Hur man antar ett barn i sims 3

På sims 3, ibland är det bara lättare att anta ett barn i stället för att bli en själv som till skillnad från att försöka för en bebis, det finns ingen tre dagars väntetid. Detta kan vara på grund av engagemangsproblem i dina Sims, en brist på relation, eftersom dina Sims är i samma könsförhållande, eller bara för att du är otålig för att din sim ska bli gravid och föda. Antagandet är enkelt och enkelt, och du vet hur efter att ha läst den här artikeln!

Steg

 1. Bild med titeln Adoptera ett barn i sims 3 steg 1
1. Leta reda på din sims mobiltelefon. Varje sim du har / skapar från ett barns ålder och uppåt kommer att ha sin egen mobiltelefon, kostnadsfri. Detta kan vara beläget när du klickar på dina Sims och Mobiltelefon Knapp eller gå till din Sims Inventory och klicka på bilden av en mobiltelefon.
 • Bild med titeln Adoptera ett barn i sims 3 steg 2
  2. Ring för tjänster. Detta är ett alternativ som ges till dig på din mobiltelefon. När du klickar på alternativet, vänta tills din SIM-finish pratar och sedan en flik ska visas. Fliken ska ha olika alternativ från att beställa en pizza för att ringa polisen. För den här artikeln vill du välja Adoptera ett barn vilket är enkelt och gratis.
 • Bild med titeln Adoptera ett barn i sims 3 steg 3
  3. Fyll i den enkla formen. Här är där du måste välja en ålder och kön. Du kan välja mellan en bebis, ett barn och ett barn. Babies behöver mer omsorg och uppmärksamhet medan småbarn mer oberoende, men fortfarande kräver matning och blöja förändringar som barn gör. Barn är helt oberoende.
 • Bild med titeln Adoptera ett barn i sims 3 steg 4
  4. Sätta upp ett rum. Du måste ställa in ett sovrum för det nya barnet, småbarn eller barn. Sovrummet ska vara ganska stort så att du kan passa alla nödvändiga möbler inuti. För en baby och småbarn behöver du en spjälsäng för dem att sova i, vissa leksaker för deras roliga, en barnstol för att mata in dem och eventuellt en pottmanstol också. Barn behöver bara en säng att sova i och leksaker för roligt.
 • Bild med titeln Adoptera ett barn i sims 3 steg 5
  5. Besluta om ett namn. När barnet kommer att ge dig det i en korg medan ett barn hålls och ett barn kommer att gå in i huset på egen hand. Därifrån måste du bestämma ett namn för den nya familjemedlemmen. Efter namngivning av ditt barn är du klar. Se till att den nya medlemmen passar bra!
 • Tips

  Var noga med att du har tillräckligt med hushållsfonder att ta hand om den nya familjemedlemmen ordentligt.
 • Ta hand om den nya familjemedlemmen eller det kommer att få dåliga betyg, dåliga egenskaper och till och med eventuellt borttagna från dig av en socialarbetare.
 • Din familj kan bara ha högst 8 Sims. Om du redan har nått det maximala måste du flytta några sims ut ur huset.
 • Varningar

  Om du inte tar hand om barnet kommer det att tas bort av sociala tjänster och du kommer inte att kunna anta länge.

  Saker du behöver

  • The Sims 3 Base Game
  • PC eller Mac
  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande