Hur man väljer pedagogiska tech leksaker för dina barn

När barn använder teknik måste de inte bara limas till videospel eller tabletter. Det finns många pedagogiska tech leksaker på marknaden som kan underhålla ditt barn medan de lär dem en mängd olika färdigheter. När du väljer en leksak, överväga ditt barns ålder och de specifika färdigheter du vill att de ska lära dig.

Steg

Metod 1 av 2:
Att räkna ut vilka leksaker som är lämpliga
  1. Bild med titeln Välj utbildnings tech leksaker för dina barn Steg 1
1. Tänk på barnets ålder. Inte alla pedagogiska tech leksaker är lämpliga för alla åldrar. Det betyder att du borde tänka på barnets ålder när du väljer en. De flesta leksaker har föreslagit åldrar på paketet, vilket kan hjälpa dig att välja rätt produkt för rätt ålder.
  • Även om barnet kan använda en leksak som är utformad för ett äldre barn, tänk på leksaksdelarna. Många leksaker riktade mot äldre åldrar kommer med små delar som utgör en kvävningsrisk för yngre barn.
  • Till exempel har vissa elektroniska enheter pekare kopplade till dem som ska användas på skärmen. Dessa kanske inte är lämpliga för mindre barn eftersom de kan orsaka skada.
  • Bild med titeln Välj utbildnings tech leksaker för dina barn Steg 2
    2. Titta på språket som används av leksaken. Små delar är inte det enda övervägandet när man tittar på åldersintervallet för en leksak. Också överväga de typer av språk som används i leksaken. Leksaker gjorda för yngre barn kommer att använda enklare ordförråd och ha enklare koncept än de som görs för äldre barn.
  • Detta kommer att hålla ditt barn från att bli frustrerad när hanteringen av leksakerna och förhindra att utbildningsinnehållet går över barnets huvud.
  • Bild med titeln Välj utbildnings tech leksaker för dina barn Steg 3
    3. Bestäm vilken aktivitet du vill att ditt barn ska göra. De pedagogiska leksakerna som är tillgängliga för barn är olika. Du måste bara bestämma vad du vill att ditt barn ska lära dig. Färdigheter som lärt sig från leksaker sträcker sig från att lära sig grundläggande matematik och stavningsförmåga till främmande språk till jämn datorprogrammering.
  • Du kan prova flera typer av leksaker som fokuserar på olika saker så att ditt barn har förmåga att lära sig olika färdigheter.
  • Bild med titeln Välj utbildnings tech leksaker för dina barn Steg 4
    4. Tänk på ditt barns intressen. Ta hänsyn till ditt barns intressen när du väljer en leksak för dem. Välj en specifik leksak som motsvarar aktiviteter eller ämnen som ditt barn gillar det kommer också att hjälpa dem att lära sig en färdighet du vill att de ska lära sig. Detta kommer att hjälpa dem att hålla dem intresserade av att lära och till och med hjälpa dem att behålla mer information.
  • Till exempel, om du gillar musik, köp dem ett främmande språk leksak som innehåller musik eller låtar i det för att hålla dem intresserade. Det här kan vara en video som spelar leksak med musikvideor eller en bok som lär språk genom digitalt innehåll eller medföljande musikskivor.
  • Bild med titeln Välj utbildnings tech leksaker för dina barn Steg 5
    5. Konsultera produktrecensioner. Ett bra sätt att bestämma den bästa leksaken för ditt barn är att titta på produktrecensioner. Dessa finns i föräldraskap eller tekniska tidskrifter, på online-föräldraskap eller pedagogiska bloggar, från online-distributörswebbplatser eller från andra leverantörswebbplatser. Dessa kan hjälpa dig att bestämma mellan liknande leksaker eller om en leksak är rätt för ditt barns specifika behov.
  • Till exempel kan du ha två robotleksaker som du inte kan bestämma mellan. Online recensioner kan berätta hur robotarna är i praktiken med barn, vilka funktioner som är bäst på varje leksak, och hur bra robotarna lär den annonserade informationen.
  • Bild med titeln Välj utbildnings tech leksaker för dina barn Steg 6
    6. Be om råd från andra. Ett annat sätt att hitta den bästa pedagogiska tech leksaken är att fråga andra i dig eller ditt barns liv. Om ditt barn är att lära sig specifika saker i skolan, fråga ditt barns lärare för lite vägledning där leksaker att köpa eller vilka ämnen du kanske vill hjälpa ditt barn att lära dig. Du kan också fråga dina vänner och släktingar som pedagogiska leksaker har fungerat bra för sina barn eller att de tycker kan vara bra för ditt barn.
  • Detta hjälper dig att identifiera bättre alternativ med hjälp av områden där ditt barn kan använda extra hjälp.
  • Yttrandet om leksaker från dina vänner och familj är mer personliga och relevanta för ditt barn än generiska produktrecensioner från externa källor.
  • Bild med titeln Välj pedagogiska tech leksaker för dina barn Steg 7
    7. Titta på produktgarantier. Pedagogiska tech leksaker är byggda med ett barn i åtanke, men även den stundaste leksaken kan bryta. Många av dessa leksaker är inte dyra, heller. Men många dyrare tech leksaker kommer med garantier för att skydda produkten i händelse av en olycka.
  • Till exempel, vissa barns tech leksaker kommer med ett till två års garantier där de kommer att ersätta varan utan några frågor. Det betyder att om ditt barn kastar enheten över rummet, kanske du kan få det ersatt.
  • Markera rutan eller undersök produkten online innan du köper om en garanti är något du tror du behöver.
  • Bild med titeln Välj utbildnings tech leksaker för dina barn Steg 8
    8. Bestäm om du vill ha en leksak ansluten till din smartphone. Många pedagogiska leksaker ansluter till smartphones för att fungera eller för ytterligare aktiviteter. Det finns även pedagogiska spel och appar som du kan lägga till i din smartphone för att göra det till en pedagogisk leksak. När du väljer en leksak bestämmer du om smarttelefonfunktioner är något du vill ha.
  • Till exempel kan du få robotar som kan styras av smartphones eller musik-gör leksaker som kan kopplas till telefonen. Många andra pedagogiska leksaker har funktioner där du kan få ytterligare spel, aktiviteter eller appar på din telefon för att förbättra smarttelefonens erfarenhet.
  • Metod 2 av 2:
    Välja en specifik leksak
    1. Bild med titeln Välj utbildnings tech leksaker för dina barn Steg 9
    1. Tänk på en matte leksak. Många leksaker hjälper barnen med sina matematiska färdigheter. Det finns tech leksaker som använder datorer och tabletter för att hjälpa barnen med tangram och andra geometriska färdigheter. Barnvänliga tabletter ger barnens oändliga spel och appar som använder sina matematiska färdigheter.
    • Dessa leksaker ger ditt barns pussel, bilder, spel, låtar och andra interaktiva aktiviteter för att hjälpa ditt barn att lära sig matematik.
    • Många datorprogrammering, mekaniska, musikaliska, kulinariska och elektroniska techleksaker lär också barnmatte.
  • Bild med titeln Välj utbildnings tech leksaker för dina barn Steg 10
    2. Tänk på ett språkleksak. Det finns många olika pedagogiska tech leksaker som hjälper dina barn att lära sig olika språkkunskaper. Vissa leksaker hjälper barn att lära sig att läsa eller läsa böcker högt för dem. Andra leksaker hjälper barnen att lära sig att skriva genom att gå igenom rätt slag och undervisningsstavning.
  • Du kan också hitta leksaker som lär dina barn främmande språk. Det finns många böcker som lär barn utländska språk via interaktiva låtar eller videor som ditt barn får tillgång till när du köper boken.
  • Bild med titeln Välj utbildnings tech leksaker för dina barn Steg 11
    3. Hitta leksaker som fokuserar på vetenskapliga färdigheter. Kemiuppsättningar har uppgraderats till digitala vetenskapsleksaker. Barn kan använda digitala mikroskop som är kopplade till datorer eller tabletter när de utforskar den mikroskopiska världen runt dem. Barn kan också få uppfinnande kit där de kan lära sig att göra olika vetenskapliga uppfinningar. Det finns även fröväxande kit som ansluter med smartphones för att vända frön till animerade tecken.
  • Dessa vetenskapsbaserade leksaker lär också barn, mekaniska och tekniska färdigheter.
  • Bild med titeln Välj utbildnings tech leksaker för dina barn Steg 12
    4. Kolla in dator, mekaniska eller elektronikkunskaper. Vissa leksaker tillåter ditt barn att lära sig grundläggande datorkunskaper och programmeringsförmåga i en ung ålder. Det finns produkter som gör att du kan sammanställa en liten dator i Lego-liknande delar och produkter som låter dig snäppa block tillsammans för att göra liten elektronik. Övriga leksaker låter barn montera robotar.
  • Dessa produkter kan undervisa mekaniska och datorkunskaper. De är bra för barn som har intresse för att sätta saker ihop och ta bort dem, eller som har haft att leka med Legos, K`nex, erector-uppsättningar och liknande produkter.
  • Bild med titeln Välj utbildnings tech leksaker för dina barn Steg 13
    5. Prova en kreativ leksak. Utbildnings tech leksaker lär inte bara barn hur man läser, skriver och gör matte, eller bygga datorer och elektronik. Det finns många olika produkter som låter barn utforska sin kreativa sida. Dessa innehåller ofta andra färdigheter, såsom matematik och rumslig resonemang.
  • De kan försöka sin hand för att skapa animering med olika appar eller små datorer eller till och med göra musik med elektroniska musikinstrument som är anslutna till datorer eller telefoner.
  • Andra kreativa appar låter ditt barn lära sig att laga mat från en animerad kock medan han också lär sig matematiska färdigheter.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande