Hur får man barn att tycka om dig

Babies är underbara små varelser, men de kan också vara en handfull. Hantera en bebis är alltid roligare om de gillar att vara omkring dig. Genom att ge dem mycket uppmärksamhet - spelar med dem - och delar leksaker, kunskap eller mat kan du locka någon baby att tycka om dig.

Steg

Metod 1 av 3:
Ger dem uppmärksamhet
 1. Bilden med titeln Få barn att tycka om dig Steg 1
1. Uppfylla sina grundläggande behov. Det första och mest väsentliga sättet att tjäna ett barns förtroende och komma in i sina goda graces är att uppfylla sina grundläggande behov. Det betyder att de är matade, rena och välvilja. Om barnet du spenderar tid med är i ett surt humör, försök att mata dem, byta blöja eller rocka dem för att sova.
 • Bild med titeln Få barn att tycka om dig Steg 2
  2. Prata med dem. Babies älskar ljudet av människor som pratar. Du kan prata om någonting! Berätta för dem din livshistoria, läs dem en bok eller beskriv vad som händer runt dig. Ljudet av din röst är väldigt lugnande för barnet. Dessutom, om de växer vana vid din röst, kommer de att vara mer benägna att komma ihåg dig nästa gång du kommer med.
 • Bild med titeln Få barn att tycka om dig Steg 3
  3. Ge dem ditt odelade fokus. För att vara ärlig kan hänga med en bebis vara lite tråkig. Det kan vara frestande att titta på din telefon, titta på tv, eller ta på sig någon annan uppgift medan du spenderar tid med barnet. Men om du kan ge barnet ditt odelade fokus, även för ett tag, kommer de att svara på det och växa för att älska ditt företag.
 • Snarare än att ge dem hälften av din uppmärksamhet hela tiden, är det bättre att ge dem fullständiga fokus några av tiden. Då vid andra ögonblick kan du låta någon annan ta barnet medan du slutför en uppgift.
 • Bild med titeln Få barn att tycka om dig Steg 4
  4. Besök dem ofta. Babies har inte mycket utvecklade minnen. När de arbetar för att bygga grundläggande livskunskaper kommer de faktiskt att minnas mycket lite om detaljerna. Som ett resultat kan de bara komma ihåg människor som de ser ofta. Om du vill vinna över en viss bebis, försök att spendera så mycket tid runt dem som möjligt.
 • Bilden med titeln Få barn att tycka om dig Steg 5
  5. Få ögonkontakt. Efter att barn är ungefär åtta veckor gamla, kommer de att börja göra ögonkontakt. Babies älskar att titta på dina ögon. De upplever inte samma självmedvetenhet som vuxna ibland gör under förlängd ögonkontakt. I stället känner de en koppling till personen som tittar på dem.
 • Metod 2 av 3:
  Leker med dem
  1. Bilden med titeln Få barn att tycka om dig Steg 6
  1. Spela Peek-A-Boo. Peek-a-boo är ett klassiskt barnspel som kräver ingenting annat än dina egna två händer. Täck dina ögon för att försvinna och sedan återfinnas med en exuberant "Peek-a-boo!"Barnet kommer nästan säkert att le och skratta, och som ett resultat växer som du. Spädbarn sju månader eller äldre kommer att börja spela Peek-A-Boo själva.
 • Bilden med titeln Få barn att tycka om dig Steg 7
  2. Gör roliga ansikten. Babies svarar också bra på dumma ansikten. Även väldigt små barn kommer att hitta glädje i de roliga ansikten du kan göra. Var kreativ och konstig med de ansikten du gör, och se om du kan få dem att skratta. Mycket snart kommer barnet att vara kärlek att ha dig runt.
 • Bild med titeln Få barn att gilla dig Steg 8
  3. Få en valp. Det finns få saker som en baby älskar lika mycket som en valp. Om du har en valp (eller något mjukt familje husdjur) som du kan ta över för att leka med barnet, är du säker på att lysa barnets dag.
 • Var alltid försiktig och varna när du tar med djur runt spädbarn.
 • Välj ett djur som kan orsaka liten skada och / eller en som har blivit tillräckligt utbildad.
 • Se till att djur har sina obligatoriska skott innan du tar med en baby.
 • Se till att barnets föräldrar godkänner några husdjur du tar över.
 • Bild med titeln Få barn att tycka om dig Steg 9
  4. Sjunga. Barn är naturligtvis dragna till rytmer och melodier. Du kan vinna en bebis kärlek genom att sjunga till dem. Du kan välja enkla barns låtar, populära låtar som du vet, eller utgör någon gammal melodi, och barnet kommer att älska att spendera tid med dig.
 • Bild med titeln Få barn att tycka om dig Steg 10
  5. Ta dem utanför. Frisk luft och solsken kan göra underverk för ett barns humör. Ta en bebis ute för att göra poäng med dem. Vitamin D i solljus kan göra en baby väldigt glad, och de underbara färgerna och lukten utomhus kan ge myriad sensoriska upplevelser.
 • Se till att prata med barnets föräldrar på vilka skyddskläder eller solskyddsmedel som kan användas för att hålla barnet säkert från solbränna.
 • Metod 3 av 3:
  Dela saker
  1. Bild med titeln Få barn att tycka om dig Steg 11
  1. Ta med dem leksaker. Varje kropp älskar att ta emot gåvor, och barn är inget undantag. Ta med dig en ålder lämplig leksak för att få dem att tycka om dig. Sök efter roliga, icke-elektroniska, interaktiva leksaker för den amerikanska åldersgruppen. Använd sedan den leksaken för att leka med dem!
 • Bild med titeln Få barn att tycka om dig Steg 12
  2. Dela din mat. Om barnet i fråga är över sex månader gammal, och om deras föräldrar redan har introducerat fasta livsmedel, dela lite av vad du äter kan vara ett roligt och enkelt sätt att göra barnet glad och få dem att tycka om dig. Utmärkt mat för delning med en liten bebis är bananer eller annan mycket mjuk frukt. Kontrollera alltid med föräldrarna för att se vilka livsmedel som är tillåtna och vilka storlek biter är säkra.
 • Bild med titeln Få barn att tycka om dig Steg 13
  3. Spegla deras humör. Babies är överraskande skickliga för att få tillgång till en persons humör. Du kan främja en anslutning med barnet genom att ta på sig allt som de verkar vara i. Om de verkar noga, kanske du vill göra noga ansikten på dem. Om de är glada, svara i natura. Dessa små gester av empati kan leda till att barnet njuter av ditt företag.
 • Bilden med titeln Få barn att tycka om dig Steg 14
  4. Lära dem. Babies älskar att lära sig. När som helst du spelar med dem kan det vara ett utmärkt tillfälle att lära sig. Du kan lära dem om ABCs när du spelar med block, du kan träna nya ord när du går genom trädgården, eller du kan lära dem ljudet av olika djur när du spelar med fyllda djur. Om du gör ett försök att lära dem, kommer barn att växa för att älska dig.
 • Bild med titeln Få barn att tycka om dig Steg 15
  5. Låt dem hjälpa dig. Bebisar som unga som åtta månader gammal kan börja vara till hjälp runt huset. Om en baby kan hålla små föremål, kan de börja hjälpa dig att städa upp sina leksaker. Om de är mobila (krypa eller gå) kan de hjälpa ännu mer. Även om en uppgift nästan säkert tar längre med en barns hjälp, så att en bebis hjälper till att ge dem en känsla av tillhörighet och stolthet. Det bygger en bra grund för dem, och som ett resultat kommer det att uppmuntra dem att tycka om dig.
 • Tips

  Var glad och le så ofta som möjligt när du är runt dem.
 • Vet att ibland barn bara naturligt som eller ogillar någon.
 • Ta hand om dem. Bära dem runt, mata dem och bli lugnande.
 • Spendera mycket tid med dem. Vissa barn är barakomma med människor som de känner eller litar på.
 • Delta i varje humör som de är i, speciellt när de har blivit avskräckta av andra människor.De kommer att uppskatta din vänlighet.
 • Om du tar med ett djur, se till att barnet inte är allergiskt.
 • Varningar

  Nyfödda barn kan vara extremt noga och svåra att ta hand om.
  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande