Hur man skapar en barnpassning

När du packar en barnpassad väska, se till att du inkluderar viktiga leveranser som en första hjälpen kit, ficklampa och personliga föremål. För det andra, få viktig information från föräldrarna innan de lämnar så att du vet vad du ska och inte ska ta med. Slutligen, överväga att föra föremål att underhålla och engagera sig med barnen i din vård. Speciellt om du regelbundet kan packa en liten resväska separat som inkluderar leksaker och aktiviteter för en rad åldrar. Rotera föremål in och ut ibland, för att hålla det intressant för barnen. Bli inte förvånad om de är glada och glada att se dig nästa gång du barnit!

Steg

Del 1 av 3:
Inklusive viktiga leveranser
  1. Bild med titeln Skapa en barnpassning Steg 1
1. Gör ett första hjälpen kit. Du kan använda en lidded behållare som tupperware eller en penna låda för att ordna satsen. Inkludera steril gasbindning, bandage i flera storlekar, pincett, säkerhetsålagor, icke-latex-engångshandskar, engångsintäkter och olika krämer och torkdukar. Om du är CPR-certifierad, inkludera ett munstycke för administrering av HLR.
  • Inkludera elastiska bandage med din bandageförsörjning. Du kanske också vill inkludera bandage med färg eller tecknade tecken.
  • Pack Triple-Antibiotikumsalva, 1% Hydrokortisonkräm och Calamine Lotion. Inkludera alkoholtorkar och antiseptiska torkdukar.
  • Bild med titeln Skapa en barnpassning Steg 2
    2. Ta med personliga saker du kan behöva. Du kanske vill packa huvudvärk medicin i en barnsäker flaska, och / eller receptbelagd medicinering du tar. Inkludera feminina vårdprodukter om de kan behövas. Om du har en mobiltelefon, se till att packa sin väggladdare.
  • Bild med titeln Skapa en barnpassning Steg 3
    3. Sätt i dina egna tilltugg och drycker. Inkludera ett par flaskvatten. Om du inte har tillgång till familjens skafferi eller du glömde att fråga tillstånd, får du egna drycker och snacks som en backup-plan. Kasta i några granola barer eller andra snabba strömmar.
  • Bild med titeln Skapa en barnpassning Steg 4
    4. Håll en lista över dina egna nödkontakter. Om något borde hända med dig, vill du ha dina egna akutkontakter till hands i en lätt att hitta plats. Sätt din mobiltelefon och namn och telefonnummer för dina nödkontakter i en snabb, lätt att hitta plats som ett ytterfack i din väska.
  • Din lista ska innehålla din nödkontaktens namn och telefonnummer, alla allergier eller mediciner, och antalet primärvårdsläkare.
  • Överväga att laminera listan så att den inte lätt kan förstöras.
  • Du kanske vill ta bort dessa föremål från väskan och lägg dem på ett huvudbord när du anländer till huset där du är barnpassning. Göra det en del av din ritual att göra det såväl som returnera dem till din väska innan du lämnar.
  • Bild med titeln Skapa en barnpassning Steg 5
    5. Sätt en ficklampa och extra batterier i väskan. Detta kan komma till nytta i flera scenarier. Om ett strömavbrott inträffar, har du fortfarande en ljuskälla till hands. Du kan också behöva ta ett husdjur ut för att lindra sig efter mörkret.
  • Del 2 av 3:
    Att lära sig hushållsreglerna
    1. Bild med titeln Skapa en barnpassning Steg 6
    1. Samla information om dina avgifter. Skriv ner föräldrarnas namn, adress, hemtelefonnummer och mobilnummer. Du bör också begära närmaste korsgata eller större korsning i händelse av en nödsituation. Fråga var föräldrarna kommer att vara och vilken tid de kommer att återvända.
    • Ta med en liten anteckningsbok för att skriva den här informationen i. Du kan också använda en notering app på din telefon.
  • Bild med titeln Skapa en barnpassning Steg 7
    2. Bli bekant med hemmet. Ta reda på var telefonerna ligger i hemmet och ser till att du har behörighet att använda dem. Fråga om du ska svara på telefonen om det ringer, och om så är fallet, hur du ska svara. Ta reda på det bästa sättet att komma ut ur huset vid brand. Om det är första gången du barnpassar på det huset, har föräldrarna att ta dig på en rundtur i fastigheten. Ta reda på var barnen är tillåtna och får inte vara.
  • Till exempel finns det en brandflykt, eller en ytterdörr som inte öppnar som du borde veta om? Ta reda på var brandsläckarna är belägna.
  • Försök att fråga, "Hur ska jag låsa fönstren och dörrarna medan du är borta? Finns det ett säkerhetssystem jag borde veta om?"
  • Obs! Om eventuella farliga områden är, till exempel dammar eller utomstående maskiner.
  • Bild med titeln Skapa en barnpassning Steg 8
    3. Få viktiga fakta om barnen. Skriv ner barnens fullständiga namn, åldrar och födelsedatum. Inkludera deras vikt, höjd, öga och hårfärg. Du kan behöva den här informationen om någon av barnen går vilse.
  • Bilden med titeln Skapa en barnpassning Steg 9
    4. Skriv ner nödkontakter. Få kontaktinformationen för minst två grannar eller släktingar om det finns en nödsituation och du kan inte få tag i föräldrarna. Skriv ner telefonnumren för nödtjänster och giftkontroll.
  • Fråga om du ska kontakta 911 och / eller en familjedoktor eller barnläkare om det finns en nödsituation.
  • Bild med titeln Skapa en barnpassning Steg 10
    5. Få information om hushålls husdjur, om tillämpligt. Om det finns husdjur i hushållet, ta reda på om du ska mata dem. Om så är fallet, notera matningstiden, liksom typen och mängden mat du ska ge dem. Om husdjuren är hundar, fråga om de kommer att behöva släppas ut och hur du ska gå om att göra det.
  • Till exempel är gårdens inhägnad? Behöver hunden vara på en krage och koppel, och om så är de som är de som hålls?
  • Se till att du skriver ner vem föräldrarna vill att du ska ringa om det finns en nödsituation med ett familjehus. Till exempel, ska du ringa husdjurets veterinär eller en specifik akut veterinär?
  • Bild med titeln Skapa en barnpassning Steg 11
    6. Fråga om mediciner och allergier. Ta reda på om barnen har några kända mat- eller narkotikaallergier. Om så är fallet, skriv ner dem. Få tillåtelse att använda over-the-counter-salva eller lotion i händelse av mindre nedskärningar eller skrapor. Om barnet har varit sjuk eller har ett kroniskt tillstånd som astma eller diabetes, få schemat för alla mediciner och doser som de behöver ta.
  • För mediciner, fråga vilken tid det var sist, vilken tid nästa dos ska ges, och det belopp du borde ge barnet.
  • Bild med titeln Skapa en barnpassning Steg 12
    7. Känna till de icke-förhandlingarna. Fråga föräldrarna innan de lämnar vilka regler du borde veta om. Fråga ett par frågor för att få dem att tänka på vad barnen kan fråga dig om att de inte får ha.
  • Försök att fråga, "till exempel, är barnen inte tillåtet att spela vissa elektroniska enheter? Finns det TV-program som är begränsade för att de kanske frågar mig om?"
  • Bild med titeln Skapa en barnpassning Steg 13
    8. Ta reda på sängtid, om tillämpligt. Om dina avgifter är yngre än högskoleåldern, kan de ha specifika naptimes. Om du kommer att stanna i natten, skriv ner de sängtiderna också. Fråga om det finns några rutiner du borde veta om före sänggåendet, som tänder borstar och lägger på en nattlampa.
  • Försök att fråga, "läser barnen normalt eller chattar i sina rum efter sänggåendet, eller borde det vara tyst och lyser ut?"
  • Bild med titeln Skapa en barnpassning Steg 14
    9. Skriv ner mellanmål och måltidstider. Fråga vad barnen ska ges för mat och dryck. Ta reda på om snacks och måltider ska ske vid exakta tider, och om barnen ska äta ute av dessa tider om de säger att de är hungriga. Observera alla speciella instruktioner, till exempel om deras grönsaker ska vara färdiga innan du får efterrätt.
  • Bild med titeln Skapa en barnpassning Steg 15
    10. Be om speciella instruktioner. Har föräldrarna några råd om vad du ska göra om ett barn gråter eller colicky? Hur skulle de vilja att du hanterar någon missförhållande? Finns det några andra speciella instruktioner du borde veta?
  • Del 3 av 3:
    Förpackning av underhållningsartiklar
    1. Bild med titeln Skapa en barnpassning Steg 16
    1. Pack Craft-artiklar. Du kan få enkla föremål på en dollar butik, som kritor, klistermärken, färgböcker och färgat papper. Om du packar sax för några hantverk, se till att de är barnvänliga par. Du kanske vill få ett par olika kritor.
    • Till exempel, småbarn som spelar deg, leker med vatten och ritar med stora kritor. Förskolebarn njuter av färg, pussel och blåser bubblor. Grade skolålderbarn njuter av spel, hantverk, och många av de saker som yngre barn gillar också.
  • Bild med titeln Skapa en barnpassning Steg 17
    2. Skapa ett "skattkista."Packa en låda eller presentpåse med små leksaker. Detta kan användas som belöningar för gott beteende. Beroende på barnens ålder är du barnpassning, kan du inkludera spelpengar som "Belöning Bucks." Barnen kan spendera det för att leka med ett objekt från lådan.
  • Spädbarn förstår inte begreppet givande bra beteende, men du kan fortfarande inkludera föremål för dem att leka med. De gillar ljusfärgade leksaker som de kan hålla och göra ljud med och mjuka föremål att känna som plyschleksaker. De gillar också att läsas från böcker med färgglada bilder.
  • Bild med titeln Skapa en barnpassning Steg 18
    3. Pack DVD-skivor. Många barn gillar filmer, så det är bra att inkludera ett par barnvänliga flickor i väskan. Var noga med att få tillstånd från föräldrarna först innan du lägger på TV: n eller poppar en film i.
  • Bild med titeln Skapa en barnpassning Steg 19
    4. Överväg att föra ett par marionetter. Handdukar kan vara bra underhållning för barn i alla åldrar. Dessutom, eftersom du kommer att få en ficklampa i väskan, kan du lägga på en show med riktiga och skuggdukar.
  • Bild med titeln Skapa en barnpassning Steg 20
    5. Ta med spel. Barnkortsspel är idealiska eftersom de inte tar upp mycket utrymme i väskan, och de kan vara roliga i många åldrar. Du kan också packa pussel med stora bitar. Göra och ta med en lista över spelidéer som kan spelas med lite eller inga rekvisita, som bilden Charades.
  • Tips

    Om barnen är klassens ålder och skolan är i säsong, fråga om du bör övervaka läxor och hur föräldrarna vill att du ska göra det.
  • Om du kommer att stanna förbi barnens sängtid, kanske du vill inkludera en bok, läxor eller tidskrifter för dig själv.
  • Om du regelbundet tittar på samma barn kan du samla in checklistainformationen för den familjen en gång, och på efterföljande besök frågar bara om det har skett några ändringar i nödkontaktinformationen sedan den sista gången du barnat.
  • Fråga föräldrarna vad barnen gillar att äta för snacks eller måltider om du är där under en, om barnet är väldigt ung, var noga med att skära upp maten i små bett. Gör dem mindre än vad du kanske tror är nödvändigt om du inte är säker på hur liten att skära maten.
  • Fråga barnen några saker som du kan få för dem att ha roligare och mer underhållning.
  • Låt barnen bekanta sig med dig. De kommer att berätta vilka saker de vill ha om de känner dig. Fråga dem också om de vill titta på en show som de gillar att föräldrarna har godkänt. Det fungerar bra på småbarn.
  • Varningar

    Ta inte till leksaker så små att de kan utgöra en kvävningsrisk för små barn.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande