gör pullbacks i tap dance

Pullbacks, även kända som pickup, är en av de viktigaste stegen i Tap Dance, men de är också en av de svåraste att plocka upp. Men med hjälp av den här artikeln känner du tipsen och tricks för att räkna ut pullbacks i kranen.

Steg

  1. Bild med titeln gör pullbacks i Tap Dance Step 1
1. Öva din bakåtflik. En pullback är två samtidiga bakåtflikar, så du behöver veta hur man klappar bakåt.
  • Bild med titeln gör pullbacks i Tap Dance Steg 2
    2. Hitta en yta för att luta sig på. Detta kan vara en ballett barre, ett bord eller någon annan yta som kan stödja din vikt.
  • Bild med titeln gör pullbacks i Tap Dance Steg 3
    3. Prova din första. Du vill bara göra en i taget för att börja med. Stå med dina klackar på marken. Sedan luta dig tillbaka och balans på dina klackar. Slutligen klappa bakåt med båda fötterna på en gång. Detta verkar nästan omöjligt först, men fortsätt försöka, och var noga med att använda din lutande yta som behövs för att hjälpa till.
  • Bild med titeln gör pullbacks i Tap Dance Steg 4
    4. Gå snabbare. Försök gå igenom processen snabbare när du fångar konceptet. I stället för att balansera på dina klackar, skift bara din vikt på dem innan du drar tillbaka.
  • Bild med titeln gör pullbacks i Tap Dance Steg 5
    5. Gör flera i rad. När du känner att du kan göra pullbacks bra, försök att göra en och sedan sätta dina klackar tillbaka och göra en annan. Upprepa denna process så länge du kan sakta.
  • Bild med titeln gör pullbacks i Tap Dance Steg 6
    6. Gå bort från din lutande yta. Försök att göra flera med ingenting att lita på. Börja långsamt och öka din hastighet efter behov.
  • Bild med titeln gör pullbacks i Tap Dance Steg 7
    7. Lägg inte ner dina klackar. Du måste vara ganska bekväm med pullbacks för att vara redo för detta, men när du når den punkten, gör bara pullbacken utan att lägga ner dina klackar mellan var och en. Detta är ofta lättare vid ett högre tempo än lägre, så försök att göra det snabbt först.
  • Bild med titeln gör pullbacks i Tap Dance Steg 8
    8. Fortsätt öva. Ju mer du övar desto snabbare väljer du allting upp. Du kan spendera bara några dagar att lära dig pullbacks, och du kan spendera flera år som mastering tekniken, men behåll det.
  • Bild med titeln gör pullbacks i Tap Dance Steg 9
    9
    Prova dubbla dragbacks. Dessa är dragbacks med mer separerade flikar.
  • Bild med titeln gör pullbacks i Tap Dance Steg 10
    10. Prova enfotiga pullbacks. Det är samma koncept som en enkel pullback, men det innebär att man håller en fot helt av marken och gör pullbacks med den andra.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande