Hur man är mer entusiastisk

Att vara super låg energi kan vara en sådan downer - en downer hemma, en downer på arbetsplatsen, en downer i våra egna huvuden. Inte bara gör andra njuter av entusiastiska människor, men vi njuter av oss mer när vi är fulla av passion, inspiration och körning. Vad är nyckeln till att bli upphetsad över de små sakerna?Låt oss utforska.

Steg

Del 1 av 4:
Få ditt huvud rätt
  1. Bild med titeln vara mer entusiastisk steg 1
1
Hitta dig själv. Det är ganska svårt att vara entusiastisk om livet när du lever någon annans. Att inte vara dig själv är bara så dränering - inte konstigt att det är svårt att samla upp entusiasm. För att kunnaalisera Gusto måste du var dig själv först och främst. Låtsas vara något du inte tar upp alla dina resurser du skulle kunna använda på att göra vad du faktiskt tycker om och kan bli upphetsad över.
  • Många av oss försöker super svårt att passa in i en form som samhället har ansett rätt. Bua. Vi kommer inte att njuta av de saker som våra vänner tycker om, vi kommer inte att få uppfylla de saker som uppfyller andra. Så slösa inte din tid! Det är bara när du är naturligtvis du att du kan hitta vad som driver dig och tar ett fast håll. Sedan Du kan arbeta med att vara entusiastisk.
  • Bild med titeln vara mer entusiastisk steg 2
    2. Ta reda på varför du saknar entusiasm. Du är på den här sidan av en anledning. Mest sannolikt någon runt dig ger dig skit om din brist på energi. Mycket få människor ser objektivt på sig själva och säger, "Hmm. Jag undrar varför jag inte är paprika." Men oavsett din anledning, har du förmodligen en inkling på varför. Är det ditt jobb? Ditt kärleksliv? Eller är det mer av en universell, 24/7 sak som drar dig ner?
  • Det är naturligt att fastna i en ruta. Dessa saker händer. De slutar också vid någon tidpunkt. Men då finns det klinisk depression Och det är en helt annan burk av maskar. Om det är något du aldrig har tänkt på, tänk på det nu. Är det en brist på entusiasm eller är det en större fråga? Vad är din tarm berätta för dig?
  • Bild med titeln vara mer entusiastisk steg 3
    3. Börja tänka positivt. Om någon gav dig ett matteprov och sa, "Här är provet. Det är saker du inte ens drömde om att röra på college. Lycka till, barn," Hur kan den känna? Ganska skrämmande, förmodligen. Om istället sa de, "Här är tentamen - det kommer bli tufft, men det är genomförbart," Vad skulle du tänka då? Du skulle vara mycket mer motiverad och känna dig mycket bättre om att ta den tentamen! Detsamma gäller för entusiasm- Du kommer inte bli upphetsad om någonting om det är hemskt!
  • Tänk på det. Hur lätt är det upphetsat om något som är genomförbart och att du vet att du kan uppnå? Det är mycket svårare att bli entusiastisk om saker som vi straight up inte tror någonsin att materialisera. Och vad är ofta skillnaden? Vårt sätt att tänka. Ibland är det bokstavligen det enda hindret.
  • Bild med titeln vara mer entusiastisk steg 4
    4. Definiera dina mål och hur du ska uppnå dem. Nu när du åtminstone försöker tänka positivt, vad är de mål som du vill uppnå? Hur skulle du gå om att uppnå dem? Vad vill du vara entusiastisk om? Det är svårt att vara entusiastiskt när vi flugrar om livet utan syfte.
  • Menande exakt Vad du vill göra och exakt Hur du vill gå om det ger dig något att vara entusiastisk om. Om du vill bli mager, är det svårt att vara entusiastisk om att vilja bli mager. Men om du arbetar 30 minuter i veckan och äter massor av grönsaker, är det direkt beteende att bli upphetsad över.
  • Bild med titeln vara mer entusiastisk steg 5
    5. Övertyga dig själv. Det är bra och bra att ha mål, men du måste faktiskt tro att du kan uppnå dem. Om ditt mål är för högt, ta det ner ett hack. Ta med det en hak tills du enkelt kan tro att det är något du kan göra hända. Om det är realistiskt, är det enda som stoppar dig.
  • Att ha ett mål att bli kungen eller drottningen av England skulle vara ganska jävla svårt att bli upphetsad. Se till att dina mål är möjliga - om du är osäker, bara börja med en något mindre skala. Vill starta ditt eget företag men vet inte någonting om det? Gör mål för att ta affärskurser och nätverk. Mindre saker som är helt genomförbara och helt användbart.
  • Bild med titeln vara mer entusiastisk steg 6
    6. Kom över din rädsla för besvikelse / gör fel beslut / ser dumt. Ofta när vi inte är entusiastiska, är det för att vi har gjort lite ursäkt för varför att inte vara. Vi vill inte vara entusiastiska eftersom vi inte vill få våra hopp upp, vi är inte entusiastiska eftersom vi är för osäkra att vara entusiastiska, eller vi är inte entusiastiska eftersom vi är oroliga för andra kommer att döma oss. Det här är alla CRAP-skäl! Din entusiasm bör vara oförskämd och opåverkad av andra eller av osäkerhet. Vad hindrar dig?
  • Inse att din önskan att vara entusiastisk är där - det är bara begravd under en hög med oro och rädsla. När vi växer upp, kallar ofta vuxna det "anledning." Det är väldigt mycket så en lärt sak. Vi hade det när vi var barn - det är dags att få tillbaka det!
  • Del 2 av 4:
    Hitta motivation
    1. Bild med titeln vara mer entusiastisk steg 7
    1. Hitta vad du verkligen tycker om och gör det hela tiden. Det är inget sätt att leva livet olyckligt. Arbeta ett meningslöst jobb, dricka bort helgerna, omgivande av oss med meningslösa relationer - allt kan bli ganska dyster. Det är inte konstigt att vara entusiastisk är en kamp när vi är bakom en skärm 8 timmar om dagen, äter skräp och beklagar våra nuvarande omständigheter. Men du kan, hitta något du tycker om och hålla fast vid det. Gör det så mycket som möjligt. Ge ditt liv som gnist det behöver generera entusiasm.
    • Det spelar ingen roll vad det är. Oavsett om det är byggnadsmodellflygplan, matlagning, karate eller tyska karaoke, gör det. Göra tid för det. Omordna ditt schema. Offra andra skyldigheter. Gör det till en del av din rutin. Om det ger dig kör och antändar en eld i dig, låser du på det och låser på det bra. Entusiasmen kommer att flöda därifrån.
  • Bild med titeln vara mer entusiastisk steg 8
    2. Hålla ett bra företag. Någonsin varit i ett rum fullt av naysayers, raggin "på regeringen, nuvarande trender, alla sina medarbetare och bekanta? Det suger och det är super smittsamt. Innan du vet det, hatar du på allt, också. Gör det inte! Dessa människor tar vilken liten entusiasm kan malteras och pulverisera den till glömska. Om du vill arbeta med din positivitet och entusiasm, behöver dessa människor spela en mycket mindre roll i ditt liv.
  • Det första steget är att avsluta dina giftiga vänskap. Om du får ungefär 5 sekunder att tänka på det, har du förmodligen en bra uppfattning om vem det här betyder. När negativiteten utvisas, tänk upp på tre personer som verkligen får dig att känna sig rättvist Bra. När du har ledig tid borde de vara de människor du går till. De kan vara entusiasmrollmodeller att starta!
  • Bildbeteckningen är mer entusiastiskt steg 9
    3. Bli frisk. Du vet hur folk säger om du äter skräpmat, du känner dig skit hela dagen? Nå det är sant. Och det är mycket svårare att känna sig mentalt i zonen när du inte är fysiskt i det, heller. Så äta hälsosamt! Din entusiasm är värt det, rätt?
  • Här är ett annat exempel: Har du någonsin lagt i sängen hela dagen och undrar varför du är så utmattad? Och då inser du att det är för att du inte har gjort en jävla sak hela dagen. Att komma upp och träna skulle göra dig så mycket mer energiserad. Så börja träna! Att Endorphin Rush kommer att vara steg en för att känna inspirationerna genom dina åsikter.
  • Få en god natts sömn! Det är så svårt att vara entusiastisk när vi är trötta. Faktum är att vi är ganska motsatta av entusiastiska när vi är utmattade. Om du inte har sovit på sistone, kan det vara en orsak till din brist på energi. Så vila upp!
  • Bild med titeln vara mer entusiastisk steg 10
    4. Gör en lista med saker du är tacksam för. Du vet att positivt tänkande är absolut nödvändigt med att vara entusiastisk, men att hitta motivationen för den positiviteten kan vara hård. För att minska bördan, gör en lista med saker du är tacksam för. Att se en konkret lista över allt du har för kommer att göra det svårt att neka varför du borde vara entusiastisk.
  • Ge inte upp efter 5 minuter. Ibland är det svårt att tänka på saker vi är tacksamma för att vi har dem. Vi har dem 24/7, så deras awesomeness går bort. Dina ben. Kom ihåg de? Det är fantastiska. Är du inte glad att du har dem?
  • Bild med titeln vara mer entusiastisk steg 11
    5. Agera entusiastisk. Du vet att OL "säger "övning ger färdighet?" Tja, det är skit. Men träna göra göra vana. Agera entusiastisk för tillräckligt länge och så småningom blir det din go-to emotion. Det tar lite tid, men det är definitivt genomförbart. Så don den entusiastiska hatten av din och börja faking det!
  • Ja, det kommer att suga för lite. Det kommer att känna att du är en falsk. Ler och skrattar och säger saker som, "Oooh, ja!" kommer att känna sig främmande. Om inget annat börjar säga dem sardoniskt. Var chipper att poke kul på anti-chipperness av din personlighet. Hitta en ursäkt för att förfalska det tills du inte fakar det längre.
  • Del 3 av 4:
    Utskjutande entusiasm
    1. Bild med titeln vara mer entusiastisk steg 12
    1. Utropa saker. Okej, så kanske är du inte riktigt i humöret att sätta i massor av ansträngning. Men du är av övningen gör vanlig sort, så hur kan du förfalska det? Börja med att utropa saker. Oavsett om det är "Ja för helvete!" eller "jolly bra," eller "Tja, sitta mig och ring mig sally!" är upp till dig. Ju mer du reagerar och med pizzazz, desto fler kommer att luras.
    • Föreställ dig din vän Ted går in i rummet. Du två gör ögonkontakt, ge varandra en nod, och du säger, "Supera." Inte ens i fråga. Bara "supera." Han svarar med, "Yo." Hälsning bytas ut. Föreställ dig nu Ted Walks in i rummet och du säger, "Hej, ted! Ohmigosh jag är så glad att se dig!" och då kör du runt till rum, armar som flailar som den t-rex du alltid har velat vara. Vem är entusiastisk nu, va?
  • Bild med titeln vara mer entusiastisk steg 13
    2. Flytta runt. Så en integrerad del av "Hej, ted! Ohmigosh jag är så glad att se dig!" var att springa omkring biten. Du kan inte riktigt luta dig tillbaka i din fåtölj, ögonbryn omgivande, limmade till upptäcktskanalen och utropa dessa ord med samma effekt (ja, du kunde...). Så nästa gång du hittar dig själv, "Det skulle vara lämpligt att vara upphetsad just nu," gör något med dig själv. Hoppa upp och ner. Vågar dina armar som en galning (gör inte det i allmänhet). Hi-Five Din mormor (speciellt om hon är den som vill att du ska vara mer energisk). Gör ett val och begå det.
  • Du kan göra en glad dans. Du kan göra ett fingerpistol och låtsas att du är fonz. Du kan peka dina tummar på dig själv och prata om hur fantastisk du är. Varför försöker du inte alla ut och se vilka reaktioner du får?
  • Bild med titeln vara mer entusiastisk steg 14
    3. Få teatralisk. När du tänker "entusiasm...entusiasm," Försök istället tänka, "större." Hur kan du göra allt du gör större? Försök komma ihåg det här: Du är inte i en film. Det finns ingen kamera. Du är på ett stadium där du måste visa 1500 personer i den 4: e balkongen som är praktiskt taget en halv mil bort från vad du känner, tänker och gör. Hur kan ditt beteende bli storare?
  • Nästa gång din rumskamrat går in och säger, "Hej, Roomie. Jag gjorde bara muffins!" Du kommer inte att svara med, "Åh, fantastisk, tack. jag älskar cupcakes." Nej nej nej. Du kommer att slå luften John Bender Breakfast Club Style, komma på både knän och utbryter, "Min cupcake drottning, hur kan jag återbetala dig?" och sedan springa till köket och skjuta en muffin i ditt ansikte. Du tar verkligen en för laget. Gå du.
  • Bild med titeln vara mer entusiastiskt steg 15
    4. Använd ditt ansikte. Allt detta råd kommer inte bara att jive med dem omkring dig om ditt ansikte inte matchar dina ord, ton eller kropp. När Ted går i rummet, leende. Bredda dina ögon. När rumskompis # 2 informerar dig, har hon gjort dig muffins, släpp din käke i tacksamhet. När du fakar en känsla (du kan vara entusiastiskt negativ, förresten), se till att du täcker alla dina baser.
  • Du vet exakt hur man gör det här. Du har sett människor före och vilka ansiktsuttryck går med vilka känslor. Det enda du behöver ändra är att göra det större, se till att det registrerar sig med människor. Du måste se till att din entusiasm hörs och sett.
  • Bild med titeln vara mer entusiastiskt steg 16
    5. Gå till volym. Så om det "hört" del. Det är inte så mycket att Loudness motsvarar entusiasm, det är bara att tystnad brukar motsvara en brist på entusiasm. Så när du säger Ted hur glad du ska se honom, gör det inte i en viskning. När du är glad över cupcakes, lägg dina lungor till jobbet. Det finns inget behov av att skrika, men din entusiasm ska vara lite obesvarad, om du vill. Ta det som är normalt för dig och stöta på en hack.
  • Tänk på vad en tonårsflicka gör när hon ser Robert Pattinson eller Justin Bieber. Hon skriker och blir allt flitty. Gör det inte. Men do notera. När entusiasm behöver visas, kanal ditt inre lag Edward (men gärna behålla det på en tråkig roar). Om inget annat, gör det satiriskt. Bara du behöver veta att du poking kul på dem runt dig. Varför kräver de entusiasm ändå?
  • Del 4 av 4:
    Vistas entusiastisk
    1. Bild med titeln vara mer entusiastiskt steg 17
    1. Fråga frågor. Ett enkelt sätt att verka entusiastiskt är att ställa frågor. Det visar att du är intresserad och engagerad i ögonblicket. Och vad händer då när du ställer frågor? Folk svarar och de kan säga något som faktiskt gnistor ditt intresse, om det inte tidigare. Så gör det första steget! Ställ frågor, få bollen att rulla och se hur det växer därifrån.
    • Det är lätt att skriva av ett ämne / sak / person som ointressant, döma en bok genom dess omslag, om du vill. Stå emot! Om du är frestad, gör det till en punkt att pry lite längre. Du kan hitta att lyft slöjan gnistor din nyfikenhet. Och den nyfikenheten kan leda dig att hitta något värt att vara entusiastiskt om!
  • Bild med titeln vara mer entusiastisk steg 18
    2
    Skratt. Ett av de enklaste sätten att bli lyckliga är att börja skratta. Börja skratta och vara glad och entusiasm kommer att följa. Det kan naturligtvis sätta dig i ett bättre humör och få kreativitet och positivitet som flyter.
  • Bild med titeln vara mer entusiastisk steg 19
    3. Bli vördig. Efter en viss tid i en miljö går nyheten av allt bort. Du slutar märka vad en gång stoppade dig död i dina spår med sin skönhet. Du slutar ställa frågor och undra. Du slutar känna sig awestruck. När det händer, flyr entusiasm som sandkorn genom fingrarna. Helt plötsligt liv är drab och unremarkable. Låt det inte hända.
  • Enkla saker som en solnedgångs skönhet kan ta med entusiasm tillbaka. Arkitekturen i din favorit lokala byggnad. Heck, en grupp barn som bygger snögubbar. När du slutar och lukta rosen, kan du bara sluta och hitta vad som ska hålla dig - vad kan vara helt inspirerande.
  • Bild med titeln vara mer entusiastiskt steg 20
    4. Prova nya saker. Ett enkelt sätt att börja få awestruck igen är att försöka nya saker. Livet kan bli tråkigt att göra samma ol `, samma ol` - så blanda upp det! Det är omöjligt att behålla entusiasm om något du har gjort år i och år. Och det är löjligt att förvänta sig att vara entusiastisk om du inte har en spännande rutin!
  • Även de minsta förändringen kan göra underverk. Har du kört 3 miles (4.8 km) En dag under de senaste sex månaderna? Hitta ett nytt spår! Börja med matlagning hemma. Hämta en hobby. Gå sparsam shopping. Utforska turistattraktionerna i ditt område. Det behöver inte vara stort - det måste bara vara annorlunda.
  • Bild med titeln vara mer entusiastiskt steg 21
    5. Fortsätt lära. Föreställ dig ett förhållande med en person som du har känt hela ditt liv. Det börjar förmodligen bli lite tråkig när du slutar lära dig den personen, när du vet allt som finns att veta. Detsamma gäller för livet! Om du slutar lära dig, kommer du att gå tom för att bli inspirerad. Så gör mer noggrann forskning, söker experter, trycker på i ditt nätverk. Vad det än vill göra, gräva in djupare.
  • Det behöver inte bokleverans. Du kan lära av dem omkring dig, du kan lära av dig själv, heck, du kan lära av WikiHow. Bara fortsätt att söka kunskap - ju mer du vet, de mer intressanta sakerna blir. Livet ingår!
  • Varningar

    Plötslig zest för livet kan orsaka känslor av elation, yrsel och hjärtklappning.Det kan också orsaka fler människor att faktiskt njuta av ditt företag.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande