Hur man bryr sig om ett barn på sims 2

Eftersom Toddler Sims inte kan ta hand om sig själva, är det upp till äldre Sims i Sims 2 för att hjälpa till med att höja dem så att de inte får tagit av socialarbetaren. Se till att småbarn har en hög aspiration kommer att leda till att de växer upp, vilket ger dem längre livslängd och hjälper dem att växa till ett blomstrande barnsim!

Steg

1. Få de saker du behöver. Chansen är att dina Sim redan har en spjälsäng, men småbarn måste badas och matas, liksom underhållen. Objekt som ett badkar, leksaker, och så vidare kan hjälpa till att hålla toddler upptagen och glad.
 • Bytebordet är bara nödvändigt om du vill planera toddlers outfit eller ändra sina kläder utan att behöva bada dem - smutsiga blöjor kan ändras genom att klicka på tårta (även om blöjan kommer att hamna på golvet och måste rengöras upp ).
 • Småbarnsspecifika föremål inkluderar vissa leksaker (som xylofon, former, och wobbly wabbit head), plastträningspotten och barnstolen.
 • 2. Ta hand om föräldern (erna). Om småbarns föräldrar ständigt har sina egna behov i det röda, kommer de inte att kunna ta mycket hand om sitt barn. Om det finns två föräldrar, överväga att de kommer att trasiga när småbarnen behöver något så att de alla får chansen att uppfylla sina behov - en ensamstående förälder kommer att ha en knepigare tid, men kan dra nytta av saker som barnstol och spjälsäng Ta hand om sina egna behov.
 • Andra Sims i familjen kan också hjälpa till att ta hand om barnen. Till exempel kan barnsims interagera med småbarnen för att höja sina sociala behov, och tonåringar kan hjälpa barnen att lära sig, ge dem flaskor från kylskåpet eller sätta dem i spjälsängen eller barnstolen.
 • Husdjur kan också höja toddlers sociala behov om du har installerade husdjur.
 • 3. Håll toddlers behov upp. Om någon av dina småbarns behov faller för låga, blir de noga och gråter, och vägrar att göra någonting förrän det behöver är uppfyllt. Se till att det finns SIMS tillgängliga som kan delta i småbarns behov, eller att småbarn kan uppfylla dessa behov.
 • Hungern och sociala behov måste hållas hög - om de släpper in i det röda, kommer socialarbetaren att ta småbarnen (liksom andra barn, småbarn eller barn i familjen). Om du har årstider måste toddlerns temperatur också övervakas när utsidan, som en överhettad eller frysning toddler också kommer att tas bort.
 • Bild med titeln Vård för ett barn på SIMS 2 Steg 4
  4. Har sims att lära toddler färdigheter. Tonåringar eller äldre kan hjälpa barnen att bli mer självförsörjande genom att undervisa dem småbarnsspecifika färdigheter. Dessa färdigheter inkluderar promenader, pratar och potatisutbildning. Efter att dessa färdigheter lärs, kan småbarn göra saker som kommunicera med andra sims eller använda toddler potty på egen hand. Småbarn tenderar också att vilja lära sig dessa färdigheter, så det ger dem en ökning av deras aspiration också.
 • Spelare med freetime kan också lära sig barnen The Nursy Rhyme om de önskar.
 • Bild med titeln Vård för ett barn på SIMS 2 Steg 5
  5. Har barnen använder skicklighetsleksaker. Leksaker är bra på att hålla småbarn underhöll, och några av dem har pedagogiska fördelar, så småbarn kommer att få färdigheter som de kan förbättra sig senare i sina liv. Xylophonen ökar kreativitetskunskap, formlådan ökar logisk skicklighet, och den wobbly wabbithuvudet ökar Charisma-skickligheten, så köp den lämpliga leksaken och styra småbarnen för att använda den (eller vänta på att barnen använder den autonomt, om du har fri vilja på).
 • Vuxna kan gå med i småbarn när de använder dessa leksaker.
 • Om du har freetime installerat, håller aktivitetsbordet småbarn upptagna och hjälper dem att få mekanisk och kreativitet. Bordet kan användas senare när småbarn blir ett barn också.
 • Bild med titeln Vård för ett barn på SIMS 2 Steg 6
  6. Uppfylla önskan, och undvik rädslan. Småbarn måste ha en hög aspirationsnivå för att växa upp bra, och nivån kan höjas genom att uppfylla sina önskemål. Småbarn vill vanligtvis lära sig toddler-specifika färdigheter (till exempel lär sig att gå) eller att interagera med sina familjemedlemmar. Många av dessa är enkla och ganska lätta att uppfylla.
 • Bild med titeln Vård för ett barn på SIMS 2 Steg 7
  7. Håll toddler upptagen om du har fri vilja på. Småbarn i Sims 2 har en vana att komma in i saker du kanske inte vill att de ska, till exempel att försöka spela på toaletten (vilket gör pölar på golvet), dricker från bortskämda flaskor eller äter ut ur sällskapsdjurskålen (om du har husdjur). Eftersom småbarn kommer att kasta en tantrum om de läggs i sina spjälsäng när de inte är trötta, upptagna med andra aktiviteter som att lära dem färdigheter eller ge dem leksaker.
 • Om det finns flera småbarn i huset och fri vilja är på, kan de ta en flaska från en annan toddler. För att undvika detta, behåll småbarnen upptagna och mata dem runt samma gång, om möjligt.
 • 8. Använd Aspirationsbelöningar. Om dina Sims har många aspirationspunkter, överväga att använda dem för att köpa smart mjölk (eller till och med tanken). Dessa belöningar hjälper småbarn att få färdigheter snabbare, förutsatt att SIM-enheten med smart mjölkmaskin eller tänkande keps har en guld- eller platina aspirationsnivå när du använder den. (Någon lägre, och småbarn kan faktiskt förlora färdigheter.)
 • Du kan kombinera tänkande keps och smarta mjölk effekter genom att ha barnen att dricka smart mjölk, och sedan ha ett SIM-kort med tänkande locket lär dem färdigheter.
 • Video

  Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

  Tips

  Det hjälper till att åtminstone en av föräldrarna har familjen aspiration, eftersom aspirationen ofta kommer att leda till att de rullar vill interagera med sitt barn.
 • Om du har årstider är fallet en stor säsong för att undervisa småbarns färdigheter (om möjligt), eftersom färdigheter lärs mycket snabbare på hösten.
 • Småbarn med extremt låga behov kan smyga ur sina spjälsängar på egen hand. Men om det inte är fallet, kommer de att gråta och bang på sin spjälsäng (som kommer att väcka andra sims i rummet) tills ett annat Sim kommer att släppa ut dem. Spelare med lägenhetslivet kan låta småbarnen sova i en sällskapsdjur, och det anpassade innehållet kan låta barnen sova i en säng eller låta sig ut ur sin spjälsäng på egen hand.
 • Varningar

  Om småbarns behov faller för lågt (till exempel, om du inte matar dem eller låt deras sociala motiv falla för lågt) eller om de är kvar på egen hand utan att en sim att titta över dem, kommer socialarbetaren att komma och Ta alla barn, småbarn och barn i hushållet.
  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande