Hur man kommer in i en tjejs huvud

Det kan vara skrämmande att försöka komma in i en tjejs huvud och få henne att tänka på dig. Sätt din bästa fot framåt och vinn henne över genom att ge henne din fulla uppmärksamhet, vilket gör henne att skratta, imponera på henne med dina färdigheter. Gör dig minnesvärd genom att se självsäker och självsäker i både hur du pratar och hur du klär dig. Lära känna henne bättre genom att läsa hennes kroppsspråk, och genom att lära sig om hennes hobbyer och favoritmusik.

Steg

Metod 1 av 3:
Vinna henne över med konversation
  1. Bilden med titeln komma in i en tjej
1. Ge henne din fulla uppmärksamhet. Inspirera en tjejs förtroende för dig genom att ge henne din fullständiga uppmärksamhet under en konversation. Göra direkt ögonkontakt, nick och reagera medan hon pratar, och upprepa saker tillbaka till henne för att förmedla att du lyssnar. Detta kommer att fungera för att få dig att se karismatisk och empatisk till henne.
  • Till exempel, om hon berättar om hennes nuvarande projekt på jobbet, interject med positiva kommentarer som, "Jag kan föreställa mig att det innebär mycket engagemang!" eller "Det låter som om du har bra tidshanteringsförmåga!"
  • Bilden med titeln komma in i en tjej
    2. Få henne att skratta. Kvinnor svarar på humor och uppskattar människor som kan få dem att skratta. Skratt kan också minska blyghet eller försvar och få henne att känna sig bekväm med dig. Berätta ett skämt, gör ett intryck eller dela en rolig anekdot om dig själv för att få henne att känna sig glad och tillfreds.
  • Bilden med titeln komma in i en tjej
    3. Prata om dina färdigheter utan att skryta. Ta upp dina färdigheter och hobbyer på ett taktfullt sätt att imponera på henne utan att framträda arrogant. Vänta på att konversationen leder där naturligt, eller fråga henne om hennes intressen eller dolda talanger att ställa upp ämnet. Intressanta talanger eller pastimes kommer att göra att du verkar mer spännande och dynamisk.
  • "Till exempel, prata om dina surfkunskaper genom att säga något som, "Det är en rolig och utmanande aktivitet. Jag har ägnat mycket tid och träna för att bli bättre på den."
  • Bilden med titeln komma in i en tjej
    4. Upprätta anslutningar med henne. Skapa en rapport genom att leta efter anslutningar mellan er två. Delade intressen, hobbyer eller erfarenheter kan skapa ett band mellan människor. Ställ frågor tills hon avslöjar en aspekt av livet som du delar och markerar den ömsesidiga anslutningen.
  • Till exempel, om hon nämner en kärlek till zombiefilmer, uttrycka din uppskattning för genren genom att berätta för dina egna favoritfilmer.
  • Metod 2 av 3:
    Förstå henne
    1. Bilden med titeln komma in i en tjej
    1. Läs hennes kroppsspråk. Leta efter fysiska signaler som kan indikera hur hon känner till dig. Ställningar och rörelser kan återspegla vad hon tänker och känner och ger insikt i hur du ska agera runt henne. Några möjliga kroppsspråk kan inkludera:
    • Om hon speglar dina rörelser, är hon sannolikt fascinerad av dig.
    • Om hon spelar med håret, försöker hon sannolikt att få eller hålla uppmärksamheten.
    • Om hon danglar en sko av sin fot, är det ett tecken på att hon är bekväm med dig.
    • Om hon låser ögonen med dig i flera på varandra följande sekunder, betyder det sannolikt att hon vill att interaktionen ska gå vidare.
  • Bilden med titeln komma in i en tjej
    2. Ta reda på hennes hobbyer. Fråga henne vad hon tycker om att göra på fritiden, och om hon har några vanliga hobbyer. Hobbyer kan berätta mycket om en persons kreativitet, socialt liv, talanger och lustar. Att verkligen lära känna henne, fråga att gå med henne för en klass, utflykt eller händelse för att uppleva hennes favorithobby firsthand.
  • Till exempel, fråga om du kan gå med henne för en cykeltur eller yogaklass.
  • Bilden med titeln komma in i en tjej
    3. Lyssna på hennes favoritmusik. En persons favoritmusik är nära kopplad till sin personlighet, så att veta vad hon lyssnar på kan ge dig mer inblick i vem hon är. Fråga henne vem hennes favoritband eller artister är, eller leta efter några preferenser som hon kanske har listat på sina sociala medier. Använd en digital streaming service till förhandsgranska eller ladda ner låtar eller album som hon gillar och lyssnar på dem, på egen hand, eller med henne.
  • Bilden med titeln komma in i en tjej
    4. Fråga om hennes familj och vänner. Att förstå någons relation med sina nära och kära kan ge en stor inblick i vem de är. Fråga om hennes familj och vänner indirekt genom att fråga vem de mest inflytelserika människorna i hennes liv är. Hur hon svarar på frågan (jag.e. vem hon nämner och hur hon pratar om dem) kommer att berätta en hel del om hennes liv.
  • Metod 3 av 3:
    Ser självförsäkrade
    1. Bilden med titeln komma in i en tjej
    1. Andningsövningar att slappna av innan hon ser henne. Ser cool och självsäker kommer definitivt att göra ett bättre intryck än att vara nervös eller jitterig. Strax innan hon ser henne, andas andningsövningar för att lösa dina nerver. Andas in genom näsan, håll den i fem räkningar, och andas ut genom din mun för ett annat antal. Upprepa tio gånger för att uppnå full effekt!
  • Bilden med titeln komma in i en tjej
    2. Tala med en självsäker röst. Att låta självsäkra när du pratar med en tjej, tala tydligt och hörbart. Se till att du inte talar på ett mjukt eller dämpat sätt genom att prata lite högre än du instinktivt skulle. Öva i förväg för att bli bekväm med tonen och volymen.
  • Bilden med titeln komma in i en tjej
    3. Presentera en lätt attityd. Att vara avslappnad är ett bra sätt att förmedla att du är bekväm i din egen hud, vilket är bunden att få hennes uppmärksamhet. Använd ditt kroppsspråk för att förmedla det genom att luta sig tillbaka och vända framåt medan du talar till henne, vilket visar öppenhet och en avslappnad atmosfär. Undvik att bli förolämpad eller upparbetad i konversation och undvik att titta över-ivriga.
  • Till exempel, istället för att fråga, "gillar du denna restaurang? Vi kan gå någon annanstans om du inte ", säg," Jag gillar verkligen den här restaurangen och tyckte det skulle vara ett bra val. Hoppas du gillar det också."
  • Bilden med titeln komma in i en tjej
    4. Klä för att imponera. Välj kläder som får dig att känna dig självsäker men återspeglar också din ursprungliga stil. För att se samman, välj en monterad eller skräddarsydd outfit och undvika något baggy, formlös eller illamående. Bära en färg eller mönster som du känner dig mest attraktiv i, och lägg till unika tillbehör för att betona din unika personlighet.
  • Använd monterade jeans och en sofistikerad svart blazer, och lägg till ett färgstarkt armband eller favorit halsduk för att accentera utseendet.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande