Hur man blir en borgmästare

Att vara en borgen Bondsman kan vara lönsam, men ändå riskabelt, företag. Inte alla stater tillåter arresterade personer att skicka kommersiell borgen. Men dessa företag är mycket populära i de stater som tillåter företagen. Tänk på följande om du fortfarande är intresserad av att vidta åtgärderna för att bli en borgmästare.

Steg

Del 1 av 2:
Kontrollera statliga föreskrifter
  1. Bild med titeln Bli en Bail Bondsman Steg 1
1. Ta reda på din statens privata Bail Bond Policy. Kontrollera om staten där du planerar att arbeta som borgmästare tillåter privata borgarbindningar för att posta bail. Vissa stater tillåter inte privata obligationer, och några andra stater har särskilda riktlinjer för privata obligationer. Kolla med din statens försäkringsavdelning för att ta reda på din statens policy.
  • Stater, som Illinois, Kentucky, Oregon och Wisconsin tillåter inte kommersiell borgen. Massachusetts tillåter det men har strikta krav på nya borgarbindare när det gäller licensiering. Texas och Georgien har också särskilda riktlinjer avseende borgarbindare.
  • Bildbeteckningen blir en borgen Bondsman Steg 2
    2. Få information om att vara en borgmästare i ditt tillstånd. Varje stat kan ha olika regler och föreskrifter för licensiering. Även om du redan är licensierad i ett tillstånd, antar du inte att du kan fungera i en annan. De flesta stater kräver bara ett gymnasieskola som en förutsättning för att bli en borgsobligation, men en associerad, kandidatexamen eller magisterexamen i finans, företag, ekonomi eller lag skulle vara till hjälp.
  • Du kanske inte kan vara en Bail Bondsman om du har en felony övertygelse om din kriminalregister, så förvänta dig en bakgrundskontroll. I stater där det inte finns någon certifiering eller licensiering av obligatör, utesluter en brottslighet inte att du blir en borgmästare, men det kan fortfarande vara svårt att hitta ett företag som kommer att anställa dig.
  • Fråga din statens statliga försäkringsavdelning för information om Bail Bondsman skolor och licensieringskrav.
  • Tänk på att medan det kan finnas många fördelar med att vara en borgmästare - mestadels med den ekonomiska vinsten - finns det också stor risk. Om du tjänar som återställningsagent för förolämpare som inte rapporterar till sina domstolsdatum, kan du riskera våldsamma möten. Vissa borgen Bondsman hyr bountyjägare utanför sin verksamhet av den anledningen. Du kan också hållas ansvarig för balansen av borgen av avgifter om en kund saknar hans eller hennes domstolsdatum.
  • Bild med titeln Bli en Bail Bondsman Steg 3
    3. Fyll i alla licensieringskurser eller krav. Ditt tillstånd kan kräva att du ska slutföra en förlicensieringskurs för att kunna bli berättigad att bli en borgmästare. Sådana kurser är utformade för att hjälpa till med förberedelserna för licensprov och resten av licensprocessen. Återigen bör din statens försäkringsavdelning kunna ge dig den information du behöver om för licensieringskurser eller krav.
  • Din stat kan erbjuda men inte kräva en förlicensieringskurs, men det är en bra idé att slutföra det ändå.
  • Del 2 av 2:
    Slutföra licensprocessen
    1. Bild med titeln Bli en Bail Bondsman Steg 4
    1. Ta en skriftlig tentamen om det krävs av din stat. Undersökningen kan vara en timme och inkluderar 50-60 multipelvalsfrågor. Du kan behöva betala en examensavgift på mellan $ 40 och $ 100 för att ta provet. Kontrollera med statens försäkringsavdelning för att ta reda på var och när testet ges och hur man registrerar sig.
    • Du kan också behöva få dina fingeravtryck inspelade vid tidpunkten för provet, vilket kan medföra en separat avgift.
  • Bild med titeln Bli en Bail Bondsman Steg 5
    2. Ansök om din licens med staten. När du har gått igenom din undersökning och träffade all annan behörighet kan du ansöka om din Bail Bondsman-licens. Du kommer sannolikt att behöva lämna in en ansökan med statsdepartementet för försäkring och betala en avgift via check, postanvisning eller kreditkort.
  • Du behöver också din poäng från den statliga licensundersökningen.
  • Övriga krav kan variera beroende på stat.
  • Bild med titeln Bli en Bail Bondsman Steg 6
    3. Gå med eller starta ett Bail Bond Company. Att gå med i ett befintligt företag kan hjälpa dig att få den erfarenhet du behöver om du någonsin vill öppna din egen Bail Bond Business. Detta kan också hjälpa dig att skapa ett nätverk av finansiella partners. Att starta ditt eget företag kan kräva en separat licens och andra krav, inklusive en borgning, och införlivande.
  • Bild med titeln Bli en Bail Bondsman Steg 7
    4. Ta fortbildningskurser. Fortsatta utbildningskurser kan vara nödvändiga för att förnya din licens. Licenser kan vara giltiga för mellan ett och tre år.
  • Vissa stater kräver 6 eller flera timmar av utbildningsekurser varje år. Var säker på att kontrollera med ditt tillstånd när du ansöker om din licens.
  • Tips

    Du kommer förmodligen att vilja hitta en person eller byrå för att fungera som en bounty hunter för ditt företag. Dessa individer hjälper till att spåra några personer som hoppa över staden efter att du har skrivit förbindelse för dem.

    Varningar

    Titta på alla konsekvenserna i händelse av att din kund inte återvänder till domstolen.
  • Var säker på att kolla på tillräcklig försäkring för att täcka dig själv och din familj.
  • Det är oerhört viktigt för alla som önskar bli en borgsmedlem för att noggrant studera lagarna och vara medveten om de risker som han eller hon tar.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande