Hur man blir en biskop

En biskops roll är att tjäna och övervaka lokala präster och församlingar. Resan till att bli en biskop är lång och har inga garantier. Det finns många präster men bara några biskopspositioner tillgängliga. Att sträva efter heliga karaktär och arbeta som präst är emellertid prisvärda prestationer i sig. Om du känner dig andligt och religiöst kallad till den här vägen, här är vad du borde veta.

Steg

Del 1 av 2:
Uppfylla kraven
  1. Bildtiteln blir en biskopsteg 1
1. Slutföra en teologi grad. Alla valörer kräver biskopar att ha en teologiexamen. Detta kan slutföras på ett universitet, högskola eller specialistbibeln. Fråga din präst eller kyrkans ledare för att hjälpa dig att välja ett universitet. Detta hjälper dig att välja ett universitet som är uppskattat av kyrkan.
  • Teologiska studier innebär att man studerar Bibeln, kyrkans historia och filosofi.
  • En teologi grader tar normalt 4 år.
  • Bildtiteln blir en biskopsteg 2
    2. Delta i ett seminarium i 4 - 5 år. Ett seminarium är ett träningshögskola för präster, rabbiner och ministrar.Din kyrka kommer sannolikt att vara ansluten till ett särskilt seminarium. Be din präst att föreslå ett seminarium som kommer att förbereda dig för att bli en biskop.
  • Kontakta ditt föredragna seminarium för att ta reda på deras ansökan.
  • Varje seminarium är något annorlunda, men mest fokus på liturgi, bibliska studier och lärande praktiska ministerium.
  • Medan du är i seminariet, försök att vara involverad i din lokala kyrka. Detta gör det lättare att återansluta med prästen när du kommer tillbaka från seminariet.
  • Bildbeteckningen blir en biskopsteg 3
    3. Servera den nuvarande prästen som en diakon. När du kommer tillbaka från seminariet, fråga prästen i din hemkyrka om du kan hjälpa honom som en diakon. En diakon kan döpa människor, utföra äktenskap och begravningsceremonier, distribuera kommunion och predika. Dessa uppgifter hjälper dig att bli bekant med det arbete som en präst utför. Om prästen är nöjd med ditt arbete, efter 1 år kommer han att rekommendera dig som kandidat för att bli präst.
  • Det är viktigt att bilda ett bra förhållande med prästen som de har en viktig roll för att bestämma om du kommer att ordnas som präst. Gör ditt bästa för att stödja sina uppdragsinitiativ och växa storleken på din församling.
  • Bildtiteln blir en biskopsteg 4
    4. Arbeta som en ordinerad präst. När du har nominerats som prästkandidat, kommer du att vara riddad av den lokala biskopen. Som en ordinerad präst får du en lokal församling att ta hand om. Utför ditt arbete som präst till bästa möjliga förmåga. Det här är vad som hjälper dig att sticka ut som en biskopkandidat.
  • Gör ditt bästa för att bygga ett starkt förhållande med den lokala biskopen. Detta är viktigt, eftersom han kommer att titta på prästerna för att bestämma vilken han så småningom kommer att nominera som en biskop.
  • Bildtiteln blir en biskopsteg 5
    5. Vänta tills en biskopsposition öppnas. En biskopsposition kommer inte att öppnas tills den nuvarande biskopen når 75, blir mycket sjuk eller dör. När det finns en biskopsposition tillgänglig, kommer de lokala biskoparna att nominera präster för att bli den nya biskopen. Dessa namn ges till ärkebiskopen som granskar nomineringarna och organiserar sedan en röst som ska utföras. En lista över de kandidater som fick flest röster ges till den påven som kommer att fatta det slutliga beslutet.
  • Det tar ofta ett antal år innan en ny biskopsposition öppnas.
  • Bild med titeln Bli en biskop Steg 6
    6. Acceptera biskopspositionen om du är vald. Om påven väljer dig att ta biskopspositionen får du ett formellt erbjudande. När du accepterar erbjudandet kommer det att finnas en formell ceremoni där du kommer att ordineras som en biskop.
  • Del 2 av 2:
    Odla de högra egenskaperna
    1. Bildtiteln blir en biskopsteg 7
    1. Visa medkänsla och vänlighet till de fattiga. Solidaritet med de fattiga är ett kärnmeddelande av evangeliet och ett förväntat sätt att leva för potentiella biskopar. Tänk på hur du kan visa vänlighet och praktisk hjälp till dem som kämpar i ditt samhälle. Du kan hjälpa till på en lokal matbank, hemlöst skydd eller en liknande organisation.
    • Om du behöver lite inspiration, läs biografier av personer som har arbetat med de fattiga.
  • Bildbeteckningen blir en biskop Steg 8
    2. Lev helt enkelt och undvik extravaganta utgifter. Det är önskvärt för en biskop att leva bland de de tjänar. För att ha medkänsla för andra, hjälper det ofta att uppleva livet i sina skor. Undvik att leva i ett lyxigt hus eller kör en dyr bil.
  • Överväga att ta en resa till ett tredje världsland. Detta kan hjälpa till att inspirera dig att leva helt enkelt och öka medkänsla för de fattiga.
  • Bildbeteckningen blir en biskop Steg 9
    3. Förbli celibat. Det är en förutsättning att biskoparna inte får gifta sig eller vara sexuellt aktiva. Denna löfte till celibacy görs offentligt och måste följas för livet. Denna praxis skapades så att en biskop kunde visa Guds kärlek till alla människor, utan de begränsningar som kommer från att ha en familj.
  • Detta är ett stort beslut att göra och bör ges betydande tanke innan man bedriver en karriär som präst eller biskop.
  • Bildbetaget blir en biskopsteg 10
    4. Visa utmärkta interpersonella färdigheter. Enligt Bibeln ska en biskop demonstrera en mängd interpersonella färdigheter. En biskop bör vara exemplifierande i gästfrihet, självkontroll, vänlighet och generositet. Utöver detta bör biskopar undvika berusning, visningar av ilska och arrogans.
  • Be en präst eller andlig ledare att mentorera dig om du tror att du saknar någon av dessa färdigheter.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande