Hur man blir en registrerad demokrat

Registrering som en demokrat är en relativt smärtfri process, oavsett om du redan är registrerad för att rösta eller. Även om du hellre inte skulle förplikta någon speciell parti, kan du hitta dig själv som vill stödja en viss demokrat (eller republikan) kandidat när primaries kommer runt. I U.S. System, många statsröstningsföreskrifter förbjuder oberoende väljare från att kasta en omröstning under primärsäsongen (en primär status som "öppen" eller "stängd" avser denna ersättning eller förbud), men det finns inget krav på att du håller med den parten efter den allmänna val.

Steg

Metod 1 av 2:
Registrering online
  1. Bild med titeln Köp kontaktlinser Online Steg 7
1. Bestäm de procedurer som anges i din stat. Registreringsprocessen är ganska enkel över hela linjen, men varierar på mindre sätt i hela unionen. Det finns inget universellt accepterat, federal registreringsformulär - du måste gränssnitt med din statens egna, separata webbportal för att registrera. Detta gör specifika instruktioner svårare, men State-by-state-hjälp finns. Lyckligtvis, du.S. Regeringen har byggt en webbplats för att peka dig i rätt riktning.
  • Även på väg till Demokratiska nationalkommitténs hemsida Ge inte några lämpliga länkar, tyvärr. Det kommer dock att ge dig en mängd information när du är bra och registrerad!
  • Varje stat har inte en online-registreringsformulär än. För närvarande stödjer endast 23 stater online-registrering.
  • Typiska krav på registrering är U.S. Medborgarskap (naturligt född eller naturaliserad), som är 18 år gammal på valdagen, och inte har förklarats psykiskt inkompetent av en domstol. Vissa stater återkalla också omröstningsrättigheter för dömda felons.
  • Bild med titeln Filskatter Online Steg 4
    2. Gå till USA.GOV / Registrera-att-rösta. I den första delen, kort sänk på sidan, klicka på den rektangulära, röda knappen som läser "Registrera för att rösta."
  • Bild med titeln Reparera din kredit online för gratis steg 7
    3. Välj ditt tillstånd i rullgardinsmenyn. Efter att ha valt, ska en popup informera om din stat stöder online-registrering. För dem med online-registrering, klickar du på knappen till webbplatsen.
  • Vid val av Georgien, till exempel, är vi informerade om att staten stöder online-registrering och har sin egen webbplats inrättad för detta ändamål.
  • Vid val av Florida presenteras istället med en grafisk detaljering av en tre-stegs-postprocess. För stater som kräver in-post-formulär klickar du på knappen för att ladda ner formuläret och följ sedan alla efterföljande instruktioner för att skicka in den. Om du inte har en skrivare är de ofta tillgängliga för användning på ditt lokala offentliga bibliotek.
  • Vid val av New Hampshire kommer vi att hantera ett tillstånd som inte stöder online-registrering eller känner igen National Mail Voter Registreringsformulär. I stället måste vi registrera personligen på vårt lokala valkontor. Om du klickar på knappen i fönstret kommer du att ange en lista för att hjälpa oss att avgöra var det mest praktiska kontoret är.
  • Bild med titeln Få ett jobb snabbt steg 7
    4. Verifiera din identitet online, och ge all nödvändig information på din statens webbplats. Den webbplatsen kan kräva ett körkorts nummer tillsammans med annan identifierande information, t.ex. namn, adress och personnummer. Kraven i varje stat varierar, men alternativ kommer att ges av webbplatsen om du saknar lämplig dokumentation. Läs anvisningarna och följ alla successiva steg, och innan du vet det kommer du att bli registrerad!
  • Se till att du anger "demokratisk" som din partiansiering. Det är vad vi är här för, trots allt.
  • Bild med titeln Planera en semesterpotluck för din arbetsplats Steg 3
    5. Väntar ditt väljarkort. När registrering har slutförts, var tålamod. Väljare jag.D. kort kan så många som 5-7 veckor att komma fram.
  • Du behöver faktiskt inte ett väljare registreringskort för att rösta, oavsett vad du kanske har hört någon annanstans. Du behöver bara vara säker på att du är registrerad och känner till länet där du är registrerad för att rösta.
  • Om ditt väljare registreringskort aldrig kommer, vill du ringa ditt röstkontor och se till att du är registrerad. Du kan också begära att de skickar ditt kort igen.
  • 36 stater har passerat lagar som kräver foto i.D. Att rösta, dock. Du bör kontrollera med din statens identifieringskrav innan du går till din omröstningsplats på valdagen.
  • Bildbeteckningen blir framgångsrik i ditt nätverksmarknadsföring och ha kul steg 5
    6. Omregistrera för att rösta som en demokrat. Om du tidigare har registrerat dig för att rösta, registrerar du som demokrat i huvudsak samma process. Många registreringsformulär kommer att ha möjlighet att ange att du redan är registrerad, och bara ändrar eller uppdaterar information. Var noga med att markera rutan, fyll i fältet, eller bubbla bubblan för festanslutning så att det står "demokratiskt."
  • Metod 2 av 2:
    Registrering som en demokrat i stater som saknar online-registrering
    1. Bild med titeln Hitta ett fordon
    1. Kontakta ditt lokala valkontor om du bor i New Hampshire, Wyoming eller North Dakota. Dessa tre stater känner inte igen National Mail Voter Registreringsformulär, En allmän postregistreringsformulär som erkänns av alla andra stater. Som sådan måste du följa procedurer som är specifika för ditt tillstånd - ditt valkontor kommer att kunna styra dig genom denna process.
    • Följ den här länken till USA.gov`S online portal. Även om du inte kommer att kunna registrera dig online, kommer du att välja ditt tillstånd från rullgardinsmenyn med nödvändig information för att hitta ditt lokala valkontor.
    • Du måste också gå igenom ditt lokala valkontor om du bor i en u.S. territorium, e.g. Puerto Rico.
  • Bild med titeln Hitta ett fordon
    2. Tillgång till National Mail Voter Registreringsformulär. På landningssidan ser du flera länkar, som erbjuder nedladdningar av formuläret på engelska, spanska, kinesiska, japanska, tagalog, koreanska och vietnamesiska. Välj lämpligt språk.
  • Bild med titeln Installera en skrivare utan installationsdisken Steg 2Bullet2
    3. Skriv ut formuläret. Om du inte har lätt tillgång till en skrivare kan du använda dem på offentliga bibliotek (ibland för en liten avgift) eller i affärer som erbjuder kopieringstjänster, till exempel FedEx Office (tidigare Kinko).
  • Bild med titeln Skriv ditt kongressrepresentant Steg 3
    4. Fyll i all nödvändig information. Se till att du läser instruktionerna noggrant och ger all nödvändig information. Även om du redan är registrerad för att rösta och helt enkelt skulle vilja gå med i det demokratiska partiet, kan du vara skyldig att helt fylla i formuläret.
  • Du kommer att behöva ange ditt namn, födelsedatum och adress. Om du bor i ett landsbygdsområde och inte har en adress eller gatu nummer, är en karta tillgänglig för att du kan dra ett diagram över var du bor.
  • Några stater kommer att be om ditt körkort. Om du inte har en, fyll i "ingen" är acceptabelt.
  • Vissa stater kommer att kräva ditt personnummer - det kommer att anges i de statliga specifika instruktionerna.
  • Bild med titeln Skriv ett blogg Post Steg 1
    5. Var särskilt uppmärksam på lådan 7. Det här är vad det är för! Fält 7 är där du ska skriva din partiansiering. I läsbart tryck, skriv "Demokratiska" i det tomma fältet. När du har slutfört resten av formuläret, se till att du skriver in ditt namn.
  • Bild med titeln Samla e-postadresser Steg 11
    6. Maila formuläret utan dröjsmål! Avstängningsdatum för registrering som leder fram till val skiljer sig åt för varje stat. Kontakta de sista flera sidorna i dokumentet för att hitta dina statliga, alla relevanta datum ska läggas ut för dig i det här avsnittet. Det tar i genomsnitt en till tre dagar för Priority Mail för att komma fram till dess destination, så procrastinera inte om du går upp till den tidsfristen.
  • Postadressen är också i statsinstruktionerna (de sista flera sidorna i dokumentet).
  • Bild med titeln Skriv ett blogg Post Steg 15
    7. Väntar ditt väljarkort. Väljare jag.D. kort kan så många som 5-7 veckor att komma fram, efter att din blankett har mottagits och bearbetats. Mer anledning att inte procrastinera!
  • Du behöver faktiskt inte ett väljare registreringskort för att rösta, oavsett vad du kan höra någon annanstans. Du behöver bara vara säker på att du är registrerad och känner till länet där du är registrerad för att rösta. Om ditt väljare registreringskort aldrig kommer, ring ditt röstkontor för att säkerställa att du är registrerad. Du kan också begära att de skickar ditt kort igen.
  • 36 stater har passerat lagar som kräver foto i.D. Att rösta, dock. Du bör kontrollera med din statens identifieringskrav innan du går till din omröstningsplats på valdagen.
  • Tips

    Du måste vara minst 18 år och en amerikansk medborgare för att registrera sig för att rösta. Vissa stater tillåter dig att registrera sig i förväg när du är 17, så länge du kommer vara 18 på valdagen. Flera tillåter även 17-åringar att rösta i primarier.
  • Om du har ändrat ditt namn eller adress sedan den sista gången du registrerade dig för att rösta, är det en annan anledning att omregistrera. Se till att du uppdaterar dem i väljareapplikationsformuläret.
  • Du.S. Territorier, E.g. Guam, kan rösta i primarier, men kan inte rösta i allmänna val.
  • Saker du behöver

    • Du.S. medborgarskap
    • Körkort eller personnummer
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande