Hur man bestämmer vad man ska köpa på en variation

Dollar Tree, Dollar General, Daiso: Några exempel på olika butiker-butiker som säljer nästan allt till ett pris på $ 1 eller £ 1 eller ¥ 100.Medan det kan vara bra att kunna få allt till rabatterat pris, vet du att du får vad du betalar för och inte allt kan vara av hög kvalitet.Den här du vill ha bra erbjudanden på olika butiker.

Steg

1. Kontrollera online för bättre erbjudanden.Vissa dollartagare är faktiskt markeringar, inte markdowns.Om du kan hitta en bättre affär på en lokal stormarknad (du kan kontrollera online), kan det vara bättre för dig att få saker därifrån.
Del 1 av 2:
Få bra erbjudanden
1. Köp pappersvaror från olika butiker.Något som sträcker sig från pappersplattor till hälsningskort till Party Streamers är bra att få på olika butiker.Även om kvaliteten kanske inte är lika hög, för något som bara är engångsanvändning, kommer det inte att uppstå.
  • 2. Få plastprodukter från olika butiker.Engångsredskap är bra för fester och picknick.Du kan också få plastbehållare, och medan plasten kan vara tunnare, om du bara lagrar pappersklipp och pennor, kommer det inte att uppstå så mycket.
  • 3. Köp Toalettartiklar.Du kan hitta många bra erbjudanden på toalettartiklar på olika butiker än hos apotek.Spara några extra pengar och gå billigt om du reser, istället för att behöva betala mycket för en liten 100ml behållare av schampo.
  • 4. Hitta bra erbjudanden på glasögon.Om du bara använder glasögonen för en kort resa, kan en utbud är det bästa sättet att gå.Plus, förlorar ett billigt objekt på en resa är inte en stor sak, eftersom du kan få en annan utan att behöva spendera en arm och ett ben.
  • 5. Få hemvaror.Allt som du kan lägga och använda i hemmet kan vara en bra affär.Observera bara att glasvaran du får kan bryta lättare, men det kommer att spara pengar eftersom du bara kan få ersättning för ett betydligt billigare pris.
  • 6. Få DIY graviditetstest.På grund av strikta regeringsbestämmelser måste graviditetstester som säljs följa vissa standarder och vara säkra att använda.Även om graviditetstester kan kosta en förmögenhet på en lokal apotek, kan de vara mycket billiga i en variation.
  • Del 2 av 2:
    Håll dig borta från dåliga erbjudanden
    1. Undvik att få leksaker från olika butiker.En leksak du får för en dollar får inte vara så länge som en leksak du får för tjugofem dollar.Vissa leksaker kan utgöra en kvävningsrisk för unga barn och vissa dollarbutiker får inte få alla meddelanden om återkallelser.Andra leksaker kan bryta lättare.Färgböcker och kartongpussel är okej, men om du får en leksak från en dollarbutik, klagar inte på att ditt barn hade en smältning eftersom det bröt.
  • 2. Få inte elektronik från Dollar Stores.Allt från fans till kraftremsor till laddare är vanligtvis av sämre kvalitet.Dessa har potential att skada dina enheter eller starta en eld.Det är bäst att få elektronik direkt från tillverkaren.
  • 3. Undvik generiska batterier.Dessa batterier är också billigt och kan inte vara så länge.Om du inte ser ett välrenommerat varumärke (som Duracell eller Energizer i USA), är det bäst att rensa bort dem.Vissa kan ha suttit på hyllor i flera år och kanske inte är så länge.
  • 4. Håll dig borta från solskyddsmedel.Generisk solskyddsmedel kan inte vara lika effektiv som varumärkesnamnens solskyddsmedel, och även då kan solskyddsmedel vara nära sitt utgångsdatum.Medan det inte kommer att skada dig, kommer det inte att vara lika effektivt för att minska solbränna.
  • 5. Undvik sällskapsdjur.Djurmat har samma problem som andra förbrukningsvaror: de kan vara nära deras utgångsdatum eller de gjordes off-shore, vilket betyder att det kan göra ditt husdjur sjuk.Det betyder inte att du inte kan få vattenskålar och husdjursleksaker - det här borde vara okej.
  • 6. Styra av hälso- och skönhetsprodukter.Generisk mascara eller smink samt droger kan innehålla hårdare ingredienser än deras märkesnamn motsvarigheter, eller de kan innehålla mindre per ounce eller mindre per gram.Verifiera priset per uns och utgångsdatum så att du får en bra affär.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande