Hur man fyller en hunds strumpor för jul

Om din hund är medlem i familjen, kan det vara kul att fylla en julstrumpor för dem. Ditt husdjur kommer att vara fascinerad av vad som händer under julgran. Det är bra att distrahera dem, så de är inte upptagna "som hjälper" du öppnar dina gåvor. Innan du slutar köpa din strumpor, ta några ögonblick för att överväga typen av strumpor och gåvor att använda, hur man fyller strumpan och gör en plan för att ge din hund på julen.

Steg

Del 1 av 3:
Välja en strumpor och gåvorStöd WikiHow och gå till annonsen
  1. Bild med titeln Fyll en hund
1. Köp en förfylld strumpor. Många husdjursförsörjningsbutiker säljer dessa under semestern, och de kan vara ett bra alternativ. Men de bör öppnas för ditt husdjur, eftersom de flesta av dessa strumpor är gjorda av klart plast så att köparen kan se inuti. Se till att stocking fyllarna är lämpliga för din hunds storlek. Om du vill få en hund strumpor för en husdjursägare, är den förfyllda sorten sannolikt ditt bästa alternativ.
  • Bild med titeln Fyll en hund
    2. Plocka godis för stocking. Välj en mängd olika godis för ditt husdjur, och försök att hitta några som tar din hund ett tag att njuta av. Rawhide Chew-leksaker, ben och andra saker är ett bra sätt att hålla ditt husdjur upptagen under hela semestern. Se till att du väljer godis som är lämpliga för ditt specifika husdjur. De flesta behandlar har storlek och vikt rekommendationer på förpackningen.
  • Bild med titeln Fyll en hund
    3. Välj pussel leksaker för stocking. Återigen, se till att du väljer objekt som är lämpligt storlek för din hund. Försök att inkludera leksaker som hjälper till att hålla ditt husdjur underhöll. Leksaker som gömmer godis eller måste ta bort ett visst sätt Ge hur många roliga för din hund medan du njuter av alla dina nya semestergåvor!
  • Bild med titeln Fyll en hund
    4. Inkludera ett rep leksak. Det här är bra för krigsugn, och hundar älskar att leka med dem hela året. Välj rep leksaker som är tillräckligt stora för din hund. Små hundtågleksaker kan sväljas av större raser, och det kan skada deras matsmältningssystem.
  • Bild med titeln Fyll en hund
    5. Kasta i bollar för att spela hämtning. Tennisbollar, gummibollar gjorda speciellt för husdjur, eller andra hundvänliga bollar du kan använda för att spela hämtning är bra sätt att underhålla din pup på semestern. Kasta några i strumpan för din hund att njuta av.
  • Välj bollar med ett hundvänligt material.
  • Bild med titeln Fyll en hund
    6. Inkludera valpkläder. Välj jultröjor, booties, en rolig julkrage och andra saker som ditt husdjur kan bära på semestern. Inkludera din hund i familjebilder som bär alla sina roliga nya pupkläder.
  • Bild med titeln Fyll en hund
    7. Välj en hundvänlig strumpor. Undvik strumpor gjorda av filt, plast och andra material som lätt kommer att slits upp och eventuellt intas av din hund. Istället leta efter en strumpor gjord av burlap, duk och andra hårda material som kommer att vara svåra för din hund att ta ifrån varandra. Detta är viktigare för stora hundar, i de flesta fall, men det är alltid bäst att hitta produkter och material som är säkra för husdjur.
  • Del 2 av 3:
    Fyller din hunds strumporStöd WikiHow och gå till annonsen
    1. Bild med titeln Fyll en hund
    1. Unwrap alla artiklar. Innan du börjar fylla på stocking, ta några taggar, plast eller andra förpackningar av alla material du inkluderar. På det sättet är din pup skyddad även om den bestämmer sig för att riva i strumpan innan du kan hjälpa till. Detta kan också göra det roligare, eftersom du bara kan låta din hund gräva in och spela med alla sina nya leksaker och godis. Att gräva alla roliga saker ut ur stocking kan vara ett roligt spel för din hund också.
  • Bild med titeln Fyll en hund
    2. Placera större eller tyngre föremål i botten. Du vill inte krossa godis eller leksaker med tunga föremål. Fyll i botten av strumpan med de tyngsta föremålen, och använd squishy leksaker, semestertröjor och andra mjuka föremål till kudde lätt smula godis som mjölkben.
  • Bild med titeln Fyll en hund
    3. Sätt en mängd olika godis på toppen. Som en slutpår, sätt flera olika roliga snacks i toppen av strumpan för att locka din hund. När du väl ger dem strumpan, kommer dessa godis att berätta för din pup. Strumpningen är deras, så överväga att använda godis som ditt husdjur tar emot regelbundet. Den igenkännbara doften ska signalera ditt husdjur som strumpan är deras och uppmuntra dem att fortsätta gräva för mer godis.
  • Bild med titeln Fyll en hund
    4. Häng att strumpan ut ur din hunds räckvidd. Se till att stocking inte kan nås, även om din hund står upp på bakbenen. Du kan också vänta med att lägga till godis till slutet. Den välkända doften av godis kommer att locka din hund till strumpan, men utan det är de mycket mer benägna att ignorera en annan strumpor.
  • Om du inte har en eldstad eller andra strumpor som hänger kan du välja att hålla din hunds strumpor bort, tills du är redo att ge strumpan till ditt husdjur.
  • Del 3 av 3:
    Ge din hund strumpanStöd WikiHow och gå till annonsen
    1. Bild med titeln Fyll en hund
    1. Göra släktet ett spel. Distrahera din hund genom att låta dem försöka få alla sina godis och leksaker ut ur stocking. Det här är bra för hundar som har en dålig vana att "hjälpa" dig eller dina nära och kära packa upp sina gåvor. Se till att du har tagit bort alla förpackningar, och att strumpan är gjord av duk eller andra hårda och hundvänliga material som din hund är osannolikt att riva upp eller äta.
    • Låt din pup utforska sin strumpor som letar efter godis.
    • Varje gång din hund hittar en ny behandling eller leksak, klappar det, och uppmuntrar det.
    • Ta några ögonblick att spela hämta eller dra i krig, när de hittar leksaker.
    • Ta bilder och video.
  • Bild med titeln Fyll en hund
    2. Ge en gåva från strumpan varje dag. Packa upp en behandling från strumpan dagligen fram till jul, speciellt om det är en tradition i din familj att öppna presenter före jul. Målet med strumpan bör vara att få din hund att känna sig i familjen festivaler, så när som helst du ger gåvor som en familj, se till att din pup ingår.
  • Bild med titeln Fyll en hund
    3. Hjälp din hund packa upp strumpan. Om du köper en färdigförpackad strumpor måste du ta det ifrån dig för ditt husdjur. Ta bort alla förpackningar och ge ditt husdjur godis och leksaker inuti. Om du märker att din hund kämpar för att extrahera alla sina leksaker och godis från strumpan, bör du ge dem en hand. I de flesta fall behöver äldre hundar din hjälp.
  • Titta på ditt husdjur när de försöker packa upp sin strumpor och gå in för att hjälpa dem när de behöver din hjälp.
  • Tips

    Övervaka hunden med sina nya saker för att se till att de inte choke eller över träning.
  • Överväg att lägga en förpackad gåva under trädet och låt hunden öppna den om möjligt.
  • Köpstrumpor eller godis för husdjur i nöd vid semesterperioden. Leverera dessa gåvor till ditt lokala Aspca, humana samhälle eller annat hundskydd eller räddning.
  • Varningar

    Håll din hund borta från påsar, eftersom de kan kväva utan tillsyn.
  • Låt inte din hund tugga på stocking, speciellt om den har några delar som danglar lös.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande