Hur man har tur

Lycka tar mycket mer än klovers, men de kan inte heller skada. Att lära sig att omfamna möjligheter och skapa din egen lycka kan vara skillnaden mellan ett framgångsrikt, fruktbart och lyckligt liv och passivt väntar på något bra att hända. Sluta vänta. Gör din egen framgång. Ta tag i kragen genom att lära sig att sätta fast mål för dig själv och träffa dem genom att arbeta smartare, inte genom att arbeta hårdare. Se steg 1 för mer information.

Steg

Del 1 av 3:
Gör din egen lycka
  1. Bild med titeln vara lycklig steg 1
1. Definiera tur för dig själv. Vi brukar tänka på lycka som något som är ur vår kontroll, förväntar sig något eller någon att komma ner på oss från molnen och förbättra livet för oss. Men förmögenhet och berömmelse kommer inte till passiv. Väntar på för tur istället för att skapa det själv kan skapa negativitet och vrede, tvinga dig att se andra människors lycka som resultatet av lycka till snarare än bra val.
  • Tänk på lycka som en känsla, mer än ett certifikat eller en biljett som får dig tillgång till någon exklusiv klubb. Precis som du bestämmer dig för att vara glad kan du bestämma dig för att ha tur och bli villig att byta beteende och skapa möjligheter till framgång, snarare än att vänta på förändringar att hända.
  • Bild med titeln vara lycklig steg 2
    2. Utnyttja möjligheterna. Om du är upptagen med att vänta på saker att vara perfekta, kommer du att vänta länge. Lär dig att känna igen möjligheter när de uppstår och förbättra dina chanser genom att omfamna de möjligheter du har.
  • Om du får ett stort projekt på jobbet känner du dig oförberedd att ta itu med, du kan antingen överväga att en stroke av otur, gripe till dina medarbetare och gör ursäkter för dig själv, eller du kan överväga det en möjlighet att skina på ett stort sätt. Tänk på det mindre som att ha att göra med lycka och mer som ett tillfälle att lyckas.
  • Bild med titeln vara lycklig steg 3
    3. Vara öppen för. När du blir äldre blir det lättare att fastna på dina sätt. Repetition och vana är bekväm, men lär sig att acceptera möjligheten att göra förändringar, även liten förändring, kommer att hålla dig mottaglig för möjligheter och tur som presenterar sig själv.
  • Lär dig att ta kritik och att använda den som ett tillfälle för förbättring. Om din chef kritiserar något du arbetade hårt, anser du själv lycklig. Du vet hur man gör bättre nästa gång.
  • Om du bombar på ett datum som går fruktansvärt, använd upplevelsen som en klänning repetition för ditt nästa datum. Vad tycktes gå fel? Vad kan du göra annorlunda nästa gång?
  • Bild med titeln vara lycklig steg 4
    4. Omfamning "små vinster." När något går rätt för dig, omfamna det. Håll dig själv ödmjuk, men lär dig att njuta av små vinster och små framgångar för att hålla dig positiv, motiverad och glad.
  • "Vinner" behöver inte ens vara en stor sak. Kanske gjorde du den bästa Spaghetti Bolognese du någonsin har gjort igår kväll till middag, eller kanske du känner dig stolt över att komma ut och gå för en körning när du inte riktigt kände mig. Fira!
  • Jämför inte din framgång till andras framgång. Det är lätt att komma ner på dig själv genom att minimera dina framgångar och säga, "Ja, så jag fick en bonus på jobbet. Min vän Bill uppfann den mest populära iPhone-appen hela tiden." Så vad har det att göra med dig?
  • Bild med titeln vara lycklig steg 5
    5. Undvik beteendeslingor. Med tiden har vi lärt oss att göra automatiska beslut och reaktioner som håller oss låsta i återkopplingsslingor av beteende. Vi är ofta inte medvetna om de beslut vi fattar, och vissa status-quo-element i vårt liv som kan verka oföränderliga är verkligen lätta korrigeringar, när du känner igen dina beteendemönster.
  • Kanske slipper du alltid efter att ha dricker. Ge det ett skott nästa vecka. Om du alltid känner behovet av att gå ut med dina medarbetare så snart som klockan rullar runt, överväga att gå på gymmet istället och lyfta vikter i en timme eller två. Identifiera dina mönster och skaka upp dem.
  • Bild med titeln vara lycklig steg 6
    6. Var positiv och generös med din tid. Lyckliga människor är människor vi alla gillar att vara runt, för att rikedomarna verkar gynna alla. Bli den typ av person som människor vill få en bit av att vara mer positiv och generös med den framgång du har.
  • Göra en punkt att gratulera andra när de gör ett jobb bra, eller när något bra kommer. En liten notering av gratulationer kan gå långt.
  • Volontär dina färdigheter, även med små saker. Om du undrar varför ingen är clamoring vid din dörr för att hjälpa dig att flytta, försök att komma ihåg alla de drag du har flakat ut över åren. Nästa gång, volontär din eftermiddag och din lastbil och se om din lycka inte ändras.
  • Del 2 av 3:
    Ställa in mål och arbetar hårt
    1. Bild med titeln vara lycklig steg 7
    1. Gör dina egna tidsfrister. Oavsett om det är arbete eller sociala mål, kan man lära sig hårda tidsfrister för dig själv göra hela skillnaden i världen. Även om ingen tittar över din axel, lär du dig att följa igenom och avsluta ett projekt kommer att hålla dig produktiv och lycklig. Du kommer att känna att du är på toppen av saker istället för att kämpa för att fånga hela tiden.
    • Ge dig själv en lista med små steg mot slutförandet av något mål. Om du vill få huset städat, eller gå ner i vikt före din högskoleåterförening, bestämma vilken process du vill göra i slutet av veckan. Det kommer inte att hända allt på en gång, så låt dig skapa möjligheter för små segrar och fortsätta att söka den segern tills det större målet är klart.
  • Bild med titeln vara lycklig steg 8
    2. Tro på dina mål. För att slutföra saker måste du lära dig att värdera betydelsen av målet, att tro att det är det viktigaste på din tallrik när som helst. Behandla att Backyard-projektet du har menat att göra som din egen personliga Super Bowl. Starta YouTube-granskningskanalen Du har alltid velat börja i eftermiddag, inte "någon gång."
  • Bild med titeln vara lycklig steg 9
    3. Följa igenom. Gör en "tillräckligt bra" jobb kommer aldrig att säkerställa varaktig framgång och tur. Går utöver, efter genom dina arbetsinsatser och ser saker genom att slutföra kommer.
  • Spendera mindre av din tid att oroa sig om du har gjort ett bra intryck på ett första datum, eller om din chef är förbannad på dig på grund av lite svårt att tolka e-post. Prata med dem. Öppna kommunikationskanaler och vara öppen om din förvirring och dina känslor. Låt det gå.
  • Bild med titeln vara lycklig steg 10
    4. Höj dina förväntningar. Pumpa dig själv. Var det bästa du kan vara. Vad är tillräckligt bra för dig? Kan ditt svar vara mer? Att göra dig strävat mot de saker du verkligen vill, skapar du förmögenhet i ursäkt.
  • Bild med titeln vara lycklig steg 11
    5
    Arbeta smartare, Arbeta inte hårdare. Att lära sig att vara effektivt i dina ansträngningar hjälper dig att hålla dig entusiastiska och energiska angående dina mål. Du kommer att vara i humör att göra mer om det arbete du gör är lika enkelt som det kan vara.
  • Få partners. Att lära sig att delegera uppgifter och be om hjälp när du behöver det gör jobb enklare.
  • Bild med titeln vara lycklig steg 12
    6
    Vara proaktiv. Göra de första ansträngningarna att göra saker hända. Om alla sitter runt klagar på bristen på heta hundvagnar i din stad, kan du alla vänta på att någon ska ha den idé du redan har haft, eller du kan få matlagning.
  • Gör det nu. Ställ inte planer för lite skuggigt, kanske-Ish datum vid någon tidpunkt i framtiden. Gör det nu. För fem minuter sedan. I dag.
  • Bild med titeln vara lycklig steg 13
    7
    Vara självständig. Om du vill ha något, var inte rädd för det. Du låter dig själv av din egen framgång om du sänker dina förväntningar och undviker den läskiga möjligheten till möjligheter. Gå och hämta det.
  • Be om en höjning, bryta upp, och gör de förändringar du behöver göra istället för att vänta på att någon annan ska göra dem för dig. Vänta inte på att dina överordnade märker det goda arbetet du gör, kräver det själv. Om ditt jobb inte gör dig glad, lär du dig att känna igen ditt missnöje och söka sunnigare utsikter.
  • Bild med titeln vara lycklig steg 14
    8
    Var entusiastisk. Du lever på planeten jorden. Du kan vara en konstig otänkande slug som flyter på en bit av rymdskräp. Tänk hur tråkigt det skulle vara. Lär dig att vara entusiastisk om vad som händer i ditt liv och de möjligheter du har. Om du är missnöjd med hur saker går, använd det missnöje som ett tillfälle att göra vad du vill ha. Börja ett band. Lär dig att spela pool. Klättra i berg. Sluta göra ursäkter och börja lycka till.
  • Bild med titeln vara lycklig steg 15
    9. Omgiv dig med stödjande människor. Behövande människor som behöver emotionellt stöd från dig eller som dominerar din tid med sina egna problem kommer att sap din känslomässiga energi och styrka. Lär dig att ge och stödja dina nära vänner och håll varandra. Involvera dig själv i ömsesidigt fördelaktiga relationer och vara lycklig, hälsosam och lycklig.
  • Del 3 av 3:
    Med hjälp av symboler och talismans
    1. Bild med titeln vara lycklig steg 16
    1. Leta efter turbuggar. I många kulturer anses insekter och andra buggar vara lyckliga tecken som ger förmögenhet. Ibland dödar dessa insekter kan anses vara otur, så det är en bra idé att vara medveten om dem och låt dem vara.
    • Att ha en nyckelpiga land på dig anses ofta vara ett tecken på lycka, ibland trodde att ha helande egenskaper för de sjuka. Prova att ha på sig en nyckelpiga amulett eller charm för att kanalisera lycka till Ladybug.
    • Dragonflies är ofta relaterade till vatten och det undermedvetna. Vissa tror att de landas på av en slända betyder att något viktigt är att förändras i ditt liv.
    • När crickets slutar chirping, är det något på väg att hända. Kanske något dåligt. Några indianer en gång trodde att crickets fick lycka, och crickets visas ofta på smycken och andra amuletter i Mellanöstern och Europa. Ljudet av crickets är allmänt ansedda.
  • Bild med titeln vara lycklig steg 17
    2. Leta efter turplantor och tecken i naturen. Över många kulturer har vissa växter anses vara en lycklig omen. Håll ett öga ut för turplantor.
  • Fyra bladklovers samlas vanligtvis av skolbarn som tecken på lycka till och förmögenhet.
  • Att hitta ekollon var en gammal norra tradition, eftersom ekar lockade blixten, tecknet på Thor. Hålla ekollon var då ett sätt att hålla dig säker från Thors raseri.
  • Vissa kulturer värderar bambu som ett hjälpmedel till andlig tillväxt.
  • Växande och odling av basilika för konsumtion trodde ibland att väcka lustar. Det har också antibakteriella egenskaper och andra näringsämnen.
  • Kaprifol, jasmin, salvia, rosmarin och lavendel är vanligen scavenged växter och örter som har en mängd näringsmässiga och terapeutiska påverkan. De luktar alla underbara och kan användas i en mängd olika rätter, tvål och te också, så de är användbara såväl som lyckliga.
  • Bild med titeln vara lycklig steg 18
    3. Bära ett lyckligt djurs totem. Om du har ett ande djur eller ett djur som du känner ett visst släktskap med, bära en liten leksak eller annat objekt som kanaliserar sin energi och lycka. En lycklig kaninfot är en vanlig charm, relaterad till fertilitet.
  • Tidiga kristna tänkte på delfinen som ett skyddande djur, och sjömän använde ofta närvaron av delfiner för att flyga bra nyheter eller en snabb och säker resa hem.
  • Grodor har ansetts ha turdjur i många kulturer, inklusive antika Rom och och Egypten. Mojave trodde att grodan begåvade mannen eld. Grodor symboliserar inspiration, rikedom, vänskap och välstånd.
  • Tigrar och röda fladdermässiga är vanligen att vara lyckliga djur i Kina.
  • Sköldpaddor och sköldpaddor är vanliga delar av ursprungsmyter i många olika kulturer, och gör för populära lyckliga djur.
  • Bild med titeln vara lycklig steg 19
    4. Dekorera ditt hus med Lucky Tokens. Omkring dig själv med Lucky Totems i ditt hem är ett vanligt sätt att hålla dig själv välmående och bekväm i din bostadsplats.
  • Dreamcatchers, Kachinas och Feathers trodde ofta att de är lyckliga symboler och föremål i olika indianska kulturer. I Amerika är det vanliga hushållsartiklar som används för att få lycka.
  • Statyer av Buddha, en häftklammer av massor av kinesiska restauranger, anses vanligen vara lyckliga egenskaper hos ett hem.
  • Öva feng shui att få lycka och harmoni mot ditt bostadsyta.
  • St. Christopher Totems och Jungfru Marys är vanliga i kristna hem. Andra bönljus, allmänt tillgängliga, kan anses lycka till och källor till andlig komfort.
  • Hästar är pålitliga varelser och hästskor tänkas ofta som tur. Hästskor hängs ofta över dörröppningar och lycka till och otur.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Om du kan göra något, gör det.
  • En tredjedel av ditt liv kommer att vara lycka till. En tredjedel av ditt liv kommer att bli otur. En tredjedel av ditt liv beror på din inställning till vad som händer. Välj att ha två tredjedelar lyckligt liv.
  • Hårt arbete kommer att leda till framgång. Hårt arbete är proportionellt mot lycka.
  • Bära ett lyckligt charmarmband eller halsband.
  • Ibland fungerar charms inte. Ibland gör de. Det beror på den tur du redan har.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande