Hur man blir en ordinerad minister online

Att bli ordinerad online är ofta lika enkelt som att anmäla dig till ett konto och betala en liten avgift. Som en ordinerad minister kan du officiera bröllopsceremonier, begravningar och andra viktiga ceremonier. Vissa stater är inte juridiskt erkända online-ordinationer, så var noga med att kontrollera de lagar där du bor innan du utför en ceremoni.

Steg

Del 1 av 2:
Forskning av ordination
  1. Bildbeteckningen blir en ordinerad minister online steg 1
1. Ta reda på om du lagligen kan vara en minister i ditt län. Om du blir ordinerad för att utföra ett bröllop är detta steg viktigt. Vissa stater känner igen online-ordinationer som lagliga, medan andra bara anser dig en minister om du har en församling.Titta upp dina statens lagar, eller ring din läns kontorist för mer information. Vissa stater kräver ministerns licensiering, vilket är att registrera sig som prästerskap med staten.Här är några allmänna riktlinjer:
  • Lagligheten av onlineordinering har varit föremål för de senaste domstolsfallen i en mängd olika stater. Lagar om denna fråga utvecklas ständigt, så det är viktigt att ha upp till minut information om huruvida du kan lagligt utföra olika ceremonier där du bor.
  • Organisationer som fängelser och sjukhus som tillåter externa ministrar att besöka och ministera sina kunder, fångar och patienter har rätt att vägra erkännande till vissa ministrar. Många federala institutioner, särskilt de som behandlar veteranernas och militärens behov, känner inte igen online-ordinationer oavsett hur lagliga de kan vara.
  • Bildbeteckningen blir en ordinerad minister online steg 2
    2. Ta reda på hur en minister på nätet kommer att påverka din religiösa stående. Om du inte redan är medlem i en kyrka, är det inte något att oroa sig för. Men om du är medlem i en kyrka, kan det vara ordinerat på nätet påverka din ställning. Om du vill utföra ett bröllop för en vän men du redan hör till en annan religion, undersök om att bli ordinerad online kan få dig excommunicated.
  • Vissa kyrkor, som den katolska kyrkan och LDS-kyrkan, kan överväga att bli en minister i en annan religion av apostasy och grunder för omedelbar exkommunikation.
  • Om du är osäker, fråga din lokala prästerskap för vägledning.
  • Bildbeteckningen blir en ordinerad minister online steg 3
    3. Tänk på alternativet Online om du verkligen vill vara en minister.Att bli ordinerad online erbjuder ett alternativ till traditionella ordinationsvägar. Om du känner att du har blivit kallad för att fungera som minister kan du hitta det mer uppfyllande att genomgå formell utbildning. Att sagt, att delta i seminariet skolan kräver tid och pengar. Att bli ordinerad online tenderar att vara relativt billig, och låter dig utföra bröllop och andra ceremonier. Varje beteckning har dock sina egna krav, så online-ordinering garanterar inte att du kommer att vara berättigad att fungera som pastor i varje traditionell kyrka. Om det här är ditt mål kan du använda din online-ordination för att starta din egen kyrka eller överväga att titta på seminarium som bättre kan passa dina behov.
  • Vissa online kyrkor är icke-denominationella eller interfaith och öppna för människor av någon religiös bakgrund.Om du är aktivt involverad i en annan religion, var noga med att kontrollera att bli en icke-denominational minister påverkar inte din ställning i din religion.
  • Del 2 av 2:
    Bli ordnad
    1. Bild med titeln Bli en ordinerad minister online steg 4
    1. Hitta en organisation som passar dina behov och dina övertygelser. Gör lite forskning för att hitta ett onlinedepartementet du kan se dig själv. Vissa organisationer skickar bara dig ordinering av papper, medan andra ger utbildning om hur man utför bröllop och andra ceremonier. Se till att det du väljer är en inbyggd och legitim service.
    • Vissa platser är ganska religiösa, medan andra är avsiktligt offilierade med någon speciell religion.
    • Välj en tjänst som skickar dig en kopia av dina uppgifter, med en original signatur och en tätning.Dessutom, ta reda på om de ska skicka ett brev med bra stående eller ett plånbokskort.Gratis ordineringar kommer vanligtvis att ge ett certifikat som ska skrivas ut från din webbläsare. En högre kvalitetsversion, ofta med guldförsegling, måste normalt beställas för en nominell avgift.
    • Låt dig inte luras av webbplatser som säger att en kyrka måste vara en skattebefriad organisation som är giltig.Det är inte sant.Det är helt upp till organisationen att bestämma om de vill ansöka om IRS för skattebefriad status.Vissa organisationer väljer att hålla regeringen ut ur religionen genom betalning av skatter.
  • Bildbeteckningen blir en ordinerad minister online steg 5
    2. Kontakta potentiella ministerier via telefon eller e-post.Om du vill ta reda på mer information om processen, liksom om din ordination kommer att vara tillräcklig för att utföra några ceremonier du är intresserad av att göra, kontakta ministeriet. Medan du är på det, kan du fråga om de vet något om att agera som en minster i ditt specifika tillstånd.
  • Undvik organisationer som inte listar sin kontaktinformation på deras webbplats eller svarar inte på dina försök att kontakta dem.
  • Vet att din ordination kan eller inte tillåta dig att utföra bröllop i ditt tillstånd.Du måste kontrollera statens krav genom att ringa clerk i länet där bröllopet ska utföras.
  • Ta reda på om förnyelse avgifter.Vissa ministerier kommer att beställa dig för livet, medan andra bara ordnar dig för ett år.
  • Bildbeteckningen blir en ordinerad minister online steg 6
    3. Skicka in din personliga information online. De flesta onlineordineringstjänster kräver att du fyller i en kort form med din personliga information. Varje kyrka har olika krav på ordinationsprocessen, men de flesta kräver följande:
  • Fullt juridiskt namn
  • Postadress
  • Giltig e-postadress
  • En avgift, vanligtvis ca $ 50.00
  • Bild med titeln Bli en ordinerad minister online steg 7
    4. Ta emot ditt officiella ordination pappersarbete i posten. När du har skickat in din information och betala för de tjänster du begärde, är allt du behöver göra att vänta med att ta emot ditt pappersarbete. Bearbeta din förfrågan bör ta inte mer än två veckor. Om du fortfarande inte har fått ditt officiella certifikat och en bokstav av god ställning då, kontakta ministeriet.
  • Tips

    I några stater behöver du ett brev aka "Brev av god stående" från organisationen som ordnade dig för att kunna utföra ett bröllop.
  • Om du planerar att utföra ett äktenskap i staten Nevada, var noga med att du kontrollerar att organisationen har en "fysisk" församling i staten Nevada. Lagen förbjuder en ordinerad minister från att utföra ett bröllop om det inte finns en fysisk församling i staten. Om du är bosatt i ett annat tillstånd kan du begära ett enstaka undantag från länet där licensen erhålls.
  • Varningar

    De flesta online-webbplatser har lärt sig att de kan bryta ner sin ordination i kategorier. Mainstream kyrkor har ordinerat laity, diakoner och präster. Platserna är parallell med detta tier-system med partiella ordinationer. Endast de högre nivånsordningarna är behöriga att officiera sakrament. Om en sådan person tecknar en licens, och licensstyrelsen kontrollerar ordningen är licensen olaglig, och det finns allvarliga rättsliga konsekvenser. Detta inkluderar äktenskapslicenser och andra inspelningar i vitala register, såsom dop och begravningar.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande